Buurvrouw beffen sm dominant

buurvrouw beffen sm dominant

Ik dacht steeds weer aan die blik onder die rok en de manier dat ze boven me stond. Ik fantaseer steeds over dominante vrouwen en dit past er perfect in.

Terwijl ik verder en verder fantaseerde werd ik geil. Mijn lul werd harder en harder zodanig dat het wat hinderlijk was. Ik wreef over mijn kruis en mijn lul reageerde direct, door nog harder te worden. Ik knoopte mijn broek los en haalde mijn stijve leuter eruit. Ik begon te fantaseren dat de vrouw nog boven me stond en me commandeerde dat ik me voor haar moest aftrekken, en ik begon.

Ik sloot mijn ogen en mijn hand masseerde mijn lul. Zo buurman, sta je wat geil, en is dat van onder mijn rok te kijken? Ik stak mijn lul weg en wist niet waar ik het had, ik dacht dat zij weg was, ik had beter moeten kijken.

Ze stapte dichter naar me toe, ga verder zegt ze, haal je lul terug tevoorschijn en ga verder! Heu stamelde ik, maar ze ging verder, je wil toch niet dat jouw filmpje morgen op het internet te zien is denk ik hé, haal die lul uit je broek en laat me zien hoe je jezelf aftrekt. Ik doe wat ze vraagt, al heb ik eerst wat moeite om weer een stijve te krijgen.

Ze komt nog dichterbij en trekt haar rok op, ik merk dat ze daarnet haar broekje al verwijderd heeft, ze staat nu met haar benen nog wat meer gespreid, lik me zegt ze, ze staat met haar kut vlak voor mijn gezicht. Ik zie een mooi getrimd strookje haar en daaronder flinke schaamlippen, ze heeft een forse kut. Ik steek mijn tong uit en lik aan die lippen, ze reageert snel en duwt nog wat meer tegen mijn gezicht aan. Ik lik nu heel die spleet, ik zoek haar klit al is dat niet moeilijk, daar die ook al hard staat en ook niet klein is.

Ik lik en steek mijn tong ook wat in haar kut, ja doe zo verder zegt ze, stevig likken, niet te zacht, en lik ook maar wat sneller. Ik lik harder en sneller en ze gaat bijna klaarkomen, ik trek verder aan mijn lul die ook bijna op springen staat.

Ik voel haar beginnen te schokken, ze kreunt en komt klaar, ik voel haar kut veel natter worden, het zilte zoete vocht loopt over mijn tong, lippen en kin. Ze stapt wat achteruit, kom op zegt ze nu wil ik jou zien spuiten. Ze hoefde niet lang te wachten, mijn ballen zinderden, ik voelde ze samen trekken en het orgasme welde op.

Ik trok wat sneller en het zaad spoot uit het gaatje in mijn eikel, klodder na klodder spoot ik op de trap. Zo zegt de buurvrouw, ik denk dat je dat stuk trap opnieuw zal moeten doen. En dat filmpje bewaar ik, jij gaat mij nog van dienst zijn. Jij bent vaak alleen thuis hé, vanaf nu ben jij mijn lustslet. Kuis verder zegt ze, volgende keer doen we spelletjes in mijn appartement.

En ze verdween, nu nam ze echt wel de lift, ik deed mijn broek dicht en kuiste de treden opnieuw. Ik voelde hoe banden werden vastgemaakt rondom mijn enkels. Daartussen werd een spreidstang bevestigd, zodat de, ongetwijfeld door mijn geile lichaam, ook opgewonden geworden Yvonne overal vrije toegang had. Weer werden de oordopjes even uitgedaan en er werd mij ingefluisterd dat ik me tot nu toe goed gedroeg.

Hij stond alweer een tijdje stil, dus dat was meer dan lekker. Tegelijk begon Yvonne met haar tong mijn kittelaar te stimuleren, die volgens mij stijf overeind stak. Ik werd gek en ik voelde heel snel en plotseling een heftig ogasme opkomen. Ik probeerde het nog op te houden, maar kon het echt niet. Ik voelde het geil heftig ui met lopen en in de wc-pot kletteren.

Ik hing haast voor dood in de touwen. Na enige tijd had ik alle gevoel weer terug en was ik weer helemaal bij. Ik merkte dat alle hulpmiddelen waren verwijdert, behalve de blinddoek en de oordopjes. Deze werden nu ook verwijderd. Daar zullen we eens iets aan doen! Yvonne laat me een anaalplug zie en deze moet ik in mijn kontje stoppen. Ze neemt me mee terug naar het terras. De barjuffrouw kijkt ons met een vage glimlach na. Roos zit nog steeds op het terras, waar nu helemaal geen andere mensen meer zitten.

Dus we zullen haar moeten straffen. Plots voel ik een hand in mijn broek. Roos voelt in mijn gleufje. O, wat lekker, het is nog helemaal nat. De drankjes staan ondertussen op tafel. Roos loopt naar binnen, naar de serveerster en komt even later met haar naar buiten.

Roos gaat tegenover me zitten en Yvonne neemt naast haar plaats, zodat de serveerster naast mij kan komen zitten. Ik voel al snel een hand in mijn broekje, die lekker langs de gevoelige plaatsen voelt. Ik zeg niks terug. Ik kan het niet, intussen zit de vrouw met twee, nee drie vingers in mijn kutje. Ze gaan snel en geroutineerd op en neer en ik voel me duidelijk opgewonden worden. Maar de vrouw, die door Roos en Yvonne wordt aangesproken als Marijke, stopt altijd net als ik weer wat geiler wordt.

Ik zit er net steeds tegen aan. Zo blijft ze nog even doorgaan, natuurlijk tot tevredenheid van de meiden en van zichzelf, maar ik vind het verschrikkelijk dat ik steeds het niet mag komen. Na een kwartier lopen er mensen de zaak binnen en moet Marijke dus weer aan het werk. Niet veel later komen er ook mensen op het terras zitten: Yvonne stapt op hen af en vraagt hen wat, wat ik niet goed kan verstaan. Na een tijdje komen ook deze twee mensen naast mij zitten, en wederom voel ik een aantal vingers in mijn nog warme grotje.

Ik vind het heerlijk zo verwend te worden en er niets aan te mogen en kunnen doen. Het stelletje weet mij al snel op een lekkere manier naar een hoogtepunt te brengen, maar als Roos ziet dat ik bijna kom, zegt ze dat ze moeten stoppen. Ik wordt gek, ik mag weer niet komen. En hij ging harder trillen. Ik moest moeite doen om niet op straat in elkaar te zakken van geilheid. Of is dat enkel verbeelding? Het voelt of de geilheid van me afdruipt, zo voel ik me.

Al snel kwamen we aan in de Raadhuisstraat, op nummer Ik werd door de meiden naar binnen gebracht en zag daar Linda en Sabine. Ze keken me aan. Maar ze heeft moeite zich in te houden. Dan gaan WIJ haar eens testen.

Maar tijdens de rit zullen we haar ook eens verwennen. Ze hing deze aan de vibrator, waarna deze zachtjes werd aangezet. We reden terug over een veel hobbelige weg als vanochtend. Ik voelde de gewichtjes steeds trekken aan de vib, waardoor deze steeds een klein stukje uit mijn gaatje schoof, maar ik kon hem net vasthouden.

Het was wel een heerlijk gevoel zo te hange, in de touwen, hangend in de bochten en ondertussen pijn voelen rondom mijn kutje en een vibrator vastklemmend in mijn kutje. Bij de boerderij aangekomen, kreeg ik eerst wat te eten.

Een paar droge boterhammen met water werden voor me neergezet. Sabine gebood me snel door te eten, dus dat deed ik. De meiden namen me mee naar boven. Ik kon nu de spieren in mijn kutje niet meer aanspannen, zodat deze open bleef staan. Dat deed ze dan ook weldra. Sabine plaatste nu mijn benen uit elkaar, ongeveer een meter.

Ze deed boeien rondom mijn enkels en maakte daartussen een spreidstang vast, zodat ik mijn benen niet meer naast elkaar kon brengen. Aan de stang werd een ketting vastgemaakt, die weer werd verbonden met twee tepelklemmen die Linda intussen op mijn borsten had geplaatst. De ketting was vrij kort, waardoor ik wat voorover moest buigen.

Sabine had, terwijl Linda de ketting en klemmen aanbracht, een gewichtje gepakt. Ze ging met een paar vingers in mijn kutje en maakte het gewichtje vast aan de ring die mijn kutje openhield. Ik voelde hoe het zwaar aanvoelde. Ik probeerde wat rechter te gaan staan, omdat dan het gewichtje rechtop zou komen te hangen en ik het dan waarschijnlijk minder zou voelen. Maar ik kon niet rechter gaan staan, omdat de ketting tussen de stang en de tepelklemmen te kort was.

Linda had nog een ketting gepakt, die ze aan het ringetje rondom mijn klitje bevestigde. Deze ketting maakte ze vast rondom mijn nek. Ook deze ketting stond weer behoorlijk strak, waardoor ik me nu eigenlijk nauwelijks meer kon bewegen: We laten je een half uur zo achter. Je mag alles doen met je zelf wat je wilt, je mag jezelf ook vingeren, maar als je gaat schokken bij het klaarkomen, lijkt me dat minder prettig. De kettingen zouden dan immers aanspannen, zodat de druk op mijn clitje en kutspieren enkel groter zou worden.

Ik wachtte dus maar. Ik voelde me heerlijk gevuld: Ik kon niks doen en wachtte af tot ze meiden mij zouden komen verlossen. Dat gebeurde vrij snel, sneller dan ik had verwacht. De kettingen werden weer losgemaakt en ik mag even uithijgen. De meiden nemen me mee naar beneden, en terwijl we wat drinken wordt mij verteld wat er vanavond zal gaan gebeuren: Ik ben hun speeltje voor vanavond en zal me moeten bewijzen. Dat klinkt spannend en de kleding is aangepast aan deze spanning: Ik zie er behoorlijk hoerig uit.

Mijn haar wordt omhoog gebonden en in een klem gedaan. Linda en Sabine hebben allebei ook mooie kleding aan: We gaan in de auto zitten, waarbij ik deze keer gewoon tussen de meiden in mag zitten, en gaan op weg.

Bij de club aangekomen gaan we naar binnen. Ik in het midden. We gaan aan de bar zitten en de meiden bestellen wat te drinken. Na een paar minuten komt er een vrouw bij ons staan, zij stelt zich voor als de slavinnen begeleidster van vanavond, en zij neemt me mee naar een ander vertrek. Daar blijken dat er vanavond een aantal slavinnen zullen zijn. Femke, Jessica, Eline en ik. De andere meiden zijn ook erg aardig en toch ook wel wat gespannen wat hen te wachten staat.

Samen drinken we een glaasje wijn en daarmee wordt het al snel gezellig. De slavinnen begeleidster, zij stelt zich voor als Anne Lee. Ze legt uit wat er staat te gebeuren: Degene van jullie die straks het eerst klaarkomt, wordt streng gestraft. Ook nummer 2 en 3 worden gestraft, nummer 4 mag straffen. De rest merk je wel. Links van mij staat Femke, rechts Eline. Jessica staat naast Femke, maar haar kan ik niet zien. Nu worden de dames binnengelaten.

Het is toch wel een flinke groep, ongeveer 40 vrouw. Ik voel me geweldig bekeken, ik vrees dat ik heel makkelijk klaar ga komen in het openbaar. Anne Lee vraagt acht dames uit het publiek: Ik krijg er dus ook twee, die wel van wanten weten. Ze hebben inmiddels van Anne Lee twee vibrators gekregen, die ze naar hartelust gebruiken.

De jongste van de twee stopt de kleinste vib in mijn kontgaatje en gaat er fijn mee op en neer. De andere vrouw bemoeit zich met de voorkant en pompt daar ook stevig door. Ik voel hoe ik van twee kanten gevuld ben en voel ook hoe een zwaar orgasme zich aan het opbouwen is.

Maar ik besef ook dat ik het zolang mogelijk tegen moet houden, maar o, wat is dat moeilijk. Ik voel me in een steeds verdergaande staat van opwinding komen en kom bijna klaar. Maar gelukkig ben ik niet de eerste. Ik hoor een vibrator op de grond kletteren en zware kreunen.

Ik kijk om me heen, maar zie Femke en Eline nog in de touwen hangen. Jessica is dus de eerste die is gekomen. Ik voel me verschrikkelijk opgewonden als ze langs me loopt, terug naar het kamertje. Ze is helemaal op en geeft me een knipoog. Ik zie het nauwelijks, fixeer me enkel op mijn kutje dat vraagt om te mogen komen. Dat gebeurt dan ook al snel, ik voel het vocht uit mijn gaatje spuiten en kom schreeuwend klaar.

De dames maken me los en, onderwijl, komt Eline ook klaar. Ik word, samen met Eline naar het kamertje gebracht, waar Femke, de winnares, niet veel later ook zal binnenkomen.

Daar mogen we eerst wat uithijgen. Anne Lee geeft ons allemaal nog een wijntje en biedt aan diegene die dat willen een sigaret aan. Femke en ik happen graag toe. Anne Lee zegt dat Jessica de dames zal moeten klaar likken, en zelf niet mag klaarkomen.

IK krijg een klysma in het openbaar , waarbij Femke moet helpen, en Eline wordt door de dames gevingerd, waarbij ze zelf ook niet mag komen. Na een tijdje worden Femke en ik naar de zelfde ruimte teruggebracht, waar ik aan katrollen wordt opgehesen. Ik zie voor me op tafel allemaal angstaanjagende spullen liggen. Ik heb nog nooit een klysma gehad en weet zelfs nog niet goed wat het is. Femke heeft het al wel eens gehad en vertelt me dat mijn darmen zullen worden gevuld met water of een oplossing, via mijn kontgaatje toegediend.

Nu ik weet wat er zal gaan gebeuren, schrik ik toch wel even, maar veel kans om daarover na te denken heb ik niet. De dames komen binnen, in totaal ongeveer 15 vrouwen, en ook Anne Lee verschijnt. Ze heeft een lange zwarte jurk aangedaan die haar er stijlvol doet uitzien.

Het water wat in een ijzeren schaaltje zat, wordt in een soort kommetje gegoten, wat nu in mijn kontgaatje wordt gebracht. Ik voel hoe warm water in mij loopt. Het is een heel vreemd gevoel, doet een beetje pijn maar is beslist niet onprettig. Anne Lee bleef er maar water bij doen en ik geloof dat er wel een liter in me verdween. Toen ze stopte, zei ze tegen het publiek: Dat kan nooit lang duren. Ik voelde hoe mijn darm erg vol voelde met water en wou dat ook graag kwijt.

Maar voor publiek kan ik echt niet plassen. Maar al snel voelde ik het vocht uit mij lopen en ik moet bekennen dat dat een erg opluchtend gevoel gaf. Ik liep helemaal leeg en gaf een zucht van verlichting toen het eindelijk stopte. Al het vocht dat uit mij was gekomen was in een emmer terecht gekomen en Femke mocht dat nu allemaal opdrinken, wat ze graag deed. Ik werd intussen weggevoerd naar het kamertje, waar Linda en Sabine mij ophaalden en mij meenemen terug naar huis.

Ik kreeg complimentjes over hoe goed ik mij had gehouden, en dat ik morgen weer veel meer genot zou beleven. Thuis aangekomen lagen we al snel in bed en ik sliep als een roos, want ik had een heftige dag beleefd. De volgende dag werd ik door Linda gewekt. Met haar ogen nog zowat dicht droeg ze me op een ontbijtje voor ons drieën klaar te maken.

Ik ging dan ook naar benden en kookte drie eitjes, deed wat boterhammen in een schaal en zette kaas en vleeswaren op een dienblad. Lekker kopje thee erbij en het ontbijtje was geregeld. Voorzichtig Liep ik met de spullen de trap op, waarna ik Sabine en Linda hevig tongzoenend aantrof in het bed. Het leek wel of ze me binnen hoorden komen, want ze gingen gewoon door.

Toen ik het dienblad aan het voeteneind wegzette, stopten ze en kon ik gauw tussen hen in gaan zitten. We aten en dronken alles gezellig op, waarna de meiden me opdracht gaven de kleren aan te doen die over een stoel hingen. Ik stond op en bekeek de kleren eens goed. Het was een doorschijnend blousje met een push up bh. Het broekje was in verhouding vrij lang, het kwam tot iets boven mijn knieen. Ik zag ook een vibrator liggen en een soort gordel.

Ik keek nog eens naar de kleren en besloot eerst de vib in te doen. Ik ging even met een vinger langs mijn voorste gaatje, maar Linda zei dat ik hem in mijn kontje moest doen. Het had een heerlijk gevoel, hoewel het apparaat nog niet aanstond. Dat beloofde dus nog wat te worden.

Sabine legde me uit hoe ik de soort gordel, die ik ook had zien liggen, vast moest maken. Ik kreeg een soort tuigje rondom om mijn middel en daarna een band tussen mijn bene door, waardoor de vib dieper in mijn kontje werd geduwd. Voor mijn kutje liepen de riemen net anders, zodat dat uitnodigend open stond.

Ik kleedde me verder aan en dat deden de meiden ondertussen ook. Ze namen me mee in de auto richting het station. Onderweg vertelde Sabine me wat er zou gebeuren: Onderweg laat je ieder persoon die wij vragen toe tot jou kutje. Wij houden je in de gaten en zullen je straffen als je iets niet goed doet. We stapten al snel in de gereedstaande stoptrein en zagen dat het helemaal niet druk was. We gingen in een twee-tegenover-twee opstelling zitten, de meiden tegenover mij.

Al snel voelde ik de vibrator gaan trillen. Hij stond gelijk in een snel standje, waardoor ik best geil werd. Ik keek rond en zag dat er in onze coupé twee mannen zaten, rond de 30 of 35 jaar en 1 vrouw, ook ongeveer Allemaal zaten ze afzonderlijk en hadden weinig oog voor elkaar. De vrouw zat op een bank rechts van ons, de heren wat verder naar voren in het rijtuig.

Ik begin een beetje met mijn lijf te kronkelen, niet te opvallend, want ik wil niet dat het opvalt dat ik een grote vibo in mijn kontje heb. Ik wordt hier echt verschrikkelijk geil van en vraag Sabine of ik even naar de wc mag. Snel, want ik voel een orgasme aankomen. Ik ga de wc binnen en wacht op Sabine.

Wat is er dan? En ja hoor, al snel voel ik een hand in mijn broek en een warme vinger aan de binnenkant van mijn gleufje. Ik proef mijn eigen zaad en sappen en geniet, wat lekker. Daar aangekomen zit Linda nog steeds op hetzelfde plek, maar naast de plek waar ik eerst zat, is de vrouw gaan zitten die eerst naast ons zat. Ik ga zitten en Linda vraagt of het verlossend was.

Ik antwoord bevestigend en voel dat de vibrator weer wordt aangezet. Toen ik klaarkwam had Sabine hem uitgezet, maar nu werkt hij weer. Ik kijk naast me en Tamara, zoals ze klaarblijkelijk heet, kijkt me lief aan.

Ze heeft er intussen een tweede vinger bijgestoken en gaat vlot op en neer in mijn soppende kutje. In combinatie met de trillende vibrator in mijn kontje zorgt dit voor een heerlijk gevoel in mijn onderlijf.

Ik voel hoe wederom een geweldig orgasme zich opbouwt. Als Tamara even later nog een derde vinger bij de andere twee voegt, kom ik klaar. Zo lekker ben ik nog nooit gekomen, door twee vrouwen in de gaten gehouden terwijl je het geil langs je bene naar beneden voelt lopen is een heel apart gevoel kan ik je vertellen.

Toen ik klaar was gekomen, haalde Tamara de vinger uit mijn gaatje en liet ze me aflikken. Heerlijk om mijn eigen geil te proeven. Ook de vib stopte nu met trillen en de trei gleed het centraal station van Eindhoven, of all places, binnen. We stapten alle vier uit en op het perron kreeg ik van Tamara nog een kus.

..

Sex in de woonkamer neukend stel

Nieuwste "buurvrouw" sex films. Plotsklaps een erectie bij het buurmeisje. Anoniem sexen met de buurvrouw. Jongeman neukt zijn bejaarde buurvrouw.

Sexy Sandra verleid haar nieuwe buurman. Met een smoesje werkt hij zich bij de buurvrouw naar binnen. Mooi MILF laat haar kutje hard rammen door de buurman. Jezus, de nieuwe buurvrouw wil wel. Stiekem de buurvrouw neuken. Mooie MILF neukt de buurjongen. Even de 58 jarige buurvrouw in de bek pompen. Gluren bij de buurvrouw. Duitse buurvrouw sjort in de achtertuin. Langzaam en voorzichtig is ze de trap op komen lopen.

Ze heeft een tijdje in de deuropening naar mij staan kijken. Toen ik haar in de gaten kreeg, trok ik de dekens over me heen en kroop van schaamte weg in de dekens. Bevalt ie…ik heb m zelf nog niet kunnen testen. En ze ging naast me op het rand van het bed zitten. Je mag wel doorgaan zei ze. Toen moesten we er allebei om lachen. Ze ging op een stoel zitten aan het voeteneinde van het bed.

Ik meen het ga maar door…ik kijk graag. Ik weet niet wat er met me gebeuren maar ik ging weer verder met me zelf te neuken met dat heerlijke ding. Ik kronkelde over het bed. Toen ik plots haar handen op mijn dijen vernam.

Ik keek op en zag dat zij ondertussen helemaal Naakt was. Het was een mooie vrouw om te zien. Een mooi strak figuurtje met bijpassende borsten klein en rond. Ze had een heerlijk kont en een heel minuscuul streepje.

Uitnodigend deed ik mijn benen verder uit elkaar. Ze streelde mijn dijen en mijn buik. Voorzichtig begon ze aan mijn tepels te likken en deze reageerde direct. Ze ging boven op mij zitten…met haar poesje voor mijn neus. Ik wil dat je me beft zei ze. Ze was veranderd in dominante geile vrouw. Gehoorzamend liet ik mijn hoofd zakken zodat ze met haar kutje boven mijn mond kon. Langzaam begon ik haar te likken, maar al gauw zei ze dat het harder moest…en sneller.

Ik liet me helemaal gaan. Ik begon haar harder en sneller te likken. Kneep met mijn ene hand hard in haar kont terwijl ik met de andere ook harder en sneller met de dildo in mijn kutje ging.

Ze stapte van mij af en ging wijdbeens naast me liggen. Nu wil ik zei ze. Ik ging voor haar zitten op mijn knieën. Maakt met een beetje extra spuug haar kutje nog natter en stopte langzaam deze in haar natte, geile kut. Ze kreunde het uit. Ik stelde voor om standje 69 te doen. Ik kroop op haar en begon haar clitje te likken de dildo verdween steeds dieper in haar kutje.

Ze beft mij en met haar handen masseerde ze mijn kont. Ze maakte een vinger nat en begon tijdens het beffen mijn sterretje te masseren. Ik genoot enorm en liet dat blijken door steeds harder te kreunen.

Binnen een paar tellen kwamen we samen heerlijk klaar. Ik kwam naast haar liggen en gaf haar een innige tongzoen en vroeg waar kan ik dit ding kopen. Ze zei je hoeft m niet te kopen hij ligt hier altijd voor je klaar. Net Mobiel  -  Opwindend. Net Webcams  -  Opwindend.


buurvrouw beffen sm dominant

Ik dacht steeds weer aan die blik onder die rok en de manier dat ze boven me stond. Ik fantaseer steeds over dominante vrouwen en dit past er perfect in.

Terwijl ik verder en verder fantaseerde werd ik geil. Mijn lul werd harder en harder zodanig dat het wat hinderlijk was. Ik wreef over mijn kruis en mijn lul reageerde direct, door nog harder te worden. Ik knoopte mijn broek los en haalde mijn stijve leuter eruit. Ik begon te fantaseren dat de vrouw nog boven me stond en me commandeerde dat ik me voor haar moest aftrekken, en ik begon.

Ik sloot mijn ogen en mijn hand masseerde mijn lul. Zo buurman, sta je wat geil, en is dat van onder mijn rok te kijken?

Ik stak mijn lul weg en wist niet waar ik het had, ik dacht dat zij weg was, ik had beter moeten kijken. Ze stapte dichter naar me toe, ga verder zegt ze, haal je lul terug tevoorschijn en ga verder! Heu stamelde ik, maar ze ging verder, je wil toch niet dat jouw filmpje morgen op het internet te zien is denk ik hé, haal die lul uit je broek en laat me zien hoe je jezelf aftrekt.

Ik doe wat ze vraagt, al heb ik eerst wat moeite om weer een stijve te krijgen. Ze komt nog dichterbij en trekt haar rok op, ik merk dat ze daarnet haar broekje al verwijderd heeft, ze staat nu met haar benen nog wat meer gespreid, lik me zegt ze, ze staat met haar kut vlak voor mijn gezicht. Ik zie een mooi getrimd strookje haar en daaronder flinke schaamlippen, ze heeft een forse kut. Ik steek mijn tong uit en lik aan die lippen, ze reageert snel en duwt nog wat meer tegen mijn gezicht aan.

Ik lik nu heel die spleet, ik zoek haar klit al is dat niet moeilijk, daar die ook al hard staat en ook niet klein is. Ik lik en steek mijn tong ook wat in haar kut, ja doe zo verder zegt ze, stevig likken, niet te zacht, en lik ook maar wat sneller. Ik lik harder en sneller en ze gaat bijna klaarkomen, ik trek verder aan mijn lul die ook bijna op springen staat.

Ik voel haar beginnen te schokken, ze kreunt en komt klaar, ik voel haar kut veel natter worden, het zilte zoete vocht loopt over mijn tong, lippen en kin. Ze stapt wat achteruit, kom op zegt ze nu wil ik jou zien spuiten. Ze hoefde niet lang te wachten, mijn ballen zinderden, ik voelde ze samen trekken en het orgasme welde op.

Ik trok wat sneller en het zaad spoot uit het gaatje in mijn eikel, klodder na klodder spoot ik op de trap. Zo zegt de buurvrouw, ik denk dat je dat stuk trap opnieuw zal moeten doen. En dat filmpje bewaar ik, jij gaat mij nog van dienst zijn. Jij bent vaak alleen thuis hé, vanaf nu ben jij mijn lustslet.

Kuis verder zegt ze, volgende keer doen we spelletjes in mijn appartement. En ze verdween, nu nam ze echt wel de lift, ik deed mijn broek dicht en kuiste de treden opnieuw. Ik voelde hoe banden werden vastgemaakt rondom mijn enkels. Daartussen werd een spreidstang bevestigd, zodat de, ongetwijfeld door mijn geile lichaam, ook opgewonden geworden Yvonne overal vrije toegang had.

Weer werden de oordopjes even uitgedaan en er werd mij ingefluisterd dat ik me tot nu toe goed gedroeg. Hij stond alweer een tijdje stil, dus dat was meer dan lekker. Tegelijk begon Yvonne met haar tong mijn kittelaar te stimuleren, die volgens mij stijf overeind stak. Ik werd gek en ik voelde heel snel en plotseling een heftig ogasme opkomen. Ik probeerde het nog op te houden, maar kon het echt niet. Ik voelde het geil heftig ui met lopen en in de wc-pot kletteren.

Ik hing haast voor dood in de touwen. Na enige tijd had ik alle gevoel weer terug en was ik weer helemaal bij. Ik merkte dat alle hulpmiddelen waren verwijdert, behalve de blinddoek en de oordopjes. Deze werden nu ook verwijderd. Daar zullen we eens iets aan doen! Yvonne laat me een anaalplug zie en deze moet ik in mijn kontje stoppen. Ze neemt me mee terug naar het terras. De barjuffrouw kijkt ons met een vage glimlach na. Roos zit nog steeds op het terras, waar nu helemaal geen andere mensen meer zitten.

Dus we zullen haar moeten straffen. Plots voel ik een hand in mijn broek. Roos voelt in mijn gleufje. O, wat lekker, het is nog helemaal nat. De drankjes staan ondertussen op tafel. Roos loopt naar binnen, naar de serveerster en komt even later met haar naar buiten. Roos gaat tegenover me zitten en Yvonne neemt naast haar plaats, zodat de serveerster naast mij kan komen zitten. Ik voel al snel een hand in mijn broekje, die lekker langs de gevoelige plaatsen voelt.

Ik zeg niks terug. Ik kan het niet, intussen zit de vrouw met twee, nee drie vingers in mijn kutje. Ze gaan snel en geroutineerd op en neer en ik voel me duidelijk opgewonden worden. Maar de vrouw, die door Roos en Yvonne wordt aangesproken als Marijke, stopt altijd net als ik weer wat geiler wordt. Ik zit er net steeds tegen aan. Zo blijft ze nog even doorgaan, natuurlijk tot tevredenheid van de meiden en van zichzelf, maar ik vind het verschrikkelijk dat ik steeds het niet mag komen.

Na een kwartier lopen er mensen de zaak binnen en moet Marijke dus weer aan het werk. Niet veel later komen er ook mensen op het terras zitten: Yvonne stapt op hen af en vraagt hen wat, wat ik niet goed kan verstaan. Na een tijdje komen ook deze twee mensen naast mij zitten, en wederom voel ik een aantal vingers in mijn nog warme grotje.

Ik vind het heerlijk zo verwend te worden en er niets aan te mogen en kunnen doen. Het stelletje weet mij al snel op een lekkere manier naar een hoogtepunt te brengen, maar als Roos ziet dat ik bijna kom, zegt ze dat ze moeten stoppen.

Ik wordt gek, ik mag weer niet komen. En hij ging harder trillen. Ik moest moeite doen om niet op straat in elkaar te zakken van geilheid.

Of is dat enkel verbeelding? Het voelt of de geilheid van me afdruipt, zo voel ik me. Al snel kwamen we aan in de Raadhuisstraat, op nummer Ik werd door de meiden naar binnen gebracht en zag daar Linda en Sabine.

Ze keken me aan. Maar ze heeft moeite zich in te houden. Dan gaan WIJ haar eens testen. Maar tijdens de rit zullen we haar ook eens verwennen. Ze hing deze aan de vibrator, waarna deze zachtjes werd aangezet.

We reden terug over een veel hobbelige weg als vanochtend. Ik voelde de gewichtjes steeds trekken aan de vib, waardoor deze steeds een klein stukje uit mijn gaatje schoof, maar ik kon hem net vasthouden. Het was wel een heerlijk gevoel zo te hange, in de touwen, hangend in de bochten en ondertussen pijn voelen rondom mijn kutje en een vibrator vastklemmend in mijn kutje.

Bij de boerderij aangekomen, kreeg ik eerst wat te eten. Een paar droge boterhammen met water werden voor me neergezet. Sabine gebood me snel door te eten, dus dat deed ik. De meiden namen me mee naar boven. Ik kon nu de spieren in mijn kutje niet meer aanspannen, zodat deze open bleef staan.

Dat deed ze dan ook weldra. Sabine plaatste nu mijn benen uit elkaar, ongeveer een meter. Ze deed boeien rondom mijn enkels en maakte daartussen een spreidstang vast, zodat ik mijn benen niet meer naast elkaar kon brengen. Aan de stang werd een ketting vastgemaakt, die weer werd verbonden met twee tepelklemmen die Linda intussen op mijn borsten had geplaatst.

De ketting was vrij kort, waardoor ik wat voorover moest buigen. Sabine had, terwijl Linda de ketting en klemmen aanbracht, een gewichtje gepakt. Ze ging met een paar vingers in mijn kutje en maakte het gewichtje vast aan de ring die mijn kutje openhield. Ik voelde hoe het zwaar aanvoelde. Ik probeerde wat rechter te gaan staan, omdat dan het gewichtje rechtop zou komen te hangen en ik het dan waarschijnlijk minder zou voelen.

Maar ik kon niet rechter gaan staan, omdat de ketting tussen de stang en de tepelklemmen te kort was. Linda had nog een ketting gepakt, die ze aan het ringetje rondom mijn klitje bevestigde. Deze ketting maakte ze vast rondom mijn nek.

Ook deze ketting stond weer behoorlijk strak, waardoor ik me nu eigenlijk nauwelijks meer kon bewegen: We laten je een half uur zo achter. Je mag alles doen met je zelf wat je wilt, je mag jezelf ook vingeren, maar als je gaat schokken bij het klaarkomen, lijkt me dat minder prettig. De kettingen zouden dan immers aanspannen, zodat de druk op mijn clitje en kutspieren enkel groter zou worden.

Ik wachtte dus maar. Ik voelde me heerlijk gevuld: Ik kon niks doen en wachtte af tot ze meiden mij zouden komen verlossen. Dat gebeurde vrij snel, sneller dan ik had verwacht. De kettingen werden weer losgemaakt en ik mag even uithijgen.

De meiden nemen me mee naar beneden, en terwijl we wat drinken wordt mij verteld wat er vanavond zal gaan gebeuren: Ik ben hun speeltje voor vanavond en zal me moeten bewijzen. Dat klinkt spannend en de kleding is aangepast aan deze spanning: Ik zie er behoorlijk hoerig uit. Mijn haar wordt omhoog gebonden en in een klem gedaan. Linda en Sabine hebben allebei ook mooie kleding aan: We gaan in de auto zitten, waarbij ik deze keer gewoon tussen de meiden in mag zitten, en gaan op weg.

Bij de club aangekomen gaan we naar binnen. Ik in het midden. We gaan aan de bar zitten en de meiden bestellen wat te drinken. Na een paar minuten komt er een vrouw bij ons staan, zij stelt zich voor als de slavinnen begeleidster van vanavond, en zij neemt me mee naar een ander vertrek.

Daar blijken dat er vanavond een aantal slavinnen zullen zijn. Femke, Jessica, Eline en ik. De andere meiden zijn ook erg aardig en toch ook wel wat gespannen wat hen te wachten staat.

Samen drinken we een glaasje wijn en daarmee wordt het al snel gezellig. De slavinnen begeleidster, zij stelt zich voor als Anne Lee. Ze legt uit wat er staat te gebeuren: Degene van jullie die straks het eerst klaarkomt, wordt streng gestraft. Ook nummer 2 en 3 worden gestraft, nummer 4 mag straffen. De rest merk je wel. Links van mij staat Femke, rechts Eline.

Jessica staat naast Femke, maar haar kan ik niet zien. Nu worden de dames binnengelaten. Het is toch wel een flinke groep, ongeveer 40 vrouw. Ik voel me geweldig bekeken, ik vrees dat ik heel makkelijk klaar ga komen in het openbaar. Anne Lee vraagt acht dames uit het publiek: Ik krijg er dus ook twee, die wel van wanten weten. Ze hebben inmiddels van Anne Lee twee vibrators gekregen, die ze naar hartelust gebruiken.

De jongste van de twee stopt de kleinste vib in mijn kontgaatje en gaat er fijn mee op en neer. De andere vrouw bemoeit zich met de voorkant en pompt daar ook stevig door. Ik voel hoe ik van twee kanten gevuld ben en voel ook hoe een zwaar orgasme zich aan het opbouwen is. Maar ik besef ook dat ik het zolang mogelijk tegen moet houden, maar o, wat is dat moeilijk. Ik voel me in een steeds verdergaande staat van opwinding komen en kom bijna klaar.

Maar gelukkig ben ik niet de eerste. Ik hoor een vibrator op de grond kletteren en zware kreunen. Ik kijk om me heen, maar zie Femke en Eline nog in de touwen hangen. Jessica is dus de eerste die is gekomen. Ik voel me verschrikkelijk opgewonden als ze langs me loopt, terug naar het kamertje.

Ze is helemaal op en geeft me een knipoog. Ik zie het nauwelijks, fixeer me enkel op mijn kutje dat vraagt om te mogen komen. Dat gebeurt dan ook al snel, ik voel het vocht uit mijn gaatje spuiten en kom schreeuwend klaar.

De dames maken me los en, onderwijl, komt Eline ook klaar. Ik word, samen met Eline naar het kamertje gebracht, waar Femke, de winnares, niet veel later ook zal binnenkomen. Daar mogen we eerst wat uithijgen. Anne Lee geeft ons allemaal nog een wijntje en biedt aan diegene die dat willen een sigaret aan. Femke en ik happen graag toe. Anne Lee zegt dat Jessica de dames zal moeten klaar likken, en zelf niet mag klaarkomen.

IK krijg een klysma in het openbaar , waarbij Femke moet helpen, en Eline wordt door de dames gevingerd, waarbij ze zelf ook niet mag komen. Na een tijdje worden Femke en ik naar de zelfde ruimte teruggebracht, waar ik aan katrollen wordt opgehesen. Ik zie voor me op tafel allemaal angstaanjagende spullen liggen. Ik heb nog nooit een klysma gehad en weet zelfs nog niet goed wat het is. Femke heeft het al wel eens gehad en vertelt me dat mijn darmen zullen worden gevuld met water of een oplossing, via mijn kontgaatje toegediend.

Nu ik weet wat er zal gaan gebeuren, schrik ik toch wel even, maar veel kans om daarover na te denken heb ik niet. De dames komen binnen, in totaal ongeveer 15 vrouwen, en ook Anne Lee verschijnt. Ze heeft een lange zwarte jurk aangedaan die haar er stijlvol doet uitzien. Het water wat in een ijzeren schaaltje zat, wordt in een soort kommetje gegoten, wat nu in mijn kontgaatje wordt gebracht. Ik voel hoe warm water in mij loopt. Het is een heel vreemd gevoel, doet een beetje pijn maar is beslist niet onprettig.

Anne Lee bleef er maar water bij doen en ik geloof dat er wel een liter in me verdween. Toen ze stopte, zei ze tegen het publiek: Dat kan nooit lang duren. Ik voelde hoe mijn darm erg vol voelde met water en wou dat ook graag kwijt. Maar voor publiek kan ik echt niet plassen.

Maar al snel voelde ik het vocht uit mij lopen en ik moet bekennen dat dat een erg opluchtend gevoel gaf. Ik liep helemaal leeg en gaf een zucht van verlichting toen het eindelijk stopte. Al het vocht dat uit mij was gekomen was in een emmer terecht gekomen en Femke mocht dat nu allemaal opdrinken, wat ze graag deed.

Ik werd intussen weggevoerd naar het kamertje, waar Linda en Sabine mij ophaalden en mij meenemen terug naar huis. Ik kreeg complimentjes over hoe goed ik mij had gehouden, en dat ik morgen weer veel meer genot zou beleven. Thuis aangekomen lagen we al snel in bed en ik sliep als een roos, want ik had een heftige dag beleefd. De volgende dag werd ik door Linda gewekt. Met haar ogen nog zowat dicht droeg ze me op een ontbijtje voor ons drieën klaar te maken.

Ik ging dan ook naar benden en kookte drie eitjes, deed wat boterhammen in een schaal en zette kaas en vleeswaren op een dienblad. Lekker kopje thee erbij en het ontbijtje was geregeld. Voorzichtig Liep ik met de spullen de trap op, waarna ik Sabine en Linda hevig tongzoenend aantrof in het bed. Het leek wel of ze me binnen hoorden komen, want ze gingen gewoon door. Toen ik het dienblad aan het voeteneind wegzette, stopten ze en kon ik gauw tussen hen in gaan zitten.

We aten en dronken alles gezellig op, waarna de meiden me opdracht gaven de kleren aan te doen die over een stoel hingen. Ik stond op en bekeek de kleren eens goed.

Het was een doorschijnend blousje met een push up bh. Het broekje was in verhouding vrij lang, het kwam tot iets boven mijn knieen. Ik zag ook een vibrator liggen en een soort gordel. Ik keek nog eens naar de kleren en besloot eerst de vib in te doen. Ik ging even met een vinger langs mijn voorste gaatje, maar Linda zei dat ik hem in mijn kontje moest doen. Het had een heerlijk gevoel, hoewel het apparaat nog niet aanstond.

Dat beloofde dus nog wat te worden. Sabine legde me uit hoe ik de soort gordel, die ik ook had zien liggen, vast moest maken. Ik kreeg een soort tuigje rondom om mijn middel en daarna een band tussen mijn bene door, waardoor de vib dieper in mijn kontje werd geduwd. Voor mijn kutje liepen de riemen net anders, zodat dat uitnodigend open stond.

Ik kleedde me verder aan en dat deden de meiden ondertussen ook. Ze namen me mee in de auto richting het station. Onderweg vertelde Sabine me wat er zou gebeuren: Onderweg laat je ieder persoon die wij vragen toe tot jou kutje. Wij houden je in de gaten en zullen je straffen als je iets niet goed doet.

We stapten al snel in de gereedstaande stoptrein en zagen dat het helemaal niet druk was. We gingen in een twee-tegenover-twee opstelling zitten, de meiden tegenover mij.

Al snel voelde ik de vibrator gaan trillen. Hij stond gelijk in een snel standje, waardoor ik best geil werd. Ik keek rond en zag dat er in onze coupé twee mannen zaten, rond de 30 of 35 jaar en 1 vrouw, ook ongeveer Allemaal zaten ze afzonderlijk en hadden weinig oog voor elkaar.

De vrouw zat op een bank rechts van ons, de heren wat verder naar voren in het rijtuig. Ik begin een beetje met mijn lijf te kronkelen, niet te opvallend, want ik wil niet dat het opvalt dat ik een grote vibo in mijn kontje heb. Ik wordt hier echt verschrikkelijk geil van en vraag Sabine of ik even naar de wc mag. Snel, want ik voel een orgasme aankomen. Ik ga de wc binnen en wacht op Sabine. Wat is er dan? En ja hoor, al snel voel ik een hand in mijn broek en een warme vinger aan de binnenkant van mijn gleufje.

Ik proef mijn eigen zaad en sappen en geniet, wat lekker. Daar aangekomen zit Linda nog steeds op hetzelfde plek, maar naast de plek waar ik eerst zat, is de vrouw gaan zitten die eerst naast ons zat.

Ik ga zitten en Linda vraagt of het verlossend was. Ik antwoord bevestigend en voel dat de vibrator weer wordt aangezet. Toen ik klaarkwam had Sabine hem uitgezet, maar nu werkt hij weer.

Ik kijk naast me en Tamara, zoals ze klaarblijkelijk heet, kijkt me lief aan. Ze heeft er intussen een tweede vinger bijgestoken en gaat vlot op en neer in mijn soppende kutje.

In combinatie met de trillende vibrator in mijn kontje zorgt dit voor een heerlijk gevoel in mijn onderlijf. Ik voel hoe wederom een geweldig orgasme zich opbouwt. Als Tamara even later nog een derde vinger bij de andere twee voegt, kom ik klaar. Zo lekker ben ik nog nooit gekomen, door twee vrouwen in de gaten gehouden terwijl je het geil langs je bene naar beneden voelt lopen is een heel apart gevoel kan ik je vertellen.

Toen ik klaar was gekomen, haalde Tamara de vinger uit mijn gaatje en liet ze me aflikken. Heerlijk om mijn eigen geil te proeven. Ook de vib stopte nu met trillen en de trei gleed het centraal station van Eindhoven, of all places, binnen. We stapten alle vier uit en op het perron kreeg ik van Tamara nog een kus.

..

Doordat ik ook regelmatig met haar telefonisch kontakt heb,vertel ik haar dat ik in de keuken zowat klaarkom en dan snel naar huis moet ommijzelf te helpen.

Dan zegt ze Rick ik merk helemaal niets aan jou als we in de keuken staan en dan zegt ze ook dat ze daar wel blij mee is. Want ze zou d,r eigen dan erg ongemakkelijk voelen,en ze zou dan denken dat ik haar kind of kleinzoon had kunnen zijn. Ik liet haar ook weten dat ze echt gezien mag worden en best wel wat sexy eruit kan zien,haar antwoord is dan neee anders denekn de mensen dat ik het expres doe,toen antwoorde ik je kan je ook thuis zo kleden..

Daarna vroeg ik haar of ze dan een blousje aan wou doen met wat knoopjes los,toen zei ze ik zal wel kijken,als erdan gebeld wordt doe ik ze wel weer dicht. Vorige week vertelde ik haar dat als ik sex heb met een vrouw dan steeds moet denken dat ik met haar bezig ben,en dan kom ik met gemak klaar,toen zei ze lekker aan mij denken.

Vanavond ga ik weer naar d,r toe en neem weer een krantje mee en dan komt ze weer strak tegen mij aan staan en echt ze leund gewoon met die grote jonges tegen mij aan. En die gesprekken door de telefoon draaien steeds uit op haar borsten dat ik zo mooi vind en er graag naar kijk,en dat vind ze prima.

Ik vertel haar ook dat ze mooie volle lippen heeft en er gewoon kriebels van krijg,1x was haar reaktie daarop meestal zijn dan de lippen vanonder ook mooi.. Nu zou ik haar best een keer willen zoenen en echt haar borsten willen strelen,maar durf het gewoon niet bang om afgewezen te worden,want ze verteld wel dat ze het prettig vind dat ik mij inhoud of zit er ergens toch iets in haar dat zegt..

In de keuken zit ze ook wel is te zuchten en dan heb ik het idee dat ze denkt van pak me is beet,en dat ze d,r eigen verschuild achter de woorden dat ze het prettig vind dat ik mij in hou,mar ergens denkt pak mn borsten. Echt van die vrouw wordt ik echt geil en ze weet het,want kom nog steeds bij haar een andere vrouw had allang gezegt kom maar niet meer.

Geheimen Schrijf hier je geheim. Zwanger van mijn broer. Ik wil een onderdanige neukslet zijn Een geheim met een vraag - pedo-talk. Altijd met een lachen steeds op zoek naar iets nieuws. Zij wisselt steeds af en laat heel veel ruimte voor slaven en subs die graag mee willen blijven denken in het spel. Maar hoe vrolijk het ook kan zijn: Judith is altijd de Meesteres. Daar hoef je niet eens voor vast te liggen, dat weet je gewoon en zo gedraag je je ook. Als je een schreeuwer zoekt die je af snauwt dan moet je denk ik niet bij Judith zijn, wel als je echte dominantie van een echte en charmante meesteres wilt meemaken.

Judith is by far mijn Meesteres geworden. Fijn dat je bij www. Maak hieronder een keuze uit het type gebruiker. Weet je niet welk type gebruiker je bent? Wij helpen je graag! Judith Inloggen of Registreren Gebruikersnaam. Profielen Bedrijven Adverteren   Cams   Forum. Ook in beschrijving zoeken. Amalia uit Den Haag. Home Profielen Bergen op Zoom Mrs. Judith Recensies Recensie door Eerste keer. Wat wilt u melden? Recensie door Eerste keer. Eerste keer 3 recensies. Beffen Extremiteiten SM slaaf of meesteres Buurvrouw.

Extremiteiten Beffen SM slaaf of meester es. Wij stelde Eerste keer de volgende vragen: Heb je de dame in het echt ontmoet?