Dikke pimel lekkergeilen

Afzuigen lul kutpiersing

Marco schoof in een keer zijn dikke lul in de natte kut van mijn vrouw. Ons hoertje schreeuwde het uit van genot toen de werkelijk dikke lul tot aan de wortel haar kut in gleed. De anderen, Ben, Erik en Jaap stonden met hun lul in hun hand te kijken hoe Claudia werkelijk als een hoer genaaid werd. Terwijl Claudia mij geil aankeek werd zij op een gore geile manier toegesproken door de “klanten”,: OOhh, wat was dit een geil gezicht.

Marco zat op de bank en Claudia zat met haar gezicht naar Marco toe heerlijk bovenop die dikke vette lul. Naast haar stonden Ben, Jaap en Erik met hun lullen in hun hand. Met een geile blik in haar ogen opende Claudia haar mond en keek Ben aan. Langzaam sloot ze haar ogen en pakte Ben’s dikke lul beet. Ze likte de dikke eikel af en schoof zijn apparaat diep in haar mond. Tegelijkertijd pakte ze de staaf van Erik en trok hem af.

Ooh wat een heerlijk gezicht mijn geile vrouwtje met een dikke lul diep in haar mond en een lul in haar kut. Claudia gromde van genot, dit was wat ze wilde, als een geile hoer genomen worden. Kom op geile hoer neuken riep ik. Plotseling duwde Erik, die achter haar stond, mijn Claudia naar voren. De lul van Ben die ze in haar mond had gleed eruit. Erik zakte door zijn knieën en likte haar kontgaatje, toen haar geile hol lekker nat was stond hij op en plaatste zijn dikke eikel op het kontgaatje van mijn geile hoertje.

Hier komt hij dan geile hoer en stootte in een keer zijn dikke lul in de reet van mijn vrouw. Claudia schreeuwde het uit van genot de dikke lul schoof in en uit haar geile kontgaatje. Kom op Erik “neuk mijn geile reet” kreunde ze. Claudia steunde op de borst van Marco en haar geile kont stak recht omhoog, wat een geil gezicht was dat.

Mijn hoertje draaide haar hoofd en keek mij met een geile blik in haar ogen aan. Ik zat intussen zwaar aan mijn pik te trekken, Met een van geilheid vertrokken gezicht keek ze mij verliefd aan terwijl ik de lullen van Marco en Erik diep in en uit het lichaam van mijn vrouw zag gaan.

Bij iedere stoot schudde haar hoofd heftig heen en weer. Ben schoof inmiddels weer aan en ging met zijn dikke lul vlak bij het gezicht van Claudia staan.

Zonder blikken of blozen opende ze haar mond om de geile lul te ontvangen. Ze plaatste haar rode lippen om de immense eikel. Ben stootte in een keer door en de lul verdween tot aan de wortel in haar geile hoeren bekkie. Haar wangen bolden op en ik zag duidelijk dat ze genoot van de drie lullen in haar lichaam. Ik stond inmiddels met Jaap naar dit schouwspel te kijken en te trekken aan onze lullen.

Ik zag dat de mannen steeds harder gingen stoten en op het punt stonden klaar te komen. Ik wist dat Claudia niets liever wilde dan helemaal te worden ondergespoten met het geile zaad van haar klantjes. Ik riep dit tegen Ben, Erik en Marco. Voor Erik was dit net op tijd want ik zag zijn pik zwellen in de mond van mijn vrouw en schreeuwend kwam hij klaar!!!!!!. Claudia hield de dikke lul echter in haar mond en het zaad ving ze op.

Langzaam draaide ze haar hoofd om en keek ons aan, met een geile blik in haar ogen opende ze voorzichtig haar mond, waarna dikke slierten zaad uit haar mondhoeken liepen. Op hetzelfde moment dat Claudia het zaad uit haar mond liet lopen kwam ook Marco klaar die nog steeds bezig was de kut van mijn vrouw te neuken.

Ruw en hard stotend kwam Marco klaar, Claudia schudde met haar hele lichaam onder dit geweld. Haar hoofd bewoog van links naar rechts en het zaad in haar mond druppelde in haar haren. Erik die haar kontje heerlijk had geramd was bij dit schouwspel ook niet meer te houden hij draaide Claudia ruw om, waardoor de lul van Marco met een zuigend geluid uit haar nauwe kutje gleed. Marco’s zaad droop met lange slierten tussen haar lippen vandaan.

Wild pakte Erik haar hoofd beet en schoof haar hoofd ruw over zijn dikke vette lul. Zijn lul zat een beetje onder de poep van mijn eigen geile vrouwtje, zo genadeloos diep had hij haar in haar reet genomen.

Claudia zag dit ook maar de geilheid van de hele situatie had al haar eventuele taboes doen wegvagen. Met een hoerige blik zoog ze de dikke lul naar binnen. Erik pakte ruw haar hoofd beet en trok deze heen en weer over zijn lul. Met een schreeuw kwam Erik klaar en perste zijn zaad diep in de keel van Claudia. Ze kokhalsde even maar gooide toen haar hoofd achterover en slikte triomfantelijk het dikke zaad door.

Jaap en ik hielden het niet meer en liepen naar Claudia toe. Doe je mond wijd open zei ik. Met een paar flinke halen aan onze lullen kwamen we beide tegelijkertijd klaar en spoten ons geile zaad in de wijd opengesperde hoerenmond. Dit was teveel voor ons hoertje het zaad liep aan alle kanten uit haar mondhoeken en het was duidelijk teveel voor haar om door te slikken. Ze bracht haar handen voor haar mond en braakte in een keer al het overtollige zaad uit haar bekkie.

Direct ging ze zitten met haar beide benen recht in de lucht en bracht haar handen gevuld met dik zaad naar haar kale kutje. OOOHH ik ben zo geil stamelde ze en liet het zaad uit haar handen in haar geile kale kutje lopen. Wat ze toen deed had ik zelfs nog nooit gezien bij mijn vrouwtje.

Ze plaatste haar gehele vuist voor haar inmiddels door het zaad drijfnatte lippen en duwde met een geile kreet haar vuist tot aan haar pols ineen keer naar binnen. Ik pakte haar elleboog en duwde haar hand dieper in haar kut Het overtollige zaad gutste langs haar pols uit haar kut bij iedere keer dat ik de hand dieper in haar dreef. Plots verstijfde ze, haar ogen draaiden wild in het rond en met een spastische beweging van haar onderlijf kwam ze klaar. Haar kutspieren ontspanden zich en ze duwde haar hand tot werkelijk het maximale in haar kut.

Claudia zat onder het zaad en geil en ging zich even douchen en verfrissen. Wij zaten inmiddels weer op de bank en hijgden een beetje na. En hoe bevalt deze hoer jullie??? Een heerlijk geil beest riepen ze allemaal.

Ze doet werkelijk alles als we haar maar als een geile gore hoer beschouwen. Ze moet werkelijk het gevoel hebben te worden gebruikt, zei ik. We besloten Claudia eerst even lekker op te geilen en haar daarna te gebruiken. Beb laat zich lekker neuken. Getrouwde vrouwen zoeken mannen voor een spannend avontuurtje! Niet spuiten hoor, want ik ontvang ook dat graag op mijn grote lijf, kermde ik.

De middelbare scholier had een leuke stijve staan, en keek naar me. Ik vind een buik geil, die zie ik straks dan ook hè? Ik knikte, als je dat wilt, laten we gaan, hijgde ik. Waarom vallen zoveel slanke, adembenemende, knapen op een forse buik?

Vroeg ik me af, en borg zorgvuldig mijn stijve op. Ik snelde naar mijn huisje en sloot de gordijnen. Ik rilde van opwinding, want nu zou ik alles zien, en mocht ik overal aankomen! Met een grote boodschappentas kwam hij naar mijn deur. Ik opende de deur, en keek nu naar een jongen met een dikke bril.

Staat je goed, die bril, lachte ik geil. Dankuwel, zei hij, ik wil alles goed zien, lachte hij terug. Wat mooi, bromde ik weer, en keek naar zijn kruis, billen en lijf. Geil hè, ik heb nog meer meegenomen. Ik gromde, kan niet wachten, maar eerst maar eens flink spelen en spuiten, lachte ik. Ik zeker, giechelde hij kreunend. Ja, natuurlijk, als je mij laat spuiten krijg je vanavond een gratis diner, lachte ik plagend.

Alles ging vlot uit, hij keek naar mij en ik naar hem. Volgende keer doe ik rustiger, maar ik ben nu ook wel geil hoor, zei hij.

Douchen, lachte ik en hij hield me tegen. Hij streelde mijn buik, en zijn slanke handje trok mijn, duidelijk dikkere, stijve lul.

Geil, hijgde hij, die eens in mijn kontje, hmm; hij mijmerde en had zijn lul stram en pijnlijk hard staan. Maagd daar, kreunde ik. Nee, niet echt, penen, bezemstelen heb ik al gehad, en kaarsen, giechelde hij. Ik moet nodig, kreunde hij. Hihi, van de zenuwen thuis dat hele flesje op gedronken!

Ik gromde, kom maar over me heen met dat spul, gromde ik en plofte op mijn dikke reet, in het bad. Hij deed het, heerlijk warm en krachtig spoot de vloeistof over mijn lijf, hij keek er blozend naar.

Ik bekeek gelijk die roomblanke huid en vroeg me af waarom hij toch zo blond was. Geverfd, kreunde hij begrijpend, en klopte af. Hier dat ding, kreunde ik en slurpte de laatste druppels van zijn eikel. Een flinke trouwens, met een eveneens forse voorhuid, die in een tuitje liep. Ik vervolgde mijn zuigen en slurpen met het flink diep opnemen van die, nu weer, flink harde stijve paal en hij kreunde al.

Ik kom, kermde hij en spoot flink veel sperma over mijn gezicht en lijf. Goh, u zuigt heerlijk zeg, kreunde hij geil. Meer als bij mijn gewone rukwerk, zo spoot ik net; lachte hij. Zuig jij ook piemels dan, lachte ik. Jah, maar nog niet zo een grote hoor! Giechelend wilde hij bukken. Nee, ik sta wel even op, mag je lekker pijpen. Gemoedelijk en rustig wilde ik hem aan mijn boor laten zuigen.

Geen haast, gewoon lekker geilen samen. Oh heerlijk, kreunde ik, naar waarheid, je zuigt geweldig goed! Hij bloosde fel, en zoog mijn balzak er haast af!

Hmm, enthousiast, maar nu iets rustiger kreunde ik hem toe het is lekker. Ben nog nooit zo geil geweest, geloof ik, giechelde hij. Naar adem happend trok hij mijn paal en keek bewonderend naar mijn buik. Groot en stoer, maar ook lief, precies zoals ik zo een man wil!

We wasten elkaar en ik spoelde hem ook nog even. Anders had ik zeker zijn geile bek volgespoten, hij kon er wat van! Voelt raar, kreunde hij, en liet zich zo leiden naar het kleine slaapkamertje. Daar plofte ik op het bed en draaide zijn prachtige kontje naar me toe. Iets bukken, kreunde ik en keek naar een, zachtroze, iets open sterretje.

Peen is zeker favoriet, lachte ik stout. Jah, grote mannen penen, kreunde hij. Terwijl ik zalig dat roze sterretje kon likken omdat hij zijn mooie helftjes openhield, trok hij mijn vette, dikke paal af… Heerlijk zeg, kreunde hij, zou hij passen?

En eh, heeft u condooms, ik heb ze mij me hoor. Nee ik heb, kreunde ik geil. Mm, straks die erin, ik wil het gewoon, gek hè?

Nee maar doe voorzichtig, hij is dik en zwaar kreunde ik trots. Hmm, koud, lachte hij. Vet, verklaarde ik, zo kan ik er heerlijk in glijden, straks. Hmm, u wrijft het lekker in ook, wil ik ook leren, kermde hij geil. Een beetje zalf erdoor kreunde ik, toen hij zei dat het prikte.

Verdooft je sluitspiertje iets, kreunde ik geil. Ik wil m erin, NU! Hijgde hij, en hurkte nu boven mijn stijve lul. Richten hoor, haha, lachte hij nerveus. Maar mijn stamper stond fier, en hij keek naar me om. Neuk me lekker, kreunde hij zacht grommend. Heerlijk rustig liet ik hem mijn paal voelen, en hij zakte… Machtig man, voelt zo anders, kreunde hij genietend.

Wippend op mijn paal keek hij trots in de spiegel aan de overkant. Zie het nu pas, haha, wauw, die zit er goed in zeg! Ik leunde achterover, en zo vouwde hij zijn benen, en liet zijn mooie voetjes op mijn knieën rusten en kon zo zien hoe diep mijn dikke pik in zijn kont zat, en met condoom!

Oh heerlijk, kreunde hij weer. Straks wil ik dat U me neukt, staand en lekker hard. Oé, gromde ik, al moest ik me wel inhouden om dat mooie kontje niet gelijk vol te spuiten! Want erg nauw was hij, voor mijn gevoel nog wel.

Kom op, zei ik en zette hem voor de spiegel. Mijn pik floepte er goed uit, dus hij was goed gesmeerd. Ik drukte m er weer in en neukte even rustig… Oh zalig, kreunde hij, en nu hard en diep mijnheer, kermde hij, ik ben stout en wil gestraft worden, giechelde hij geil. Lachend neukte ik die krappe kont, en mepte speels op dat zachte, roomblanke huidje.

Geweldig man, oh jah, kermde hij en spoot zich leeg. Zijn pik was zo enorm hard dat enkele stralen de spiegel haalden.


Vrouw zoekt sex zonder condoom gratis neuken in nijmegen


Nou dan zie ik je vanavond en toen hing mijn geile teefje op. Toen ze ophing was haar kutje drijfnat en wilde ze hard geneukt worden. Eindelijk werd het Ik opende de deur en vroeg ze binnen te komen. In de hal stond mijn geile amateurhoertje al klaar. Ze verwelkomde iedereen met een geile tongzoen en streelde iedere klant over zijn lul. Direct stelde zij zich voor en bood de mannen meteen een blik op haar geile kutje, waarbij ze haar rokje optilde en de stringslip diep tussen haar geschoren vette lippen trok.

Direct stapte Marco op haar af en duwde mijn sletje tegen de muur. Gewillig spreidde Claudia haar dijen en liet de hand van Marco langs haar been naar boven gaan. Claudia sloot haar ogen en kreunde zacht: De vinger van Marco drong diep tussen de vette kaalgeschoren kutlipjes van mijn sletje. De andere mannen begonnen daarop ons hoertje overal te betasten. Claudia werd helemaal gek van lust, handen en vingers knepen in haar gevoelige tieten en tepels. Haar kontgaatje werd meteen gevuld met een dikke middelvinger.

Ik zag dat ze genoot en haar heupen schokten heen en weer!!! Na deze korte en geile kennismaking liepen we de woonkamer in en gingen zitten. Onze slet liep naar de keuken om de koffie in te schenken. Toen ze terugkwam en bukte om de koffie neer te zetten pakte Ben haar plotseling vanachter bij haar kut. Zonder ook maar iets te zeggen bukte ons sletje nog dieper om Ben de kans te geven drie vingers in haar kutje te stoppen. Ze kreunde hardop en was drijfnat zei ze.

Ben sopte met zijn dikke vingers in haar geile kutje. Mijn geile Claudia plaatste de kopjes op de tafel, en keek mij met een geil gezicht aan.

Ondertussen legde Ben zijn hand op de bank en zei: Claudia bewoog met de hand mee en zat op een gegeven moment op de bank met de vingers van Ben diep in haar spleet. Als een volleerde hoer bewoog ze op en neer. Plots trok Ben zijn vingers ruw uit haar kut en riep: Lik mijn vingers af geile slet. Claudia likte haar eigen kutgeil op en kreunde nog harder, aaahhh!! Iedereen was al behoorlijk geil geworden. Intussen trokken de mannen hun kleren uit en gingen weer zitten. Onze Claudia zat recht tegenover ons als een geile hoer met haar benen wijd.

Ze had nu alleen nog maar haar stringslip aan. Claudia sprong op van haar stoel en pakte de grote kunstlul die op de tafel lag. Ze begon met een geile show waarbij ze iedere keer even langs alle klantjes liep en haar kut liet likken.

Kijk naar me hoe ik mijn geile kutje vol stop met deze reuzenlul. Ze begon zachtjes de kunstlul in en uit haar kut te bewegen, totdat ze bij mij kwam, ik likte haar geile kontgat en duwde een vinger diep in haar reet. Oohh lekker gebruik me, sneller sneller. Tegelijkertijd duwde ze de dildo dieper in haar kut, steeds sneller ging de lul in en uit haar grotje. Toen ze bij Marco stond pakte Claudia zijn dikke reeds stijve lul beet. Met een snelle beweging trok ze de kunstlul uit haar drijfnatte kut.

Ooohh wat een dikke lul heb je. Terwijl Marco haar heupen pakte kwamen de andere mannen dichterbij. Marco schoof in een keer zijn dikke lul in de natte kut van mijn vrouw. Ons hoertje schreeuwde het uit van genot toen de werkelijk dikke lul tot aan de wortel haar kut in gleed.

De anderen, Ben, Erik en Jaap stonden met hun lul in hun hand te kijken hoe Claudia werkelijk als een hoer genaaid werd. Terwijl Claudia mij geil aankeek werd zij op een gore geile manier toegesproken door de “klanten”,: OOhh, wat was dit een geil gezicht. Marco zat op de bank en Claudia zat met haar gezicht naar Marco toe heerlijk bovenop die dikke vette lul.

Naast haar stonden Ben, Jaap en Erik met hun lullen in hun hand. Met een geile blik in haar ogen opende Claudia haar mond en keek Ben aan. Langzaam sloot ze haar ogen en pakte Ben’s dikke lul beet. Ze likte de dikke eikel af en schoof zijn apparaat diep in haar mond. Tegelijkertijd pakte ze de staaf van Erik en trok hem af. Ooh wat een heerlijk gezicht mijn geile vrouwtje met een dikke lul diep in haar mond en een lul in haar kut.

Claudia gromde van genot, dit was wat ze wilde, als een geile hoer genomen worden. Kom op geile hoer neuken riep ik. Plotseling duwde Erik, die achter haar stond, mijn Claudia naar voren. De lul van Ben die ze in haar mond had gleed eruit. Erik zakte door zijn knieën en likte haar kontgaatje, toen haar geile hol lekker nat was stond hij op en plaatste zijn dikke eikel op het kontgaatje van mijn geile hoertje. Hier komt hij dan geile hoer en stootte in een keer zijn dikke lul in de reet van mijn vrouw.

Claudia schreeuwde het uit van genot de dikke lul schoof in en uit haar geile kontgaatje. Kom op Erik “neuk mijn geile reet” kreunde ze. Claudia steunde op de borst van Marco en haar geile kont stak recht omhoog, wat een geil gezicht was dat. Mijn hoertje draaide haar hoofd en keek mij met een geile blik in haar ogen aan. Ik zat intussen zwaar aan mijn pik te trekken, Met een van geilheid vertrokken gezicht keek ze mij verliefd aan terwijl ik de lullen van Marco en Erik diep in en uit het lichaam van mijn vrouw zag gaan.

Bij iedere stoot schudde haar hoofd heftig heen en weer. Ben schoof inmiddels weer aan en ging met zijn dikke lul vlak bij het gezicht van Claudia staan. Zonder blikken of blozen opende ze haar mond om de geile lul te ontvangen. Ze plaatste haar rode lippen om de immense eikel. Klaarkomen met ringen om mijn lul Lekker met mijn pik spelen en zaad spuiten Lekker ff met me geile lul spelen!

Lekker geil spelen met mijn pik en klaarkomen Lekker rijden op mijn dildo van 25 CM! Lekker mijn schatje aan het vingeren Lekker mijn Indian vriendin van achterlangs Lekker die grote pik in mijn kut Even mijn cam uit proberen en lekker trekken Lekker mijn pik aftrekken en klaarkomen Lekker wijf met lekkere tieten Lekker op mijn dikke tieten gepist Lekker verwend door mijn vriendin ook zij Man in pashokje met lul uit de boxershort Gozer met een grote dikke lul rukt zich Vriendin met mooie kont zuigt lul Ik met mijn date en de strapon Met mijn piemel spelen op bankje in park Heerlijk met mijn kutje bezig Andy met mijn dildo aant spelen Lekker in mijn reet genaaid Mmm, lekker tegen mijn klitje wrijven