Lik me pik dikke ronde tieten

lik me pik dikke ronde tieten

.

Kale kut oma pijp

Dat is wat lastig voor mij, maar ik klem mijn benen goed om haar lichaam. Ik pak haar ronde borsten vast en blijf ze lekker kneden terwijl ik mijn lul hard op en neer beweeg. Na een paar tellen doet Sonja haar ogen dicht en begint enorm te kreunen. Harder Kim, sneller Kim! Sneller, maak me gek! Ik kom, ik kom, ik kooooooommmm!!!! Ik leg de nieuwe regels uit: Sonja neukt Kim met de voorbindlul, 2: Hetzelfde maar andersom, 3: Ik en Sonja doen 69, 4: Ik neuk Sonja, 5: Ik en Kim doen 69, 6: Ik neuk Kim" "Waaat!

Ben je gek geworden! Kim is de enige die nog niet gekomen is dus gun haar ook een pleziertje," antwoord ik. Sonja heeft al niets meer door en ligt inmiddels alweer met haar ogen dicht. Kim en ik kijken elkaar aan en knikken, we gaan door! Nou, die zal in ieder geval niet tegen stribbelen. Haar ronde en door de zon bruingebrande billen komen naar boven te liggen en ik neem plaats achter haar. Voorzichtig beweeg ik mijn kloppende eikel naar haar natte kut toe en doe hem voorzichtig tussen haar strakke lipjes.

Ik moet wat druk zetten zodat ze uit elkaar gaan en mij toelaten. Ik houd haar stevig vast bij haar brede heupen en begin meteen keihard te neuken. Haar ronde kont schudt lekker mee bij elke stoot en dat maakt me alleen maar geiler. Kim komt plotseling naast me zitten en kijkt me aan: Ze gaat door met de billen te kneden en begint mij te tongen.

Wat een geile meid is dat zeg! Steeds sneller en harder begin ik de kut van Sonja te neuken terwijl ik met één hand een bil van Sonja vasthoudt en met de andere een bil van Kim. Gelukkig ben ik al een keer gekomen, zodat ik het nu wat langer kan volhouden. Ze pakt de dikke staaf en met ferme halen bewerkt ze Sonja's haar strakke kutje.

Ik zal haar eens in haar kontje neuken! Vindt ze dat niet erg? Ik pak het flesje olie en smeer haar sterretje nog een keer goed in. Kim blijft ondertussen gedreven haar taak uitvoeren en de billen van Sonja gaan hard op en neer. Nu gaat het gebeuren, ik pak haar billen stevig in mijn handen en voorzichtig doe ik mijn lul tegen haar kontgaatje aan.

Ik duw door, maar hij gaat er nog niet in. Ik verplaats mijn gewicht een beetje zodat ik meer kracht kan geven. Nog een keer proberen! Ik leun voorover en tegelijkertijd trek ik die lekkere geile kont naar me toe. Mijn eikel verdwijnt zo tussen haar billen! Kim begint te lachen en moedigt me aan "Kom op!

Je mag je gang gaan! Wow, wat is dit strak zeg! Mijn dikke lul heeft alle moeite om dieper te komen en dat geile kutje knelt mijn hele lul af! Kim weet trouwens ook niet wat stilzitten is en is nog steeds volop bezig de dikke staaf naar binnen te beuken. Ik houd intussen de kont van Sonja uit elkaar en duw nog eens harder.

Beetje bij beetje gaat mijn dikke lul steeds dieper in die ronde kont. Als ik niet meer verder komt begin ik zachtjes haar kont te neuken.

Sonja lijkt inmiddels helemaal vertrokken en ik heb haar kont helemaal voor mij. Ik geef steeds wat meer kracht en elke keer gaat mijn lul wat dieper in haar reet. Plotseling krijg ik een harde duw tegen mijn kont aan en mijn lul schiet tot mijn ballen naar binnen. Dankbaar maak ik van de gelegenheid gebruikt want nu kan ik helemaal los.

Ik trek me lul terug tot alleen mijn eikel er nog in zit en ik druk hem daarna weer diep naar binnen. Door het strakke kontje schuift mijn huid helemaal naar achter.

Steeds sneller en harder beweeg ik mijn lul erin en eruit. Kim die nog steeds bezig is met de voorbindlul fluistert dan met een geile stem opeens in mijn oor: Wat zijn die lekker zeg denk ik al achteromkijkend terwijl ik diep met mijn lul in Sonja's kont zit.

Kim komt met haar borsten tegen mijn rug aan zitten en begint in mijn nek te zoenen. Plotseling voel ik haar hand achterlangs mijn billen naar beneden gaan. Ze heeft haar weg weer gevonden en komt bij mijn ballen uit. Al pompend in die lekkere kont die ik met twee handen hard naar me toe trek bij iedere stoot worden nu ook nog eens mijn ballen gekneed door een enorm hete meid.

Wat een geile trio zeg! Mijn lul is nog nooit zo hard geweest en dat zal Sonja zeker voelen de volgende dag. De uitwerking op Sonja lijkt trouwens ook niet te missen. Door de voorbindlul die in haar kut beukt en mijn dikke lul die haar sterretje bewerkt begint ze zwaarder te ademen. Het ziet er vreemd uit, want ze lijkt toch nog steeds te slapen. Terwijl Kim steeds heftiger mijn ballen masseert begin ik steeds harder Sonja's ronde kont te neuken. Ook Kim merkt nu dat Sonja zwaarder gaat ademen en begint harder en dieper te pompen.

We voeren beiden het tempo op en neuken Sonja helemaal suf in haar beide gaatjes. Langzaam stoppen we met neuken en ik trek mijn lul eruit. Er staat nog een ronde op het spel hoor. Je blijft maar even zitten. Hier heb je de dobbelsteen, je gaat gooien. Dat mag helemaal niet van Sonja," zegt ze. Ik ga op mijn rug en dan ga jij boven. Om te beginnen trek ik eerst de het rokje en stringetje uit. Wat een geile billen! Op strand in bikini ziet het er al lekker uit, maar dit is helemaal lekker.

Ik ga naast Sonja op bed liggen en Kim komt met haar volle ronde billen achterstevoren over mij heen knielen. Ik plaats mijn beide handen op haar heupen en begeleid haar lekkere kutje naar mijn mond toe. Hoewel haar kut pas voor het eerst deze avond bewerkt zal gaan worden is deze al nat en ruikt al erg naar geile sappen. Als haar kut vlakbij is trekt ik hard aan haar heupen en verdwijnt mijn gezicht helemaal tussen haar billen.

Ooh wat lekker zacht zeg! Gulzig begin ik meteen haar klitje te likken en direct begint ze al te kreunen. Gelukkig is ze haar taak niet vergeten en stort zich volledig op mijn lul. Met één hand trekt ze hard aan mijn lul en met de ander laat ze zoals ik nu wel van haar gewend ben mijn ballen door haar hand rollen.

Met haar dikke lippen laat ze mijn paal diep in haar mond verdwijnen. Die lekkere kont en het lekkere pijpen maakt me zo geil dat ik haar mondje aan het stoten ben. Ze trekt mijn voorhuid zo ver als het kan naar achter en kijkt naar mijn lul: Die is veel te dik en veel te lang! Ze wordt steeds geiler en begint met haar kont op en neer te bewegen over mijn tong. Ze wil me blijkbaar belonen want ze doet er alles aan om mijn lul te deepthroaten.

Mijn dikke eikel voel ik klem zitten tegen haar keel aan. Ik besluit haar een beetje te helpen. Ik zet mijn voeten schrap en dan opeens BAM! Mijn lul verdwijnt zo helemaal tot achter in haar keel. Ze zakt door haar knieën en haar volle billen liggen boven op mijn gezicht, ik kan geen kant meer op.

Eén hand doe ik achter op haar hoofd zodat mijn lul lekker in haar warme mond blijft. Na even een aantal keer door haar neus geademd te hebben lijkt ze aan de situatie gewend te zijn en gaat ze langzaam op en neer met haar hoofd.

Ze sluit haar lippen lekker strak om mijn paal en draait telkens als ze boven is met haar tong om mijn eikel. Ze krabbelt weer wat overeind zodat ik ook verder kan gaan met mijn werk. Mijn tong gaat weer tussen haar lipjes over haar klitje heen. Met moeite kan ik me concentreren want ze pijpt me alsof haar leven er vanaf hangt. Weer heb ik geluk dat ik al gekomen ben zodat ik het langer kan volhouden. Ik trek haar aan haar billen naar beneden zodat ik volle kracht kan uitoefenen in haar kutje.

Ze begint steeds meer te kronkelen wat mij alleen maar harder en sneller doet likken. Met mijn lul in haar keel begint ze te kreunen. Ze wordt echt helemaal gek en begint hard te schokken met haar lichaam. Lik me, lik me gek! Ik zit tenslotte nog met een stijve. Maar toe nou, zo'n kont word ik zo enorm geil van. Ik doe er alles voor! Het spel is afgelopen.

Ik ga naar bed. Ik beloof je dat ik je maar met een klein stukje van mijn lul zal neuken. Vooruit, heel even dan en alleen het puntje van je lul. Voorzichtig doe ik haar benen uit elkaar en breng mijn dikke lul tegen haar lipjes. Heel voorzichtig druk ik mijn glimmende eikel naar binnen. Ik laat me voorover vallen en pak haar stevige ronde borsten vast. Ik lik en sabbel er een beetje aan en met mijn eikel begin ik haar zachtjes te neuken.

Ik kijk in haar mooie blauwe ogen en zeg: Dit is veel meer. Ik kan je inderdaad vertrouwen. Zo mag je wel even doorgaan. Ik kom weer overeind op mijn knieën en doe haar beide helemaal omhoog totdat ze in haar nek liggen. Daar houd ik wel van! Zachtjes begint ze te kreunen. Bij elk stootje gaan haar lippen naar elkaar toe en weer uit elkaar.

Jij bent nog niet boven geweest! Kom, niet zo flauw. Ze klimt over me heen met haar gezicht naar me toe. Ze kijkt me aan en met mijn handen op haar billen dirigeer ik haar langzaam naar beneden. Ze drukt haar kont naar beneden en heel voorzichtig dringt mijn eikel naar binnen.

Ze rijdt op en neer en begint te zweten. Het probleem is dat je lul zo groot is! Haar grote borsten bungelen voor mijn gezicht en dat laat ik natuurlijk niet aan me voorbij gaan. Ik pak ze vast en begin er stevig aan de sabbelen. Ze vindt dit blijkbaar niet erg want ze duwt ze harder in mijn gezicht. Ik wou dat ik je helemaal gek mocht neuken!

Alleen het puntje hè. Bij masseren hoort natuurlijk olie bedenkt ik me, dus ik pak weer het flesje en spuit er een straal op.

Het druipt er aan alle kanten vanaf en haar kont glimt. Ik neuk haar weer verder tussen haar billen en als ik mijn handen erop plaats doe ik net of ik van de gladheid er vanaf glij. Ik val voorover en mijn harde lul verdwijnt in één keer diep in haar kut. Wat doe je nou? Dat mag helemaal niet! Na haar even te hebben laten wennen ga ik een beetje eruit maar ook weer snel erin.

Ze lijkt in trance en te genieten en zo lang ze niets zegt ga ik door met haar te neuken. Met steeds langere halen duw ik mijn lul tussen haar billen en ik begin steeds harder te stoten. Ze wordt steeds geiler en begint een beetje met haar kont terug te bewegen.

Wat lekker zeg, die geile glimmende billen om mijn lul heen. Ik wil wel eens zien of ik die meid nog geiler kan krijgen. Ik kneed haar billen en ga met mijn vingers voorzichtig steeds dichter naar haar sterretje toe. Omdat ik zo langzaam dichterbij kom is er niet echt een moment waarop ze stop wilt roepen. Ik kom steeds dichterbij en raak met mijn middelvinger haar sterretje aan.

Ze is echt zo geil als boter en begint zelfs te kreunen. Ze leek nu nog magerder dan met haar kleren aan. Twee volle tieten met een platte buik en een verdikte kale venusheuvel. Mijn pik ging gelijk omhoog. Ze zag wel dat ik twijfelde. Ze tikte op het bed dat ik daar moest gaan zitten. God man wat was ze zo mooi, twee ronde borsten en dan dat kale kutje. Zat daar gister mijn pik in? Ze deed haar benen wijd en trok mij naar haar toe. Wil je soms eerst even mijn lijf zien?

Mijn ogen dwaalden over haar heen en mijn pik werd steeds harder. Ik voelde haar hand over mijn kruis gaan. Nou ik was zo uitgekleed. Mijn harde pik stond recht vooruit. Gré keek ernaar en ik zag de spanning bij haar ook toenemen.

Ik kon nu goed in haar kutje kijken en ze zei dat ik er met mijn vingers in moest gaan. Mijn twee vingers gleden in twee dikke lippen en een half open kutje. Ik vingerde en ik zag haar kronkelen. Met mijn duim had ik haar klit beet, ik rolde die zacht tussen mijn vingers door. Ik zag haar kutje van binnen samenknijpen.

We lagen nu in standje 69 en ik voelde dat ze al snel mijn pik in haar mond nam. Als je wilt mag je mij ook likken hoor. Maar de geur was lekker en ik likte toch af en toe aan mijn vingers om te proeven. De smaak was goed en ik ging met mijn tong erheen. Op filmpjes had ik zo vaak gezien dat je het klitje moest likken. Het knopje glom tegen mij op en zachtjes bracht ik mijn tong erheen. Gré slaakte een zucht en drukte gelijk mijn mond er vol op.

Ik begon het geil te vinden en met de lange halen van mijn tong door haar gleuf en over haar klit kwam Gré al snel klaar. Ik voelde hoe ze mij afsabbelde, mijn eikel kon niet meer paarser worden. Gré lag wijdbeens, mijn tong flitste door haar kut.

Ze kreeg het ene orgasme na het andere. Ik had zelf geen moment meer aan mijn pik gedacht waardoor de spanning afnam. Ze hield hem vast en af en toe liet ze haar vingers er langs gaan. Ik befte door en ze drukte steeds meer haar kut tegen mijn mond aan. Ik zoog haar lippen mijn mond in en zachtjes beet ik in haar lippen. Nou dat wilde ik wel. Ik slurpte haar lippen steeds mijn mond in en liet ze dan losschieten.

Gré liet mijn pik los en draaide zich om. Ze was knalrood en erg nerveus. Ze sloeg een been over mij heen en keek mij verward aan. Zachtjes zette ze mijn pik tegen haar open kut aan. Eerst een paar streken met mijn pik door haar kut en toen voelde ik iets fijns.

Warm en drijfnat gleed mijn pik erin. Ik zag hoe ze mij aankeek en zelf haar ogen sloot. Ze kreunde en diepe zuchten ontsnapten aan haar keel. Dieper en dieper duwde ze hem in haar kut. Tot mijn buik zat hij er in. Toen stopte ze even. Ze draaide iets en langzaam ging ze omhoog en naar onder.lik me pik dikke ronde tieten

.
Prive adressen nl grote natte kut


Mijn hand schoof door haar schoot. Ik voelde haar jonge schoot, het zachte warme natte vlees. Het voelde allemaal zo fijn, zo teer, zo naakt. Het naakte meisje kroelde om mijn lichaam. Haar heupjes schokte naar voren, ze drukte haar kutje zo hard mogelijk tegen mijn hand. Al snel wreven haar kutlipjes zich vanzelf opzij.

Het natte sap maakte mijn hand kletsnat. Ik liet haar clitje tussen mijn vingers glijden, ze begon heftig en zwaar te ademen en ze kwam trillend klaar. Akary kuste daarna mijn borst, buik en al snel zat ze met haar hoofd en handen bij mijn broek.

Ze trok mijn short omlaag en nam mijn stam en nam mijn kloten in haar handjes terwijl ze haar tong over mijn gezwollen paarse eikel liet glijden.

Mijn eikel glom van haar speeksel en ze smeerde lachend en spelend haar tepeltjes in met het voorvocht van mijn eikel. Het voorvocht uit mijn eikel creëerde een slijmdraad van haar tepel naar mijn pik. Ze stond weer op en trok één van haar lange mooie benen op en manoeuvreerde mijn eikel tegen haar clit.

Ze liet mijn eikel over haar bloot liggende gezwollen knopje gaan en dat bracht haar flink aan het hijgen. Het zicht op haar roze vrouwelijkheid dat oplichtte tussen haar donkere huid maakte me gek.

Ik wilde mijn pik in haar duwen en haar neuken. Ik drukte mijn eikel naar voren, maar Het geile ding week naar achteren. Ze boog snel voorover en pijpte me met overgave. Het was heerlijk om die sterke soepele tong te voelen en haar mooie hoofd heen en weer te zien gaan. Haar volle lippen die over mijn pik schoven en steeds een spoor van glimmend vocht achterliet.

Haar handen die mijn ballen kneedde… Maar ik kwam steeds net niet klaar. Het was een heerlijk gevoel om zo lang tegen het klaarkomen aan te zitten. Het zicht op de gezichtje van het te jonge meisje weerhield me om mijn zaad haar keel in te spuiten.

Ik bewoog Akary omhoog en draaide haar om, haar ronde zachte billen tegen mijn pik.. Ik was verbaasd dat ze het toeliet. Ze bewoog uit zichzelf voorover en leunde met haar handen op een bagagedrager van een fiets. Ze stak haar super mooie geile reet omhoog. Haar ronde billen met daarachter die smalle taille en sierlijke rug. Ik ging op mijn hurken achter haar zitten. Haar natte kutje glom tussen haar sierlijke dijen.

Haar vlees zo opvallend lichtgevend zalmroze. Ze draaide wat met haar malse billen. Ik was zo geil als boter en zette eerst mijn mond op haar aarsje. Ik liet wat spuug op haar sterretje lopen en maakte rondjes met mijn tong rond haar gaatje. Ik voelde hoe het gespannen sterretje zich steeds meer ontspande. Met duim en wijsvinger kneedde ik de huid rondom haar clitje. Dit deed haar anus nog meer ontspannen.

Toen ik mijn tong redelijk makkelijk naar binnen kon krijgen was ze er wel klaar voor dacht ik en ik zette mijn eikel tegen haar kont.

Ik pakte haar het meisje goed vast bij haar heupen en voerde de druk op. Akary spande haar rugspieren en holde haar rug, duwde haar billen nog verder omhog. Ik moest mijn harde pik vasthouden om hem goed tegen het gaatje aan te drukken en onder flinke druk schoof mijn eikel naar binnen. Daarna ging het verrassend makkelijk en schoof ik rustig door. Even hield ik stil om Akary te laten bijkomen, maar ze hijgde zoals alleen hele geile meisjes kunnen,en dus drukte ik weer door totdat ik bijna tot mijn ballen in het negerinnenkontje zat.

Het uitzicht van mijn pik in haar kont was heerlijk. Ik begon haar met lange halen rustig te neuken. Akary genoot ook erg en piepte geil bij elke stoot dat mijn pik in haar verdween. Haar kontje werd steeds wat wijder, natter en gladder. Ik voerde het tempo nu snel op en ging zo hard in haar heen en weer dat ik met mijn ballen haar kutlipjes kletste bij elke stoot.

Mijn pik pompend in haar anus maakte heerlijke geile zuig geluiden. Akary had een paar vingers in haar kutje gestoken. Het schuiven van mijn stam in haar strakke endeldarm deed mijn zaad flink borrelen. Ik trok mijn pik uit haar, en spoot het zaad met grote stralen metersver het hokje in. Akary vroeg zacht om haar nog een keer klaar te laten komen. En ging met haar rug tegen de muur staan, terwijl ze met haar vingers haar kutje een beetje open trok.

Ik zette mijn mond tussen haar lange benen op haar natte poes. Ze zette een been omhoog op de bagagedrager. Zo kon ik dat smalle gleufje van haar goed likken. Ik zoog me vast aan haar clit. Haar sappen stroomde over mijn mond en kin totdat ze piepend klaarkwam.. Toen ik opstond zag ik dat mijn halve shirt nat was geworden van haar sappen. Akary knoopte haar bikinibroekje weer om haar heupen en schoof het natte shirtje over haar borsten.

We liepen samen naar de tent. Lisa lag in de stoel en keek kort naar mij en daarna snel naar Akary. Ze begreep meteen wat het onvermijdelijke was gebeurd en verdween hoofdschuddend, glimlachend achter haar leesboek.

De ochtend daarop stond ik zoals altijd vroeg op om naar de bakker te gaan voor lekkere croissantjes. Het beeld van mijn pik tussen die ronde billen bleef op mijn netvlies staan en ik kon een constante glimlach niet onderdrukken.

Ik startte mijn auto en reed rustig weg. In mijn binnenspiegel zag ik opeens de twee dames zwaaien. Ik stopte en zag ze in mijn binnenspiegel. Lisa droeg een ultrakort spijkerrokje en een bikinitopje. Akary een strapless wijd zomerjurkje dat met een elastiekje rondom haar rankje lichaam op haar borsten bleef hangen. Het witte jurkje was gemaakt van dunne soepele stof en reikte nauwelijks tot haar billen.

De meiden wilde mee en stapte in mijn Mercedes jeep. Of ik ze af kon zetten bij het grote zwembad en dan weer op kon halen als ik de croissantjes had gehaald. Bij het zwembad aangekomen bleek dat deze dicht was. De dames reden mee het dorp in. De dames droegen grote donkere zonnebrillen, maar geen slipje. Ik stelde de binnenspiegel naar beneden af en keek recht in het kale spleetje van Lisa. We liepen de bakkerij binnen. De dames misdroegen zich schandelijk. Lisa droeg al een veel te klein bikinitopje, waardoor de oude mannetjes uit het dorp bijna een hartaanval kregen bij het zien van die verse prammen.

Lisa begon ook nog eens het bikinitopje ‘goed te leggen’, door met haar hand haar volle borst te pakken en het stofje wat te verplaatsen met de andere. Akary ging echt te ver door zich met gesterkte benen voorover te buigen om zogenaamd in de vitrine te kijken.

Het jurkje was veel te kort om haar billen te bedekken. Haar lange benen, de binnenzijde van haar dijen met daartussen haar aalgladde spleet werd zichtbaar en was van een gek makende schoonheid en geilheid. Een wachtend Frans boertje zat pal achter haar op een stoeltje en keek zo in haar geile spleet die verscheen als door god gezonden.

Hij durfde nauwelijks te kijken, maar het zien van dergelijk mals en vruchtbaar vlees deed de oude man gloeien van plezier. De aanwezige oudere dames schoten afkeurende blikken naar me toe. Met moeite kon ik de dames tot de orde roepen.

Terug lopend naar de auto en lekkere croissantjes en stokbrood rijker lopend we naar buiten, gaf ik ze op hun kop en zei dat dit echt ongepast was. Ondertussen was mijn paal natuurlijk al snoeihard geworden. Lisa en Akary bekende schuld en wilde perse allebei voorin zitten. Dat kon op de breedte stoelen zonder probleem. Al snel schoof het flinterdunne jurkje van Akary over haar schoot. Lisa draaide en ging met haar rug naar het voorraam zitten op de schoot van Akary. De meisje wreven met hun handen over elkaars kutjes.

Lisa trok het elastiekje van het jurkje over de borsten van Akary, die zoals altijd strak en fier vooruit staken. Uit de tas pakte Lisa zonneolie en begon daarmee de gespannen borsten van Akary in te wrijven. Dat moest Akary ook bij Lisa doen natuurlijk en zo kreeg ik het bikini topje tegen mijn gezicht gesmeten.

Lisa boog zich naar voren, haar volle jongens hingen vrij. Akary pakte ze met beide handen vast en smeerde de grote rondingen stevig in. Mijn hand werd gepakt en op de schoot van Akary gelegd. Lisa schoof haar kutje daartegen aan. Zo werd mijn hand gesandwitched tussen de hete kale natte gleuven terwijl ze elkaars gladde glimmende borsten tegen elkaar aan smeerden. Mijn pik deed pijn in mijn beknellende broek. Ik reed een bospad in en stopte de auto.

Ik zei dat de dames straf hadden verdiend door zich zo schaamteloos te gedragen. Ik liet ze met hun handen geleund tegen de grote Mercedes staan. De dames giechelden en trokken hun kleren uit. Hun heerlijke lijven streelden de zon.

Wat een genot om die mooie billen, buik, tietjes en kutjes te zien. Ben je gek geworden! Kim is de enige die nog niet gekomen is dus gun haar ook een pleziertje," antwoord ik. Sonja heeft al niets meer door en ligt inmiddels alweer met haar ogen dicht. Kim en ik kijken elkaar aan en knikken, we gaan door! Nou, die zal in ieder geval niet tegen stribbelen.

Haar ronde en door de zon bruingebrande billen komen naar boven te liggen en ik neem plaats achter haar. Voorzichtig beweeg ik mijn kloppende eikel naar haar natte kut toe en doe hem voorzichtig tussen haar strakke lipjes. Ik moet wat druk zetten zodat ze uit elkaar gaan en mij toelaten. Ik houd haar stevig vast bij haar brede heupen en begin meteen keihard te neuken.

Haar ronde kont schudt lekker mee bij elke stoot en dat maakt me alleen maar geiler. Kim komt plotseling naast me zitten en kijkt me aan: Ze gaat door met de billen te kneden en begint mij te tongen. Wat een geile meid is dat zeg! Steeds sneller en harder begin ik de kut van Sonja te neuken terwijl ik met één hand een bil van Sonja vasthoudt en met de andere een bil van Kim. Gelukkig ben ik al een keer gekomen, zodat ik het nu wat langer kan volhouden.

Ze pakt de dikke staaf en met ferme halen bewerkt ze Sonja's haar strakke kutje. Ik zal haar eens in haar kontje neuken! Vindt ze dat niet erg? Ik pak het flesje olie en smeer haar sterretje nog een keer goed in. Kim blijft ondertussen gedreven haar taak uitvoeren en de billen van Sonja gaan hard op en neer. Nu gaat het gebeuren, ik pak haar billen stevig in mijn handen en voorzichtig doe ik mijn lul tegen haar kontgaatje aan.

Ik duw door, maar hij gaat er nog niet in. Ik verplaats mijn gewicht een beetje zodat ik meer kracht kan geven. Nog een keer proberen! Ik leun voorover en tegelijkertijd trek ik die lekkere geile kont naar me toe. Mijn eikel verdwijnt zo tussen haar billen! Kim begint te lachen en moedigt me aan "Kom op! Je mag je gang gaan! Wow, wat is dit strak zeg!

Mijn dikke lul heeft alle moeite om dieper te komen en dat geile kutje knelt mijn hele lul af! Kim weet trouwens ook niet wat stilzitten is en is nog steeds volop bezig de dikke staaf naar binnen te beuken. Ik houd intussen de kont van Sonja uit elkaar en duw nog eens harder. Beetje bij beetje gaat mijn dikke lul steeds dieper in die ronde kont.

Als ik niet meer verder komt begin ik zachtjes haar kont te neuken. Sonja lijkt inmiddels helemaal vertrokken en ik heb haar kont helemaal voor mij. Ik geef steeds wat meer kracht en elke keer gaat mijn lul wat dieper in haar reet.

Plotseling krijg ik een harde duw tegen mijn kont aan en mijn lul schiet tot mijn ballen naar binnen. Dankbaar maak ik van de gelegenheid gebruikt want nu kan ik helemaal los. Ik trek me lul terug tot alleen mijn eikel er nog in zit en ik druk hem daarna weer diep naar binnen.

Door het strakke kontje schuift mijn huid helemaal naar achter. Steeds sneller en harder beweeg ik mijn lul erin en eruit. Kim die nog steeds bezig is met de voorbindlul fluistert dan met een geile stem opeens in mijn oor: Wat zijn die lekker zeg denk ik al achteromkijkend terwijl ik diep met mijn lul in Sonja's kont zit. Kim komt met haar borsten tegen mijn rug aan zitten en begint in mijn nek te zoenen.

Plotseling voel ik haar hand achterlangs mijn billen naar beneden gaan. Ze heeft haar weg weer gevonden en komt bij mijn ballen uit. Al pompend in die lekkere kont die ik met twee handen hard naar me toe trek bij iedere stoot worden nu ook nog eens mijn ballen gekneed door een enorm hete meid.

Wat een geile trio zeg! Mijn lul is nog nooit zo hard geweest en dat zal Sonja zeker voelen de volgende dag. De uitwerking op Sonja lijkt trouwens ook niet te missen.

Door de voorbindlul die in haar kut beukt en mijn dikke lul die haar sterretje bewerkt begint ze zwaarder te ademen. Het ziet er vreemd uit, want ze lijkt toch nog steeds te slapen.

Terwijl Kim steeds heftiger mijn ballen masseert begin ik steeds harder Sonja's ronde kont te neuken. Ook Kim merkt nu dat Sonja zwaarder gaat ademen en begint harder en dieper te pompen. We voeren beiden het tempo op en neuken Sonja helemaal suf in haar beide gaatjes. Langzaam stoppen we met neuken en ik trek mijn lul eruit.

Er staat nog een ronde op het spel hoor. Je blijft maar even zitten. Hier heb je de dobbelsteen, je gaat gooien. Dat mag helemaal niet van Sonja," zegt ze. Ik ga op mijn rug en dan ga jij boven. Om te beginnen trek ik eerst de het rokje en stringetje uit.

Wat een geile billen! Op strand in bikini ziet het er al lekker uit, maar dit is helemaal lekker. Ik ga naast Sonja op bed liggen en Kim komt met haar volle ronde billen achterstevoren over mij heen knielen.

Ik plaats mijn beide handen op haar heupen en begeleid haar lekkere kutje naar mijn mond toe. Hoewel haar kut pas voor het eerst deze avond bewerkt zal gaan worden is deze al nat en ruikt al erg naar geile sappen. Als haar kut vlakbij is trekt ik hard aan haar heupen en verdwijnt mijn gezicht helemaal tussen haar billen.

Ooh wat lekker zacht zeg! Gulzig begin ik meteen haar klitje te likken en direct begint ze al te kreunen. Gelukkig is ze haar taak niet vergeten en stort zich volledig op mijn lul. Met één hand trekt ze hard aan mijn lul en met de ander laat ze zoals ik nu wel van haar gewend ben mijn ballen door haar hand rollen.

Met haar dikke lippen laat ze mijn paal diep in haar mond verdwijnen. Die lekkere kont en het lekkere pijpen maakt me zo geil dat ik haar mondje aan het stoten ben. Ze trekt mijn voorhuid zo ver als het kan naar achter en kijkt naar mijn lul: Die is veel te dik en veel te lang! Ze wordt steeds geiler en begint met haar kont op en neer te bewegen over mijn tong. Ze wil me blijkbaar belonen want ze doet er alles aan om mijn lul te deepthroaten.

Mijn dikke eikel voel ik klem zitten tegen haar keel aan. Ik besluit haar een beetje te helpen. Ik zet mijn voeten schrap en dan opeens BAM! Mijn lul verdwijnt zo helemaal tot achter in haar keel. Ze zakt door haar knieën en haar volle billen liggen boven op mijn gezicht, ik kan geen kant meer op. Eén hand doe ik achter op haar hoofd zodat mijn lul lekker in haar warme mond blijft. Na even een aantal keer door haar neus geademd te hebben lijkt ze aan de situatie gewend te zijn en gaat ze langzaam op en neer met haar hoofd.

Ze sluit haar lippen lekker strak om mijn paal en draait telkens als ze boven is met haar tong om mijn eikel. Ze krabbelt weer wat overeind zodat ik ook verder kan gaan met mijn werk. Mijn tong gaat weer tussen haar lipjes over haar klitje heen. Met moeite kan ik me concentreren want ze pijpt me alsof haar leven er vanaf hangt. Weer heb ik geluk dat ik al gekomen ben zodat ik het langer kan volhouden. Ik trek haar aan haar billen naar beneden zodat ik volle kracht kan uitoefenen in haar kutje.

Ze begint steeds meer te kronkelen wat mij alleen maar harder en sneller doet likken. Met mijn lul in haar keel begint ze te kreunen. Ze wordt echt helemaal gek en begint hard te schokken met haar lichaam. Lik me, lik me gek! Ik zit tenslotte nog met een stijve. Maar toe nou, zo'n kont word ik zo enorm geil van. Ik doe er alles voor! Het spel is afgelopen. Ik ga naar bed.

Ik beloof je dat ik je maar met een klein stukje van mijn lul zal neuken. Vooruit, heel even dan en alleen het puntje van je lul. Voorzichtig doe ik haar benen uit elkaar en breng mijn dikke lul tegen haar lipjes. Heel voorzichtig druk ik mijn glimmende eikel naar binnen. Ik laat me voorover vallen en pak haar stevige ronde borsten vast. Ik lik en sabbel er een beetje aan en met mijn eikel begin ik haar zachtjes te neuken. Ik kijk in haar mooie blauwe ogen en zeg: Dit is veel meer.

Ik kan je inderdaad vertrouwen. Zo mag je wel even doorgaan. Ik kom weer overeind op mijn knieën en doe haar beide helemaal omhoog totdat ze in haar nek liggen.

Daar houd ik wel van! Zachtjes begint ze te kreunen. Bij elk stootje gaan haar lippen naar elkaar toe en weer uit elkaar. Jij bent nog niet boven geweest!

Kom, niet zo flauw. Ze klimt over me heen met haar gezicht naar me toe. Ze kijkt me aan en met mijn handen op haar billen dirigeer ik haar langzaam naar beneden. Ze drukt haar kont naar beneden en heel voorzichtig dringt mijn eikel naar binnen. Ze rijdt op en neer en begint te zweten. Het probleem is dat je lul zo groot is!

Haar grote borsten bungelen voor mijn gezicht en dat laat ik natuurlijk niet aan me voorbij gaan. Ik pak ze vast en begin er stevig aan de sabbelen. Ze vindt dit blijkbaar niet erg want ze duwt ze harder in mijn gezicht. Ik wou dat ik je helemaal gek mocht neuken! Alleen het puntje hè. Bij masseren hoort natuurlijk olie bedenkt ik me, dus ik pak weer het flesje en spuit er een straal op. Het druipt er aan alle kanten vanaf en haar kont glimt. Ik neuk haar weer verder tussen haar billen en als ik mijn handen erop plaats doe ik net of ik van de gladheid er vanaf glij.

Ik val voorover en mijn harde lul verdwijnt in één keer diep in haar kut. Wat doe je nou? Dat mag helemaal niet! Na haar even te hebben laten wennen ga ik een beetje eruit maar ook weer snel erin. Ze lijkt in trance en te genieten en zo lang ze niets zegt ga ik door met haar te neuken.

Met steeds langere halen duw ik mijn lul tussen haar billen en ik begin steeds harder te stoten. Ze wordt steeds geiler en begint een beetje met haar kont terug te bewegen. Wat lekker zeg, die geile glimmende billen om mijn lul heen. Ik wil wel eens zien of ik die meid nog geiler kan krijgen.

Ik kneed haar billen en ga met mijn vingers voorzichtig steeds dichter naar haar sterretje toe. Omdat ik zo langzaam dichterbij kom is er niet echt een moment waarop ze stop wilt roepen. Ik kom steeds dichterbij en raak met mijn middelvinger haar sterretje aan. Ze is echt zo geil als boter en begint zelfs te kreunen. Ik haal mijn lul uit haar kut en doe mijn eikel tegen haar poepgaatje aan. Anaal gezien ben ik nog maagd maar ik ben hartstikke geil en stomdronken.

Ik wil dat je me helemaal sufneukt met die dikke paal van je! Met enige moeite schiet mijn eikel naar binnen in haar reet. Ze slaakt een kreet en zakt door haar schouders heen zodat haar ronde kont hoog in de lucht staat. Ik heb nu letterlijk vrijspel en begin meteen met volle kracht mijn lul in haar reet te beuken.

Die stevige ronde kont maakt mij veel te geil en dit geile sletje krijgt de beurt van haar leven. Met ferme stoten neuk ik haar diep in haar reet. Ze blijft even jammeren maar al snel maakt dat plaats voor gekreun. Ze vindt het dus nog lekker ook! Ik blijf doorgaan en mijn ballen ketsen hard tegen haar billen. Mijn lul is nog nooit zo hard geweest, wat een strakke kont!

Ze begint steeds harder te kreunen en ze doet haar knieën wat verder uit elkaar zodat ze zichzelf kan vingeren.

lik me pik dikke ronde tieten