Jezelf beffen afspreken voor sex

jezelf beffen afspreken voor sex

Ik ben bang dat ik dan toch niet klaar kom Ja, ben wel eens klaargekomen tijdens de seks solo lukt het wel , maar dat is alweer járen geleden. Mijn vriend komt wel altijd klaar. Ik vind het op zich wel fijn,maar omdat ik me niet kan onstspannen, kan ik er dus ook niet volop van genieten.

Het is een beetje zoiets als: Ik ben daar dus teveel op gefocust geweest. Waardoor ik die aandacht naar mijn lichaam dus liever niet heb. Hoef ik de "druk"die ik mezelf op leg, ook niet te ervaren. Ik kan wel van beffen e. Dan kan ik het langer toelaten. Dus als we "gewoon"seks hebben, dan laat ik het niet toe. Dat ik de ene keer wel dingen toe laat en er de andere keer "preuts"over doe. Ik denk meer een kwestie van te weinig zelfvertrouwen. Hoe ging dat met vorige relaties?

Kon je toen ook niet klaarkomen? Of heb je dit alleen maar bij je huidige vriend. Ik heb dus nog maar 1 bedpartner gehad. Ik heb wel een paar "vriendjes" gehad,maar daar bleef het bij zoenen.

En strelen boven de kleding. Dus niet erg sexgericht. Ik hoorde natuurlijk vaak jongens praten over meisjes: Dus het meisje dacht populair te zijn,maar helaas: Dan wist ik zeker dat ze bij me waren omdat ze míj leuk vonden. Dat help me in bed wel. Vrouwen met kleine borsten kunnen erg mooi en vrouwelijk zijn!! Maar ik was zo plat als wat: Nu mét borsten voel ik me wel zekerder: Maar ik had denk ik stiekum gehoopt dat ik me veel vrijer zou voelen op seksgebied: Ik kom nu wel een beetje over als een "grijs muisje" maar Stille wateren hebben diepe gronden: Dus kan varieren tot zachtaardig tot heel harde sex.

Dus je bent lange tijd onzeker geweest over je eigen lichaam en dat kwam mede omdat je kleine borsten had. Je hebt ze laten vergroten en nu heb je dubbel D? Volgens mij heeft het vrijer voelen op seksgebied meer te maken met het jezelf over kunnen geven aan een partner.

Je partner kan je daar wel mee helpen, denk ik. Maar wat bedoel je precies met een 'rollenspel'? Heb je er weleens met vriendinnen over gepraat? Met mijn vriendinnen praat ik eigenlijk niet over seks, ook niet met zussen.. Ik denk inderdaad dat ik té lang onzeker ben geweest over mijn eigen lichaam,maar ik denk ergens ook wel dat ik me schaam voor mijn seksuele gevoelens. Ik zou niet weten waar dat vandaan komt Ik kan van mezelf dus niet accepteren dat ik ervan genieten.

In een rollenspel komen of kunnen de speeltjes, bondage e. Ook denk ik, dat ik niet zo goed kan multitasken tijdens de seks. Ik richt me liever op 1 ding tegelijk, dus standje 69 past daar dus niet bij. Je mag jezelf dan gelukkig prijzen. Er is maar een klein percentage vrouwen die klaarkomt door anale seks, maar ik heb weleens gehoord dat het alleen kan als je als vrouw heel erg geil bent.

Ik heb er nog geen ervaring mee dus daar kan ik je niet in helpen. Ben je misschien opgevoed met de gedachte dat seks niet hoort of dat het iets vies is? Je zegt dat je zelf graag 'in control' wilt zijn. Er zijn genoeg standjes te bedenken waarbij jij de controle hebt en het tempo bepaalt.

Bij het beffen kun je bv op je knieën over hem heen gaan zitten, met je knieën naast zijn hoofd. Je kunt dan een beetje 'wiebelen' in een tempo dat jij lekker vindt. Pak zijn hand en verken samen jouw lichaam eens, je kunt dan tijdens het vingeren meer vertrouwen in elkaar krijgen en wellicht ook in jezelf.

Dave vrijdag 8 juli Beste xxmuisjexx, Als ik je openingspost goed gelezen heb spelen er drie dingen. Bijna geen borsten waardoor je onzeker was nu vergroot. Schaamte tijdens sex durft zich niet te laten gaan. Ik denk dat je een fijne vriend heb die volop begrip kan opbrengen voor de situatie waar jullie in zitten. Hij wil veel voor je doen om jou te plezieren in bed.

Echter je kan je niet volledig laten gaan. Je bent misschien onbewust bang dat als je hem de regie in handen geeft dat hij 'de verkeerde' handelingen doet waardoor jij weer pijn krijgt. Dus wil jij de regie houden. En omdat jij een 'handleiding' heb schaam je je misschien een beetje voor je vriend.

Maar het is juist een hele geduldige jongen die jou ook graag wil laten genieten. Jullie zijn tenslotte al 8 jaar bij elkaar dus dan mag je wel zeggen dat je elkaar een beetje kent, toch?

Ik denk dat het voor een deel 'tussen de oren' zit. En ik besef ook dat dat makkelijker gezegd is dan opgelost. Mag ik ook een adviesje geven?

Je vriend vind jou een mooie en lieve vrouw. Hij is tenslotte al 8 jaar bij je dus als hij dat niet had gevonden dan was de relatie al lang uit geweest. Hij kent jou 'gebruiksaanwijzing' inmiddels door-en-door. En het idee dat je je schaamt voor sex is helemaal niet nodig.

Ben je soms door je ouders opgevoed met het idee dat sex vies en smerig is? Helaas zijn er nog gezinnen waar dat er bij de kinderen wordt ingehamerd. Die kunnen dan later problemen krijgen. Sex is vies en hoort niet, denk men dan. Terwijl sex juist iets moois is wat je vriend en jou samen veel plezier en verbintenis band geeft. Hier mijn daadwerkelijke tip die jullie eens zouden moeten proberen. Koop een grote fles glijmiddel op siliconen basis. Neem voordat jullie beginnen eerst een drankje om te ontspannen.

Dat hebben al meerdere forummers geadviseerd en is een goede tip. Ga liggen en laat je heerlijk masseren met die silliconen glijmiddel. Het voelt niet koud aan en je huid wordt zijdezacht.

Laat hem, als hij in de buurt komt bij je vrouwelijkheid, heel veel glijmiddel gebruiken. Zeg maar overdreven veel. En als hij er met zijn vinger s ingaat veel glijmiddel. Door het glijmiddel zal het weinig tot geen pijn doen. Voel je nog wat dan flink glijmiddel extra gebruiken. Tenslotte zou je, bij penetratie, eerst zijn penis goed in moeten smeren en heel voorzichtig proberen. Bij pijn, stoppen en weer flink glijmiddel bijspuiten. Het lukt misschien niet in 1x precies zoals je het zou willen maar je raakt dan langzaam aan gewend om ook op een prettige manier sex d.

Koop wel echte siliconen glijmiddel. Ga geen massageolie of babyolie gebruiken. Dat is niet geschikt om in de vagina te gebruiken. De Ph waarde is niet correct en je kan er een flinke irritatie van krijgen als je daar gevoelig voor bent.

Ik hoop zo voor jullie dat het lukt om die angsten te overwinnen en dat jullie na een tijdje gewoon lekker kunnen genieten van elkaar. Dave schreef op 08 juli Klopt helemaal Maar het is juist een hele geduldige jongen die jou ook graag wil laten genieten. Hij kent me idd, door en door. En daarom frusteerd mijn houding hem ook. Helaas wel ja Mag ik ook een adviesje geven? Nee, ik ben niet opvoed, dat seks iets vies is. Ik heb mezelf dat aangepraat. Als kind zijnde zijn de dokterspelletjes wel eens te ver gegaan.

Ik had hier eerder niet zo bij stilgestaan. Over het algemeen doet seks geen pijn meer: Het lijkt me in elk geval een goede tip die silliconen glijmiddel.

Maar als ik "dáár"té nat ben ivm de glijmiddel: Of zou dat meevallen met silliconen glijmiddel? Als het al minder zeer doet dan moet je natuurlijk ook minder glijmiddel gebruiken. Je doet er alleen wat bij als het zeer doet. Dus het is even uittesten in het begin. Het mooiste is natuurlijk uit te vinden hoe je met minimaal glijmiddel geen pijn heb. Dan is het 'gevoel' wat jullie samen hebben ook maximaal. Succes met oefenen, Dave. Waar fantaseer je over als je alleen bent? Geef je in je fantasie jezelf wel volledig over aan een minnaar?

Suzy65 vrijdag 8 juli Het heeft alles met controle willen houden te maken, maar zo'n rem kan je er niet ff zelf bewust en rationeel afhalen. Streel eerst haar lichaam. Verken elkaar naakt en zoen een tijdje voor je de volgende stap zet.

Hierna kun je in een rustig tempo steeds lager op haar lichaam zoenen. Als je voldoende tijd hebt besteed aan haar nek, borsten, buik en zelfs benen, dan zul je merken dat zij langzaam aan helemaal los komt. Aan haar lichamelijke reactie en haar gezichtsuitdrukking zul je merken dat ook zij in volledige staat van opwinding is geraakt.

Dit is het moment om voor het eerst met je mond contact te maken met haar vagina. Omdat de gevoeligheid van de vagina en de clitoris per vrouw verschilt, is het verstandig om zachtjes te beginnen en langzaam de druk op te voeren om er achter te komen waar haar grenzen liggen.

Het eerste wat je kunt doen is vlakbij haar vagina zoenen. Zoen er bijvoorbeeld vlak boven en naast. Je kunt ook je vingers gebruiken om tot vlakbij haar schaamlippen te tasten.

Op deze manier voer je de spanning op tot een punt waarop ze niets anders meer in haar hoofd heeft dan jouw mond op haar geslacht. De eerste aanraking kun je het beste maken met je tong.

Deze is zacht, vochtig en warm en is daarom het plezierigst voor haar om te voelen. Daarbij kun je je tong heel goed sturen en dus gericht stimuleren.

Begin haar buitenste schaamlippen beetje bij beetje te verkennen. Zoen en lik deze aandachtig. De volgende stap is haar clitoris. Een zeer goede tip is om je tong plat over haar clitoris te leggen. Je kunt er dan wat gemakkelijker druk op uitoefenen, ook raak je een groter oppervlak, en omdat haar huid hier vol zit met zenuwuiteinden, is dit nog veel plezieriger voor haar. Ook wordt je eigen tong minder moe en verkrampt. Wrijf een tijdje zachtjes over haar clitoris.

En wissel dit af met een actieve beweging van je tong op haar clitoris en over haar schaamlippen. Niet iedere vrouw komt even gemakkelijk klaar, maar als er een manier is om dit toch voor elkaar te krijgen, dan is het wel door middel van orale bevrediging gecombineerd met penetratie.

Wat ik je daarom aanraad, is om na een serieuze periode van stimulering met je tong, ook je vingers mee te laten doen met het spelletje. Begin langzaam tijdens het kussen van haar clitoris, met je vinger haar vagina binnen te gaan. De gespierde wand waarlangs je binnenkomt is het gevoeligst, dus het is niet nodig je vinger diep naar binnen te drukken. Let altijd goed op hoe ze reageert! Het kan zijn dat je met een dame te maken hebt die hier niet zo van houdt, of die wat verlegen is.

Dan kan het zijn dat ze hiermee niet verder wil. Als je merkt dat ze geniet, voer dan langzaam het tempo van de deinende beweging van je vinger op, en oefen met je mond en tong wat meer druk uit op haar clitoris. Veel vrouwen komen op deze manier in vrij korte tijd klaar. Zorg dat je goed onthoudt dat je je tong plat houdt en er veel bewegingen mee maakt.

De wrijving is wat haar het goede prikkelende gevoel geeft. Het vingeren is puur ter ondersteuning. Sommige vrouwen hebben graag een wat actievere masturbatie tijdens het beffen, dit merk je vanzelf aan haar reactie.

Het daadwerkelijk binnendringen in de vagina met je tong, is voor sommige vrouwen een heerlijke ervaring. Probeer dit eens uit, het kan je een positieve verassing brengen! Een andere goed trucje is om af en toe al het fysieke contact met haar geslacht te verbreken.

Je begint opnieuw vlakbij haar vagina te strelen zonder deze aan te raken. Misschien heb je dit soort tips al eens eerder gehoord? Dit betekent dat je slechts heel langzaam intiemer wordt en stukje bij beetje wat verder gaat.

De spanning wordt hierdoor vele malen verder opgebouwd en als ze zich dan eenmaal laat gaan en jij zelf de druk opvoert, dan is het resultaat vaak heftig en intens. Wees niet verbaasd als je op deze manier je eerste spuitorgasme bij een vrouw meemaakt! Net als dat een man voorvocht afscheidt als hij opgewonden is, gebeurt ditzelfde bij een vrouw, en soms in vrij heftige maten.

Het vocht werkt bij de vrouw ook als glijmiddel. Hierdoor wordt seks voor haar plezierig, anders zou fysiek contact met haar vagina pijn kunnen doen bij haar. Als je gaat beffen, moet je mentaal zijn voorbereid op het feit dat jullie lichaamsvocht zullen uitwisselen.

Het is doodnormale neutrale vloeistof. Echte smaak zit er niet aan, al kan dit per vrouw wel wat variëren. Natuurlijk is hygiëne bij dit soort contact erg belangrijk. Je moet er dus van op aan kunnen dat je partner schoon is!

Soms kan beffen voor een man wat benauwend zijn. De ruimte tussen haar benen kan je gezicht beknellen.

...

Stijve lul pijpen sex date dejezelf beffen afspreken voor sex

Ik ben bang dat ik dan toch niet klaar kom Ja, ben wel eens klaargekomen tijdens de seks solo lukt het wel , maar dat is alweer járen geleden. Mijn vriend komt wel altijd klaar. Ik vind het op zich wel fijn,maar omdat ik me niet kan onstspannen, kan ik er dus ook niet volop van genieten. Het is een beetje zoiets als: Ik ben daar dus teveel op gefocust geweest. Waardoor ik die aandacht naar mijn lichaam dus liever niet heb.

Hoef ik de "druk"die ik mezelf op leg, ook niet te ervaren. Ik kan wel van beffen e. Dan kan ik het langer toelaten. Dus als we "gewoon"seks hebben, dan laat ik het niet toe. Dat ik de ene keer wel dingen toe laat en er de andere keer "preuts"over doe. Ik denk meer een kwestie van te weinig zelfvertrouwen. Hoe ging dat met vorige relaties? Kon je toen ook niet klaarkomen? Of heb je dit alleen maar bij je huidige vriend. Ik heb dus nog maar 1 bedpartner gehad. Ik heb wel een paar "vriendjes" gehad,maar daar bleef het bij zoenen.

En strelen boven de kleding. Dus niet erg sexgericht. Ik hoorde natuurlijk vaak jongens praten over meisjes: Dus het meisje dacht populair te zijn,maar helaas: Dan wist ik zeker dat ze bij me waren omdat ze míj leuk vonden. Dat help me in bed wel. Vrouwen met kleine borsten kunnen erg mooi en vrouwelijk zijn!! Maar ik was zo plat als wat: Nu mét borsten voel ik me wel zekerder: Maar ik had denk ik stiekum gehoopt dat ik me veel vrijer zou voelen op seksgebied: Ik kom nu wel een beetje over als een "grijs muisje" maar Stille wateren hebben diepe gronden: Dus kan varieren tot zachtaardig tot heel harde sex.

Dus je bent lange tijd onzeker geweest over je eigen lichaam en dat kwam mede omdat je kleine borsten had. Je hebt ze laten vergroten en nu heb je dubbel D? Volgens mij heeft het vrijer voelen op seksgebied meer te maken met het jezelf over kunnen geven aan een partner. Je partner kan je daar wel mee helpen, denk ik. Maar wat bedoel je precies met een 'rollenspel'? Heb je er weleens met vriendinnen over gepraat? Met mijn vriendinnen praat ik eigenlijk niet over seks, ook niet met zussen..

Ik denk inderdaad dat ik té lang onzeker ben geweest over mijn eigen lichaam,maar ik denk ergens ook wel dat ik me schaam voor mijn seksuele gevoelens. Ik zou niet weten waar dat vandaan komt Ik kan van mezelf dus niet accepteren dat ik ervan genieten. In een rollenspel komen of kunnen de speeltjes, bondage e. Ook denk ik, dat ik niet zo goed kan multitasken tijdens de seks. Ik richt me liever op 1 ding tegelijk, dus standje 69 past daar dus niet bij.

Je mag jezelf dan gelukkig prijzen. Er is maar een klein percentage vrouwen die klaarkomt door anale seks, maar ik heb weleens gehoord dat het alleen kan als je als vrouw heel erg geil bent. Ik heb er nog geen ervaring mee dus daar kan ik je niet in helpen.

Ben je misschien opgevoed met de gedachte dat seks niet hoort of dat het iets vies is? Je zegt dat je zelf graag 'in control' wilt zijn. Er zijn genoeg standjes te bedenken waarbij jij de controle hebt en het tempo bepaalt. Bij het beffen kun je bv op je knieën over hem heen gaan zitten, met je knieën naast zijn hoofd. Je kunt dan een beetje 'wiebelen' in een tempo dat jij lekker vindt.

Pak zijn hand en verken samen jouw lichaam eens, je kunt dan tijdens het vingeren meer vertrouwen in elkaar krijgen en wellicht ook in jezelf.

Dave vrijdag 8 juli Beste xxmuisjexx, Als ik je openingspost goed gelezen heb spelen er drie dingen. Bijna geen borsten waardoor je onzeker was nu vergroot. Schaamte tijdens sex durft zich niet te laten gaan. Ik denk dat je een fijne vriend heb die volop begrip kan opbrengen voor de situatie waar jullie in zitten.

Hij wil veel voor je doen om jou te plezieren in bed. Echter je kan je niet volledig laten gaan. Je bent misschien onbewust bang dat als je hem de regie in handen geeft dat hij 'de verkeerde' handelingen doet waardoor jij weer pijn krijgt.

Dus wil jij de regie houden. En omdat jij een 'handleiding' heb schaam je je misschien een beetje voor je vriend. Maar het is juist een hele geduldige jongen die jou ook graag wil laten genieten.

Jullie zijn tenslotte al 8 jaar bij elkaar dus dan mag je wel zeggen dat je elkaar een beetje kent, toch? Ik denk dat het voor een deel 'tussen de oren' zit. En ik besef ook dat dat makkelijker gezegd is dan opgelost. Mag ik ook een adviesje geven?

Je vriend vind jou een mooie en lieve vrouw. Hij is tenslotte al 8 jaar bij je dus als hij dat niet had gevonden dan was de relatie al lang uit geweest. Hij kent jou 'gebruiksaanwijzing' inmiddels door-en-door. En het idee dat je je schaamt voor sex is helemaal niet nodig. Ben je soms door je ouders opgevoed met het idee dat sex vies en smerig is? Helaas zijn er nog gezinnen waar dat er bij de kinderen wordt ingehamerd. Die kunnen dan later problemen krijgen.

Sex is vies en hoort niet, denk men dan. Terwijl sex juist iets moois is wat je vriend en jou samen veel plezier en verbintenis band geeft. Hier mijn daadwerkelijke tip die jullie eens zouden moeten proberen. Koop een grote fles glijmiddel op siliconen basis. Neem voordat jullie beginnen eerst een drankje om te ontspannen. Dat hebben al meerdere forummers geadviseerd en is een goede tip. Ga liggen en laat je heerlijk masseren met die silliconen glijmiddel.

Het voelt niet koud aan en je huid wordt zijdezacht. Laat hem, als hij in de buurt komt bij je vrouwelijkheid, heel veel glijmiddel gebruiken.

Zeg maar overdreven veel. En als hij er met zijn vinger s ingaat veel glijmiddel. Door het glijmiddel zal het weinig tot geen pijn doen. Voel je nog wat dan flink glijmiddel extra gebruiken. Tenslotte zou je, bij penetratie, eerst zijn penis goed in moeten smeren en heel voorzichtig proberen. Bij pijn, stoppen en weer flink glijmiddel bijspuiten. Het lukt misschien niet in 1x precies zoals je het zou willen maar je raakt dan langzaam aan gewend om ook op een prettige manier sex d.

Koop wel echte siliconen glijmiddel. Ga geen massageolie of babyolie gebruiken. Dat is niet geschikt om in de vagina te gebruiken. De Ph waarde is niet correct en je kan er een flinke irritatie van krijgen als je daar gevoelig voor bent. Ik hoop zo voor jullie dat het lukt om die angsten te overwinnen en dat jullie na een tijdje gewoon lekker kunnen genieten van elkaar. Dave schreef op 08 juli Klopt helemaal Maar het is juist een hele geduldige jongen die jou ook graag wil laten genieten.

Hij kent me idd, door en door. En daarom frusteerd mijn houding hem ook. Helaas wel ja Mag ik ook een adviesje geven? Nee, ik ben niet opvoed, dat seks iets vies is. Ik heb mezelf dat aangepraat.

Als kind zijnde zijn de dokterspelletjes wel eens te ver gegaan. Ik had hier eerder niet zo bij stilgestaan. Over het algemeen doet seks geen pijn meer: Het lijkt me in elk geval een goede tip die silliconen glijmiddel. Maar als ik "dáár"té nat ben ivm de glijmiddel: Of zou dat meevallen met silliconen glijmiddel?

Als het al minder zeer doet dan moet je natuurlijk ook minder glijmiddel gebruiken. Je doet er alleen wat bij als het zeer doet. Dus het is even uittesten in het begin. Het mooiste is natuurlijk uit te vinden hoe je met minimaal glijmiddel geen pijn heb. Dan is het 'gevoel' wat jullie samen hebben ook maximaal. Succes met oefenen, Dave. Waar fantaseer je over als je alleen bent? Geef je in je fantasie jezelf wel volledig over aan een minnaar?

Suzy65 vrijdag 8 juli Het heeft alles met controle willen houden te maken, maar zo'n rem kan je er niet ff zelf bewust en rationeel afhalen. Streel eerst haar lichaam. Verken elkaar naakt en zoen een tijdje voor je de volgende stap zet. Hierna kun je in een rustig tempo steeds lager op haar lichaam zoenen. Als je voldoende tijd hebt besteed aan haar nek, borsten, buik en zelfs benen, dan zul je merken dat zij langzaam aan helemaal los komt.

Aan haar lichamelijke reactie en haar gezichtsuitdrukking zul je merken dat ook zij in volledige staat van opwinding is geraakt. Dit is het moment om voor het eerst met je mond contact te maken met haar vagina.

Omdat de gevoeligheid van de vagina en de clitoris per vrouw verschilt, is het verstandig om zachtjes te beginnen en langzaam de druk op te voeren om er achter te komen waar haar grenzen liggen. Het eerste wat je kunt doen is vlakbij haar vagina zoenen. Zoen er bijvoorbeeld vlak boven en naast. Je kunt ook je vingers gebruiken om tot vlakbij haar schaamlippen te tasten. Op deze manier voer je de spanning op tot een punt waarop ze niets anders meer in haar hoofd heeft dan jouw mond op haar geslacht.

De eerste aanraking kun je het beste maken met je tong. Deze is zacht, vochtig en warm en is daarom het plezierigst voor haar om te voelen. Daarbij kun je je tong heel goed sturen en dus gericht stimuleren. Begin haar buitenste schaamlippen beetje bij beetje te verkennen. Zoen en lik deze aandachtig. De volgende stap is haar clitoris. Een zeer goede tip is om je tong plat over haar clitoris te leggen. Je kunt er dan wat gemakkelijker druk op uitoefenen, ook raak je een groter oppervlak, en omdat haar huid hier vol zit met zenuwuiteinden, is dit nog veel plezieriger voor haar.

Ook wordt je eigen tong minder moe en verkrampt. Wrijf een tijdje zachtjes over haar clitoris. En wissel dit af met een actieve beweging van je tong op haar clitoris en over haar schaamlippen.

Niet iedere vrouw komt even gemakkelijk klaar, maar als er een manier is om dit toch voor elkaar te krijgen, dan is het wel door middel van orale bevrediging gecombineerd met penetratie. Wat ik je daarom aanraad, is om na een serieuze periode van stimulering met je tong, ook je vingers mee te laten doen met het spelletje.

Begin langzaam tijdens het kussen van haar clitoris, met je vinger haar vagina binnen te gaan. De gespierde wand waarlangs je binnenkomt is het gevoeligst, dus het is niet nodig je vinger diep naar binnen te drukken.

Let altijd goed op hoe ze reageert! Het kan zijn dat je met een dame te maken hebt die hier niet zo van houdt, of die wat verlegen is. Dan kan het zijn dat ze hiermee niet verder wil.

Als je merkt dat ze geniet, voer dan langzaam het tempo van de deinende beweging van je vinger op, en oefen met je mond en tong wat meer druk uit op haar clitoris. Veel vrouwen komen op deze manier in vrij korte tijd klaar. Zorg dat je goed onthoudt dat je je tong plat houdt en er veel bewegingen mee maakt. De wrijving is wat haar het goede prikkelende gevoel geeft. Het vingeren is puur ter ondersteuning. Sommige vrouwen hebben graag een wat actievere masturbatie tijdens het beffen, dit merk je vanzelf aan haar reactie.

Het daadwerkelijk binnendringen in de vagina met je tong, is voor sommige vrouwen een heerlijke ervaring. Probeer dit eens uit, het kan je een positieve verassing brengen! Een andere goed trucje is om af en toe al het fysieke contact met haar geslacht te verbreken. Je begint opnieuw vlakbij haar vagina te strelen zonder deze aan te raken. Misschien heb je dit soort tips al eens eerder gehoord? Dit betekent dat je slechts heel langzaam intiemer wordt en stukje bij beetje wat verder gaat.

De spanning wordt hierdoor vele malen verder opgebouwd en als ze zich dan eenmaal laat gaan en jij zelf de druk opvoert, dan is het resultaat vaak heftig en intens. Wees niet verbaasd als je op deze manier je eerste spuitorgasme bij een vrouw meemaakt! Net als dat een man voorvocht afscheidt als hij opgewonden is, gebeurt ditzelfde bij een vrouw, en soms in vrij heftige maten. Het vocht werkt bij de vrouw ook als glijmiddel. Hierdoor wordt seks voor haar plezierig, anders zou fysiek contact met haar vagina pijn kunnen doen bij haar.

Als je gaat beffen, moet je mentaal zijn voorbereid op het feit dat jullie lichaamsvocht zullen uitwisselen. Het is doodnormale neutrale vloeistof. Echte smaak zit er niet aan, al kan dit per vrouw wel wat variëren. Natuurlijk is hygiëne bij dit soort contact erg belangrijk. Je moet er dus van op aan kunnen dat je partner schoon is! Soms kan beffen voor een man wat benauwend zijn.

De ruimte tussen haar benen kan je gezicht beknellen.

...Lesbische vrouwen videos natte pruimen

  • Behaard spleetje oude hoeren neuken
  • Magere kutjes sex nijmegen
  • Erotic massage haarlem bi sOpa en oma hebben seks prive sex thuis


Thuisontvangst groningen vingerende dames