Gatis gladde pik

...

Geile meiden seks geile amateur vrouwen

Het is niet een lul schede zodat je lul is gratis - je voelt elke stoot - en zo zal je partner. Gemaakt van onze Platinum-Cure siliconen, het is gewoon de juiste stevigheid - als een mooie flexibele harde lul, niet keihard De basis van de lul is gevormd, zodat het wraps rond de top van je pik. De rest van de as is een mooie gladde lul met een uitlopende kop voor gemakkelijke dubbele penetratie De cockring deel strekt zich uit tot comfortabel zit de meeste jongens, het is een 1.

Het voelt geweldig dat je troep bij elkaar gehouden door tijdens het neuken met dit ding. Gemaakt van pure platinum siliconen, veilig met elk glijmiddel, gewoon goed wassen met warm water en zeep en de lucht drogen of gooien in de vaatwasser. Toon meer Toon minder.

Over Oxballs Bekijk alle artikelen van Oxballs Oxballs zijn de sekstoys voor mannen, vaak gebruikt in de gayscene. Maar natuurlijk ook uitermate geschikt voor de experimenterende heteroman.

Voor cockringen, penis sleeves en buttplugs kun je terecht bij het merk Oxballs. Met als uitspringend product de ballenspreiders. Neem een kijkje tussen het assortiment en denk, leer en heb seks met Oxballs. Het gaat niet om 10 centimeter extra lengte of een 2 centimeter dikkere penis. Een groei van de erectie van ongeveer 1 cm. Er bestaan apparaatjes welke de penis vergroten door de eikel vast te klemmen en met een veer trekkracht in uitwaartse richting uit te oefenen.

Ik ben echter meer een voorstander van handmatige oefeningen. De reden hiervoor is dat het te veel of te snel rekken van de schacht van de penis schadelijk kan zijn.

Je voelt zelf het beste wat wel of niet comfortabel aanvoelt. Wanneer je met je duim en wijsvinger vlak onder de eikel een rondje maakt en een beetje knijpt, dan geeft de rand van de eikel je een verankering waardoor je trekkracht op de schacht kunt uitoefenen. Probeer nu je bekken te ontspannen en trek zachtjes van je lichaam af.

Tast in het begin goed je gevoelens af en loop niet te hard van stapel. De tunica is van stevig vezelig materiaal. Je beschadigt deze niet gemakkelijk, maar let goed op dat de oefening nooit pijn mag doen!

Oefen nu gedurende 5 seconden trekkracht uit en laat daarna los. Wacht 15 seconden dit geeft je penis tijd om opnieuw te doorbloeden. Rek nu nogmaals gedurende 5 seconden. Herhaal deze oefening 10 keer of stop eerder als je last krijgt.

Oefen nu dagelijks gedurende 10 minuten, maar houd het bij één sessie per dag om de penis kans te geven te herstellen. Het is een eenvoudige drie-stappen-methode die er op gericht is om snel de initiële groei van de erectie teweeg te brengen en op een veilige manier een maximaal realistisch resultaat te halen. Hierbij wordt constant rekening gehouden met maximale belasting, herstelperiodes en rust. Het trainingsschema in de methode is ontwikkeld en uitgebreid getest op effectiviteit en door ruim Glad spierweefsel is niet bewust door ons aan te sturen.

Het werkt trager dan ander spierweefsel, maar de ontwikkeling en groei ervan lijkt erg veel op die van onze andere spieren. Glad spierweefsel bevindt zich zoals gezegd rondom de corpora cavernosa. Ook is er glad spierweefsel aanwezig in onze ogen en de wanden van onze aderen. Het gladde spierweefsel kan getraind worden om de spieren te laten groeien, zoals dit ook bij andere spieren werkt. De biceps worden dikker wanneer we deze in de sportschool trainen door gewichten te heffen.

Zoals gezegd, kunnen we het gladde spierweefsel niet op die zelfde manier besturen, maar dit is ook niet nodig. De groei van een spier heeft te maken met het ontstaan van hele kleine scheurtjes in de vezels van de spier. Deze scheurtjes ontstaan door overbelasting. Een lichte vorm hiervan treedt ook op wanneer we een eind gaan hardlopen, of wanneer we halters van 10 kilo heffen in de sportschool.

De groei van de spier treedt op, omdat ons lichaam deze repareert met nieuw spierweefsel. Ons lichaam maakt echter wat extra spierweefsel aan, om de overbelasting in het vervolg te voorkomen. Wanneer we nu onze inspanning vergroten, ontstaan ook in het nieuwe spierweefsel minuscule scheurtjes. Opnieuw repareert ons lichaam deze, en maakt het extra spierweefsel aan voor de volgende keer.

Het principe van het verkrijgen van een dikkere penis door glad spierweefsel training werkt vergelijkbaar. We kunnen hetzelfde type scheurtjes veroorzaken die de reparatie en groei van het gladde spierweefsel inzetten, als bij onze biceps. Dit doen we met oefeningen zoals Jelken.

Maak een ring van duim en wijsvinger en leg deze om de schacht van de penis, waar deze je bekken raakt. Knijp lichtjes en maak nu een trekkende beweging richting de eikel. Stop wanneer je bij de eikel bent aangekomen. Plaats opnieuw de duim en wijsvinger op de beginpositie en herhaal de beweging. Het herhalen van deze bewegingen zorgt ervoor dat de spieren van de corpora cavernosa overbelast raken.

Begin rustig met deze oefening met ongeveer 10 herhalingen. Stop altijd direct als je last krijgt. Deze oefening kan, naarmate de groei inzet, worden verlengd. Het verkrijgen van een dikkere penis werkt erg goed met jelken, omdat de spieren zich in de lengte van de penis bevinden. Groei in dikte van de penis is gemakkelijker te bewerkstelligen dan in lengte. Het is een krachtige manier van penis vergroting die al jaren erg populair is.

Ook hier geldt weer dat veiligheid en het letten op wat het lichaam maximaal aan kan, erg belangrijk zijn. Mark Meijers is sekscoach en initiatiefnemer van Topseksleven. Iedereen kan een geweldig seksleven verkrijgen met de juiste informatie! Heb je een vraag? Stel hem gerust door hier onder een reactie achter te laten! Inhoud van dit artikel 1 Een dikkere penis. Begrijp de bouw 2 Hoe werkt natuurlijke penis vergroting?

Artikelen die je mogelijk ook interessant vindt. Mark Meijers Mark Meijers is sekscoach en initiatiefnemer van Topseksleven. Klik hier om uw reactie achter te laten....

Gemaakt van pure platinum siliconen, veilig met elk glijmiddel, gewoon goed wassen met warm water en zeep en de lucht drogen of gooien in de vaatwasser. Toon meer Toon minder. Over Oxballs Bekijk alle artikelen van Oxballs Oxballs zijn de sekstoys voor mannen, vaak gebruikt in de gayscene. Maar natuurlijk ook uitermate geschikt voor de experimenterende heteroman. Voor cockringen, penis sleeves en buttplugs kun je terecht bij het merk Oxballs. Met als uitspringend product de ballenspreiders. Neem een kijkje tussen het assortiment en denk, leer en heb seks met Oxballs.

Productspecificaties Productspecificaties Kleur zwart. Reviews Schrijf een review. In winkelwagen Op verlanglijstje. Bekijk en vergelijk alle verkopers.

Oxballs Oxballs thug double penetrator black 82, Bekijk de hele lijst. Een dikkere stugge tunica betekent vaak een dikkere penis in slappe toestand, deze groeit vaak slechts enkele centimeters tijdens een erectie.

Een dunnere flexibelere tunica betekent vaak dat deze in slappe toestand verder inkrimpt, maar tijdens de erectie ook verder kan uitrekken. Hierdoor is het verschil in grootte van een slappe en stijve penis bij een man met een dunnere tunica soms erg groot tot wel meer dan 10 cm. Het kan voorkomen dat je als man wat minder bedeeld bent wat penis grootte betreft.

Dat betekent vaak de combinatie van een kleinere penis in slappe toestand, gecombineerd met een juist dikkere stugge tunica. Dit resulteert in een kleine erectie. Het tegenovergestelde, een grote penis in slappe toestand met een dunne, flexibele tunica zorgt juist voor een relatief grote erectie.

Wanneer de eerste van de twee op jou van toepassing is, dan is er een eenvoudige oefening om hier iets aan te doen. De tunica kan namelijk een beetje opgerekt worden. Het verschil wat hiermee gemaakt kan worden is niet enorm. Het gaat niet om 10 centimeter extra lengte of een 2 centimeter dikkere penis. Een groei van de erectie van ongeveer 1 cm. Er bestaan apparaatjes welke de penis vergroten door de eikel vast te klemmen en met een veer trekkracht in uitwaartse richting uit te oefenen.

Ik ben echter meer een voorstander van handmatige oefeningen. De reden hiervoor is dat het te veel of te snel rekken van de schacht van de penis schadelijk kan zijn. Je voelt zelf het beste wat wel of niet comfortabel aanvoelt.

Wanneer je met je duim en wijsvinger vlak onder de eikel een rondje maakt en een beetje knijpt, dan geeft de rand van de eikel je een verankering waardoor je trekkracht op de schacht kunt uitoefenen. Probeer nu je bekken te ontspannen en trek zachtjes van je lichaam af. Tast in het begin goed je gevoelens af en loop niet te hard van stapel. De tunica is van stevig vezelig materiaal. Je beschadigt deze niet gemakkelijk, maar let goed op dat de oefening nooit pijn mag doen!

Oefen nu gedurende 5 seconden trekkracht uit en laat daarna los. Wacht 15 seconden dit geeft je penis tijd om opnieuw te doorbloeden. Rek nu nogmaals gedurende 5 seconden. Herhaal deze oefening 10 keer of stop eerder als je last krijgt. Oefen nu dagelijks gedurende 10 minuten, maar houd het bij één sessie per dag om de penis kans te geven te herstellen.

Het is een eenvoudige drie-stappen-methode die er op gericht is om snel de initiële groei van de erectie teweeg te brengen en op een veilige manier een maximaal realistisch resultaat te halen. Hierbij wordt constant rekening gehouden met maximale belasting, herstelperiodes en rust.

Het trainingsschema in de methode is ontwikkeld en uitgebreid getest op effectiviteit en door ruim Glad spierweefsel is niet bewust door ons aan te sturen. Het werkt trager dan ander spierweefsel, maar de ontwikkeling en groei ervan lijkt erg veel op die van onze andere spieren. Glad spierweefsel bevindt zich zoals gezegd rondom de corpora cavernosa.

Ook is er glad spierweefsel aanwezig in onze ogen en de wanden van onze aderen. Het gladde spierweefsel kan getraind worden om de spieren te laten groeien, zoals dit ook bij andere spieren werkt. De biceps worden dikker wanneer we deze in de sportschool trainen door gewichten te heffen. Zoals gezegd, kunnen we het gladde spierweefsel niet op die zelfde manier besturen, maar dit is ook niet nodig.

De groei van een spier heeft te maken met het ontstaan van hele kleine scheurtjes in de vezels van de spier. Deze scheurtjes ontstaan door overbelasting. Een lichte vorm hiervan treedt ook op wanneer we een eind gaan hardlopen, of wanneer we halters van 10 kilo heffen in de sportschool. De groei van de spier treedt op, omdat ons lichaam deze repareert met nieuw spierweefsel. Ons lichaam maakt echter wat extra spierweefsel aan, om de overbelasting in het vervolg te voorkomen. Wanneer we nu onze inspanning vergroten, ontstaan ook in het nieuwe spierweefsel minuscule scheurtjes.

Opnieuw repareert ons lichaam deze, en maakt het extra spierweefsel aan voor de volgende keer. Het principe van het verkrijgen van een dikkere penis door glad spierweefsel training werkt vergelijkbaar. We kunnen hetzelfde type scheurtjes veroorzaken die de reparatie en groei van het gladde spierweefsel inzetten, als bij onze biceps. Dit doen we met oefeningen zoals Jelken. Maak een ring van duim en wijsvinger en leg deze om de schacht van de penis, waar deze je bekken raakt. Knijp lichtjes en maak nu een trekkende beweging richting de eikel.

Stop wanneer je bij de eikel bent aangekomen. Plaats opnieuw de duim en wijsvinger op de beginpositie en herhaal de beweging. Het herhalen van deze bewegingen zorgt ervoor dat de spieren van de corpora cavernosa overbelast raken. Begin rustig met deze oefening met ongeveer 10 herhalingen. Stop altijd direct als je last krijgt. Deze oefening kan, naarmate de groei inzet, worden verlengd.

Het verkrijgen van een dikkere penis werkt erg goed met jelken, omdat de spieren zich in de lengte van de penis bevinden.

Groei in dikte van de penis is gemakkelijker te bewerkstelligen dan in lengte. Het is een krachtige manier van penis vergroting die al jaren erg populair is.
Gangbang amsterdam vrijende meiden


Over Oxballs Bekijk alle artikelen van Oxballs Oxballs zijn de sekstoys voor mannen, vaak gebruikt in de gayscene. Maar natuurlijk ook uitermate geschikt voor de experimenterende heteroman. Voor cockringen, penis sleeves en buttplugs kun je terecht bij het merk Oxballs. Met als uitspringend product de ballenspreiders. Neem een kijkje tussen het assortiment en denk, leer en heb seks met Oxballs.

Productspecificaties Productspecificaties Kleur zwart. Reviews Schrijf een review. In winkelwagen Op verlanglijstje. Bekijk en vergelijk alle verkopers. Oxballs Oxballs thug double penetrator black 82, Bekijk de hele lijst. Verkoop door Erotic Treasure. Vragen en antwoorden Over dit artikel zijn nog geen vragen gesteld. De tunica bepaalt door zijn maximale rek, in hoeverre de zwellichamen tijdens de erectie kunnen opzwellen. Zodra de maximale rek is bereikt stijgt de druk in de penis, waardoor deze zijn erectie vorm aanneemt.

Ook worden hierdoor de aderen die verantwoordelijk zijn voor de afvoer van bloed uit de penis een beetje dichtgeknepen. Hierdoor stijgt de druk nog verder en bereikt de erectie zijn maximale hardheid en grootte. Buiten de tunica liggen de huidlagen van de penis. Deze bevatten bloedvaten die dicht aan het oppervlak liggen. Als bescherming is deze huid erg gevoelig. De top van de penis bevat de eikel. Dit is een extern gedeelte van de tunica waar geen beschermende huidlaag overheen ligt.

Deze groeit in een kromming over de schacht van de penis en heeft een zeer dicht netwerk van zenuwuiteinden. Bij het verkrijgen van een dikkere penis is vooral de tweede methode erg effectief, maar laten we eerst kijken naar de eerste. De tunica bepaalt met zijn maximale rek hoe ver de zwellichamen zich kunnen opzetten tijdens een erectie. Dat de tunica op een bepaald moment niet meer meegeeft is normaal. Dit zorgt ervoor dat de druk in de penis kan stijgen en deze een erectie vorm kan aannemen.

Ook zorgt het ervoor dat de penis stijf wordt. Zonder deze eigenschappen zou seks onmogelijk zijn. Zoals gezegd is de tunica bij iedere man verschillend in dikte en rekbaarheid. Een dikkere stugge tunica betekent vaak een dikkere penis in slappe toestand, deze groeit vaak slechts enkele centimeters tijdens een erectie. Een dunnere flexibelere tunica betekent vaak dat deze in slappe toestand verder inkrimpt, maar tijdens de erectie ook verder kan uitrekken.

Hierdoor is het verschil in grootte van een slappe en stijve penis bij een man met een dunnere tunica soms erg groot tot wel meer dan 10 cm. Het kan voorkomen dat je als man wat minder bedeeld bent wat penis grootte betreft. Dat betekent vaak de combinatie van een kleinere penis in slappe toestand, gecombineerd met een juist dikkere stugge tunica.

Dit resulteert in een kleine erectie. Het tegenovergestelde, een grote penis in slappe toestand met een dunne, flexibele tunica zorgt juist voor een relatief grote erectie. Wanneer de eerste van de twee op jou van toepassing is, dan is er een eenvoudige oefening om hier iets aan te doen. De tunica kan namelijk een beetje opgerekt worden. Het verschil wat hiermee gemaakt kan worden is niet enorm. Het gaat niet om 10 centimeter extra lengte of een 2 centimeter dikkere penis.

Een groei van de erectie van ongeveer 1 cm. Er bestaan apparaatjes welke de penis vergroten door de eikel vast te klemmen en met een veer trekkracht in uitwaartse richting uit te oefenen. Ik ben echter meer een voorstander van handmatige oefeningen. De reden hiervoor is dat het te veel of te snel rekken van de schacht van de penis schadelijk kan zijn.

Je voelt zelf het beste wat wel of niet comfortabel aanvoelt. Wanneer je met je duim en wijsvinger vlak onder de eikel een rondje maakt en een beetje knijpt, dan geeft de rand van de eikel je een verankering waardoor je trekkracht op de schacht kunt uitoefenen.

Probeer nu je bekken te ontspannen en trek zachtjes van je lichaam af. Tast in het begin goed je gevoelens af en loop niet te hard van stapel. De tunica is van stevig vezelig materiaal. Je beschadigt deze niet gemakkelijk, maar let goed op dat de oefening nooit pijn mag doen! Oefen nu gedurende 5 seconden trekkracht uit en laat daarna los.

Wacht 15 seconden dit geeft je penis tijd om opnieuw te doorbloeden. Rek nu nogmaals gedurende 5 seconden. Herhaal deze oefening 10 keer of stop eerder als je last krijgt. Oefen nu dagelijks gedurende 10 minuten, maar houd het bij één sessie per dag om de penis kans te geven te herstellen. Het is een eenvoudige drie-stappen-methode die er op gericht is om snel de initiële groei van de erectie teweeg te brengen en op een veilige manier een maximaal realistisch resultaat te halen. Hierbij wordt constant rekening gehouden met maximale belasting, herstelperiodes en rust.

Het trainingsschema in de methode is ontwikkeld en uitgebreid getest op effectiviteit en door ruim Glad spierweefsel is niet bewust door ons aan te sturen. Het werkt trager dan ander spierweefsel, maar de ontwikkeling en groei ervan lijkt erg veel op die van onze andere spieren. Glad spierweefsel bevindt zich zoals gezegd rondom de corpora cavernosa.

Ook is er glad spierweefsel aanwezig in onze ogen en de wanden van onze aderen. Het gladde spierweefsel kan getraind worden om de spieren te laten groeien, zoals dit ook bij andere spieren werkt. De biceps worden dikker wanneer we deze in de sportschool trainen door gewichten te heffen. Zoals gezegd, kunnen we het gladde spierweefsel niet op die zelfde manier besturen, maar dit is ook niet nodig. De groei van een spier heeft te maken met het ontstaan van hele kleine scheurtjes in de vezels van de spier.

Deze scheurtjes ontstaan door overbelasting. Een lichte vorm hiervan treedt ook op wanneer we een eind gaan hardlopen, of wanneer we halters van 10 kilo heffen in de sportschool.

De groei van de spier treedt op, omdat ons lichaam deze repareert met nieuw spierweefsel.

Prive sex almere bare sex


Het is niet een lul schede zodat je lul is gratis - je voelt elke stoot - en zo zal je partner. Gemaakt van onze Platinum-Cure siliconen, het is gewoon de juiste stevigheid - als een mooie flexibele harde lul, niet keihard De basis van de lul is gevormd, zodat het wraps rond de top van je pik. De rest van de as is een mooie gladde lul met een uitlopende kop voor gemakkelijke dubbele penetratie De cockring deel strekt zich uit tot comfortabel zit de meeste jongens, het is een 1.

Het voelt geweldig dat je troep bij elkaar gehouden door tijdens het neuken met dit ding. Gemaakt van pure platinum siliconen, veilig met elk glijmiddel, gewoon goed wassen met warm water en zeep en de lucht drogen of gooien in de vaatwasser. Toon meer Toon minder. Over Oxballs Bekijk alle artikelen van Oxballs Oxballs zijn de sekstoys voor mannen, vaak gebruikt in de gayscene. Maar natuurlijk ook uitermate geschikt voor de experimenterende heteroman.

Voor cockringen, penis sleeves en buttplugs kun je terecht bij het merk Oxballs. Met als uitspringend product de ballenspreiders. Neem een kijkje tussen het assortiment en denk, leer en heb seks met Oxballs. De gespierde wanden van de corpora cavernosa kunnen echter ook ontspannen.

Dit gebeurt bij seksuele prikkeling. Nu kan meer bloed de kamers binnenstromen en vullen de zwellichamen zich. Dit is hoe de erectie optreedt. Rondom de verschillende corpora cavernosa ligt een membraam genaamd de tunica.

De tunica kan uit één enkele, of meerdere lagen bestaan en kan dik en stug of dunner en flexibel zijn, afhankelijk van het individu. De tunica bepaalt door zijn maximale rek, in hoeverre de zwellichamen tijdens de erectie kunnen opzwellen. Zodra de maximale rek is bereikt stijgt de druk in de penis, waardoor deze zijn erectie vorm aanneemt.

Ook worden hierdoor de aderen die verantwoordelijk zijn voor de afvoer van bloed uit de penis een beetje dichtgeknepen. Hierdoor stijgt de druk nog verder en bereikt de erectie zijn maximale hardheid en grootte. Buiten de tunica liggen de huidlagen van de penis. Deze bevatten bloedvaten die dicht aan het oppervlak liggen. Als bescherming is deze huid erg gevoelig. De top van de penis bevat de eikel.

Dit is een extern gedeelte van de tunica waar geen beschermende huidlaag overheen ligt. Deze groeit in een kromming over de schacht van de penis en heeft een zeer dicht netwerk van zenuwuiteinden. Bij het verkrijgen van een dikkere penis is vooral de tweede methode erg effectief, maar laten we eerst kijken naar de eerste.

De tunica bepaalt met zijn maximale rek hoe ver de zwellichamen zich kunnen opzetten tijdens een erectie. Dat de tunica op een bepaald moment niet meer meegeeft is normaal. Dit zorgt ervoor dat de druk in de penis kan stijgen en deze een erectie vorm kan aannemen. Ook zorgt het ervoor dat de penis stijf wordt. Zonder deze eigenschappen zou seks onmogelijk zijn.

Zoals gezegd is de tunica bij iedere man verschillend in dikte en rekbaarheid. Een dikkere stugge tunica betekent vaak een dikkere penis in slappe toestand, deze groeit vaak slechts enkele centimeters tijdens een erectie. Een dunnere flexibelere tunica betekent vaak dat deze in slappe toestand verder inkrimpt, maar tijdens de erectie ook verder kan uitrekken. Hierdoor is het verschil in grootte van een slappe en stijve penis bij een man met een dunnere tunica soms erg groot tot wel meer dan 10 cm.

Het kan voorkomen dat je als man wat minder bedeeld bent wat penis grootte betreft. Dat betekent vaak de combinatie van een kleinere penis in slappe toestand, gecombineerd met een juist dikkere stugge tunica.

Dit resulteert in een kleine erectie. Het tegenovergestelde, een grote penis in slappe toestand met een dunne, flexibele tunica zorgt juist voor een relatief grote erectie. Wanneer de eerste van de twee op jou van toepassing is, dan is er een eenvoudige oefening om hier iets aan te doen. De tunica kan namelijk een beetje opgerekt worden. Het verschil wat hiermee gemaakt kan worden is niet enorm.

Het gaat niet om 10 centimeter extra lengte of een 2 centimeter dikkere penis. Een groei van de erectie van ongeveer 1 cm. Er bestaan apparaatjes welke de penis vergroten door de eikel vast te klemmen en met een veer trekkracht in uitwaartse richting uit te oefenen.

Ik ben echter meer een voorstander van handmatige oefeningen. De reden hiervoor is dat het te veel of te snel rekken van de schacht van de penis schadelijk kan zijn. Je voelt zelf het beste wat wel of niet comfortabel aanvoelt. Wanneer je met je duim en wijsvinger vlak onder de eikel een rondje maakt en een beetje knijpt, dan geeft de rand van de eikel je een verankering waardoor je trekkracht op de schacht kunt uitoefenen.

Probeer nu je bekken te ontspannen en trek zachtjes van je lichaam af. Tast in het begin goed je gevoelens af en loop niet te hard van stapel. De tunica is van stevig vezelig materiaal. Je beschadigt deze niet gemakkelijk, maar let goed op dat de oefening nooit pijn mag doen! Oefen nu gedurende 5 seconden trekkracht uit en laat daarna los. Wacht 15 seconden dit geeft je penis tijd om opnieuw te doorbloeden.

Rek nu nogmaals gedurende 5 seconden. Herhaal deze oefening 10 keer of stop eerder als je last krijgt. Oefen nu dagelijks gedurende 10 minuten, maar houd het bij één sessie per dag om de penis kans te geven te herstellen. Het is een eenvoudige drie-stappen-methode die er op gericht is om snel de initiële groei van de erectie teweeg te brengen en op een veilige manier een maximaal realistisch resultaat te halen. Hierbij wordt constant rekening gehouden met maximale belasting, herstelperiodes en rust.

Het trainingsschema in de methode is ontwikkeld en uitgebreid getest op effectiviteit en door ruim Glad spierweefsel is niet bewust door ons aan te sturen. Het werkt trager dan ander spierweefsel, maar de ontwikkeling en groei ervan lijkt erg veel op die van onze andere spieren. Glad spierweefsel bevindt zich zoals gezegd rondom de corpora cavernosa. Ook is er glad spierweefsel aanwezig in onze ogen en de wanden van onze aderen. Het gladde spierweefsel kan getraind worden om de spieren te laten groeien, zoals dit ook bij andere spieren werkt.