Gespierde lul marokaanse geneukt

gespierde lul marokaanse geneukt

.

Gangbang groningen lekkere grote kut

Steeds een beetje harder. Nordin’s pik begint weer te groeien. Hij maakt een grommend geluid wanneer ik me voorover buig en voorzichtig met mijn tong zijn bilspleet in ga. Ik duw zijn benen nog wat verder uit elkaar. Zijn ster is nu helemaal vrij. Nordin’s gekreun wordt sterker wanneer ik mijn tong hard op zijn ster druk. Na een paar keer drukken dringt de punt van mijn tong langzaam zijn kont binnen. Ik proef de scherpe smaak van zijn kont. Nordin kreunt nu nog harder.

Tussen het rimmen door stop ik de middelvinger van mijn andere hand in mijn mond totdat hij goed nat is. Voorzichtig druk ik mijn natte vinger tegen zijn ster en laat hem naar binnen glijden. Er gaat een siddering door Nordin heen. Mijn hele middelvinger glijdt naar binnen. Voorzichtig laat ik hem op en neer glijden langs zijn prostaat. Na een paar minuten protesteert Nordin niet meer. Ondertussen blijf ik zijn zak masseren. Ik laat mijn vinger uit zijn kont glijden en we gaan samen naar mijn slaapkamer.

Ik zal voorzichtig zijn,’ stel ik hem gerust. Ik kleed me uit. Mijn pik is zo hard dat ik er een spijker mee in de muur kan slaan. Nordin gaat op zijn buik op bed liggen. Ik leg een kussen onder zijn buik zodat zijn gespierde bolle kont omhoog staat. Vlug doe ik een condoom om.

Uit mijn nachtkastje pak ik een tube KY. Nordin wacht gespannen af. Voorzichtig ga ik nog een keer met mijn middelvinger naar binnen. Na een minuutje trek ik mijn vinger eruit. Meteen daarna duw ik twee vingers in zijn reet. Hij beweegt zijn lichaam mee op het ritme van mijn pompende vingers.

Een minuut later trek ik mijn vingers terug. Zijn ster staat open. Klaar om gepaald te worden. Langzaam voer ik de druk op tot mijn eikel zijn warme kont binnenglijdt. Hij is nauw en strak, maar dat houdt me niet tegen. Ik laat mijn 18,5 centimeter in één keer zijn aars inglijden. Ik hoor hoe Nordin de pijn verbijt in mijn kussen.

Wanneer ik tot aan mijn ballen in zijn reet zit blijf ik stil op hem liggen. Dat is mijn teken om hem stevig te neuken. Ruw en wild, zoals hij de vorige keer mij heeft geneukt. Ik houd me niet in. Ik ram mijn pik zo hard als ik kan in de hete, strakke kont van die geile Marokkaanse gozer.

Hij kreunt en gromt. Voor mij alleen maar meer reden om nog harder te stoten. Het zweet loopt over mijn rug. Ik voel hoe mijn ballen beginnen samen te trekken.

Het gaat niet lang meer duren voor ik ga spuiten. Ik trek mijn lul uit zijn kont. Ik zich nu recht overeind. Nordin draait zich om en kijkt naar mijn lul. Ik trek me hard af. Na een paar keer rukken voel ik mijn orgasme naderen. Schreeuwend spuit ik mijn zak leeg. Over Nordin’s benen, buik en borst. Hij komt overeind, en neemt mijn nog spuitende lul in zijn mond. Hij slikt de laatste stralen zaad door.

Daarna likt hij mijn lul schoon. Uitgeput laat ik me achterover vallen. Nordin kijkt me aan. Zaad loopt over zijn kin en plakt in zijn borsthaar. Langzaam komt hij dichterbij. Voorzichtig zoent hij me. Ik proef mijn eigen lul. Daarna staat hij op en loopt naar de douche. Voor hij de badkamer ingaat, vraagt hij: Heb je opmerkingen of ideeën voor onze profielensite?

Laat gerust een bericht achter en misschien zullen we jouw ideeën doorvoeren. Geile mocro gozer uit de sportschool ‘Zullen we gaan? Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen. Terug naar het overzicht. Bedankt voor je feedback!

We zullen deze zsm in behandeling nemen. Je moet eerst inloggen. Om de foto's en video's te mogen bekijken moet je eerst inloggen. Moet je jou pc uitzetten hé. Kijken ze mee toch.

Niemand mocht iets weten. Lamellen op mijn kamer gesloten. Zwijgplicht hij ratelde maar door. Ik had zijn broek allang los. Haalde zijn onderbroek naar beneden nam zijn keiharde snikkel zittende achter mijn pc in mijn mond en begon hij verdomd lekker keiharde snikkel te pijpen. Masud werd nu ketter geil. Ik trok zijn kleren uit en kleedde mij zelf ook uit. Opgewonden van zijn geile lijf en snikkel nam ik die op bed weer in mijn mond.

Speelde met zijn harde ballen keiharde snikkel. Masud bekeek mijn paal keek mij even aan begon mij te pijpen. Zo lagen wij elkaar te pijpen vol overgave. Hij kreunde zachtjes en met volle mond mompelde hij ik ga komen hoor. Straaltjes sperma schoten mijn keel in Masud kreunde heftig was zo geil opgewonden genoot zo van het klaarkomen dat ik bijna ook spoot. Ik kom ook mompelde ik terwijl ik hem bleef pijpen. Masud rukte pijpte en keek hoe ik klaarkwam. Jezus met grote ogen hoe ik zijn hele gezicht mond hals onderspoot.

Toen zijn snikkel gelijk verslapte wilde hij snel zijn onderbroek aantrekken. Ik pakte hem beet. Ineens was hij rustig verlegen. Je hebt een lekker snikkel Masud. Steeds verborg hij zijn kleine slappe leuter. Wij trainden tegen elkaar op. Hij was mijn eerste Marokkaantje. Hij was eigenlijk altijd opgewonden. Had altijd wel een stijve snikkel. Op mijn kamer haalde hij meestal gelijk zijn snikkel uit zijn broek wilde dat ik begon te pijpen.

Ik had hem al snel door. Als hij geil was kon je alles met hem doen. Dan was hij heel lief heel aanhankelijk. Niet gelijk pijpte ik hem. Duwde mijn lul tussen zijn gespierde billen. Neuken vroeg hij mij verbaast.

Ik likte zijn jongenskut vingerde hem maakte hem geil en gek. Ja neuken oké vroeg ik. Ik pakte vaseline speelde met zijn hol. Nadat ik drie vingers in zijn hol had ermee speelde hij kronkelde zwaar hijgde duwde ik mijn paal in zijn jongenskut. Ah kreunde hij meer dan hij schreeuwde. Even deed ik heel rustig maar daarna neukte ik hem volop. Masud kronkelde wilde meer geiler doe maar pak me maar siste hij geil opgewonden.

Hij vond het ontzettend geil dat ik hem neukte. Hij raakte er verslaafd aan. Wilde meer en meer. Wij gingen samen de stad in gingen uit en ik leerde andere Marokkanen kennen.

Als het laat werd s ' nachts naar huis liepen wilde hij nog wel dat wij nog even iets zouden doen. Masud was een geile donderstraal. Tussen de autoboxen in het donker naaide ik hem dan vaak. Maar ook wel op een bankje in het stadspark. Hij leunde over de leuning zodat ik hem kon neuken en afrukken. Korte heftige stralen spoten dan de bosjes in. Vaak wachtte hij mij op bij school. Gingen de stad in maar vaak wilde hij naar mijn kamer. Geneukt worden was zijn favoriete bezigheid. Toen hij in de vakantie weken naar Marokko ging leerde ik Mohammed kennen.

Negentien ik kende hem wel maar dan seks. Hoe dat vertelde hij uiteraard niet. Het was gissen natuurlijk. Masud zou nooit iets zeggen.

Maar bij het buurt café stond hij ineens naast mij. Bungelde met zijn grote leuter bij de pisbak. Net als Masud raakte ik hem niet meer kwijt. Hij bleef leuk doen. Bij de autoboxen in het donker duwde hij mij tegen het muurtje. Ik deed dat bij hem. Wij waren gelijkwaardig aan elkaar. Even groot geschapen even groot breed gespierd. Brutaal siste ik ik neuk je wel. Ineens ging hij mij voor mijn bek.

Speelde met zijn geile tong in mijn mond. Oké David geil opgewonden en lief. Maar niet hier siste hij. Zo slopen wij meer naar mijn kamer.

Daarna neukte ik hem op de grond omdat anders mijn bed zou kraken. Ik dacht even dat ik sterren zag toen hij mij pakte. Met zo'n geile gedrevenheid zou meedogenloos neukte hij mij keihard in mijn hol. Versuft van zo'n neuk beurt wilde ik bijkomen maar Mohammed had mijn lul al weer in zijn bek.

Vrijend, pijpend, likkend vingeren, geil hijgend sissend Mohammed neuken David. Een tweede keer die nacht pakte ik hem. Maf dat het zo heftig is. Vanaf dat moment spatte het vuur er vanaf. Overal wilde Mohammed wel neuken of geneukt worden. Niks was te gek of te uitdagend. Toen Masud terugkwam dwong Mohammed hem mee te doen.
gespierde lul marokaanse geneukt

.