Meesteres zoekt vaste slaaf opgerekte kut

meesteres zoekt vaste slaaf opgerekte kut

..

Slipje uitdoen gangbang duitsland

De hoer stopte met het zuigen aan de hondenlul en smeerde nu wat klodders glijmiddel op Cindy's anus. Niet in mijn kont! Zijn pik is veel te groot voor in mijn achterste! De animalhoer slaakte een oorverdovende gil van pijn toen het seksorgaan van het dier in haar kont begon te dringen, maar dat schrikte hem allerminst af en stukje bij beetje verdween de hondenlul in Cindy's achterste tot hij er bijna helemaal instak.

Dit was nog veel erger dan de eerste keer, toen de hond haar in haar kut verkracht had. In de eerste plaats was haar kontgat veel strakker dan haar kut en veroorzaakte de stoten van de hondenpik felle scheuten van pijn in haar reet, maar ook duurde de paring deze keer een stuk langer doordat de hond al een keer was klaargekomen. Ruim tien minuten lang beukte Nero met zijn geweldige pik snoeihard in de anus van de blonde animalhoer heen en weer voordat hij eindelijk zijn sperma erin begon te spuiten.

Cindy viel bijna flauw van de pijn toen de basis van de hondenlul opnieuw begon op te zwellen, en deze keer in haar kontgaatje dat bijna scheurde door de enorme omvang van de verdikking in Nero's pik. Voor Cindy mocht dit dan niet bepaald een aangename ervaring zijn. Maar het publiek kreeg beslist waar voor zijn geld!

Het duurde hierna drie dagen voordat Cindy's kut en anus voldoende waren hersteld van de beide neukbeurten met de hond voordat ze opnieuw kon optreden, Maar na een maand kon de blondine net als de andere vrouwen in Club Daniela zonder probleem meerdere malen per avond met de honden paren, zowel vaginaal als anaal, wat wel nodig was, want ze was al snel de populairste animalhoer van het publiek.

Meestal bestond het programma eruit dat de blondine eerst door een hond in haar kut werd genomen, waarna ze de hondenpik met haar mond weer gereed maakte voor de daaropvolgende anale neukbeurt met het dier. Daarna traden er een of twee andere animalhoeren op, waarna Cindy een uur later opnieuw op het podium verscheen, om daar vervolgens door een varken in haar anus te worden geneukt.

Het neuken met de honden was inmiddels routine voor haar geworden, en soms kwam ze zelf ook klaar als een hond die haar wat harder dan gewoonlijk gepaald had, zijn geil in haar kut spoot, maar aan seks met een varken wende ze nooit helemaal. Weliswaar had het dier maar een dunne pik die zelfs zonder glijmiddel gemakkelijk in haar reet gleed die trouwens flink was opgerekt door talloze beukende hondenlullen , maar het ding was enorm lang en had de vorm van een kurkentrekker.

En tijdens de paring zat die "kurkentrekker" meer dan 20 cm diep in haar darmen en als het varken haar neukte was de daardoor veroorzaakte sensatie in haar onderlijf op zijn zachtst gezegd onaangenaam. Bovendien duurden de paringen met een varken erg lang. Zo'n beest stond soms een half uur met zijn lange pik in een hoerenkont te raggen voordat hij eindelijk klaarkwam en een enorme hoeveelheid varkenssperma in de darmen van de vrouw liet schieten. Maar nog een jaar later zou Cindy dolgraag desnoods drie keer per avond met een varken willen paren, want zoals die dingen gaan, na verloop van tijd was het vaste publiek op haar uitgekeken geraakt, zodat de eigenaar van Club Daniela besloten had voor de extremere, speciale voorstellingen te gebruiken, die doorgaans op de binnenplaats werden gegeven van het landhuis waarin Club Daniela was gevestigd.

Een typische speciale voorstelling bestond eruit dat de animalhoer op haar buik in een soort metalen kooi op vier poten werd gelegd waarin ze met riemen stevig werd vastgesnoerd. Er werd dan een deken over de bovenkant van de kooi gelegd, en een hengst, die seksueel opgewonden was geraakt door de aanwezigheid van een tochtige merrie, werd naar de kooi met de animalhoer gebracht en ertoe aangezet om de contraptie te bestijgen.

Aan de achterzijde van de kooi bevond zich een rubberen spleet in de vorm van een merriekut met daarachter een goed met glijmiddel ingesmeerde flexibele buis waarvan het uiteinde met verende beugels tegen de kut van de animalhoer was aangedrukt.

Als de hengst dan zijn pik in de kunstmatige merriekut stoot, werd zijn seksorgaan vanzelf naar de neukspleet van de vrouw geleid, zodat die door het paard kon worden gedekt alsof ze een merrie was. Uiteraard was het voor de animal hoeren buitengewoon pijnlijk om aan zo'n gigantische hengstenpik te worden geregen, en bovendien was zo'n paring bepaald niet ongevaarlijk voor de hoer! Weliswaar probeerde men de menselijke merrie zodanig in de kooi te positioneren dat de hengst zijn reuzen pik niet zo diep in haar kon stoten dat haar ingewanden scheurden, maar een enkele keer ging het toch mis en werd de hoer letterlijk door de hengst doodgeneukt!

Onder de animalhoeren van Club Daniela deed trouwens het gerucht de ronde dat soms een rijke klant een speciale speciale voorstelling wilde zien, waarin men zoiets met opzet liet gebeuren.

Misschien was het slechts een praatje om de vrouwen bang te maken, maar ook zonder dat waren de paringen met de hengsten al gevaarlijk genoeg. Haar enorme open geneukte en opgerekte kut!

Na een paar keer door een paard in de kut te zijn gedekt, was de neukspleet van een nieuwe menselijke merrie door de kolossale paardenlul zover opgerekt dat de paringen haar niet genoeg pijn meer deden, of haar zelf lieten klaarkomen!

Maar dan schoof men het uiteinde van de buis aan de kunstmatige merriekut een klein stukje omhoog zodat hij tegen haar anus drukte in plaats van tegen haar kut.

Als de vrouw in de kooi dan door het paard in haar reet werd gedekt, gilde ze weer net zo hard als toen ze voor het eerst de paardenlul in haar kut moest verdragen!

Anderhalf jaar na haar eerste paring met een hengst werd Cindy twee of drie maal per week door een hengst gedekt. De paringen met de hengsten hadden haar inmiddels zodanig opgerekt dat zelfs de reuzen pik van een gigantisch boeren trekpaard bij het neuken soepel in zowel haar kut als kont heen en weer gleed.

Om dat te verhelpen werd sinds kort bij de hengsten die haar moesten dekken een rubberen huls, een soort reuzen condoom, over hun lid getrokken dat het ding niet alleen omvangrijker maakte maar dat ook nog bezet was met stompe maar harde uitsteeksels. Uiteraard had deze huls in tegenstelling tot een echt condoom een opening aan de top, zodat de hengst zijn zaad nog steeds in de baarmoeder of darmen van de animalhoer loosde als hij haar met dat ding om zijn lul moest dekken!

Ook werden er soms gewichten van een pond elk aan de tepelringen van de menselijke merrie opgehangen. Daardoor werden de uiers van de vrouw tot meer dan hun dubbele lengte uitgerekt, wat op zich al veel pijn deed, maar nog veel meer als tijdens de paring met de hengst de gewichten door zijn heftige stoten wild alle kanten op slingerden en zo voortdurend pijnlijk aan de borsten rukten! Bij een andere variant werden er krokodillen klemmen op haar tepelringen gezet die met een elektriseerapparaat waren verbonden.

Zodra de hengst haar volledig had gepenetreerd, werd de stroom ingeschakeld en moest de animalhoer naast het gebeuk van de hengsten pik in haar kut of reet ook nog stroomstoten op haar memmen verduren! Ze kreeg een riempje om elke tiet gegespt, zo dicht mogelijk bij haar romp. Daartoe moest ze voorover gebogen staan.

Een gast van de meester trok met beide handen hard aan haar uier, zodat haar vel zo ver mogelijk mee gerekt werd.

De meester bevestigde dan zo hoog mogelijk het riempje en trok het hard aan. Dat deed geweldig pijn, omdat het riempje aan de binnenzijde was voorzien van een soort spijkers die in haar vlees prikten, maar net niet scherp genoeg waren om het vel te doorboren. Na dat eerste bandje volgde een vergelijkbare tweede ongeveer halfweg haar tiet. Ook deze had inwendige spijkers. Het vlees van haar borsten puilde rond de riempjes flink uit, zo strak waren ze getrokken. De riempjes werden door dwarsriempjes met elkaar verbonden.

Aan het riempje het verst van haar romp zaten twee ringen. Daaraan werd een koord bevestigd waaraan een soort emmer kwam te hangen. De lengte werd zo ingesteld dat de rand van de emmer precies ter hoogte van haar kruis was, als ze rechtop stond. De rand van de emmer was bovendien voorzien van scherpe stekels, rondom. Haar tweede borst kreeg precies dezelfde behandeling. Toen bevestigde hij een touw om haar hals en stak een of andere grote metalen haak in haar kont.

Het touw werd aan die haak vast gemaakt en zo strak getrokken dat zelfs een heel klein beetje achterover moest gaan staan en de haak diep mee omhoog getrokken werd, haar kont in. De emmers aan haar borsten vielen zo tegen haar schaamstreek en bovenbenen. De scherpe stekels aan de randen prikten in het vlees van haar lies en venusheuvel. Toen zette hij in elke emmer vijf flesjes bier. Door het gewicht van die flesjes werden haar uiers gemeen uitgerekt en werden de pinnen van de riempjes nog dieper in haar tietenvlees geduwd.

Het was de meester nog niet genoeg. Hij zette een klem op haar tong en bevestigde aan die klem een koord met een flessenopener. Haar armen werden achter haar rug vastgebonden en zo moest ze de hele avond bier rondbrengen naar zijn gasten. Als er een flesje uitgehaald was, moest ze teruglopen naar de keuken om die weer te laten aanvullen. Met ieder stap die ze zette zwaaiden de emmers heen en weer, trokken daarmee extra hard aan haar tieten of prikten met de stekels op de randen gemeen in het vlees rond haar kruis.

Als ze iets teveel voorover boog, kon ze bijna geen adem halen, maar dan was ten minste het gemene geprik van de zwaaiende emmers in haar schaamstreek weg. Alleen kwamen de emmers dan met nog meer gewicht aan haar uiers te hangen, die dan nog meer begonnen te zwaaien.

De spanning op haar tietenvlees van het grote gewicht van de emmers rekte haar borsten compleet op. Ze wisselde haar stand daarom maar af en koos af en toe voor meer pijn in haar schaamstreek, maar ten minste kunnen ademen en af en toe voor meer pijn in haar borsten en niet kunnen ademen. En door de klem op haar tong kon ze haar mond niet goed meer sluiten en niet meer slikken, zodat ze al snel kwijlend en diep vernederd door de kamer liep.

De meester was creatief, dat moest gezegd. Ieder man zou nu kunnen zien dat er met haar voorgevel iets onnatuurlijks was. Iets buitengewoon sexy, ook. De stijf naar voren wijzende spenen op haar tieten priemde flink door de stof heen. Hij zocht de drukste plekjes op, zodat zoveel mogelijk mensen haar zo zouden kunnen zien, maar ook zodat ze zich door de menigte moesten wurmen.

Ze wist inmiddels hoe gevoelig haar tepels werden van het afbinden van haar borsten. Het leek wel of er dan een directe elektrische verbinding met die harde knoppen was. De kleinste aanraking gaf haar al een schok, die zich vrijwel altijd dwars door haar lijf naar haar spleet verplaatste, die dan al snel reageerde door kletsnat te worden. Vanzelfsprekend had ze naast het strakke shirt ook een korte rok aan gemoeten, zonder slip.

In de bus moest ze van hem altijd op die té lage stoeltjes zitten en een goede slavin zit altijd met haar benen uit elkaar, had hij haar duidelijk gemaakt. Door de lage stoeltjes, de korte rok en haar openstaande benen kon iedereen van boven zo in haar kruis kijken.

Ze was er van overtuigd dat alle mannen die ook maar een beetje bij haar in de buurt stonden haar glinsterend natte kut hadden gezien onder haar uitnodigende uiers met priemende tepels. Een flink aantal van hen werd door haar meester aangesproken en toen ze bij zijn huis de bus verlieten, volgde er een flinke groep.

Ze kende ze geen van allen, maar ze gingen allemaal mee naar binnen waar haar meester haar stuk voor stuk door al die mannen liet verkrachten. Ze mocht ze niet stuksnijden of knippen. Ze moest de touwen de volgende week intact weer bij de meester inleveren, had hij haar gezegd. Gelukkig had zie die avond een wijde jas aan en zag je er onderweg zo niet veel van. Thuisgekomen merkte ze dat de knopen allemaal op haar rug zaten. Ze kon er met geen mogelijkheid bij.

Ze was doodop van wat hij allemaal met haar gedaan had die avond en wilde eigenlijk alleen maar naar bed. Ze besloot dat ze eerst maar ging slapen. Als ze nu té lang zou blijven knoeien, zou haar man vroeg of laat komen kijken wat ze aan het doen was.

Haar man moest de volgende ochtend bijtijds weg, wist ze. Ze zou morgen wel een manier vinden. Toen ze eenmaal in bed lag met haar nachthemd aan, merkte ze dat het dekbed flink omhoog getild werd door haar priemende borsten. Als haar man wakker zou worden om te gaan plassen, wat hij iedere nacht wel een keertje deed, zou hij het zien. Ook op haar zij liggen, bood niet echt uitkomst.

Ook dan zou hij het zien als hij het dekbed open zou slaan. Ze kon niet anders dan op haar buik gaan liggen, wat ze toch meestal deed, ’s nachts.

Maar nu was dat extreem pijnlijk. Haar tieten konden door de touwen nergens heen en het gewicht van haar romp drukte zwaar op haar toch al zo gevoelige borsten. Die nacht deed ze vrijwel geen oog dicht en ze was blij toen haar man de volgende ochtend de deur uit was.

Voor de spiegel wist ze uiteindelijk met breinaalden en een vleesvork de knopen los te krijgen. Nog de hele week bleven haar borsten toen gevoelig. Soms kreeg ze gewoon een blinddoek om, soms bond hij haar hoofd met riemen ergens zo aan vast dat ze die niet meer kon bewegen en dus niet meer naast zich en achter zich kon kijken.

Hij had ook speciale leren oogkleppen die met een riem om haar hoofd en voor haar ogen werden gespannen. De leren en rubberen maskers die hij voor haar had en die voor een deel geen openingen voor de ogen hadden, of anders daar afsluitbaar waren, vond ze in het begin beklemmend.

Het maakte haar daarnaast nog meer een object, nog meer alleen maar neukvlees. Dat het haar voor een deel onherkenbaar maakte vond ze echter wel prettig en ze merkte dat ze zich dan sneller en meer liet gaan.

Het niet kunnen zien wat er ging gebeuren, maakte dat ze haar zintuigen nog meer onder spanning had staan. En dus voelde ze de klap op haar kut, de plotselinge klem op één van haar tieten, de zweep op haar billen, het trekken aan haar tepels of het in één keer naar binnen jagen van een monsterdildo extra heftig.

Ze kon niet zeggen dat ze de pijn lekker vond. Een zweepslag op het tere vlees van haar borsten, een striemende mep met een riet op haar billen, of met gewichten verzwaarde klemmen die aan haar kutlippen werden gehangen, het deed gewoon verrekte pijn, maar de ontlading als dan eindelijk haar kut gevuld werd en ze zich mocht laten gaan was des te heftiger.

En dan was er nog de vernedering. Haar meester had ontelbare manieren om haar in situaties te brengen waarin ze zich schaamde. Om te beginnen kreeg ze heel vaak een kledingvoorschrift waarmee ze eigenlijk niet over straat durfde. Een keertje moest ze van hem een extreem kort rokje, zonder slip aan.

Ze durfde het niet en besloot de slip gewoon uit te trekken vlak voor ze bij hem naar binnen ging. Ze had zich zelfs met die slip aan de ogen uit de kop geschaamd onderweg en had gemerkt dat alle mannen naar haar kruis hadden zitten kijken.

En dat alle vrouwen haar afkeurend hadden zitten aankijken. Ze kwam er toen achter dat hij haar ook in de gaten hield als ze niet bij hem was. Hij vertelde haar bij binnenkomst simpelweg dat hij wist dat ze ongehoorzaam was geweest en dat hij nu de altijd gereedstaande mail met altijd verse linkjes naar nieuwe downloads ging verzenden. Ze had hem gesmeekt, ze had gehuild en hem beloofd het nooit, nooit, nooit meer te doen. Alles te doen wat hij van haar verlangde.

Bij een volgende waarschuw ik niet meer, maar doe het gewoon’. Ze wist dat hij er toe in staat was. Het ergste was dat ze wist dat hij niet kon verliezen. Met het materiaal dat hij van haar had, zou ze niet alleen haar man en kinderen kwijt raken, maar ook al haar vrienden en kennissen. Met haar kleine baantje als peuterjuf voor slechts drie dagdelen verdiende ze volstrekt onvoldoende om zichzelf te onderhouden. Ze zou geen andere mogelijkheid hebben dan zich tot hem te wenden en vanaf dat moment, wist ze, zou ze vierentwintig uur per dag, zeven dagen per week onderworpen zijn aan zijn sadisme.

Ze had de dagen tussen de opeenvolgende zondagen nodig om zowel lichamelijk als geestelijk te herstellen. De straf die ze die bewuste avond moest ondergaan was zelfs voor zijn doen ongenadig hard en gemeen.

Met een compleet opgezwollen kut, diepe striemen op zowel haar tieten als haar kont en zijn sperma nog druipend op haar gezicht werd ze die avond naar huis gestuurd, zonder dat ze zelf had mogen klaarkomen. Een specifieke vernedering die hij voor haar had, was dat hij haar heel vaak een ‘herinnering’ aan de avond meegaf. Soms waren dat de striemen van de zweep op haar billen, soms de blauwe plekken op haar borsten, soms een stevige butplug die ze de hele week moest dragen, maar soms ook moest ze nadat ze door té veel mannen was geneukt en volgespoten, meteen haar onderbroek weer aantrekken.

Het sperma lekte dan uit haar kut in haar slip. Dan moest ze vlak voordat ze naar huis ging haar slip nog even iets laten zakken, zodat hij kon zien wat voor een kleverige, glibberige, natte kwak met kutgeil en sperma er in haar broek zat.

Vaak drupte het zelfs door haar slip heen op de grond. Dan moest ze zo naar huis. Die keer dat haar kledingvoorschrift was geweest om gewoon een slip met haar mooi dunne witte zomerbroek te dragen, had ze eerst gedacht dat hij, net als zijzelf, vond dat die haar zo leuk stond en dat haar billen er mooi in uitkwamen. Op de terugweg wist ze echter dat zijn sadistische geest iets anders had bedacht. Met een slip volledig druipend van het sperma moest ze haar dunne witte broek weer aantrekken en vijf minuten later was het ook door haar dunne broek heen gelekt, die bovendien compleet doorschijnend werd als die nat was.

Ze moest een keer aan het einde van de avond in de houding gaan staan. In de houding staan betekende wijdbeens met de beide handen in de nek.

Gelukkig had ze even mogen douchen om de sporen van de avond zoveel mogelijk te verwijderen. De meester liet haar niet iedere avond druipend en ondergesmeerd vertrekken. Meestal zat daar echter wel een bedoeling achter en de bedoeling was niet om gewoon aardig te zijn.

Dat wist ze inmiddels wel. Ze stond zo een paar minuten in de houding te wachten toen hij binnenkwam met een handvol spullen die ze niet goed kon thuisbrengen.

Had hij daar nu allerhande stukken klittenband? Had die smerige sadist bedacht dat ze slipjes of truitjes met klittenband moest gaan dragen, zodat de meester of een van zijn gasten dat snel van haar lijf kon trekken? Dat was niet logisch. Waar waren dan de kleren die aangepast moesten worden? Bovendien had de meester meer dan eens laten zien weinig respect te hebben voor haar kleren en ze zonder pardon stuk te snijden, open te knippen of stuk te trekken. Hoe ze dan thuis moest komen zonder dat bewuste kledingstuk was nooit zijn probleem.

De meester pakte een stukje lusband het zachte deel van het klittenband, waar de lusjes zitten van ongeveer 4 bij 4 cm. Hij ging achter haar op zijn knieën zitten en ze kon niet goed meer zien wat hij deed. Maar plots zag ze tussen haar benen een flesje secondelijm op de grond staan. Toen voelde ze dat hij het stukje lusband midden op haar rug plakte, net boven haar bilspleet. Hij wachtte even tot de lijm goed uitgehard was en voelde of het goed vast zat.

Dus zorg dat het er volgende week nog zit’, zei hij, voldoende nadrukkelijk om haar het besef te geven dat ze maar beter kon zorgen dat dat zo was. Toen ging hij voor haar zitten en plakte een vergelijkbaar stukje lusband midden op haar venusheuvel. Ook die zat goed vastgelijmd. Daarna pakte hij een dunne strook haakband het harde deel van het klittenband, waar de haakjes zitten van ongeveer 5 mm breed.

Hij bevestigde het met de bovenkant van het strookje aan de bovenkant van het stukje lusband op haar venusheuvel. Hij liep om haar heen en trok het andere eind tussen haar benen weer omhoog.

Hij trok haar beide kutlippen opzij, zodat het bandje daartussen kwam te lopen en trok het aan. Ze was niet voorbereid op wat ze toen voelde. De haakjes van het klittenband prikten gemeen in het gevoelige vlees van haar kut, maar vooral ook direct in haar klit. Alleen met de grootste moeite wist ze te voorkomen dat ze weg stapte. Ze wist dat de straf dan hard, gemeen en buitengewoon onplezierig zou zijn, maar ze kon niet voorkomen dat ze het uitschreeuwde. Hij maakte het bandje vast aan het stukje lusband op haar rug en knipte het deel dat te lang was af.

Op tafel had hij nog zes precies even lange strookjes liggen, waarvan hij precies evenveel afknipte als wat hij van het eerste strookje had gedaan. De strookjes hadden allemaal een andere kleur.

Ze had nu een zwarte in haar kruis zitten, maar op tafel lagen nog een donker grijze, een lichtgrijze, een donker blauwe, een lichtblauwe, een witte en een rode. De initiële pijn van het strookje haakband op haar klit en de binnenzijde van haar kut begon wat weg te ebben. Toen moest ze, nog altijd met haar handen in haar nek, de kamer door lopen. Bij iedere beweging die ze maakte prikte het ergens anders, maar altijd gemeen.

Ze kwam er achter dat vooral ook het stukje rond haar anus heel gevoelig was. Vooral toen ze ook nog moest gaan zitten. De haakjes waren scherp genoeg om haar flink pijn te doen, maar te klein en niet scherp genoeg om door haar vel heen te dringen. Het haakband was een klein beetje elastisch, zodat het bij het gaan zitten, of het krommen van haar rug een beetje kon mee rekken.

Je hebt er ééntje om. Genoeg voor zeven dagen. Ik wil dat je de komende week 24 uur per dag dit klittenband draagt. Of moet ik klitband zeggen, haha, da’s eigenlijk een veel betere naam, vind je niet, kut? Je neemt iedere dag een andere kleur. Je mag zelf kiezen. Je draagt deze week geen slip en alleen maar rokken. Je zult me nog dankbaar zijn, want een slip of een broek zou de rest van je opdracht alleen maar moeilijk maken. Ik heb op je telefoon ingesteld dat er ieder uur om acht minuten voor het hele uur een alarm afgaat’.

Hoe was die klootzak de code van haar mobiel te weten gekomen? Ze glimlachte wrang, maar heel licht. Het verbaasde haar eigenlijk niet. Hij wist alles van haar. En als hij het haar gevraagd had, zeker op een moment dat ze hem smeekte om te mogen klaarkomen, had ze de code zonder aarzeling gewoon gegeven.

Ze wist zelf niet eens dat dat kon. In dat soort dingen was ze totaal niet handig. Dat geeft je ruim een kwartier. Meer dan voldoende om te doen wat ik van je verlang en dat is dat je bij een alarm een kort filmpje maakt van je kut.

Ik wil zien dat mijn ‘klitband’ er zit en nog goed strak zit. Met je wijsvinger en ringvinger spreid je je kutlippen en met je middelvinger druk je het bandje hard op je klit. Het heet ten slotte ‘klitband’. Dat alles moet goed te zien zijn op het filmpje.

Het filmpje moet minstens 15 seconden duren, maar mag langer zijn. Vervolgens stuur je mij dat filmpje. Als ik het niet voor tien over ontvangen heb, beschouw ik het als ongehoorzaamheid, en je weet wat dat betekent. Aan de kleur van je bandje en het datumstempel kan ik zien dat je me niet belazert door een oud filmpje van een vorige dag te sturen. Kleed je nu aan, laat je slip hier, neem de bandjes mee en ga’. Wat een sadistische klootzak was het toch.

Waar haalde hij dit soort ideeën vandaan? Wie komt er op het idee om klittenband als martelwerktuig te gebruiken? Of om gewoon iets met secondelijm aan je lijf vast te plakken? Dit soort vragen duizelden door haar hoofd. Toen ze naar huis ging, merkte ze dat lopen bijzonder ongemakkelijk was. De continue prikjes in haar zachte vlees, vol op haar klit of in haar gevoelige anus regio waren steeds anders en daardoor kreeg ze steeds het gevoel of er schokken vanuit haar onderlijf de rest van haar lijf werden ingejaagd.

Zitten was niet veel beter. Door de stand van haar bekken werd er dan harder aan het bandje getrokken en gleed het uiteindelijk iets naar achter. Dat glijden van de haakjes langs de binnenkant van haar schede en over haar klit deed ook verrekte pijn. Ze merkte echter al voor ze thuis kwam dat ze er ook opgewonden van raakte en op het eerste filmpje dat ze moest maken, toen ze net thuis was, was dan ook een flink natte kut te zien. Ze sliep die nacht heel slecht.

Ten eerste was ze bang dat haar man zou zien dat ze zonder slip aan in bed zou liggen, met een belachelijk strookje klittenband over haar kruis lopend. Ze had daarom bedacht dat ze haar ochtendjas pas zou uitdoen als ze al in bed lag. Bovendien kon ze dan mooi haar mobiel in de zak van de ochtendjas doen, zodat haar man niet zou zien dat ze met een mobiel in de hand ’s nachts naar de WC zou gaan.

Daarnaast wist ze dat over een kleine twee uur het volgende alarm zou gaan. Als ze in slaap zou vallen zou ze het zachte trillen van haar telefoon niet horen en als ze het geluid aan zou zetten, zou ook haar man wakker worden.

De spanning van het wachten op het alarm maakte haar alleen nog maar heter. En zo kropen de uren van de nacht voorbij. Toen ze iets voor zes alwéér uit bed stapte om naar de WC te gaan om het verplichte filmpje te maken vroeg haar man slaperig of ze nu alweer naar de WC moest. Ze had de hele nacht over deze smoes kunnen nadenken. De volgende ochtend dacht ze na over de taak die ze had gekregen. Hoe moest ze dit vol houden? Als ze ergens onderweg zou zijn, of gewoon aan het boodschappen doe en het alarm zou gaan, wat dan?

Als ze wilde slagen, moest ze dit allemaal goed plannen. En ondertussen vertelde haar lijf haar dat ze nu al sinds gisteravond laat min of meer opgewonden was. Te weinig om zomaar klaar te komen, maar teveel om te negeren. Ze besloot de hond maar te gaan uitlaten. Dan kon ze even met het hoofd in de frisse lucht de gedachten verzetten. Al na twintig meter kwam ze er achter dat het ritmisch doorstappen de prikkeling en stimulatie van haar gevoelige onderlijf flink vergrootte.

En nog eens vijftig meter later kwam ze onder het lopen klaar. De ontlading van dat orgasme was werelds. Hier had haar lijf zoveel uren op zitten wachten. Die week liet ze de hond flink vaker uit dan anders.

Overdag was het maken van de filmpjes eigenlijk alleen een probleem op de dagdelen dat ze moest werken. Bij haar collega’s op de peuterzaal gebruikte ze de smoes van de beginnende blaasontsteking ook met succes, maar de peutertjes konden heel dwingend zijn en rampen veroorzaken die NU aandacht vroegen.

Daardoor was ze één keertje bijna te laat geweest met het opsturen van haar filmpje. Verder merkte ze dat ze langzaam begon te wennen aan het constante gevoel van prikjes in haar schaamstreek. De derde dag kwam ze al minder vaak en minder snel klaar dan de eerste. Ook over dat klaarkomen moest ze echter wel een beetje over nadenken.

Ze wilde voorkomen dat ze een orgasme kreeg dat ze niet zou kunnen verbergen op een plek waar iedereen haar zou kunnen zien. Dat ging één keertje bijna mis. Dat was op de maandag middag. Ze moest werken en was in de weer met één van de peutertjes. Ze zat op haar hurken om met het kind op de grond een spelletje te doen.

Ze was gelukkig wel zo verstandig om niet een extreem korte rok te dragen. Door het op haar hurken zitten kwam er veel spanning op het bandje en schoof het steeds iets op. Daardoor werd haar kut en klit flink gestimuleerd. En toen ‘oh,…juf heeft een klein plasje gedaan’. Ze was klaargekomen en lekte uit haar kut. Omdat ze geen slip aan had, lekte het gewoon op de vloer en het jong had het vocht op de vloer gezien.

Die heb jij ook wel eens, toch? Godzijdank hadden haar collega’s niks gemerkt. Ze was nog nooit zo vaak klaargekomen in één week als in die week. Haar briljante maar sadistische meester had met simpel klittenband een methode weten te bedenken waarmee hij haar de hele dag aan hem en zijn opdrachten kon laten denken. En met haar seksuele verlangens kon spelen, terwijl hij niet eens in de buurt was.

De constante prikkeling van haar klit en vagina, de vernedering als er kutgeil langs haar benen naar beneden droop in de supermarkt, de permanente druk om op tijd de opdracht van haar meester uit te voeren en het ieder uur haar benen openen, haar kutlippen spreiden en een filmopname maken van haar eigen kut. Het droeg allemaal bij aan het voortdurend met een geil gevoel rondlopen. En toen kwam er weer een nieuwe zondag. Hij had vast weer iets bedacht. Hoe goed ze haar best ook deed, soms was het gewoon echt onmogelijk om precies te doen wat hij van haar vroeg.

Ze wist maar al te goed dat hij haar dan met genoegen zou straffen en haar zou vertellen dat ze dat volledig aan zichzelf te wijten had. Hij noemde haar overigens nooit meer bij haar naam. Ze was voor hem een object geworden en hij noemde haar meestal ‘neukvlees’, ‘teef’, ‘zeug’ of gewoonweg ‘kut’. Het liefste gaf hij het neukvlees een opdracht die niet alleen onmogelijk was, maar ook vernederend. Zo ook die zondag. Hij had haar opgedragen om volledig naakt in de houding te gaan staan.

Ze had alleen een hondenhalsband om. Dat was de laatste tijd zijn favoriete kledingstuk voor haar. Om haar te helpen herinneren aan wat ze was, een loopse teef. En dus ging ze wijdbeens met haar beide handen in haar nek staan waar hij haar opgedragen had. Zo liet hij haar staan terwijl langzaam steeds meer bezoekers binnenkwamen. Ze was in al die maanden inmiddels door een groot aantal mannen verkracht, maar toch herkende ze haast nooit iemand die een tweede keer kwam.

Ze kon zich ook niet alle gezichten meer herinneren. Het was haar bovendien verboden iemand recht aan te kijken, tenzij ze daartoe opdracht had. Daarnaast konden er natuurlijk altijd mannen bij zijn die haar hadden genomen tijdens één van de vele keren dat ze geblinddoekt was verkracht.

Het leek of de mannen haar negeerden. Ze bleven in ieder geval van haar af. Wel hadden de meeste weer camera’s of mobieltjes bij zich. De meester bevestigde vervolgens klemmen aan haar tepels en aan haar kutlippen. Daaraan hing hij gewichten. Vervolgens bevestigde hij een spreidstok tussen haar benen en bond die aan haar enkels vast.

Haar armen bond hij strak achter haar rug vast. Ze kreeg een soort lange handschoen aan waar haar beide handen en armen in gingen. Toen die werd dicht gegespt, werden haar armen nog verder achter haar rug naar elkaar toe getrokken en daarmee haar schouders naar achteren getrokken. Haar tieten kwamen daardoor meer naar voren te staan. Het deed allemaal verrekte pijn, maar ze wist wel beter dan te gaan jammeren. Zeker als de meester zoveel bezoek had, kon ze maar beter haar mond houden.

Als laatste bevestigde de meester een ketting aan het oog van haar halsband. Met deze ketting trok hij haar hoofd omlaag, net zolang tot haar romp vrijwel horizontaal stond. Toen maakte hij hem aan de spreidstok tussen haar benen vast, zodat ze zich niet verder kon oprichten. De gewichten aan haar spenen en haar inmiddels flink natte kut bungelden nu ongehinderd flink heen en weer.

Hij trok haar aan een hondenriem die hij ook aan haar halsband had gemaakt, met zich mee. Door de spreidstok en haar vastgebonden armen kon ze alleen heel waggelend lopen. Haar uiers schommelden flink heen en weer en dat maakte dat de gewichten alleen maar wilder begonnen te bungelen. Daarop verdubbelde hij de gewichten. Zowel haar tepels als haar kutlippen begonnen nu echt te branden van de pijn en rekten ontzettend op. Hij smeerde haar anus in met glijmiddel en pakte een komkommer.

Hij perste hem er tot halverwege in. Ze zag er belachelijk uit met die groene staaf die recht uit haar kont stak. Hij maakte er grappige opmerkingen over tegen het aanwezige publiek en liet ze zien hoe de komkommer langzaam steeds weer uit haar kont naar buiten werd geperst.

Hij duwde hem vervolgens steeds resoluut en hard weer bij haar naar binnen. En of dat nog niet genoeg was, deed hij daarna hetzelfde met een tweede komkommer die hij in haar kut stak. Haar kut was door dit alles, maar vooral door de vernedering om door al die mannen gadegeslagen te worden met een komkommer in haar kont onvoorstelbaar nat geworden, dus deze komkommer gleed moeiteloos bij haar naar binnen. Je houdt ze er nu zelf in. Als je er ook maar één laat vallen, zul je moeten opdraaien voor de gevolgen, tochtige zeug’ en hij trok haar haar hard aan de hondenriem de kamer weer door.

Doordat ze nu weer moest lopen, had ze al haar concentratie nodig om dit zo soepel mogelijk te doen. De gewichten aan haar kutlippen en tepels zwaaiden toch al zo pijnlijk heen en weer, maar als ze iets te veel met haar romp bewoog werd dat nog veel erger. Daardoor kon ze onmogelijk de volledige controle houden over de spieren in haar vagina en anus.

Ze moest wel falen en al na vier vijf minuten floepte de komkommer uit haar kut, onder luid gejuich van het publiek. Vrijwel onmiddellijk daarna kon ze ook de komkommer in haar kont niet meer houden. Je hebt er ook zelf om gevraagd’ en vrijwel onmiddellijk voelde ze de eerste pik in haar inmiddels glibberig geworden kont glijden. De bezoeker neukte haar hard en met elke stoot kreeg ze een schok naar voren, zodat haar romp ritmisch begon mee te bewegen. Ze moest al haar focus richten op haar balans.

Ze kon nauwelijks blijven staan, met haar benen nog altijd vast aan de spreidstok en haar romp door de ketting aan haar hals omlaag getrokken. Maar dat deerde haar verkrachter niet. Harder en harder perste hij zijn pik diep in haar en harder en harder bungelden haar uiers heen en weer en harder en harder zwaaiden de gewichten aan haar spenen en kutlippen heen en weer. Plots trok hij zijn lul er uit, liep om haar heen en trok haar hoofd aan haar haren omhoog, zodat ze naar zijn pik moest kijken.

Achter haar perste inmiddels een nieuwe bezoeker zijn lul in haar kont en terwijl die haar wild begon te stoten, zag ze het sperma van de eerste op haar gezicht afkomen. Dit herhaalde zich zo voor iedere bezoeker, zodat al snel haar gezicht compleet onder zat en haar kont volledig was uitgewoond.

Ze werd zelf steeds geiler en geiler en kon zich al na nummer zes niet meer inhouden. God, wat hield ze toch van anale seks.

Ze kermde en smeekte de meester om toch alsjeblieft te mogen komen en de camera maakte een prachtige close up van haar met sperma besmeurde gezicht en haar smekende ogen. Ze was dan blij dat ze naar huis kon, zelfs al mocht ze haar gezicht niet schoonmaken tot ze thuis zou zijn en wist ze dat niet alleen haar kont, maar ook haar uitgerekte tepels en kutlippen nog de hele nacht in brand zouden staan.

Ze hoopte maar dat ze onderweg terug naar huis geen bekenden tegen zou komen. Vrijwel iedereen keek naar haar, onderweg. Naar haar met sperma besmeurde gezicht dat in klodders nog aan haar kin hing en op haar truitje lekte. Deze mensen kende ze echter niet en ze keek ze maar niet aan zodat ze ze gauw zou vergeten. Ze was er in het geheel niet rouwig om, maar het verbaasde haar wel dat ze niet vaker iemand zag die ze zich van haar zondagavonden herinnerde.

Ze was inmiddels door zo veel mannen verkracht en volgespoten dat ze het gevoel had dat de halve mannelijke bevolking van haar stad haar al een keertje had gehad. En hoewel zeker niet allemaal, had ze van een aantal toch echt hun gezicht wel gezien. Waar haalde haar meester al die mannen vandaan? Voor een deel gewoon van straat, wist ze van de keer dat hij haar met haar strakke truitje, afgebonden uiers en té korte rokje mee naar de stad had genomen.

Slechts één keer herkende ze in een schok het gezicht van één van de vele mannen. Het was het gezicht van Johnny. De sessie waarin hij had meegedaan, herinnerde ze zich maar al te goed. En zelfs zijn naam wist ze nog. Zijn vrienden hadden hem zo genoemd en hij sprak tegen haar ook steeds over zichzelf waarbij hij zijn naam gebruikte. Zinnen als “Johnny gaat jou zou lekker pakken”. Het was een van de hardste zondagavonden geweest die haar meester voor haar in petto had.

De meester haar eerst geïnstalleerd. Ze had zich helemaal uit moeten kleden en ze had pols- en enkelbanden om gekregen. Ze moest midden in de kamer zeer wijdbeens staan en haar enkelbanden werden met klemhaken aan ogen in de vloer vastgezet.

Recht boven haar zat een katrol. Met het touw dat daar uit kwam werden haar armen omhoog getrokken. De meester trok hard door zodat het voelde of ze uit elkaar getrokken werd. Ze was nu volkomen weerloos. Er kwamen vijf mannen binnen met ontbloot bovenlijf, spijkerbroek en hoge schoenen, een soort legerkistjes. De bewuste man liep voorop. Het waren harde, pezige, gespierde kerels geweest. Ze hadden stuk voor stuk ongure koppen, kaalgeschoren. En ze hadden allemaal een flink aantal tattoos.

De bewuste man had een tattoo van een draak in zijn nek die doorliep tot op zijn kale hoofd. Hij had een hard gezicht met een scheve rij tanden erin.

Een markante kop die ze nooit meer zou vergeten. Hij gedroeg zich als de leider van deze groep. Ze noemden hem Johnny.

Het was het soort mannen waar ze normaal gesproken geen contact mee zou maken. Op straat zou ze met een grote boog om hen heenlopen. Het was het soort dat in een groep bier drinkend en rokend op straat zou rondhangen en obscene dingen zou roepen.

Het was het soort mannen waar ze bang voor was. Ze voelde zich opeens ontzettend naakt, weerloos, kwetsbaar. De mannen liepen om haar heen en keurden het vlees. Zo voelde het en zo spraken ze er over. In hun ogen was ze een object, een stuk neukvlees dat ze konden gebruiken en zouden gebruiken.

Ze voelde zich bekeken, ze voelde de dreiging en werd bang, maar met haar benen wijd en armen in de lucht gebonden, kon ze niet aan hen ontsnappen.

Het eerste wat ze voelde was een klap van Johnny, vol in haar gezicht. Ze sloegen tegen haar borsten, zodat die alle kanten op zwaaiden, ze sloegen haar tegen haar billen. Ze trokken aan haar tepels, aan haar haar, aan haar kutlippen, Ze bevestigden klemmen met gewichten aan haar tepels en kutlippen en lieten die dan ze veel mogelijk zwaaien. Ze kreeg knijpers op het zachte vlees van haar borsten en op haar klit. Ze spuugden haar in het gezicht, stompten haar in de buik en staken dildo’s in haar kut, in haar kont en in haar mond.

Ze hield zich sterk. Ze zou dit tuig niet laten winnen. Ze had bij de meester al behoorlijk wat geleerd over pijn en vernedering en had haar pijngrens al flink verlegd.

Ze wilde deze klootzakken niet het genoegen geven dat ze haar klein zouden krijgen, maar ze bleven maar door gaan. Het wond haar niet op, dat had haar nog kunnen helpen de pijn te verdragen.

Uiteindelijk werd het haar teveel en schreeuwde ze het uit. Ze lachten haar uit en sloegen nog een keer. Vrijwel meteen daarna kwam Johnny achter haar staan. Ze voelde zijn eikel tegen haar billen, in haar bilspleet, op zoek naar haar anus. Toen hij had gevonden wat hij zocht stootte hij flink hard naar binnen. Ze was er niet op bedacht. Als ze wijdbeens was, werden haar billen toch net iets meer naar elkaar gedrukt en was haar kont iets minder toegankelijk.

Daarom betekende wijdbeens meestal kut en benen bij elkaar, al dan iet voorovergebogen, meestal kont. Ze had al die tijd gedacht dat ze haar staand in haar kut zouden verkrachten. Gelukkig was haar kont al wat gesmeerd, omdat ze eerder een dildo bij haar naar binnen hadden geschoven die ze met glijmiddel hadden bewerkt.

Johnny begon haar te neuken. Zijn harde lange pik schoof dieper en dieper in haar kont. Hij stopte heel even, toen hij maximaal bij haar naar binnengedrongen was. Hij bracht zijn hoofd naar haar oor en zei ‘C. Die opmerking kwam hard bij haar binnen. Had haar meester op die manier over haar gesproken?

Was hij misschien zelfs op zoek gegaan naar dit soort tuig? En onmiddellijk barstte de herinnering aan haar eerste keer anaal in haar hoofd open.

Ook toen was ze wijdbeens geweest. Ook toen wilde ze eerst niet. Ook toen was ze vastgebonden geweest. Die herinnering op dit moment met die steeds maar stampende pik van die hufter in haar kont, samen met de vernedering van wat ze nu meemaakte om zo naakt, zo wijdbeens, zo ruw van achter gepakt te worden, maakte haar geil.

En voor het eerst deze avond voelde ze haar spleet nat worden. Nee, nee, dat wilde ze niet, schoot het door haar hoofd. Ze had misschien geschreeuwd toen ze haar sloegen, maar wie zou dat niet gedaan hebben.

Ze wilde niet toegeven aan geilheid. Niet met deze mannen. Niet met deze man in haar kont. Maar hij bleef maar doorgaan. En wat werd ze toch altijd heet van anaal. Nee, ze zou hem niet het genoegen gunnen dat ze klaarkwam terwijl hij haar van achter verkrachtte.

Ze had geleerd haar orgasmes te controleren, uit te stellen. Ze zou volhouden en ze dacht aan de pijn en marteling van zo-even en voelde haar geilheid wat afnemen.

Plots voelde ze hem schokken. Ze voelde zijn warme zaad in haar kont. Toen hij klaar was, trok hij zijn pik uit haar en liep om haar heen. Hij pakte haar gezicht ruw beet en dreef met kracht zijn duim en twee vingers in haar wangen, zodat ze gedwongen werd om haar mond open te doen.

Hij spuugde haar vol in haar mond en op hetzelfde moment sloeg hij haar met vlakke hand hard op haar natte en toegankelijke kut. Ze maakten haar los en bonden vervolgens haar armen op haar rug. Ze sleepten haar naar het bed en legden haar op haar rug op het bed. Ze trokken haar richting het voeteneinde totdat haar hoofd over de rand kwam.

Ze liet hem al snel achterover naar beneden hangen en keek zo, ondersteboven, naar het grijnzende gezicht van de man die haar net verkracht had en die achter haar stond. Toen ze iets beter keek, zag ze tot haar verrassing dat zijn lange enigszins kromme pik nog steeds stijf overeind stond.

Ze zag ook dat hij rond zijn pik kaal was, wat zijn lul een dreigend uiterlijk gaf. Toen trokken ze haar benen wijd uiteen en bonden ze aan de randen van het bed vast. Al snel voelde ze één van de mannen bovenop zich kruipen en zijn pik in haar schuiven. Ze voelde weer een steek van vernedering toen ze zich realiseerde hoe haar meester over haar sprak.

De man was inmiddels begonnen haar te verkrachten. Af en toe hield hij op met stoten, om haar hoofd aan haar haar omhoog te trekken en haar in het gezicht te spugen, om haar in haar tepels te knijpen of tegen haar borsten te slaan. Er waren twee dingen waar ze snel geil van werd.

Het eerst had ze net gehad. Een goede harde anale beurt. Het tweede was geneukt worden terwijl ze vastgebonden lag. Ze hield van bondage, van het je niet kunnen bewegen, van het gevoel van de touwen om haar polsen, enkels, lijf, van het gevoel gedomineerd te worden en van een ongevraagde pik die haar nam. Maar deze keer wilde ze er niet aan toegeven. Ze wilde niet klaarkomen in het bijzijn van dit tuig.

Ze was vaak genoeg door meer dan vijf man afgewerkt zonder te komen, zonder te mogen komen. Ze zou ze het genoegen niet gunnen.

Ze concentreerde zich en dacht weer terug aan de lompe behandeling van eerder die avond, dat had net ook gewerkt. Ze voelde inderdaad de inmiddels opgebouwde spanning in haar onderlijf wat zakken, maar toen haar gedachten naar de pik van Johnny in haar kont gingen, voelde ze vrijwel onmiddellijk de spanning weer toenemen.

Net op dat moment voelde ze het hete zaad van de man bovenop haar in haar kut gespoten worden. De man hijgde nog wat na en kroop van haar af. Ze merkte dat vrijwel onmiddellijk nummer twee op het bed kroop. Ze hoorde de stem van de meester ‘toe maar, Johnny’ zeggen en keek achter zich. Ze zag dat hij nu vlak bij haar stond. Hij siste ‘open’ naar haar.

Toen ze niet onmiddellijk reageerde sloeg hij haar in het gezicht, greep haar ruw bij haar haren en siste nog nadrukkelijker ‘open, teef’. Ze opende haar mond en hij stak zijn nog altijd harde pik in haar mond.

Hij stootte vrijwel direct door en ze kokhalsde. Ik weet dat je het kunt. Je meester heeft je hierop getraind’. Ze concentreerde zich en liet zijn pik in haar slokdarm glijden. Tijdens het eerste deel van de avond, toen ze wijdbeens midden in de kamer had gestaan, hadden ze alleen maar over haar gesproken. Ze hadden haar behandeld als een ding, een object, zonder zich tot haar als persoon te richten.

Nu richtte Johnny zich wel direct tot haar. Dan haalde hij kort zijn lul uit haar mond, trok haar aan haar haren en bracht zijn hoofd in haar richting. Hij wilde dat ze naar hem keek als hij wat tegen haar zei en als ze dat niet snel genoeg deed, gaf hij haar een klap tegen haar gezicht. Hij schold haar uit en begon haar verbaal te vernederen. Weet je lieve gezinnetje wel wat voor een teef je bent? Intussen was de man bovenop haar al flink bezig. Zijn tempo lag een stuk hoger dan dat van de vorige en ze voelde dat haar lijf weer begon te reageren.

Ze had echter al haar concentratie nodig voor de brute pik van Johnny. Kwijl en slijm werd door zijn pik uit haar keel getrokken en droop van zijn pik af. Binnen de kortste keren zaten haar wangen onder, droop het langs haar ogen in haar haar en op de grond. Johnny pakte haar hoofd regelmatig hard bij haar haar en bewoog het op en neer, zodat hij zelf niet hoefde te stoten.

Af en toe trok hij zijn pik helemaal uit haar mond zodat ze rochelend een paar teugen adem kon halen. Meestal sloeg hij haar dan één of meerdere keren in het gezicht. Vaak had hij ook weer een opmerking voor haar, zoals ‘Heeft je moeder je dan niks geleerd, domme zeug. Is je kut en je bek laten volstoppen door een pik het enige wat je kan? Dan zouden ze in ieder geval zien dat je een tochtige neukspleet bent en niet die brave burgermevrouw die je je voordoet.

Ze was nog steeds een object, maar hij liet haar voelen dat het object niet alleen haar lijf was, maar ook haar persoon. Ze kon het niet helpen, maar op de een of andere manier wondt dit groffe taalgebruik en het verbale misbruik haar op. Bovendien trok hij haar op die manier iedere keer terug naar de werkelijkheid. Ze kon niet in de trance ontsnappen, die ze vaak had gevoeld tijdens de sessies. Dan was ze geestelijk heel ver weg. Maar nu, door haar steeds naar hem te laten kijken en deze dingen recht in haar gezicht te zeggen, trok hij haar steeds terug.

Dat maakte dat ze zich ook steeds bewust was van wat er nu met haar gebeurde. Wat ze met haar deden. Hij maakte het steeds persoonlijk en ze voelde zijn opmerkingen aankomen, omdat ze waar waren. Ze was een smerige slet met haar benen wijd, ze was een stoephoer. Nee, een hoer neukte om geld te verdienen, die deed het als werk.

Zij liet zich zomaar door iedereen pakken. Liet haar gaten volstoppen door volstrekt onbekende mannen. Dat jij een natte spleet had gekregen van Johnny z’n pik’ en hij ramde hem weer in haar mond naar binnen. Plots voelde ze weer dat er iemand in haar kut spoot. Johnny bleef stoten, tot het weer tijd werd voor een kort gesprekje.

Hij trok hem er uit, sloeg haar tegen haar gezicht en toen ze hem door de slierten kwijl en slijm aankeek, zie hij ‘zie jezelf nou eens liggen, slet’. Alsof ze dat kon, zoals ze met haar hoofd over de rand lag, met zijn pik in haar mond, of hem moest aankijken. Met je kop vol slijm en met Johnny’s pik in je gewillig geopende mondje. Met twee harde spenen op die slappe tieten van je. Je ligt hier met je wijd open spleet vol verwachting klaar tot je een derde keer gepakt word en een vierde keer.

Wat een hersenloze neukzeug ben jij’. En weer begon hij haar nog sneller achter in haar keel te neuken en nieuwe slierten slijm dropen over haar gezicht. Nummer drie lag inmiddels al bovenop haar. Johnny ging intussen onvermoeibaar door. Ze wist dat ze steeds geiler werd, dat ze dat niet wilde en dat dat stuk uitschot haar maar in haar keel bleef neuken, of een nieuwe belediging voor haar in petto had. Misschien moeten we van de week ook maar even bij je thuis komen, zodat ze in jouw keurige buurtje kunnen meekijken en zien wat voor een druipend smerig neukhol je bent.

Kan je man zien hoe je een teef als jij behandelt. Misschien wil hij wel meedoen, domme kuthoer. De meisjes zijn altijd bang voor Johnny. Ze zeggen dat Johnny ze pijn doet, dat ze het niet willen, wat Johnny met ze doet, maar ze willen wel hoor. Ze beginnen uiteindelijk altijd te kreunen en hun spleetje wordt nat en al roepen ze eerst ‘nee, nee’, daarna roepen ze altijd ‘ja, ja’ en dan komen ze allemaal klaar. Maar jij vond het al lekker vanaf het begin, hè, jij stomme dekzeug, jij gaat straks ook wel komen’.

Ze had niet eens gemerkt dat nummer drie klaar was gekomen en dat nummer vier bovenop haar klom, tot op het moment dat hij zijn lul bij haar naar binnen schoof. Jezus, wat een ding voelde ze nu naar binnen glijden. Het was lang geleden dat ze zo’n grote dikke pik in zich had gehad.

In een flits had ze een herinnering aan die keer in dat huis vol negers. Maar dat was nog in de periode geweest dat ze had ze mogen klaarkomen wanneer ze maar wilde.

Nu mocht dat niet. Het mocht niet van de meester, maar vooral ook niet van haarzelf. De grote pik deed echter zijn werk. Haar al drie keer volgespoten kut was glibberig en heet. Ze wist dat ze meer moeite had om haar kustpieren onder controle te houden als haar spleet echt flink opgevuld werd.

Johnny bleef haar maar in haar mond neuken en die grote paal bleef maar stampen in haar zeiknatte doos. Ze begon te hijgen, maar door de pik in haar mond was dat meer een soort gegorgel. Haar ademhaling werd sneller en ze trok harder met haar benen aan de touwen. Ze schudde wild met haar hoofd. Ze hoorde de meester zeggen ‘Johnny, stop, ze wil wat zeggen’. Johnny trok zijn lul uit haar mond, maar hield haar hoofd aan haar haren stevig vast. De man bovenop haar bleef echter maar doorgaan.

Het antwoord was snel en bot. Blijkbaar mistte dit tafereel zijn uitwerking niet op de man bovenop haar. Haar smeken om te mogen komen en de botte afwijzing door Johnny’s pik weer in haar mond te sturen, was blijkbaar net het geile zetje dat hij nodig had, want vrijwel onmiddellijk voelde ze hem exploderen en zijn zak in haar leegspuiten.

Zijn gestamp in haar werd minder en daardoor zakte ook bij haar godzijdank de spanning. Het was haar gelukt! Ze was niet in het bijzijn van dit uitschot vernederend klaargekomen. Ze voelde dat de man van haar af kroop, maar Johnny bleef maar doorgaan. Jezus, waarom kwam die klootzak nu niet gewoon klaar. Toen voelde ze ineens drie vingers bij haar naar binnen gaan. Nee, nee, dat was niet eerlijk.

Deze vingers kende ze goed. De manier waarop ze bewogen, hoe ze haar klit bewerkten, de binnenkant van haar schede, hoe haar klit tussen twee van die vingers klem werd genomen. Hoe de vingers hard en snel en precies diep genoeg naar binnen gingen, hoe ze in haar kut wat van elkaar gingen en vooral hoe de vingers uiteindelijk in hoog tempo in en uitgeschoven werden, steeds maar door.

Tegen de vingers van haar meester kon ze niet op. Een derde herinnering schoot bij haar naar binnen, van hun eerste wilde vrijpartij, toen hij haar de eerste keer van haar leven had laten spuiten.meesteres zoekt vaste slaaf opgerekte kut

..

Ook op haar zij liggen, bood niet echt uitkomst. Ook dan zou hij het zien als hij het dekbed open zou slaan. Ze kon niet anders dan op haar buik gaan liggen, wat ze toch meestal deed, ’s nachts. Maar nu was dat extreem pijnlijk. Haar tieten konden door de touwen nergens heen en het gewicht van haar romp drukte zwaar op haar toch al zo gevoelige borsten. Die nacht deed ze vrijwel geen oog dicht en ze was blij toen haar man de volgende ochtend de deur uit was. Voor de spiegel wist ze uiteindelijk met breinaalden en een vleesvork de knopen los te krijgen.

Nog de hele week bleven haar borsten toen gevoelig. Soms kreeg ze gewoon een blinddoek om, soms bond hij haar hoofd met riemen ergens zo aan vast dat ze die niet meer kon bewegen en dus niet meer naast zich en achter zich kon kijken. Hij had ook speciale leren oogkleppen die met een riem om haar hoofd en voor haar ogen werden gespannen. De leren en rubberen maskers die hij voor haar had en die voor een deel geen openingen voor de ogen hadden, of anders daar afsluitbaar waren, vond ze in het begin beklemmend.

Het maakte haar daarnaast nog meer een object, nog meer alleen maar neukvlees. Dat het haar voor een deel onherkenbaar maakte vond ze echter wel prettig en ze merkte dat ze zich dan sneller en meer liet gaan. Het niet kunnen zien wat er ging gebeuren, maakte dat ze haar zintuigen nog meer onder spanning had staan.

En dus voelde ze de klap op haar kut, de plotselinge klem op één van haar tieten, de zweep op haar billen, het trekken aan haar tepels of het in één keer naar binnen jagen van een monsterdildo extra heftig.

Ze kon niet zeggen dat ze de pijn lekker vond. Een zweepslag op het tere vlees van haar borsten, een striemende mep met een riet op haar billen, of met gewichten verzwaarde klemmen die aan haar kutlippen werden gehangen, het deed gewoon verrekte pijn, maar de ontlading als dan eindelijk haar kut gevuld werd en ze zich mocht laten gaan was des te heftiger. En dan was er nog de vernedering. Haar meester had ontelbare manieren om haar in situaties te brengen waarin ze zich schaamde.

Om te beginnen kreeg ze heel vaak een kledingvoorschrift waarmee ze eigenlijk niet over straat durfde. Een keertje moest ze van hem een extreem kort rokje, zonder slip aan. Ze durfde het niet en besloot de slip gewoon uit te trekken vlak voor ze bij hem naar binnen ging. Ze had zich zelfs met die slip aan de ogen uit de kop geschaamd onderweg en had gemerkt dat alle mannen naar haar kruis hadden zitten kijken.

En dat alle vrouwen haar afkeurend hadden zitten aankijken. Ze kwam er toen achter dat hij haar ook in de gaten hield als ze niet bij hem was. Hij vertelde haar bij binnenkomst simpelweg dat hij wist dat ze ongehoorzaam was geweest en dat hij nu de altijd gereedstaande mail met altijd verse linkjes naar nieuwe downloads ging verzenden.

Ze had hem gesmeekt, ze had gehuild en hem beloofd het nooit, nooit, nooit meer te doen. Alles te doen wat hij van haar verlangde.

Bij een volgende waarschuw ik niet meer, maar doe het gewoon’. Ze wist dat hij er toe in staat was. Het ergste was dat ze wist dat hij niet kon verliezen. Met het materiaal dat hij van haar had, zou ze niet alleen haar man en kinderen kwijt raken, maar ook al haar vrienden en kennissen. Met haar kleine baantje als peuterjuf voor slechts drie dagdelen verdiende ze volstrekt onvoldoende om zichzelf te onderhouden.

Ze zou geen andere mogelijkheid hebben dan zich tot hem te wenden en vanaf dat moment, wist ze, zou ze vierentwintig uur per dag, zeven dagen per week onderworpen zijn aan zijn sadisme. Ze had de dagen tussen de opeenvolgende zondagen nodig om zowel lichamelijk als geestelijk te herstellen. De straf die ze die bewuste avond moest ondergaan was zelfs voor zijn doen ongenadig hard en gemeen.

Met een compleet opgezwollen kut, diepe striemen op zowel haar tieten als haar kont en zijn sperma nog druipend op haar gezicht werd ze die avond naar huis gestuurd, zonder dat ze zelf had mogen klaarkomen. Een specifieke vernedering die hij voor haar had, was dat hij haar heel vaak een ‘herinnering’ aan de avond meegaf.

Soms waren dat de striemen van de zweep op haar billen, soms de blauwe plekken op haar borsten, soms een stevige butplug die ze de hele week moest dragen, maar soms ook moest ze nadat ze door té veel mannen was geneukt en volgespoten, meteen haar onderbroek weer aantrekken.

Het sperma lekte dan uit haar kut in haar slip. Dan moest ze vlak voordat ze naar huis ging haar slip nog even iets laten zakken, zodat hij kon zien wat voor een kleverige, glibberige, natte kwak met kutgeil en sperma er in haar broek zat. Vaak drupte het zelfs door haar slip heen op de grond. Dan moest ze zo naar huis. Die keer dat haar kledingvoorschrift was geweest om gewoon een slip met haar mooi dunne witte zomerbroek te dragen, had ze eerst gedacht dat hij, net als zijzelf, vond dat die haar zo leuk stond en dat haar billen er mooi in uitkwamen.

Op de terugweg wist ze echter dat zijn sadistische geest iets anders had bedacht. Met een slip volledig druipend van het sperma moest ze haar dunne witte broek weer aantrekken en vijf minuten later was het ook door haar dunne broek heen gelekt, die bovendien compleet doorschijnend werd als die nat was. Ze moest een keer aan het einde van de avond in de houding gaan staan. In de houding staan betekende wijdbeens met de beide handen in de nek.

Gelukkig had ze even mogen douchen om de sporen van de avond zoveel mogelijk te verwijderen. De meester liet haar niet iedere avond druipend en ondergesmeerd vertrekken. Meestal zat daar echter wel een bedoeling achter en de bedoeling was niet om gewoon aardig te zijn. Dat wist ze inmiddels wel. Ze stond zo een paar minuten in de houding te wachten toen hij binnenkwam met een handvol spullen die ze niet goed kon thuisbrengen.

Had hij daar nu allerhande stukken klittenband? Had die smerige sadist bedacht dat ze slipjes of truitjes met klittenband moest gaan dragen, zodat de meester of een van zijn gasten dat snel van haar lijf kon trekken? Dat was niet logisch. Waar waren dan de kleren die aangepast moesten worden? Bovendien had de meester meer dan eens laten zien weinig respect te hebben voor haar kleren en ze zonder pardon stuk te snijden, open te knippen of stuk te trekken.

Hoe ze dan thuis moest komen zonder dat bewuste kledingstuk was nooit zijn probleem. De meester pakte een stukje lusband het zachte deel van het klittenband, waar de lusjes zitten van ongeveer 4 bij 4 cm.

Hij ging achter haar op zijn knieën zitten en ze kon niet goed meer zien wat hij deed. Maar plots zag ze tussen haar benen een flesje secondelijm op de grond staan. Toen voelde ze dat hij het stukje lusband midden op haar rug plakte, net boven haar bilspleet.

Hij wachtte even tot de lijm goed uitgehard was en voelde of het goed vast zat. Dus zorg dat het er volgende week nog zit’, zei hij, voldoende nadrukkelijk om haar het besef te geven dat ze maar beter kon zorgen dat dat zo was. Toen ging hij voor haar zitten en plakte een vergelijkbaar stukje lusband midden op haar venusheuvel.

Ook die zat goed vastgelijmd. Daarna pakte hij een dunne strook haakband het harde deel van het klittenband, waar de haakjes zitten van ongeveer 5 mm breed. Hij bevestigde het met de bovenkant van het strookje aan de bovenkant van het stukje lusband op haar venusheuvel. Hij liep om haar heen en trok het andere eind tussen haar benen weer omhoog. Hij trok haar beide kutlippen opzij, zodat het bandje daartussen kwam te lopen en trok het aan.

Ze was niet voorbereid op wat ze toen voelde. De haakjes van het klittenband prikten gemeen in het gevoelige vlees van haar kut, maar vooral ook direct in haar klit. Alleen met de grootste moeite wist ze te voorkomen dat ze weg stapte. Ze wist dat de straf dan hard, gemeen en buitengewoon onplezierig zou zijn, maar ze kon niet voorkomen dat ze het uitschreeuwde.

Hij maakte het bandje vast aan het stukje lusband op haar rug en knipte het deel dat te lang was af. Op tafel had hij nog zes precies even lange strookjes liggen, waarvan hij precies evenveel afknipte als wat hij van het eerste strookje had gedaan.

De strookjes hadden allemaal een andere kleur. Ze had nu een zwarte in haar kruis zitten, maar op tafel lagen nog een donker grijze, een lichtgrijze, een donker blauwe, een lichtblauwe, een witte en een rode. De initiële pijn van het strookje haakband op haar klit en de binnenzijde van haar kut begon wat weg te ebben. Toen moest ze, nog altijd met haar handen in haar nek, de kamer door lopen.

Bij iedere beweging die ze maakte prikte het ergens anders, maar altijd gemeen. Ze kwam er achter dat vooral ook het stukje rond haar anus heel gevoelig was. Vooral toen ze ook nog moest gaan zitten. De haakjes waren scherp genoeg om haar flink pijn te doen, maar te klein en niet scherp genoeg om door haar vel heen te dringen. Het haakband was een klein beetje elastisch, zodat het bij het gaan zitten, of het krommen van haar rug een beetje kon mee rekken.

Je hebt er ééntje om. Genoeg voor zeven dagen. Ik wil dat je de komende week 24 uur per dag dit klittenband draagt. Of moet ik klitband zeggen, haha, da’s eigenlijk een veel betere naam, vind je niet, kut?

Je neemt iedere dag een andere kleur. Je mag zelf kiezen. Je draagt deze week geen slip en alleen maar rokken. Je zult me nog dankbaar zijn, want een slip of een broek zou de rest van je opdracht alleen maar moeilijk maken. Ik heb op je telefoon ingesteld dat er ieder uur om acht minuten voor het hele uur een alarm afgaat’.

Hoe was die klootzak de code van haar mobiel te weten gekomen? Ze glimlachte wrang, maar heel licht. Het verbaasde haar eigenlijk niet. Hij wist alles van haar. En als hij het haar gevraagd had, zeker op een moment dat ze hem smeekte om te mogen klaarkomen, had ze de code zonder aarzeling gewoon gegeven. Ze wist zelf niet eens dat dat kon. In dat soort dingen was ze totaal niet handig.

Dat geeft je ruim een kwartier. Meer dan voldoende om te doen wat ik van je verlang en dat is dat je bij een alarm een kort filmpje maakt van je kut.

Ik wil zien dat mijn ‘klitband’ er zit en nog goed strak zit. Met je wijsvinger en ringvinger spreid je je kutlippen en met je middelvinger druk je het bandje hard op je klit.

Het heet ten slotte ‘klitband’. Dat alles moet goed te zien zijn op het filmpje. Het filmpje moet minstens 15 seconden duren, maar mag langer zijn. Vervolgens stuur je mij dat filmpje. Als ik het niet voor tien over ontvangen heb, beschouw ik het als ongehoorzaamheid, en je weet wat dat betekent. Aan de kleur van je bandje en het datumstempel kan ik zien dat je me niet belazert door een oud filmpje van een vorige dag te sturen.

Kleed je nu aan, laat je slip hier, neem de bandjes mee en ga’. Wat een sadistische klootzak was het toch. Waar haalde hij dit soort ideeën vandaan?

Wie komt er op het idee om klittenband als martelwerktuig te gebruiken? Of om gewoon iets met secondelijm aan je lijf vast te plakken? Dit soort vragen duizelden door haar hoofd. Toen ze naar huis ging, merkte ze dat lopen bijzonder ongemakkelijk was. De continue prikjes in haar zachte vlees, vol op haar klit of in haar gevoelige anus regio waren steeds anders en daardoor kreeg ze steeds het gevoel of er schokken vanuit haar onderlijf de rest van haar lijf werden ingejaagd.

Zitten was niet veel beter. Door de stand van haar bekken werd er dan harder aan het bandje getrokken en gleed het uiteindelijk iets naar achter. Dat glijden van de haakjes langs de binnenkant van haar schede en over haar klit deed ook verrekte pijn.

Ze merkte echter al voor ze thuis kwam dat ze er ook opgewonden van raakte en op het eerste filmpje dat ze moest maken, toen ze net thuis was, was dan ook een flink natte kut te zien. Ze sliep die nacht heel slecht. Ten eerste was ze bang dat haar man zou zien dat ze zonder slip aan in bed zou liggen, met een belachelijk strookje klittenband over haar kruis lopend.

Ze had daarom bedacht dat ze haar ochtendjas pas zou uitdoen als ze al in bed lag. Bovendien kon ze dan mooi haar mobiel in de zak van de ochtendjas doen, zodat haar man niet zou zien dat ze met een mobiel in de hand ’s nachts naar de WC zou gaan. Daarnaast wist ze dat over een kleine twee uur het volgende alarm zou gaan.

Als ze in slaap zou vallen zou ze het zachte trillen van haar telefoon niet horen en als ze het geluid aan zou zetten, zou ook haar man wakker worden. De spanning van het wachten op het alarm maakte haar alleen nog maar heter. En zo kropen de uren van de nacht voorbij. Toen ze iets voor zes alwéér uit bed stapte om naar de WC te gaan om het verplichte filmpje te maken vroeg haar man slaperig of ze nu alweer naar de WC moest.

Ze had de hele nacht over deze smoes kunnen nadenken. De volgende ochtend dacht ze na over de taak die ze had gekregen. Hoe moest ze dit vol houden? Als ze ergens onderweg zou zijn, of gewoon aan het boodschappen doe en het alarm zou gaan, wat dan? Als ze wilde slagen, moest ze dit allemaal goed plannen. En ondertussen vertelde haar lijf haar dat ze nu al sinds gisteravond laat min of meer opgewonden was.

Te weinig om zomaar klaar te komen, maar teveel om te negeren. Ze besloot de hond maar te gaan uitlaten. Dan kon ze even met het hoofd in de frisse lucht de gedachten verzetten. Al na twintig meter kwam ze er achter dat het ritmisch doorstappen de prikkeling en stimulatie van haar gevoelige onderlijf flink vergrootte. En nog eens vijftig meter later kwam ze onder het lopen klaar.

De ontlading van dat orgasme was werelds. Hier had haar lijf zoveel uren op zitten wachten. Die week liet ze de hond flink vaker uit dan anders. Overdag was het maken van de filmpjes eigenlijk alleen een probleem op de dagdelen dat ze moest werken.

Bij haar collega’s op de peuterzaal gebruikte ze de smoes van de beginnende blaasontsteking ook met succes, maar de peutertjes konden heel dwingend zijn en rampen veroorzaken die NU aandacht vroegen.

Daardoor was ze één keertje bijna te laat geweest met het opsturen van haar filmpje. Verder merkte ze dat ze langzaam begon te wennen aan het constante gevoel van prikjes in haar schaamstreek. De derde dag kwam ze al minder vaak en minder snel klaar dan de eerste.

Ook over dat klaarkomen moest ze echter wel een beetje over nadenken. Ze wilde voorkomen dat ze een orgasme kreeg dat ze niet zou kunnen verbergen op een plek waar iedereen haar zou kunnen zien. Dat ging één keertje bijna mis. Dat was op de maandag middag. Ze moest werken en was in de weer met één van de peutertjes. Ze zat op haar hurken om met het kind op de grond een spelletje te doen. Ze was gelukkig wel zo verstandig om niet een extreem korte rok te dragen. Door het op haar hurken zitten kwam er veel spanning op het bandje en schoof het steeds iets op.

Daardoor werd haar kut en klit flink gestimuleerd. En toen ‘oh,…juf heeft een klein plasje gedaan’. Ze was klaargekomen en lekte uit haar kut. Omdat ze geen slip aan had, lekte het gewoon op de vloer en het jong had het vocht op de vloer gezien. Die heb jij ook wel eens, toch? Godzijdank hadden haar collega’s niks gemerkt. Ze was nog nooit zo vaak klaargekomen in één week als in die week. Haar briljante maar sadistische meester had met simpel klittenband een methode weten te bedenken waarmee hij haar de hele dag aan hem en zijn opdrachten kon laten denken.

En met haar seksuele verlangens kon spelen, terwijl hij niet eens in de buurt was. De constante prikkeling van haar klit en vagina, de vernedering als er kutgeil langs haar benen naar beneden droop in de supermarkt, de permanente druk om op tijd de opdracht van haar meester uit te voeren en het ieder uur haar benen openen, haar kutlippen spreiden en een filmopname maken van haar eigen kut. Het droeg allemaal bij aan het voortdurend met een geil gevoel rondlopen. En toen kwam er weer een nieuwe zondag.

Hij had vast weer iets bedacht. Hoe goed ze haar best ook deed, soms was het gewoon echt onmogelijk om precies te doen wat hij van haar vroeg. Ze wist maar al te goed dat hij haar dan met genoegen zou straffen en haar zou vertellen dat ze dat volledig aan zichzelf te wijten had.

Hij noemde haar overigens nooit meer bij haar naam. Ze was voor hem een object geworden en hij noemde haar meestal ‘neukvlees’, ‘teef’, ‘zeug’ of gewoonweg ‘kut’. Het liefste gaf hij het neukvlees een opdracht die niet alleen onmogelijk was, maar ook vernederend. Zo ook die zondag. Hij had haar opgedragen om volledig naakt in de houding te gaan staan.

Ze had alleen een hondenhalsband om. Dat was de laatste tijd zijn favoriete kledingstuk voor haar. Om haar te helpen herinneren aan wat ze was, een loopse teef. En dus ging ze wijdbeens met haar beide handen in haar nek staan waar hij haar opgedragen had. Zo liet hij haar staan terwijl langzaam steeds meer bezoekers binnenkwamen. Ze was in al die maanden inmiddels door een groot aantal mannen verkracht, maar toch herkende ze haast nooit iemand die een tweede keer kwam.

Ze kon zich ook niet alle gezichten meer herinneren. Het was haar bovendien verboden iemand recht aan te kijken, tenzij ze daartoe opdracht had. Daarnaast konden er natuurlijk altijd mannen bij zijn die haar hadden genomen tijdens één van de vele keren dat ze geblinddoekt was verkracht. Het leek of de mannen haar negeerden.

Ze bleven in ieder geval van haar af. Wel hadden de meeste weer camera’s of mobieltjes bij zich. De meester bevestigde vervolgens klemmen aan haar tepels en aan haar kutlippen. Daaraan hing hij gewichten. Vervolgens bevestigde hij een spreidstok tussen haar benen en bond die aan haar enkels vast.

Haar armen bond hij strak achter haar rug vast. Ze kreeg een soort lange handschoen aan waar haar beide handen en armen in gingen. Toen die werd dicht gegespt, werden haar armen nog verder achter haar rug naar elkaar toe getrokken en daarmee haar schouders naar achteren getrokken. Haar tieten kwamen daardoor meer naar voren te staan.

Het deed allemaal verrekte pijn, maar ze wist wel beter dan te gaan jammeren. Zeker als de meester zoveel bezoek had, kon ze maar beter haar mond houden. Als laatste bevestigde de meester een ketting aan het oog van haar halsband. Met deze ketting trok hij haar hoofd omlaag, net zolang tot haar romp vrijwel horizontaal stond. Toen maakte hij hem aan de spreidstok tussen haar benen vast, zodat ze zich niet verder kon oprichten.

De gewichten aan haar spenen en haar inmiddels flink natte kut bungelden nu ongehinderd flink heen en weer. Hij trok haar aan een hondenriem die hij ook aan haar halsband had gemaakt, met zich mee. Door de spreidstok en haar vastgebonden armen kon ze alleen heel waggelend lopen.

Haar uiers schommelden flink heen en weer en dat maakte dat de gewichten alleen maar wilder begonnen te bungelen. Daarop verdubbelde hij de gewichten. Zowel haar tepels als haar kutlippen begonnen nu echt te branden van de pijn en rekten ontzettend op.

Hij smeerde haar anus in met glijmiddel en pakte een komkommer. Hij perste hem er tot halverwege in. Ze zag er belachelijk uit met die groene staaf die recht uit haar kont stak. Hij maakte er grappige opmerkingen over tegen het aanwezige publiek en liet ze zien hoe de komkommer langzaam steeds weer uit haar kont naar buiten werd geperst. Hij duwde hem vervolgens steeds resoluut en hard weer bij haar naar binnen. En of dat nog niet genoeg was, deed hij daarna hetzelfde met een tweede komkommer die hij in haar kut stak.

Haar kut was door dit alles, maar vooral door de vernedering om door al die mannen gadegeslagen te worden met een komkommer in haar kont onvoorstelbaar nat geworden, dus deze komkommer gleed moeiteloos bij haar naar binnen. Je houdt ze er nu zelf in. Als je er ook maar één laat vallen, zul je moeten opdraaien voor de gevolgen, tochtige zeug’ en hij trok haar haar hard aan de hondenriem de kamer weer door. Doordat ze nu weer moest lopen, had ze al haar concentratie nodig om dit zo soepel mogelijk te doen.

De gewichten aan haar kutlippen en tepels zwaaiden toch al zo pijnlijk heen en weer, maar als ze iets te veel met haar romp bewoog werd dat nog veel erger. Daardoor kon ze onmogelijk de volledige controle houden over de spieren in haar vagina en anus. Ze moest wel falen en al na vier vijf minuten floepte de komkommer uit haar kut, onder luid gejuich van het publiek. Vrijwel onmiddellijk daarna kon ze ook de komkommer in haar kont niet meer houden. Je hebt er ook zelf om gevraagd’ en vrijwel onmiddellijk voelde ze de eerste pik in haar inmiddels glibberig geworden kont glijden.

De bezoeker neukte haar hard en met elke stoot kreeg ze een schok naar voren, zodat haar romp ritmisch begon mee te bewegen. Ze moest al haar focus richten op haar balans. Ze kon nauwelijks blijven staan, met haar benen nog altijd vast aan de spreidstok en haar romp door de ketting aan haar hals omlaag getrokken.

Maar dat deerde haar verkrachter niet. Harder en harder perste hij zijn pik diep in haar en harder en harder bungelden haar uiers heen en weer en harder en harder zwaaiden de gewichten aan haar spenen en kutlippen heen en weer. Plots trok hij zijn lul er uit, liep om haar heen en trok haar hoofd aan haar haren omhoog, zodat ze naar zijn pik moest kijken. Achter haar perste inmiddels een nieuwe bezoeker zijn lul in haar kont en terwijl die haar wild begon te stoten, zag ze het sperma van de eerste op haar gezicht afkomen.

Dit herhaalde zich zo voor iedere bezoeker, zodat al snel haar gezicht compleet onder zat en haar kont volledig was uitgewoond. Ze werd zelf steeds geiler en geiler en kon zich al na nummer zes niet meer inhouden. God, wat hield ze toch van anale seks. Ze kermde en smeekte de meester om toch alsjeblieft te mogen komen en de camera maakte een prachtige close up van haar met sperma besmeurde gezicht en haar smekende ogen. Ze was dan blij dat ze naar huis kon, zelfs al mocht ze haar gezicht niet schoonmaken tot ze thuis zou zijn en wist ze dat niet alleen haar kont, maar ook haar uitgerekte tepels en kutlippen nog de hele nacht in brand zouden staan.

Ze hoopte maar dat ze onderweg terug naar huis geen bekenden tegen zou komen. Vrijwel iedereen keek naar haar, onderweg. Naar haar met sperma besmeurde gezicht dat in klodders nog aan haar kin hing en op haar truitje lekte. Deze mensen kende ze echter niet en ze keek ze maar niet aan zodat ze ze gauw zou vergeten.

Ze was er in het geheel niet rouwig om, maar het verbaasde haar wel dat ze niet vaker iemand zag die ze zich van haar zondagavonden herinnerde. Ze was inmiddels door zo veel mannen verkracht en volgespoten dat ze het gevoel had dat de halve mannelijke bevolking van haar stad haar al een keertje had gehad. En hoewel zeker niet allemaal, had ze van een aantal toch echt hun gezicht wel gezien. Waar haalde haar meester al die mannen vandaan?

Voor een deel gewoon van straat, wist ze van de keer dat hij haar met haar strakke truitje, afgebonden uiers en té korte rokje mee naar de stad had genomen. Slechts één keer herkende ze in een schok het gezicht van één van de vele mannen. Het was het gezicht van Johnny. De sessie waarin hij had meegedaan, herinnerde ze zich maar al te goed.

En zelfs zijn naam wist ze nog. Zijn vrienden hadden hem zo genoemd en hij sprak tegen haar ook steeds over zichzelf waarbij hij zijn naam gebruikte. Zinnen als “Johnny gaat jou zou lekker pakken”. Het was een van de hardste zondagavonden geweest die haar meester voor haar in petto had. De meester haar eerst geïnstalleerd. Ze had zich helemaal uit moeten kleden en ze had pols- en enkelbanden om gekregen. Ze moest midden in de kamer zeer wijdbeens staan en haar enkelbanden werden met klemhaken aan ogen in de vloer vastgezet.

Recht boven haar zat een katrol. Met het touw dat daar uit kwam werden haar armen omhoog getrokken. De meester trok hard door zodat het voelde of ze uit elkaar getrokken werd.

Ze was nu volkomen weerloos. Er kwamen vijf mannen binnen met ontbloot bovenlijf, spijkerbroek en hoge schoenen, een soort legerkistjes. De bewuste man liep voorop. Het waren harde, pezige, gespierde kerels geweest. Ze hadden stuk voor stuk ongure koppen, kaalgeschoren.

En ze hadden allemaal een flink aantal tattoos. De bewuste man had een tattoo van een draak in zijn nek die doorliep tot op zijn kale hoofd. Hij had een hard gezicht met een scheve rij tanden erin. Een markante kop die ze nooit meer zou vergeten. Hij gedroeg zich als de leider van deze groep. Ze noemden hem Johnny. Het was het soort mannen waar ze normaal gesproken geen contact mee zou maken.

Op straat zou ze met een grote boog om hen heenlopen. Het was het soort dat in een groep bier drinkend en rokend op straat zou rondhangen en obscene dingen zou roepen.

Het was het soort mannen waar ze bang voor was. Ze voelde zich opeens ontzettend naakt, weerloos, kwetsbaar. De mannen liepen om haar heen en keurden het vlees. Zo voelde het en zo spraken ze er over. In hun ogen was ze een object, een stuk neukvlees dat ze konden gebruiken en zouden gebruiken.

Ze voelde zich bekeken, ze voelde de dreiging en werd bang, maar met haar benen wijd en armen in de lucht gebonden, kon ze niet aan hen ontsnappen. Het eerste wat ze voelde was een klap van Johnny, vol in haar gezicht. Ze sloegen tegen haar borsten, zodat die alle kanten op zwaaiden, ze sloegen haar tegen haar billen.

Ze trokken aan haar tepels, aan haar haar, aan haar kutlippen, Ze bevestigden klemmen met gewichten aan haar tepels en kutlippen en lieten die dan ze veel mogelijk zwaaien. Ze kreeg knijpers op het zachte vlees van haar borsten en op haar klit. Ze spuugden haar in het gezicht, stompten haar in de buik en staken dildo’s in haar kut, in haar kont en in haar mond. Ze hield zich sterk. Ze zou dit tuig niet laten winnen. Ze had bij de meester al behoorlijk wat geleerd over pijn en vernedering en had haar pijngrens al flink verlegd.

Ze wilde deze klootzakken niet het genoegen geven dat ze haar klein zouden krijgen, maar ze bleven maar door gaan. Het wond haar niet op, dat had haar nog kunnen helpen de pijn te verdragen.

Uiteindelijk werd het haar teveel en schreeuwde ze het uit. Ze lachten haar uit en sloegen nog een keer. Vrijwel meteen daarna kwam Johnny achter haar staan. Ze voelde zijn eikel tegen haar billen, in haar bilspleet, op zoek naar haar anus. Toen hij had gevonden wat hij zocht stootte hij flink hard naar binnen. Ze was er niet op bedacht. Als ze wijdbeens was, werden haar billen toch net iets meer naar elkaar gedrukt en was haar kont iets minder toegankelijk.

Daarom betekende wijdbeens meestal kut en benen bij elkaar, al dan iet voorovergebogen, meestal kont. Ze had al die tijd gedacht dat ze haar staand in haar kut zouden verkrachten. Gelukkig was haar kont al wat gesmeerd, omdat ze eerder een dildo bij haar naar binnen hadden geschoven die ze met glijmiddel hadden bewerkt. Johnny begon haar te neuken. Zijn harde lange pik schoof dieper en dieper in haar kont. Hij stopte heel even, toen hij maximaal bij haar naar binnengedrongen was. Hij bracht zijn hoofd naar haar oor en zei ‘C.

Die opmerking kwam hard bij haar binnen. Had haar meester op die manier over haar gesproken? Was hij misschien zelfs op zoek gegaan naar dit soort tuig? En onmiddellijk barstte de herinnering aan haar eerste keer anaal in haar hoofd open.

Ook toen was ze wijdbeens geweest. Ook toen wilde ze eerst niet. Ook toen was ze vastgebonden geweest. Die herinnering op dit moment met die steeds maar stampende pik van die hufter in haar kont, samen met de vernedering van wat ze nu meemaakte om zo naakt, zo wijdbeens, zo ruw van achter gepakt te worden, maakte haar geil.

En voor het eerst deze avond voelde ze haar spleet nat worden. Nee, nee, dat wilde ze niet, schoot het door haar hoofd. Ze had misschien geschreeuwd toen ze haar sloegen, maar wie zou dat niet gedaan hebben. Ze wilde niet toegeven aan geilheid. Niet met deze mannen. Niet met deze man in haar kont. Maar hij bleef maar doorgaan.

En wat werd ze toch altijd heet van anaal. Nee, ze zou hem niet het genoegen gunnen dat ze klaarkwam terwijl hij haar van achter verkrachtte.

Ze had geleerd haar orgasmes te controleren, uit te stellen. Ze zou volhouden en ze dacht aan de pijn en marteling van zo-even en voelde haar geilheid wat afnemen. Plots voelde ze hem schokken. Ze voelde zijn warme zaad in haar kont. Toen hij klaar was, trok hij zijn pik uit haar en liep om haar heen. Hij pakte haar gezicht ruw beet en dreef met kracht zijn duim en twee vingers in haar wangen, zodat ze gedwongen werd om haar mond open te doen.

Hij spuugde haar vol in haar mond en op hetzelfde moment sloeg hij haar met vlakke hand hard op haar natte en toegankelijke kut. Ze maakten haar los en bonden vervolgens haar armen op haar rug. Ze sleepten haar naar het bed en legden haar op haar rug op het bed.

Ze trokken haar richting het voeteneinde totdat haar hoofd over de rand kwam. Ze liet hem al snel achterover naar beneden hangen en keek zo, ondersteboven, naar het grijnzende gezicht van de man die haar net verkracht had en die achter haar stond. Toen ze iets beter keek, zag ze tot haar verrassing dat zijn lange enigszins kromme pik nog steeds stijf overeind stond.

Ze zag ook dat hij rond zijn pik kaal was, wat zijn lul een dreigend uiterlijk gaf. Toen trokken ze haar benen wijd uiteen en bonden ze aan de randen van het bed vast. Al snel voelde ze één van de mannen bovenop zich kruipen en zijn pik in haar schuiven. Ze voelde weer een steek van vernedering toen ze zich realiseerde hoe haar meester over haar sprak.

De man was inmiddels begonnen haar te verkrachten. Af en toe hield hij op met stoten, om haar hoofd aan haar haar omhoog te trekken en haar in het gezicht te spugen, om haar in haar tepels te knijpen of tegen haar borsten te slaan.

Er waren twee dingen waar ze snel geil van werd. Het eerst had ze net gehad. Een goede harde anale beurt. Het tweede was geneukt worden terwijl ze vastgebonden lag. Ze hield van bondage, van het je niet kunnen bewegen, van het gevoel van de touwen om haar polsen, enkels, lijf, van het gevoel gedomineerd te worden en van een ongevraagde pik die haar nam.

Maar deze keer wilde ze er niet aan toegeven. Ze wilde niet klaarkomen in het bijzijn van dit tuig. Ze was vaak genoeg door meer dan vijf man afgewerkt zonder te komen, zonder te mogen komen. Ze zou ze het genoegen niet gunnen. Ze concentreerde zich en dacht weer terug aan de lompe behandeling van eerder die avond, dat had net ook gewerkt.

Ze voelde inderdaad de inmiddels opgebouwde spanning in haar onderlijf wat zakken, maar toen haar gedachten naar de pik van Johnny in haar kont gingen, voelde ze vrijwel onmiddellijk de spanning weer toenemen. Net op dat moment voelde ze het hete zaad van de man bovenop haar in haar kut gespoten worden. De man hijgde nog wat na en kroop van haar af. Ze merkte dat vrijwel onmiddellijk nummer twee op het bed kroop. Ze hoorde de stem van de meester ‘toe maar, Johnny’ zeggen en keek achter zich.

Ze zag dat hij nu vlak bij haar stond. Hij siste ‘open’ naar haar. Toen ze niet onmiddellijk reageerde sloeg hij haar in het gezicht, greep haar ruw bij haar haren en siste nog nadrukkelijker ‘open, teef’. Ze opende haar mond en hij stak zijn nog altijd harde pik in haar mond. Hij stootte vrijwel direct door en ze kokhalsde. Ik weet dat je het kunt. Je meester heeft je hierop getraind’. Ze concentreerde zich en liet zijn pik in haar slokdarm glijden.

Tijdens het eerste deel van de avond, toen ze wijdbeens midden in de kamer had gestaan, hadden ze alleen maar over haar gesproken. Ze hadden haar behandeld als een ding, een object, zonder zich tot haar als persoon te richten. Nu richtte Johnny zich wel direct tot haar. Dan haalde hij kort zijn lul uit haar mond, trok haar aan haar haren en bracht zijn hoofd in haar richting.

Hij wilde dat ze naar hem keek als hij wat tegen haar zei en als ze dat niet snel genoeg deed, gaf hij haar een klap tegen haar gezicht. Hij schold haar uit en begon haar verbaal te vernederen. Weet je lieve gezinnetje wel wat voor een teef je bent?

Intussen was de man bovenop haar al flink bezig. Zijn tempo lag een stuk hoger dan dat van de vorige en ze voelde dat haar lijf weer begon te reageren. Ze had echter al haar concentratie nodig voor de brute pik van Johnny. Kwijl en slijm werd door zijn pik uit haar keel getrokken en droop van zijn pik af. Binnen de kortste keren zaten haar wangen onder, droop het langs haar ogen in haar haar en op de grond. Johnny pakte haar hoofd regelmatig hard bij haar haar en bewoog het op en neer, zodat hij zelf niet hoefde te stoten.

Af en toe trok hij zijn pik helemaal uit haar mond zodat ze rochelend een paar teugen adem kon halen. Meestal sloeg hij haar dan één of meerdere keren in het gezicht. Vaak had hij ook weer een opmerking voor haar, zoals ‘Heeft je moeder je dan niks geleerd, domme zeug. Is je kut en je bek laten volstoppen door een pik het enige wat je kan?

Dan zouden ze in ieder geval zien dat je een tochtige neukspleet bent en niet die brave burgermevrouw die je je voordoet. Ze was nog steeds een object, maar hij liet haar voelen dat het object niet alleen haar lijf was, maar ook haar persoon. Ze kon het niet helpen, maar op de een of andere manier wondt dit groffe taalgebruik en het verbale misbruik haar op.

Bovendien trok hij haar op die manier iedere keer terug naar de werkelijkheid. Ze kon niet in de trance ontsnappen, die ze vaak had gevoeld tijdens de sessies. Dan was ze geestelijk heel ver weg. Maar nu, door haar steeds naar hem te laten kijken en deze dingen recht in haar gezicht te zeggen, trok hij haar steeds terug. Dat maakte dat ze zich ook steeds bewust was van wat er nu met haar gebeurde. Wat ze met haar deden. Hij maakte het steeds persoonlijk en ze voelde zijn opmerkingen aankomen, omdat ze waar waren.

Ze was een smerige slet met haar benen wijd, ze was een stoephoer. Nee, een hoer neukte om geld te verdienen, die deed het als werk. Zij liet zich zomaar door iedereen pakken. Liet haar gaten volstoppen door volstrekt onbekende mannen. Dat jij een natte spleet had gekregen van Johnny z’n pik’ en hij ramde hem weer in haar mond naar binnen. Plots voelde ze weer dat er iemand in haar kut spoot.

Johnny bleef stoten, tot het weer tijd werd voor een kort gesprekje. Hij trok hem er uit, sloeg haar tegen haar gezicht en toen ze hem door de slierten kwijl en slijm aankeek, zie hij ‘zie jezelf nou eens liggen, slet’. Alsof ze dat kon, zoals ze met haar hoofd over de rand lag, met zijn pik in haar mond, of hem moest aankijken. Met je kop vol slijm en met Johnny’s pik in je gewillig geopende mondje. Met twee harde spenen op die slappe tieten van je.

Je ligt hier met je wijd open spleet vol verwachting klaar tot je een derde keer gepakt word en een vierde keer. Wat een hersenloze neukzeug ben jij’. En weer begon hij haar nog sneller achter in haar keel te neuken en nieuwe slierten slijm dropen over haar gezicht. Nummer drie lag inmiddels al bovenop haar.

Johnny ging intussen onvermoeibaar door. Ze wist dat ze steeds geiler werd, dat ze dat niet wilde en dat dat stuk uitschot haar maar in haar keel bleef neuken, of een nieuwe belediging voor haar in petto had. Misschien moeten we van de week ook maar even bij je thuis komen, zodat ze in jouw keurige buurtje kunnen meekijken en zien wat voor een druipend smerig neukhol je bent. Kan je man zien hoe je een teef als jij behandelt. Misschien wil hij wel meedoen, domme kuthoer.

De meisjes zijn altijd bang voor Johnny. Ze zeggen dat Johnny ze pijn doet, dat ze het niet willen, wat Johnny met ze doet, maar ze willen wel hoor.

Ze beginnen uiteindelijk altijd te kreunen en hun spleetje wordt nat en al roepen ze eerst ‘nee, nee’, daarna roepen ze altijd ‘ja, ja’ en dan komen ze allemaal klaar. Maar jij vond het al lekker vanaf het begin, hè, jij stomme dekzeug, jij gaat straks ook wel komen’. Ze had niet eens gemerkt dat nummer drie klaar was gekomen en dat nummer vier bovenop haar klom, tot op het moment dat hij zijn lul bij haar naar binnen schoof. Jezus, wat een ding voelde ze nu naar binnen glijden.

Het was lang geleden dat ze zo’n grote dikke pik in zich had gehad. In een flits had ze een herinnering aan die keer in dat huis vol negers. Maar dat was nog in de periode geweest dat ze had ze mogen klaarkomen wanneer ze maar wilde. Nu mocht dat niet. Het mocht niet van de meester, maar vooral ook niet van haarzelf. De grote pik deed echter zijn werk.

Haar al drie keer volgespoten kut was glibberig en heet. Ze wist dat ze meer moeite had om haar kustpieren onder controle te houden als haar spleet echt flink opgevuld werd. Johnny bleef haar maar in haar mond neuken en die grote paal bleef maar stampen in haar zeiknatte doos. Ze begon te hijgen, maar door de pik in haar mond was dat meer een soort gegorgel.

Haar ademhaling werd sneller en ze trok harder met haar benen aan de touwen. Ze schudde wild met haar hoofd. Ze hoorde de meester zeggen ‘Johnny, stop, ze wil wat zeggen’. Johnny trok zijn lul uit haar mond, maar hield haar hoofd aan haar haren stevig vast. De man bovenop haar bleef echter maar doorgaan.

Het antwoord was snel en bot. Blijkbaar mistte dit tafereel zijn uitwerking niet op de man bovenop haar. Haar smeken om te mogen komen en de botte afwijzing door Johnny’s pik weer in haar mond te sturen, was blijkbaar net het geile zetje dat hij nodig had, want vrijwel onmiddellijk voelde ze hem exploderen en zijn zak in haar leegspuiten. Zijn gestamp in haar werd minder en daardoor zakte ook bij haar godzijdank de spanning.

Het was haar gelukt! Ze was niet in het bijzijn van dit uitschot vernederend klaargekomen. Ze voelde dat de man van haar af kroop, maar Johnny bleef maar doorgaan.

Jezus, waarom kwam die klootzak nu niet gewoon klaar. Toen voelde ze ineens drie vingers bij haar naar binnen gaan. Nee, nee, dat was niet eerlijk. Deze vingers kende ze goed. De manier waarop ze bewogen, hoe ze haar klit bewerkten, de binnenkant van haar schede, hoe haar klit tussen twee van die vingers klem werd genomen.

Hoe de vingers hard en snel en precies diep genoeg naar binnen gingen, hoe ze in haar kut wat van elkaar gingen en vooral hoe de vingers uiteindelijk in hoog tempo in en uitgeschoven werden, steeds maar door. Tegen de vingers van haar meester kon ze niet op. Een derde herinnering schoot bij haar naar binnen, van hun eerste wilde vrijpartij, toen hij haar de eerste keer van haar leven had laten spuiten.

Ze gaf het op. Ze schudde weer wild met haar hoofd. De pik gleed uit haar mond. De ontlading was onbeschrijfelijk. Ze had zo hard gevochten tegen dit orgasme.

Ze hadden haar zo’n pijn gedaan en zo vernederd, zo misbruikt. Ze schreeuwde, ze schokte, ze rochelde. En door de slijmerige slierten voor haar ogen heen zag ze een grijnzende Johnny die twee stralen sperma in haar opengesperde mond wist te spuiten en de rest op haar gezicht.

Hij zag dat ze naar hem keek en deed toen zijn tong naar buiten en bewoog die even snel in een beffende beweging, terwijl hij zijn hoofd richting het hare bracht en ‘teef’ zei. En nu zag ze in de overvolle bus het gezicht van Johnny vlak bij zich. Hij wurmde zich door de menigte heen tot hij vlak voor haar stond. Hij drukte zich tegen haar aan en ze kon zijn adem ruiken. Hij stonk naar alcohol. Heel snel bracht hij zijn hand onder haar rok en raakt even licht haar blote billen aan.

Ze wist dat hij gevoeld had dat ze geen slip aan had. Het was een week waarin ze dit duidelijke kledingvoorschrift had gekregen van haar meester en ze had gehoorzaamd. Was hij een van zijn spionnen? Ze zou het nooit weten. Hij stak zijn tong naar buiten en bewoog die even snel, bracht zijn hoofd naar haar oor en zei ‘teef’.

Toen wurmde hij zich weer een weg door de menigte richting de uitgang en hij verdween uit haar gezichtsveld. Het ging allemaal betrekkelijk snel, maar in haar hoofd spatte de herinneringen aan die avond in het rond. Het had een direct effect op haar lijf.

Ze voelde zich vrijwel meteen nat worden en voelde haar tepels hard worden. Haar man kwam iets dichter naar haar toe en vroeg ‘ken je die man? Haar man keek haar onderzoekend aan, liet toen zijn blik naar beneden glijden, naar haar borsten, waar door de stof van haar bloesje heen haar tepels zeer duidelijk zichtbaar waren en keek daar té lang naar, vond ze. Op een avond stond het ding er gewoon. Op de bovenverdieping van zijn appartement waar hij een zeer ruime kamer had, bijna een soort zaal, welke hij meestal gebruikte als er grotere groepen kwamen.

Of als hij haar echt pijn ging doen. Deze kamer was namelijk buitengewoon goed geïsoleerd. Al schreeuwde ze het uit van de pijn, al kwam ze krijsend klaar, niemand zou het buiten deze ruimte horen. De machine was gemonteerd onder een soort stoel waar de zitting alleen bestond uit een steun voor een deel van haar benen en een stukje van haar billen. Voor de rest was de ruimte volledig vrij gelaten, zodat er onbeperkte toegang was tot haar kont en kut.

Zoals gebruikelijk de laatste tijd had ze alleen een hondenhalsband om. Ze moest op de zitting plaats nemen en haar benen, inclusief onderbenen en enkels, werden stevig vast gegespt. Haar armen werden aan de armleuningen gegespt en er werd een grote leren riem om haar buik gespannen waarmee ze tegen de rugleuning werd geklemd.

Achter haar hoofd zat in die rugleuning ook een soort steun, waarin haar hoofd vastgegespt werd. Ze zat nu volledig vast en kon zich helemaal niet meer bewegen. Op de stang van de dildomachine zat een monsterlijk formaat dildo.

Op de dildo zaten bovenaan en halfweg metalen rondjes aan de oppervlakte. Ze zou later pas merken waar die voor waren. Met streepjes had hij bijgehouden hoe ver het hem lukte. De kunstpik die ze nu tussen haar benen beneden zich zag was echter minstens twee keer zo dik. Zoals altijd als ze vastgebonden zat, werd ze flink nat beneden en dat was vandaag misschien maar goed ook. Hij bracht de kunstpik omhoog en schoof hem een héél klein beetje bij haar naar binnen. Ja, laten we eens twee centimeter boven je max nemen.

Dat verdient een stuk neukvlees als jij wel. Ze voelde zich compleet opgevuld worden en keek hem angstig aan. Hij begon te grinniken en zei alleen maar ‘stel je niet aan. Hij zit nog niet eens half weg. Hij moet nog flink verder’. Gelukkig bracht de machine hem niet in één keer helemaal tot de uiterste stand, maar werd de paal teruggetrokken om vervolgens weer omhoog gebracht te worden tot net ietsje verder.

Het ging allemaal héél langzaam, maar het gevoel om op deze manier zo opgevuld en uitgerekt te worden zonder dat ze zich ook maar een beetje kon bewegen, maakte haar flink geil. Toen de pik zijn uiterste stand bereikt had, voelde het alsof met iedere gang omhoog aan het einde van de slag alles in haar binnenste weg geperst en opzij geduwd werd. Hij liet de machine zo een paar minuten rustig draaien, maar zette hem toe uit. Vervolgens werd er een klem in haar mond geplaatst waarmee hij haar mond wagenwijd open trok.

Hij vergrendelde de klem in die stand. Als Mark telefoon krijgt voor deze uitnodiging is hij positief verrast en beseft dat er misschien nog hoop is om zijn Ester voor zich terug te winnen. Hij werkt graag mee en ligt de volgende dag in de stoel met de bril en plakkers aangesloten aan de computer.

De testresultaten van Mark zijn weinig afwijkend van die van de gemiddelde man. Hij scoort hoor in creativiteit en zorgzaamheid. Seksueel scoort hij hoog bij het vrouwelijk orgasme en ook sekspeeltjes lijken hem erg te raken.

Mevrouw de Jager bespreekt dit resultaat met de meesteres. Deze ziet toch wel mogelijkheden en stelt voor om Mark uit te nodigen bij haar in Londen. Het is nu aan mevrouw de Jager de taak om Mark uit te leggen wat haar bevindingen zijn. Mark reageerd in eerste instantie geschokt en vind het ongeloofwaardig maar als ze hem dan wat plaatjes laat zien waar Ester erg op aansloeg tijdens de test begrijpt hij dat het niet zomaar uit de lucht is komen vallen.

Het deprimeert hem en gelooft nooit dat hij Ester voor zich terug zal kunnen winnen. Mevrouw de Jager stelt hem gerust en verteld hem dat ze iemand heeft gevonden die misschien kan helpen maar dat het zeker geen gemakkelijke opgave zal zijn.

De zelfde dag nog neemt Mark contact op met de meesteres in Londen. Ze wil hem een week lang laten mee lopen in haar praktijk om zo inzicht te geven in de behoeften van zijn vrouw en op zoek te gaan naar raakvlakken. Mark belt daarna het ingenieursbureau waar hij voor werkt en doet iets wat hij nooit eerder gedaan heeft. Hij meld zich ziek. Twee dagen later zit Mark in het vliegtuig onderweg naar Londen Heatrow. Die zelfde middag is Ester weer bij mevrouw de Jager.

Zij wil weten hoeveel ze nog geeft om Mark en of er voldoende draagkracht is voor deze lijmpoging. Gelukkig is die draagkracht er. Ester geeft aan dat haar grootste frustratie de stilstand is. Hun leven is een vlakke lijn zonder uitspattingen. Okee de vakanties worden steeds verder en de auto's steeds groter maar dit veranderd niks aan de omgang met elkaar.

Mark is ook ontzettend lief voor haar. Hij maakt zelfs iedere dag ontbijt met koffie voor haar. Misschien is hij wat te voorspelbaar geworden in de jaren. Mevrouw de Jager geeft haar te kennen dat ze met Mark een traject in ingegaan zodat hij beter in haar behoefte zal kunnen voorzien. Voor Ester is het allemaal verwarrend. Zelf heeft ze van de onderzoeken niet zoveel mee gekregen. Het ging allemaal zo snel dat ze zelf niet het besef heeft waar mevrouw de Jager precies op inspeelt.

Maar ze geeft het een kans en werkt zo goed als het gaat mee. Mark is inmiddels geland op Engelse bodem. Hij heeft alleen wat handbagage bij zich en begeeft zich richting de uitgang. Als hij door de gate is ziet hij vele mannetjes in pak staan met bordjes en papiertjes met namen er op.

Als hij rondkijkt springt er 1 persoon nogal tussenuit. De man valt nogal op door het extreem glimmende pak wat hij aanheeft. Mark loopt in zijn richting en zijn tas wordt direct aangenomen waarop hij de man mag volgen richting de parkeerplaats.

Hij mag plaatsnemen achterin de vorstelijke BMW uit de 5 serie. De chauffeur stuurt de auto behendig door het drukke verkeer in de richting van het centrum. Na een half uurtje stopt de auto voor een hoog gebouw met grote houten deur. De chauffeur opent het portier en zet zijn tas bij de deur en drukt op de bel. Vervolgens stapt hij terug in de auto en rijd weg. De gaat automatisch open. Mark duwt de deur verder open en stapt enigszins aarzelend naar binnen.

Zijn voetstappen klinken hol in de grote hal. Dan hoort hij een stem die hem naar boven roept. Mark vind het erg spannend allemaal maar doet het voor zijn geliefde Ester.

De ruimte ziet er wel prachtig uit met een hoog pluche gehalte. Ze zet hem een kop thee voor en verteld in het kort wat ze gehoord heeft van Mevrouw de Jager en ze hoopt Mark te kunnen helpen bij het terug winnen van zijn geliefde. Dan staat ze op en mag Mark volgen. Ze laat hem zijn kamer zien en geeft hem de gelegenheid om zich even op te frissen. Na 10 minuutjes wordt Mark geroepen door een andere dame. Ze is wat kleiner en volledig in rubber gekleed.

Mark moet toegeven dat het hem niet ongeroerd laat. Als hij weer in de woonkamer is zit Miranda achter de computer. Ze vraagt hem naast haar te komen zitten en steekt meteen van wal. Ze vertelt hem wat het plan van aanpak is maar voor ze zover zijn wil ze een heleboel zeer persoonlijke dingen van Mark weten.

Zo persoonlijk dat Mark geregeld rood van schaamte kleurt. Toch voelt hij zich op zijn gemak naast Miranda. Ze laat hem ook diverse foto's zien en vraagt wat hij er van vind. Sommige plaatjes vind hij nogal beangstigend maar er zit ook veel erotisch materiaal bij dat hem zelfs behoorlijk opwind. Dan verteld Miranda dat het de bedoeling is dat aan het eind van de week Mark precies weet waar de behoeftes en interesses van Ester liggen en dat hij hier ook een passend antwoord op kan geven wat niet alleen voor haar prettig zal zijn maar wat ook voor hem bevredigend zal zijn.

Om te beginnen wil ze dat Mark gaat werken aan zijn dominantie. Van Nature is Mark veel te lief en zorgzaam. In de normale wereld is daar niks mis mee maar in het spel wat ze gaan spelen is het belangrijk de touwtjes in handen te hebben.

Mark moet straks de controle kunnen nemen over Ester. Het moet geloofwaardig zijn voor haar en dus is er werk aan de winkel. Om dit te kunnen oefenen krijgt Mark deze hele week de beschikking over dienstmeid Sophie. Zij zal hem wegwijs maken in de wereld van de fetish en bondage maar ook zal zij het oefen object zijn om diverse technieken aan te leren. Maar er is meer. Om je echt te kunnen verplaatsen in de behoeften van Ester is het van belang om ook zelf deze ervaring van rubber en machteloosheid op te doen en dit ook in combinatie met lust en onthouding.

Ze vraagt Mark of hij begrijpt hoe belangrijk dit is en of hij dit wil ondergaan. Ze zal dat niet zelf bij hem doen maar Sophie zal dan switchen naar haar dominante ego. Maar eerst mag hij vanavond zelf een sessie met een rubberslaaf bijwonen. Mark is behoorlijk overdonderd van alle informatie die Miranda in hoog tempo over hem heen stort. Ze doet hem denken aan de bazin waar hij ooit als kind voor werkte in een supermarkt.

Die vrouw durfde je ook nooit niet tegen te spreken. Miranda was misschien nog wel de overtreffende trap hier van. Zoveel zelfvertrouwen had hij nog nooit in een vrouw gezien en toch heeft ze ook iets heel vertrouwds en liefs.

Maar eerst wordt er gegeten. De maaltijd wordt opgediend door weer een ander figuur in full rubber. Hij of zij draagt een full rubber suit met gasmasker, strak corset en hoge laarzen. Het eten smaakt werkelijk voortreffelijk en voor het eerst raakt hij ook in gesprek met de mooie dame die hem deze week zal begeleiden. Sophie is de minnaar van Miranda en haar rechterhand en zakenpartner. Hij raakt langzaamaan een beetje gewend aan zijn vreemde omgeving.

Na het eten neemt Mark een douche op zijn kamer. Als hij onder de douche uitkomt en zich wil aankleden is zijn tas en kleding verdwenen.

Op het bed ligt een rubber pak en naast het bed staan hoge lakschoenen. Mark heeft het lef niet om naar zijn kleren te vragen en bekijkt het rubber pak.

Het voelt best zwaar aan en de binnenkant is bewerkt met een gladde gelachtige vloeistof. Na nog eens goed kijken is er achter dat de ritssluiting aan de achterkant zit.

Hij schuift zijn benen in het pak en trekt het omhoog. Door de gladde vloeistof glijd hij er makkelijk in. Het pak vormt zich strak naar zijn lichaam. Ook zijn armen stopt hij er in en juist op dat moment komt Sophie binnen. Die glimlacht en zegt. In de spiegel bekijkt Mark zijn figuur. Met zijn handen voelt hij over het gladde materiaal. Hij voelt zich naakt en ook weer niet. Sophie helpt hem met het dicht rijgen van de schoenen.

Tijd om nog langer naar zichzelf te kijken is er niet. Hij moet haar volgen naar de bovenverdieping. De geur van rubber is halverwege de trap al duidelijk merkbaar. Als hij boven de ruimte betreed schrikt hij toch wel een beetje. Miranda draagt een prachtige catsuit met corset en zit bovenop een slaaf die met vele riemen is vastgesnoerd op een stoel.

Ze verwelkomt me en verzoekt me plaats te nemen op het bed. Sophie gaat naast hem zitten. Hij bekijkt een schouwspel waarbij de slaaf stevig gepijnigd wordt aan zijn tepels. Onderwijl draait Miranda sensueel met haar prachtige lichaam verleidelijk voor hem langs. Ook mark raakt hier wel opgewonden van en schrikt als Sophie met haar hand door zijn kruis wrijft.

Na anderhalf uur komt de slaaf tot een hoogtepunt en schokt in de stoel tot zover de riemen dat toelaten. Miranda veranderd dan van brute vamp tot zorgzame lieve zuster. Ze kust het gemaskerde gezicht van de slaaf en na 10 minuten maakt ze hem los. Eenmaal weer in de woonkamer vraagt Miranda of Mark een beetje een indruk heeft kunnen opdoen van wat er hier in huis gebeurd en hoe hij zelf het gevoel van rubber ervaart. Mark geeft aan dat het niet onprettig voelt en hij bij momenten niet meer doorhad dit pak aan te hebben.

Tot slot neemt Miranda hem mee naar de bovenste verdieping. Hier hangt en ligt het het helemaal vol met rubber kleding en andere zaken waarvan hij het doel nog niet kent. Dan opent ze de deur van een kleine kamer. Verschrikt kijk ik haar aan. Ze verteld dat dit zijn grootste wens is. Ze heeft een huisslaaf die hem via een monitor de gehele nacht in de gaten zal houden en na ongeveer 5 tot 6 uur haalt hij hem er uit om nog een paar uurtjes te kunnen slapen.

Ze legt uit hoe het menselijk lichaam reageert op dergelijke langdurige bondages. Na verloop van tijd koel je sterk af doordat het vocht wat je produceert afkoelt. Dan wordt het echt onprettig en is het zaak om verlost te worden. Wel zoekt ze graag de grens op en verwacht ook het uiterste van haar slaven. Mark is zeer vermoeid van de dag en nadat Sophie hem heeft geholpen met het uittrekken van het pak is hij blij als hij in zijn bed ligt.

De volgende dag wordt hij wakker van het zonlicht dat de kamer in schijnt. Tot zijn grote verwondering ligt Sophie naast hem in het bed. Ze slaapt in een rubber nachthemd. Naakt loopt hij naar de douche en laat het warme water over zijn lichaam lopen. Hij denkt terug aan de avond en wat er wat er nog komen gaat. Hij ziet er wel tegenop om zelf zo een bondage te moeten ondergaan maar als dit nodig is om zijn Ester echt goed te kunnen begrijpen en aanvoelen, dan heeft hij ook dit er voor over.

Na 30 minuten heet douchen komt ook Sophie de badkamer in. Ze heeft over haar arm een rubber badjas en gebaard Mark onder de douche uit te komen en zich af te drogen om vervolgens de badjas aan te trekken en daarna wordt hij meegenomen naar de woonkamer waar het ontbijt is opgediend door de huisslaaf.

Miranda is in nog in geen velden of wegen te bekennen. Sophie eet wel mee en ook de slaaf van gisteren heeft aan tafel plaatsgenomen. Hij lijkt bijzonder ontspannen en is erg opgewekt. Dan geeft Sophie een envelop aan Mark. Hij maakt hem open en leest de opdracht van Miranda. Ze wil dat hij vandaag gaat ervaren waar zijn Ester onbewust naar verlangt.

Sophie neemt hem mee naar een nog nieuwe ruimte voor hem. Er staat een hele grote soort van tandartsstoel in het midden van de ruimte. Mark krijgt nu een heel zwaar en dik rubber pak aan. Hij vind het erg spannend en dit lijkt niet echt op de modieuze pakjes die hij had gezien op de foto's en filmpjes. Het pak is erg ruim. Zijn hoofd gaat door een soort van manchet wat strak sluit om zijn nek. Dan moet hij op de stoel gaan liggen en sluit Sophie een heleboel slangen en kabels aan.

Ze doet ook iets bij zijn penis wat erg strak aanvoelt. Zijn armen en benen worden gefixeerd aan de stoel. Dan wordt het donker door een masker wat over zijn gezicht gaat. Hij krijgt een slang in zijn mond en 2 in zijn neus waardoor hij kan ademhalen. De paniek slaat hem toe. Dan hoort hij een geluid en opeens zuigt het rubber extreem strak om zijn lichaam. Het gevoel kan hij niet omschrijven. Het rubber is nog wat koud maar komt nu al snel op lichaamstemperatuur.

Hij kan geen vinger meer bewegen en ook rond zijn hoofd trekt het rubber nu strak tegen zijn gezicht. Er is niets wat hij er tegen kan doen. Dan voelt hij plotseling de zuigkracht op zijn pik. Alsof hij in een heel krap nat kutje gezogen wordt. Dit is nog verrekte lekker ook maar juist als hij gaat genieten van zijn situatie voelt hij een stevige prikkeling op zijn tepels. Hij schrikt zich rot. Het lijken wel naalden maar dan heel snel en met vele tegelijkertijd. Het gevoel lijkt iets wennen maar het voelt nu weer heel anders.

Het zijn geen naalden meer maar voelt als golven. Alsof er in zijn tepels wordt gekneed maar wel heel mechanisch. De frequentie en kracht nemen toe tot pijnlijk maar toch is het ook een lekker gevoel en als de zuigkracht in zijn pik verder wordt opgevoerd komt hij bijna klaar maar juist dan stopt alles en voelt hij alleen nog het pak wat hem stevig in haar greep houd. Hij denk weer aan Ester en hoe het voor haar zou voelen.

Waarom wil zij dit zo graag? Het spel van opwinding en onthouding gaat uren door. Mark raakt behoorlijk uitgeput en uiteindelijk stopt het en haalt Sophie hem er uit. Ze ziet er adembenemend uit en is niet meer zo vriendelijk als voorheen ze is behoorlijk streng en als hij naakt voor haar staat dwingt ze hem op zijn knieën met zijn armen op zijn rug. Zijn stijve pik staat recht vooruit en Sophie gaat er met haar laars plagend overheen.

Mark zou het liefst zijn pik pakken om zich gruwelijk af te rukken en klaar te komen maar Sophie trekt hem omhoog en neemt hem mee naar een bondagebed aan de andere kant van de kamer. Hij moet in een zware bodybag stappen die in notime strak wordt dichtgeritst en voorzien van vele riemen. Dan moet hij op het bed gaan liggen waar ook weer riemen overheen gaan. Dan blaast Sophie de zak op en opnieuw ligt Mark machteloos overgeleverd aan Sophie. Ze doet hem nu opnieuw een masker op maar ditmaal met mond en neusgaten.

Hij ziet niks en wacht vol spanning af op wat komen gaat. De druk op zijn lichaam is enorm. Sophie haalt zijn pik naar buiten door een gat in de zak. Mark hunkert naar een ontlading. Hij heeft geen idee of dit nu door het rubber en de bondage komt of door de oogverblindende Sophie.

Ook voelt hij door de koude lucht dat zijn tepels worden ontbloot in de zak. Dan voelt hij de gerubberde vingers van Sophie kneden in zijn oh zo gevoelige tepeltjes. Zijn pik klopt door het ronde gat in de zak. Sophie klimt nu op de zak en schuift haar natte kut over zijn harde penis. Mark voelt haar warme grotje. Sophie knijpt met volle kracht in zijn tepels maar dat maakt Mark niks meer uit.

Dit voelt zo hemels en is met niets te vergelijken. Wat hem betreft mag ze zijn tepels nog wel harder martelen. Alsof ze zijn gedachten kan lezen voelt Mark nu 2 klemmen snoerhard in het zachte vlees van zijn nippeltjes buiten.

Hij schreeuwt het uit van de pijn maar Sophie glijd nu heel langzaam op en neer over zijn geile pik en als ze het tempo iets opvoert voelt hij har kutje knijpen en hoort hij haar gekreun. Hij probeerd zijn orgasme in te houden om Sophie de gelegenheid te geven om eerst tot een hoogtepunt te komen maar als haar bewegingen zo wild worden kan hij zich niet meer inhouden en spuit zijn zaad tot diep in haar warme grotje.

Samen komen ze tot een ongekend orgasme. Dan kruipt ze van hem af en wordt het stil. Mark voelt zich ineens schuldig naar zijn Ester en wil er uit en naar huis.

Maar de zak is zo hard opgeblazen dat hij geen kant op kan. Dan hoort hij weer iemand in de ruimte. Hij roept Sophie dat hij er uit wil maar het is niet Sophie maar Miranda in de ruimte.

Die knevelt hem onmiddellijk en grijpt zijn nog uiterst gevoelige tepels. Hij krijgt een rubber zak over zijn hoofd waardoor het steeds benauwder wordt. Dan schuift ze iets over zijn pik.

Het voelt zacht en lekker maar het is geen echt kutje. Don hoort hij weer een apparaat worden ingeschakeld en de koker op zijn pik zuigt deze strak naar binnen en laat hem weer los. Het tempo wordt snel opgevoerd en ook zijn ademhaling gaat steeds snellen door het gebrek aan zuurstof in de zak over zijn hoofd.

Miranda martelt zijn tepels nog eens extra hard met haar gespierde handen en zonder aankondiging komt Mark alweer ongelofelijk heftig klaar. De zak gaat meteen van zijn hoofd en hij krijgt een kus van Miranda op zijn masker.

Ze knuffelt hem teder en laat de bodybag dan leeglopen. Zo leeg als de zak is zo leeg voelt Mark zich nu ook. Dit was echt fantastisch om te ervaren maar hij heeft wel een rotgevoel over het gedongen neuken van Sophie. Miranda verlost hem van de zak en roept Sophie om hem naar de douche te brengen. Die is ook nog een beetje aan het spacen van haar geile neukpartij. Mark voelt zich wat ongemakkelijk in haar aanwezigheid en neemt zich voor om na de douche zijn spullen te pakken en naar huis te gaan.

Als hij onder de douche uitkomt is daar Miranda die hem streng aankijkt en zegt: Ze is op de hoogte van de neukpartij van hem an Sophie en had Sophie zelfs de opdracht hiertoe gegeven. Hiermee zou ze Mark kunnen chanteren en hem zo te motiveren om zijn training tot rubber minnaar en meester voor Ester te volbrengen. Het duurt even voordat Mark weer op aarde is. Wat hij deze ochtend heeft ervaren overtreft al het voorgaande wat hij ooit heeft gedaan.

Ook Sophie is nog niet helemaal geland op aarde an stiekem nog best een beetje geil. Miranda stelt voor dat Mark eerst samen met Sophie gaat lunchen buitens huis. Als ze na 15 minuten normaal gedressed naar buiten lopen staat daar de BMW met chauffeur in rubber al op ze te wachten. Hij brengt ze in notime naar een klasse tent voor de lunch. Aan tafel is Mark nog steeds wat ongemakkelijk.

Hij vind Sophie echt een topwijf maar wil niet verliefd op haar worden ten koste van Ester. Sophie verzekerd hem dat dit intiem contact echt eenmalig was en dat nu de tijd rijp is om de dominante kant van Mark te gaan ontdekken en te ontplooien. Ze bestellen een smaakvolle maaltijd en hebben het ook even over andere zaken uit leven. Sophie verteld hoe zij naar vele omzwervingen terecht is gekomen bij Miranda.

Ze had een zeer dominante vriend die haar zwaar misbruikte. Het had niks meer te maken met bdsm en toen Miranda er achter kwam heeft ze een paar mannetjes op hem afgestuurd en haar mee genomen naar haar domein. Het heeft lang geduurd voor Sophie zich weer durfde te geven en ze moest zichzelf weer helemaal opnieuw ontdekken en daaruit kwam ook haar dominante kant boven. Ze leeft nu al weer voor 4 jaar bij Miranda en is gelukkiger dan ooit.

Ze hebben niet echt een relatie maar zijn meer goede vriendinnen maar dan wel met wat extra's. Zo eens in de maand neemt Miranda haar lekker onder handen maar ook andersom domineert zij als enigste persoon op deze aarde ook wel eens Miranda. Het is dan wel een zeer complex spel met veel high tech materiaal. Zo kan een vrouw oneindig klaarkomen zonder ook maar met een vinger betast te worden. Ze doen dat meestal op een zaterdag als er geen klanten meer komen. Ze heeft dan de zondag erna tijd om bij te komen.

Zo kan oom Miranda eens echt volledig ontladen. Ze lijkt zo een positieve en sterke persoonlijkheid maar ook zij heeft soms veel stress en ook niet iedere klant is even leuk.

Bij leuke klanten met wensen die passen bij wat ze zelf leuk vind hoeft ze ook geen rol te spelen dan kan ze zijn wie ze is en heeft plezier in haar werk als meesteres en soms komen daar ook natuurlijke gevoelens bij kijken. Maar er zijn ook mensen waarbij het echt een opgave wordt of ze zijn weinig respectvol of uit op meer dan alleen maar bdsm spel.

De lunch was lekker en het tijd om terug te gaan naar het rubber paradijs. Sophie belt de chauffeur en 5 minuten later komt de BMW weer voorrijden. Ze stappen achter in en na een klein tripje zijn ze weer terug bij de statige woning. Miranda zit in sessie en Mark en Sophie zetten alvast koffie voor als ze klaar is. Na 15 minuten komt ze de woonkamer in. Ze is van onder tot boven gekleed in rubber. Aan haar glimlach te zien heeft ze het naar haar zin gehad.

Dan zegt ze dat het de bedoeling is dat Mark en Sophie deze middag gaan oefenen. Ze wil dat Mark Sophie gaat vastbinden op zijn eigen manier en hij mag daar alle beschikbare materialen gebruiken.

Mark kleurt rood en heeft geen idee hoe hij het moet gaan aanpakken. Een half uur later verschijnt Sophie in strakke catsuit en masker voor Mark. Hij kijkt eens goed rond en laat dan zijn oog vallen op een dwangbuis. Het is een klein maatje en hij schat in dat deze geschikt moet zijn voor Sophie. Hij is erg blij dat ze een masker draagt zodat hij haar gezichtsuitdrukking niet kan aflezen.

Gewillig steekt ze haar armen in de jas en Markt ritst deze dicht op de rug. Dan trekt hij de riemen aan en kruist haar armen voor haar borst en trekt de riem stevig aan op de rug. Als laatste is de kruis rits aan de beurt.

Als hij deze voorzichtig aantrekt begint ze zachtjes te kreunen. Misschien dan nog maar een gaatje verder en Sophie gaat nog harder kreunen. Dan trekt Mark de riem met kracht aan en Sophie kronkelt haar lichaam om tegen de riem aan te rijden met haar natte doos. Mark bekijkt het tafereel en zoekt dan verder in de ruimte naar wat hij nog meer met haar kan doen.

Zijn oog valt om de voethangboeien die aan de takel hangen. Hij parkeert Sophie onder de takel op de grond en trekt de boeien met kracht om haar voeten. Als hij zeker weet dat ze niet kan wegglijden drukt hij op de schakelaar om haar een stukje omhoog te hijsen. Telkens een stukje verder totdat ze volledig los is van de grond. Sophie is merkbaar opgewonden van haar machteloze bizarre bondage maar Mark weet er verder eigenlijk geen raad mee. Hij wiegt haar nog een beetje op en neer en laat har na een kwartiertje weer zaken en maakt haar los tot ergernis van Sophies die hoge verwachtingen had van de zo goed begonnen Mark.

In de evaluatie die volgt geeft Mark aan te blokkeren als het gaat om het seksuele aspect. Hier is dus nog veel werk te verrichten en ze hebben nog maar een paar dagen om Mark te trainen.

Ze concluderen dat het niet aan het technische gedeelte ligt en Sophie brengt rapport uit bij Miranda. Die vind het toch wel zorgelijk en denkt eens goed na. Na een half uur denkt ze een hoopvolle oplossing te hebben.

Ze roept Mark bij zich. Ze weet dat Mark een groot uitblinker is op zijn vakgebied als ingenieur en waarom zou hij deze kennis niet gebruiken om hem te helpen. Mark is geen man die zijn Ester uit zichzelf hard gaat aanpakken maar als hij nu een soort van machine ontwikkeld die dit voor hem doet. Ze neemt hem mee naar een andere speelruimte.

Hier zijn allemaal high-tech sexspeeltjes te vinden waar ze Mark kennis mee wil laten maken. Ze roept Sophie voor een demonstratie. Ze heeft de zelfde catsuit nog aan en Miranda helpt haar op de bondagetafel. Vlot riemt ze haar hele lichaam vast. Over haar hoofd gaat een gasmasker met hood er aan vast. Ze opent de rits in haar kruis en plaatst daar diverse elektrodes. Mark kijkt uit preutsheid de andere kant op maar Miranda houd hem bij de les en geeft hem tips hoe en waar de elektrodes te plaatsen zodat ze bij een vrouw het best tot zijn recht komen.

Op de tepels van Sophie worden 2 vacuüm cups geplaatst en de in en uitlaat slang van het gasmasker worden aangesloten op een soort van machine. Nu dimt ze het licht in de ruimte en zet de muziek aan. Ze streelt Sophie en stelt haar gerust alsof die nog niet weet wat komen gaat.

Ze start met het ademhalings apparaat dat gaat bepalen hoeveel en in hoe snel ze kan ademen. Deze geforceerde methode is een intens machtsmiddel wat makkelijker lijkt dan het daadwerkelijk is. De meeste slaafjes raken al snel in een voortdurende paniek waar ze zich niet meer van los kunnen maken.

Ook kunnen er gassen en geuren aan worden toegevoegd. Sophie trekt al aan haar bondages als het wat moeilijker gaat en de eerste golf van paniek slaat toe. Ze probeert rustig te blijven maar Miranda weet heel goed wat ze aan kan en gaat pas verder met haar behandeling als ze het punt van deze paniek heeft bereikt. Dan schakelt ze de electro in en wordt Sophie op een prettige manier geprikkelt in haar schaamstreek. De stroom loopt van haar anus naar haar poesje en ze voelt prikkelingen op plekken waar ze zelf nooit bij zou kunnen komen.

Ze stroomsterkte wordt opgevoerd en Sophie hapt naar adem. Ze kan niet meer lucht in haar longen zuigen dan het apparaat haar toelaat. De bedoeling is dat ze zich langzaam volledig overgeeft aan de machines die haar lust en pijn brengen. Ook de zuigers op haar tepels worden aangezet en zuigen haar tepeltjes gretig naar binnen.

Er gaat een siddering door haar lichaam en ze raakt overloaded door alle stimulatie op haar meest gevoelige plekken. Miranda is druk in de weer met de afstelling van alle apparaten die haar deze gevoelens van ultieme lust geven. Mark kijkt toe en raakt opgewonden door het beeld en de geluiden die ze maakt. Sophie lijkt te zijn beland in een golf van orgasmen die niet meer stopt. De kups op haar tepels zijn ook uitgerust met electro en geven haar pijnlijke en buitende prikkels.

Af en toe kan ze weer even vrijuit ademen maar altijd neemt de machine het daarna weer van haar over. Zo nu en dan ruikt ze de sterke geur van rubber afgewisseld met een sterke prikkelende geur waardoor ze het ontzettend warm krijgt en in roes raakt. De extreme prikkelingen op al haar erogene zones putten haar lichaam uit.

Ze heeft de kracht niet meer op de orgasmen op te vangen door het spannen van haar spieren. Door de glazen van het gasmasker kun je de tranen zien rollen uit haar ogen.

Na anderhalf uur van puur genot is het klaar. Miranda ontkoppelt haar van alle machines en doet haar masker af. Sophie is nog helemaal van de wereld. Zo nu dan schokt ze nog wat na. Miranda sluit alle ritsen van het pak en legt een rubber deken over haar heen.

Ze doet het licht uit en samen met Mark verlaten ze de ruimte. In de woonkamer vraagt Miranda hoe Mark het vond. Hij is enorm onder de indruk en heeft zo ontzettend genoten van het spel tussen de twee dames. Ondanks dat er geen lichamelijk contact was is de liefde sterk aanwezig. Miranda legt hem uit dat hij dit ook met zijn Ester zou kunnen doen. Het allerbelangrijkste is dat je het lichaam moet leren lezen.

Het lastigste is om alle apparaten afzonderlijk te bedienen. Hierin ziet ze de rol van Mark die als ingenieur zijn kennis zou kunnen toepassen om hier een beter geheel van te kunnen maken. Die middag zit Mark aan een grote tafel. Miranda heeft er nog een berg speeltje en documentatie neergestort en Mark bekijkt alles aandachtig en maakt aantekeningen. Af en toe schroeft hij wat dingen open of meet ze door met een spanningszoeker.

Enkele uren laten heeft hij een schrift vol tekeningen en aantekeningen. Hij werkt door tot laat in de avond en bij zijn technische groothandel in Nederland heeft hij een grote bestelling gedaan. Diep in de nacht vertrekt hij naar zijn kamer waar Sophie alweer in zijn bed ligt. Hij kruipt zachtjes naast haar het bed in maar Sophie draait zich om en klemt haar lichaam tegen het zijne.

Zo vallen ze in slaap. De nog resterende dagen wordt er vollop gewerkt aan de training van Mark. Zo leert Miranda hem alles over verantwoord omgaan met breathcontrol en over de grote verschillen in electrodes en hun functies. Hoe je bepaalde plekken kunt bereiken met mono polaire electrodes enz. Aan het eind van de week zit Mark helemaal volgestampt met inspiratie. Miranda heeft hem in contact gebracht met de fabrikanten van de beste speeltjes en en makers van rubber kleding en bondagemateriaal.

Het is tijd om afscheid te nemen. Gelukkig niet voor lang omdat Mark heeft belooft om hoe dan ook Miranda te helpen bij het automatiseren van haar orgasme-machine.

Later die middag land zijn vliegtuig op Schiphol. In het vliegtuig is hij op zoek gegaan naar shops in Amsterdam om direct iets aan te schaffen wat hij kan toepassen op Ester indien de kans zich er voor leent. In een gayshop vind hij een rubber bodybag in de maat S en in een klein winkeltje op de wallen bemachtigt hij een zeer krachtige hand vibrator.

Nu nog een masker voor over haar hoofd wat hij vindt bij Demask op de zeedijk. Tijd om naar huis te gaan. Thuis aangekomen is Ester er nog niet. Hij verstopt de spullen op de zolder en bestelt sushi om haar te verrassen.

Om half 7 komt ze thuis van haar werk. Ze is blij om Mark weer te zien en geeft hem een zoen. Mark is blij met deze warme wederontmoeting. Ester is erg nieuwsgierig naar zijn trip naar Londen maar Mark laat niet te veel los behalve dat het erg interessant was. Mark schuift de stoel naar achter en laat Ester plaats nemen aan tafel.

Hij masseert even krachtig haar schouders en gaat dan tegenover haar zitten. Ester is deze zelfverzekerde kant van Mark totaal niet gewend maar het bevalt haar in ieder geval wel. Ook hoe hij de tafel gedekt heeft. Het geeft haar het gevoel bijzonder te zijn voor hem. Het is sinds lange tijd weer eens gezellig in huis. Mark heeft het ook erg naar zijn zin en kijkt graag naar zijn mooie vrouw. Na het eten loopt Mark van tafel. Hij doet alsof hij iets in de keuken gaat pakken maar daadwerkelijk haalt hij het masker uit een tas op de gang.

Hij loopt terug naar de tafel en gaat achter Ester staan. Hij streelt met zijn handen door haar haren. Ester is verrast door deze tedere aanraking. Ze sluit haar ogen en ontspant. Mark masseert haar nek en gaat met zijn handen naar voren over haar borsten. Ester is in geen jaren zo betast en voelt de spanning alsof het voor het eerst was. Dan neemt Mark het masker. Hij zegt haar ogen dicht te houden en Ester laat het gebeuren.

De geur en het gevoel van het rubber laat haar sidderen van opwinding. Ieder ander zou schrikken als er iets over zijn of haar hoofd getrokken wordt maat Ester raakt er opgewonden van. Mark sluit de rits van het masker wat nu strak en plooiloos over haar hoofd heen zin. Ze doet haar handen omhoog en voelt het rubber op haar gezicht. Mark laat zijn handen weer over haar borsten glijden. Ester voelt hoe het vocht zich gaat ophopen in haar geile kutje. Ze weet niet wat haar overkomt en waar dit gevoel vandaan komt.

Hij gebaard haar op te staan en trekt haar mee naar de slaapkamer. Ze moet gaan staan voor het bed. Hij blinddoekt haar snel en pakt dan de rubber bodybag.

Ze is zo enorm geil en hunkert naar iets waarvan ze het bestaan nog niet weet. Redelijk snel weet Mark de zak omhoog te werken en stopt haar armen in de sleeves. Ester voelt de zak nu strak dicht geritst worden om haar lichaam. Mark geeft haar en duw en Ester valt machteloos op het zachte bed. Hij positioneert haar in het midden van het bed.

Ester snapt totaal niet waarom ze dit zo lekker vindt. Ze test haar bewegingsvrijheid en kronkelt met haar lichaam. Mark gaan nu bovenop haar zitten en kneed haar tepels door zijn vingers. Ze kreunt van genot en laat duidelijk blijken dat ze het prettig vindt. Zelfs als Mark wat harder knijpt geeft ze te kennen er niet vies van te zijn.

Pas als Mark echt heel hard knijpt probeert ze enigszins eraan te ontkomen door haar lichaam weg te draaien voor zover als dat gaat in de zak. Mark pakt nu de triller die hij had gekocht en zet deze op zijn hand. Als hij deze aanzet en zijn hand tegen het lichaam van Ester plaatst voelt ze de intense trilling tot diep onder de huid. Mark plaats haar hand tegen haar kruis en duwt zijn trillende vingers tegen haar klitje.

Nog net op tijd trekt hij zijn hand weg om haar tepels er weer van langs te geven. Ze smeekt hem om een orgasme en Mark geeft toe aan haar verlangens van lust. In enkele seconden komt zo heftiger klaar dan in al die jaren voorafgaand.

Mark geeft nog niet op en houd haar in de staat waarin ze verkeerd. Ester is al het besef kwijt en blijft maar klaarkomen. Ze kreunt en gromt op de golven van genot.

Haar lichaam schokt en Mark moet er zelfs op toezien dat ze niet het bed afrolt. Uiteindelijk vraagt ze Mark om te stoppen. Ze kan niet meer en is het absoluut ook niet gewent om zo intens heftig en achter elkaar tot zo een ongekend hoogtepunt te komen. Mark kust haar masker en opent de rits van de zak. Ester komt langzaam tot haar positieven en schaamt zich er zelfs voor dat ze zichzelf zo heeft laten gaan.

Eindelijk lijkt ze te worden begrepen. Zonder dat ze het zelf wist was het dit gevoel waar ze zo naar verlangde. Ze schaamde zich voor haar eigen gedachten en had het daarom zo diep weggestopt zodat het leek alsof het er niet meer was.

Maar het vrat aan haar en ze gaf Mark er de schuld van dat ze geen sex meer hadden maar eigenlijk was ze er zelf net zo goed debet aan. Sex was met haar ook niet spannend. Ze reageerde nooit spontaan. Het leek wel een toneelstukje wat ze opvoerde. Maar de gevoelens die ze deze avond heeft ervaren zijn ongekend en smaken naar meer. Mark geniet intens van de prachtige glimlach op haar gezicht.

Al snel vallen ze tegen elkaar in slaap. De volgende dag moet Ester weer gewoon werken. Mark zit nog steeds in de ziektewet en wil dat nog een poosje volhouden om tijd te hebben voor de plannen die hij in zijn hoofd heeft. Zodra Ester de deur uit is springt hij achter de PC en de tekentafel om zijn plannen vorm te geven. De dagen die volgen worden er vele pakketjes bezorgt en is Mark in de garage druk in de weer met het maken en modificeren van speeltjes en toestellen.

Na weken van bouwen testen en aanpassen is het project klaar voor gebruik. Ester heeft in die dagen iedere avond in de zak gelegen en er zelfs in geslapen doordat Mark zo moe was dat hij in slaap was gevallen zonder Ester te bevrijden. Ze had een heerlijke nacht gehad en zichzelf midden in de nacht nogmaals weten klaar te rijden tegen het been van Mark. Als Ester na 3 weken uit haar werk komt staat Mark haar al op te wachten in een mooi driedelig zwart pak.

Ester kust hem hartstochtelijk en Mark laat haar weten dat ze uit eten gaan en dat haar kleren op het bed liggen. Ester gaat snel naar boven om te douchen.

Als ze klaar is en op bed kijkt schrikt ze. Er ligt een rode lange avondjurk. De jurk is prachtig maar wel van een heel buitengewoon materiaal. Het is van glimmend rubber en ze voelt onmiddellijk de spanning in haar buik.

Moet ze echt in deze jurk in het openbaar. Mark hoopt dat ze de jurk aantrekt. Hij heeft niet die dominantie in zich om haar te dwingen. Maar Ester voelt op de een of andere manier aan dat dit het begin is van een bijzonder weekend. Ze trekt de jurk aan en bekijkt zichzelf voor de spiegel. Mark heeft met zijn keuze voor dit model echt de spijker op zijn kop geslagen.

Ze zier er uit als een superster op de rode loper. De rode pumps passen perfect bij de jurk en nadat ze haar haren stijlvol heeft opgestoken loopt ze voorzichtig de trap af waar Mark op haar wacht.

Hij weet niet wat hij ziet. Ze is nog mooier als destijds aan het altaar. Wow wat een vrouwelijkheid. Gelukkig is het donker als ze de auto instappen en wonen ze vrij zodat de buren haar niet kunnen zien. Mark neemt haar mee buiten de stad en heeft een tafel besproken in een toprestaurant van een sterrenkok. Het is stampvol met stijlvolle mensen en Ester voelt hoe er naar haar gekeken wordt zonder dat iemand wijst of iets durft te zeggen.

Het rubber heeft ook zeker zijn uitwerking op Ester. Naast dat ze er ongelofelijk geil van wordt geeft het haar ook een bepaalde rust. Het voelt als iets wat hoort bij haar. De avond voelt echt super fijn. Mark is ontspannen en ze kan ook weer lachen om zijn grapjes en is weer helemaal verliefd op hem. Mark vertelt haar na het eten dat hij dit weekend nog een verrassing voor haar heeft. Ester weet nog niets van het bouwproject van Mark in de garage. Die nacht slaapt Ester na vele orgasmen opnieuw in de rubber zak.

Ze had er zelfs om gevraagd. Zaterdag ochtend is Mark erg gespannen. Hij weet niet zo goed hoe hij het moet gaan brengen. Misschien is het beter als hij haar na het ontbijt blinddoekt en zo meeneemt naar de garage.

Ester merkt wel dat er iets speelt maar kan er de vinger niet op leggen. Pas als Mark de blinddoek tevoorschijn haalt beseft ze dat er wat te gebeuren staat. Gewillig laat ze zich mee voeren naar de garage waar Mark alles tot in de puntjes heeft verzorgd.

Ze moet haar ochtendjas uittrekken met haar gezicht naar de muur toe. Het is nu het moment van de waarheid. Ze moet met 1 been in het dikke rubber pak stappen waar hij zo hard aan had gewerkt.

Dan het andere been en vervolgens trekt hij het koude zware pak verder omhoog. Het pak is in-geolied met veel silicone en glijd makkelijk over haar lichaam. Als ook haar armen er in zitten en haar hoofd door het manchet kan hij verder gaan met de preparatie.

Ze krijgt een plug in haar kutje en in haar anus. En diverse slangen en snoeren worden door speciale openingen in het pak gevoerd. Dan sluit de waterdichte rits op haar rug en zit ze opgesloten in het zware pak. Ze vindt het heerlijk hoe haar mannetje bezig is met haar lichaam. Ze geniet van zijn aandacht ondanks dat ze niets kan zien. Dan gaat de blinddoek even af en krijgt ze meteen weer een masker met knevel over haar hoofd.

Vervolgens moet ze op het bondagebed gaan liggen. Aan alle kanten voelt ze hoe haar armen en benen worden gefixeerd. De temperatuur van het pak neemt de warmte van haar lichaam over. Ze kan alleen al door de pluggen in haar holtes al spontaan klaarkomen maar ze weet zich te beheersen.

Het kost Mark wel een uur de tijd om alles aan te sluiten en af te stellen tot in perfectie. Dan is het moment daar. Met slechts druk op de knop start hij zijn ultieme orgasme robot. Ester hoort machines starten en voelt dan hoe het dikke rubber pak haar grijpt door zich strak vacuüm te zuigen om haar lichaam.

Ook het vreemde masker om haar hoofd trekt vacuüm waardoor de knevel zich nog dieper naar binnen werkt. Ze kan ademen door het gat in de knevel en ook de pluggen in haar kruis drukken niet onprettig strak in haar kut en kont. Zover haar bondage het toelaat kronkelt ze met haar lichaam.

Haar borsten worden nog eens extra strak in voorgevormde rubber cups gezogen. Aan het einde van de deze cups zitten metalen ringen die exact om haar tepels zitten. Het voelt hemels en het eerste uur wat nu volgt is een geweldige ervaring waarin de lust steeds verder wordt opgebouwd. Maar dan totaal onverwachts voelt er een prikkeling op haar tepels. Ze heeft nog nooit zoiets gevoeld maar tijd om na te denken krijgt ze niet. De prikkeling wordt steeds sterker en zelfs pijnlijk.

Ze wil schreeuwen maar er komt geen geluid uit. Ze vind de pijn eigenlijk niet eens onaangenaam en gaat het zelfs waarderen. Maar juist als ze denkt alles weer onder controle te hebben voelt ze een zelfde prikkeling diep in haar kutje op een plek waarvan ze het bestaan niet afwist. Slechts enkele minuten later voelt ze het orgasme opbouwen. Er is niets wat ze er tegen kan doen en de uren die volgen blijven een opeenvolgen van mega entense orgasmen. Haar gedachten en wil zijn volledig gebroken.

De machine is onvermoeibaar en heeft haar volledig in zijn greep. Ze wil dat het stopt maar als de machine haar even rust geeft verlangt ze naar nog meer pijn en geiligheid.

De pluggen trillen en de elektro-golven brengen haar tot ver in het heelal. Mark heeft een live videoverbinding met Miranda die zeer onder de indruk is van het resultaat en stiekem hoopt om het in eigen persoon snel eens mee te mogen maken. Na 4 uur is er een einde gekomen aan het programma. De machine stopt en heel langzaam stroomt er weer wat lucht in het pak. Mark neemt heel voorzichtig haar masker af. Ester is helemaal doorweekt van het zweet en haar haren plakken tegen haar gezicht. Ze heeft haar ogen open maar kijkt recht naar boven zonder enige expressie.

Mark droogt haar gezicht en masseert haar hoofdhuid. Pas na een half uur maakt hij haar armen en benen los en nog een uur later ligt Ester totaal uitgeteld in een warm bad.

Heel langzaam komt ze weer een beetje terug op aarde. Lichamelijk is ze een wrak maar geestelijk heeft ze een mega boost gekregen.
Stellen voor sex pijpende mannen


En dat alle vrouwen haar afkeurend hadden zitten aankijken. Ze kwam er toen achter dat hij haar ook in de gaten hield als ze niet bij hem was. Hij vertelde haar bij binnenkomst simpelweg dat hij wist dat ze ongehoorzaam was geweest en dat hij nu de altijd gereedstaande mail met altijd verse linkjes naar nieuwe downloads ging verzenden. Ze had hem gesmeekt, ze had gehuild en hem beloofd het nooit, nooit, nooit meer te doen. Alles te doen wat hij van haar verlangde. Bij een volgende waarschuw ik niet meer, maar doe het gewoon’.

Ze wist dat hij er toe in staat was. Het ergste was dat ze wist dat hij niet kon verliezen. Met het materiaal dat hij van haar had, zou ze niet alleen haar man en kinderen kwijt raken, maar ook al haar vrienden en kennissen. Met haar kleine baantje als peuterjuf voor slechts drie dagdelen verdiende ze volstrekt onvoldoende om zichzelf te onderhouden.

Ze zou geen andere mogelijkheid hebben dan zich tot hem te wenden en vanaf dat moment, wist ze, zou ze vierentwintig uur per dag, zeven dagen per week onderworpen zijn aan zijn sadisme. Ze had de dagen tussen de opeenvolgende zondagen nodig om zowel lichamelijk als geestelijk te herstellen.

De straf die ze die bewuste avond moest ondergaan was zelfs voor zijn doen ongenadig hard en gemeen. Met een compleet opgezwollen kut, diepe striemen op zowel haar tieten als haar kont en zijn sperma nog druipend op haar gezicht werd ze die avond naar huis gestuurd, zonder dat ze zelf had mogen klaarkomen.

Een specifieke vernedering die hij voor haar had, was dat hij haar heel vaak een ‘herinnering’ aan de avond meegaf. Soms waren dat de striemen van de zweep op haar billen, soms de blauwe plekken op haar borsten, soms een stevige butplug die ze de hele week moest dragen, maar soms ook moest ze nadat ze door té veel mannen was geneukt en volgespoten, meteen haar onderbroek weer aantrekken.

Het sperma lekte dan uit haar kut in haar slip. Dan moest ze vlak voordat ze naar huis ging haar slip nog even iets laten zakken, zodat hij kon zien wat voor een kleverige, glibberige, natte kwak met kutgeil en sperma er in haar broek zat. Vaak drupte het zelfs door haar slip heen op de grond. Dan moest ze zo naar huis. Die keer dat haar kledingvoorschrift was geweest om gewoon een slip met haar mooi dunne witte zomerbroek te dragen, had ze eerst gedacht dat hij, net als zijzelf, vond dat die haar zo leuk stond en dat haar billen er mooi in uitkwamen.

Op de terugweg wist ze echter dat zijn sadistische geest iets anders had bedacht. Met een slip volledig druipend van het sperma moest ze haar dunne witte broek weer aantrekken en vijf minuten later was het ook door haar dunne broek heen gelekt, die bovendien compleet doorschijnend werd als die nat was.

Ze moest een keer aan het einde van de avond in de houding gaan staan. In de houding staan betekende wijdbeens met de beide handen in de nek. Gelukkig had ze even mogen douchen om de sporen van de avond zoveel mogelijk te verwijderen. De meester liet haar niet iedere avond druipend en ondergesmeerd vertrekken. Meestal zat daar echter wel een bedoeling achter en de bedoeling was niet om gewoon aardig te zijn. Dat wist ze inmiddels wel.

Ze stond zo een paar minuten in de houding te wachten toen hij binnenkwam met een handvol spullen die ze niet goed kon thuisbrengen. Had hij daar nu allerhande stukken klittenband? Had die smerige sadist bedacht dat ze slipjes of truitjes met klittenband moest gaan dragen, zodat de meester of een van zijn gasten dat snel van haar lijf kon trekken?

Dat was niet logisch. Waar waren dan de kleren die aangepast moesten worden? Bovendien had de meester meer dan eens laten zien weinig respect te hebben voor haar kleren en ze zonder pardon stuk te snijden, open te knippen of stuk te trekken.

Hoe ze dan thuis moest komen zonder dat bewuste kledingstuk was nooit zijn probleem. De meester pakte een stukje lusband het zachte deel van het klittenband, waar de lusjes zitten van ongeveer 4 bij 4 cm.

Hij ging achter haar op zijn knieën zitten en ze kon niet goed meer zien wat hij deed. Maar plots zag ze tussen haar benen een flesje secondelijm op de grond staan. Toen voelde ze dat hij het stukje lusband midden op haar rug plakte, net boven haar bilspleet.

Hij wachtte even tot de lijm goed uitgehard was en voelde of het goed vast zat. Dus zorg dat het er volgende week nog zit’, zei hij, voldoende nadrukkelijk om haar het besef te geven dat ze maar beter kon zorgen dat dat zo was. Toen ging hij voor haar zitten en plakte een vergelijkbaar stukje lusband midden op haar venusheuvel.

Ook die zat goed vastgelijmd. Daarna pakte hij een dunne strook haakband het harde deel van het klittenband, waar de haakjes zitten van ongeveer 5 mm breed. Hij bevestigde het met de bovenkant van het strookje aan de bovenkant van het stukje lusband op haar venusheuvel. Hij liep om haar heen en trok het andere eind tussen haar benen weer omhoog. Hij trok haar beide kutlippen opzij, zodat het bandje daartussen kwam te lopen en trok het aan. Ze was niet voorbereid op wat ze toen voelde.

De haakjes van het klittenband prikten gemeen in het gevoelige vlees van haar kut, maar vooral ook direct in haar klit. Alleen met de grootste moeite wist ze te voorkomen dat ze weg stapte. Ze wist dat de straf dan hard, gemeen en buitengewoon onplezierig zou zijn, maar ze kon niet voorkomen dat ze het uitschreeuwde. Hij maakte het bandje vast aan het stukje lusband op haar rug en knipte het deel dat te lang was af.

Op tafel had hij nog zes precies even lange strookjes liggen, waarvan hij precies evenveel afknipte als wat hij van het eerste strookje had gedaan. De strookjes hadden allemaal een andere kleur. Ze had nu een zwarte in haar kruis zitten, maar op tafel lagen nog een donker grijze, een lichtgrijze, een donker blauwe, een lichtblauwe, een witte en een rode.

De initiële pijn van het strookje haakband op haar klit en de binnenzijde van haar kut begon wat weg te ebben. Toen moest ze, nog altijd met haar handen in haar nek, de kamer door lopen. Bij iedere beweging die ze maakte prikte het ergens anders, maar altijd gemeen.

Ze kwam er achter dat vooral ook het stukje rond haar anus heel gevoelig was. Vooral toen ze ook nog moest gaan zitten. De haakjes waren scherp genoeg om haar flink pijn te doen, maar te klein en niet scherp genoeg om door haar vel heen te dringen. Het haakband was een klein beetje elastisch, zodat het bij het gaan zitten, of het krommen van haar rug een beetje kon mee rekken. Je hebt er ééntje om. Genoeg voor zeven dagen. Ik wil dat je de komende week 24 uur per dag dit klittenband draagt.

Of moet ik klitband zeggen, haha, da’s eigenlijk een veel betere naam, vind je niet, kut? Je neemt iedere dag een andere kleur. Je mag zelf kiezen. Je draagt deze week geen slip en alleen maar rokken. Je zult me nog dankbaar zijn, want een slip of een broek zou de rest van je opdracht alleen maar moeilijk maken. Ik heb op je telefoon ingesteld dat er ieder uur om acht minuten voor het hele uur een alarm afgaat’.

Hoe was die klootzak de code van haar mobiel te weten gekomen? Ze glimlachte wrang, maar heel licht. Het verbaasde haar eigenlijk niet. Hij wist alles van haar. En als hij het haar gevraagd had, zeker op een moment dat ze hem smeekte om te mogen klaarkomen, had ze de code zonder aarzeling gewoon gegeven.

Ze wist zelf niet eens dat dat kon. In dat soort dingen was ze totaal niet handig. Dat geeft je ruim een kwartier. Meer dan voldoende om te doen wat ik van je verlang en dat is dat je bij een alarm een kort filmpje maakt van je kut. Ik wil zien dat mijn ‘klitband’ er zit en nog goed strak zit.

Met je wijsvinger en ringvinger spreid je je kutlippen en met je middelvinger druk je het bandje hard op je klit. Het heet ten slotte ‘klitband’. Dat alles moet goed te zien zijn op het filmpje. Het filmpje moet minstens 15 seconden duren, maar mag langer zijn. Vervolgens stuur je mij dat filmpje. Als ik het niet voor tien over ontvangen heb, beschouw ik het als ongehoorzaamheid, en je weet wat dat betekent.

Aan de kleur van je bandje en het datumstempel kan ik zien dat je me niet belazert door een oud filmpje van een vorige dag te sturen. Kleed je nu aan, laat je slip hier, neem de bandjes mee en ga’. Wat een sadistische klootzak was het toch. Waar haalde hij dit soort ideeën vandaan? Wie komt er op het idee om klittenband als martelwerktuig te gebruiken? Of om gewoon iets met secondelijm aan je lijf vast te plakken?

Dit soort vragen duizelden door haar hoofd. Toen ze naar huis ging, merkte ze dat lopen bijzonder ongemakkelijk was. De continue prikjes in haar zachte vlees, vol op haar klit of in haar gevoelige anus regio waren steeds anders en daardoor kreeg ze steeds het gevoel of er schokken vanuit haar onderlijf de rest van haar lijf werden ingejaagd. Zitten was niet veel beter.

Door de stand van haar bekken werd er dan harder aan het bandje getrokken en gleed het uiteindelijk iets naar achter. Dat glijden van de haakjes langs de binnenkant van haar schede en over haar klit deed ook verrekte pijn. Ze merkte echter al voor ze thuis kwam dat ze er ook opgewonden van raakte en op het eerste filmpje dat ze moest maken, toen ze net thuis was, was dan ook een flink natte kut te zien.

Ze sliep die nacht heel slecht. Ten eerste was ze bang dat haar man zou zien dat ze zonder slip aan in bed zou liggen, met een belachelijk strookje klittenband over haar kruis lopend. Ze had daarom bedacht dat ze haar ochtendjas pas zou uitdoen als ze al in bed lag.

Bovendien kon ze dan mooi haar mobiel in de zak van de ochtendjas doen, zodat haar man niet zou zien dat ze met een mobiel in de hand ’s nachts naar de WC zou gaan. Daarnaast wist ze dat over een kleine twee uur het volgende alarm zou gaan.

Als ze in slaap zou vallen zou ze het zachte trillen van haar telefoon niet horen en als ze het geluid aan zou zetten, zou ook haar man wakker worden. De spanning van het wachten op het alarm maakte haar alleen nog maar heter. En zo kropen de uren van de nacht voorbij.

Toen ze iets voor zes alwéér uit bed stapte om naar de WC te gaan om het verplichte filmpje te maken vroeg haar man slaperig of ze nu alweer naar de WC moest. Ze had de hele nacht over deze smoes kunnen nadenken. De volgende ochtend dacht ze na over de taak die ze had gekregen.

Hoe moest ze dit vol houden? Als ze ergens onderweg zou zijn, of gewoon aan het boodschappen doe en het alarm zou gaan, wat dan? Als ze wilde slagen, moest ze dit allemaal goed plannen.

En ondertussen vertelde haar lijf haar dat ze nu al sinds gisteravond laat min of meer opgewonden was. Te weinig om zomaar klaar te komen, maar teveel om te negeren. Ze besloot de hond maar te gaan uitlaten. Dan kon ze even met het hoofd in de frisse lucht de gedachten verzetten.

Al na twintig meter kwam ze er achter dat het ritmisch doorstappen de prikkeling en stimulatie van haar gevoelige onderlijf flink vergrootte. En nog eens vijftig meter later kwam ze onder het lopen klaar.

De ontlading van dat orgasme was werelds. Hier had haar lijf zoveel uren op zitten wachten. Die week liet ze de hond flink vaker uit dan anders. Overdag was het maken van de filmpjes eigenlijk alleen een probleem op de dagdelen dat ze moest werken. Bij haar collega’s op de peuterzaal gebruikte ze de smoes van de beginnende blaasontsteking ook met succes, maar de peutertjes konden heel dwingend zijn en rampen veroorzaken die NU aandacht vroegen.

Daardoor was ze één keertje bijna te laat geweest met het opsturen van haar filmpje. Verder merkte ze dat ze langzaam begon te wennen aan het constante gevoel van prikjes in haar schaamstreek. De derde dag kwam ze al minder vaak en minder snel klaar dan de eerste. Ook over dat klaarkomen moest ze echter wel een beetje over nadenken. Ze wilde voorkomen dat ze een orgasme kreeg dat ze niet zou kunnen verbergen op een plek waar iedereen haar zou kunnen zien.

Dat ging één keertje bijna mis. Dat was op de maandag middag. Ze moest werken en was in de weer met één van de peutertjes. Ze zat op haar hurken om met het kind op de grond een spelletje te doen. Ze was gelukkig wel zo verstandig om niet een extreem korte rok te dragen. Door het op haar hurken zitten kwam er veel spanning op het bandje en schoof het steeds iets op. Daardoor werd haar kut en klit flink gestimuleerd.

En toen ‘oh,…juf heeft een klein plasje gedaan’. Ze was klaargekomen en lekte uit haar kut. Omdat ze geen slip aan had, lekte het gewoon op de vloer en het jong had het vocht op de vloer gezien. Die heb jij ook wel eens, toch? Godzijdank hadden haar collega’s niks gemerkt. Ze was nog nooit zo vaak klaargekomen in één week als in die week. Haar briljante maar sadistische meester had met simpel klittenband een methode weten te bedenken waarmee hij haar de hele dag aan hem en zijn opdrachten kon laten denken.

En met haar seksuele verlangens kon spelen, terwijl hij niet eens in de buurt was. De constante prikkeling van haar klit en vagina, de vernedering als er kutgeil langs haar benen naar beneden droop in de supermarkt, de permanente druk om op tijd de opdracht van haar meester uit te voeren en het ieder uur haar benen openen, haar kutlippen spreiden en een filmopname maken van haar eigen kut. Het droeg allemaal bij aan het voortdurend met een geil gevoel rondlopen.

En toen kwam er weer een nieuwe zondag. Hij had vast weer iets bedacht. Hoe goed ze haar best ook deed, soms was het gewoon echt onmogelijk om precies te doen wat hij van haar vroeg.

Ze wist maar al te goed dat hij haar dan met genoegen zou straffen en haar zou vertellen dat ze dat volledig aan zichzelf te wijten had. Hij noemde haar overigens nooit meer bij haar naam. Ze was voor hem een object geworden en hij noemde haar meestal ‘neukvlees’, ‘teef’, ‘zeug’ of gewoonweg ‘kut’. Het liefste gaf hij het neukvlees een opdracht die niet alleen onmogelijk was, maar ook vernederend.

Zo ook die zondag. Hij had haar opgedragen om volledig naakt in de houding te gaan staan. Ze had alleen een hondenhalsband om. Dat was de laatste tijd zijn favoriete kledingstuk voor haar. Om haar te helpen herinneren aan wat ze was, een loopse teef. En dus ging ze wijdbeens met haar beide handen in haar nek staan waar hij haar opgedragen had. Zo liet hij haar staan terwijl langzaam steeds meer bezoekers binnenkwamen. Ze was in al die maanden inmiddels door een groot aantal mannen verkracht, maar toch herkende ze haast nooit iemand die een tweede keer kwam.

Ze kon zich ook niet alle gezichten meer herinneren. Het was haar bovendien verboden iemand recht aan te kijken, tenzij ze daartoe opdracht had. Daarnaast konden er natuurlijk altijd mannen bij zijn die haar hadden genomen tijdens één van de vele keren dat ze geblinddoekt was verkracht. Het leek of de mannen haar negeerden.

Ze bleven in ieder geval van haar af. Wel hadden de meeste weer camera’s of mobieltjes bij zich. De meester bevestigde vervolgens klemmen aan haar tepels en aan haar kutlippen. Daaraan hing hij gewichten. Vervolgens bevestigde hij een spreidstok tussen haar benen en bond die aan haar enkels vast.

Haar armen bond hij strak achter haar rug vast. Ze kreeg een soort lange handschoen aan waar haar beide handen en armen in gingen. Toen die werd dicht gegespt, werden haar armen nog verder achter haar rug naar elkaar toe getrokken en daarmee haar schouders naar achteren getrokken. Haar tieten kwamen daardoor meer naar voren te staan. Het deed allemaal verrekte pijn, maar ze wist wel beter dan te gaan jammeren. Zeker als de meester zoveel bezoek had, kon ze maar beter haar mond houden.

Als laatste bevestigde de meester een ketting aan het oog van haar halsband. Met deze ketting trok hij haar hoofd omlaag, net zolang tot haar romp vrijwel horizontaal stond. Toen maakte hij hem aan de spreidstok tussen haar benen vast, zodat ze zich niet verder kon oprichten. De gewichten aan haar spenen en haar inmiddels flink natte kut bungelden nu ongehinderd flink heen en weer. Hij trok haar aan een hondenriem die hij ook aan haar halsband had gemaakt, met zich mee.

Door de spreidstok en haar vastgebonden armen kon ze alleen heel waggelend lopen. Haar uiers schommelden flink heen en weer en dat maakte dat de gewichten alleen maar wilder begonnen te bungelen.

Daarop verdubbelde hij de gewichten. Zowel haar tepels als haar kutlippen begonnen nu echt te branden van de pijn en rekten ontzettend op. Hij smeerde haar anus in met glijmiddel en pakte een komkommer. Hij perste hem er tot halverwege in.

Ze zag er belachelijk uit met die groene staaf die recht uit haar kont stak. Hij maakte er grappige opmerkingen over tegen het aanwezige publiek en liet ze zien hoe de komkommer langzaam steeds weer uit haar kont naar buiten werd geperst. Hij duwde hem vervolgens steeds resoluut en hard weer bij haar naar binnen. En of dat nog niet genoeg was, deed hij daarna hetzelfde met een tweede komkommer die hij in haar kut stak. Haar kut was door dit alles, maar vooral door de vernedering om door al die mannen gadegeslagen te worden met een komkommer in haar kont onvoorstelbaar nat geworden, dus deze komkommer gleed moeiteloos bij haar naar binnen.

Je houdt ze er nu zelf in. Als je er ook maar één laat vallen, zul je moeten opdraaien voor de gevolgen, tochtige zeug’ en hij trok haar haar hard aan de hondenriem de kamer weer door. Doordat ze nu weer moest lopen, had ze al haar concentratie nodig om dit zo soepel mogelijk te doen.

De gewichten aan haar kutlippen en tepels zwaaiden toch al zo pijnlijk heen en weer, maar als ze iets te veel met haar romp bewoog werd dat nog veel erger. Daardoor kon ze onmogelijk de volledige controle houden over de spieren in haar vagina en anus. Ze moest wel falen en al na vier vijf minuten floepte de komkommer uit haar kut, onder luid gejuich van het publiek. Vrijwel onmiddellijk daarna kon ze ook de komkommer in haar kont niet meer houden.

Je hebt er ook zelf om gevraagd’ en vrijwel onmiddellijk voelde ze de eerste pik in haar inmiddels glibberig geworden kont glijden. De bezoeker neukte haar hard en met elke stoot kreeg ze een schok naar voren, zodat haar romp ritmisch begon mee te bewegen.

Ze moest al haar focus richten op haar balans. Ze kon nauwelijks blijven staan, met haar benen nog altijd vast aan de spreidstok en haar romp door de ketting aan haar hals omlaag getrokken. Maar dat deerde haar verkrachter niet. Harder en harder perste hij zijn pik diep in haar en harder en harder bungelden haar uiers heen en weer en harder en harder zwaaiden de gewichten aan haar spenen en kutlippen heen en weer.

Plots trok hij zijn lul er uit, liep om haar heen en trok haar hoofd aan haar haren omhoog, zodat ze naar zijn pik moest kijken. Achter haar perste inmiddels een nieuwe bezoeker zijn lul in haar kont en terwijl die haar wild begon te stoten, zag ze het sperma van de eerste op haar gezicht afkomen.

Dit herhaalde zich zo voor iedere bezoeker, zodat al snel haar gezicht compleet onder zat en haar kont volledig was uitgewoond. Ze werd zelf steeds geiler en geiler en kon zich al na nummer zes niet meer inhouden. God, wat hield ze toch van anale seks.

Ze kermde en smeekte de meester om toch alsjeblieft te mogen komen en de camera maakte een prachtige close up van haar met sperma besmeurde gezicht en haar smekende ogen. Ze was dan blij dat ze naar huis kon, zelfs al mocht ze haar gezicht niet schoonmaken tot ze thuis zou zijn en wist ze dat niet alleen haar kont, maar ook haar uitgerekte tepels en kutlippen nog de hele nacht in brand zouden staan. Ze hoopte maar dat ze onderweg terug naar huis geen bekenden tegen zou komen.

Vrijwel iedereen keek naar haar, onderweg. Naar haar met sperma besmeurde gezicht dat in klodders nog aan haar kin hing en op haar truitje lekte. Deze mensen kende ze echter niet en ze keek ze maar niet aan zodat ze ze gauw zou vergeten. Ze was er in het geheel niet rouwig om, maar het verbaasde haar wel dat ze niet vaker iemand zag die ze zich van haar zondagavonden herinnerde. Ze was inmiddels door zo veel mannen verkracht en volgespoten dat ze het gevoel had dat de halve mannelijke bevolking van haar stad haar al een keertje had gehad.

En hoewel zeker niet allemaal, had ze van een aantal toch echt hun gezicht wel gezien. Waar haalde haar meester al die mannen vandaan? Voor een deel gewoon van straat, wist ze van de keer dat hij haar met haar strakke truitje, afgebonden uiers en té korte rokje mee naar de stad had genomen.

Slechts één keer herkende ze in een schok het gezicht van één van de vele mannen. Het was het gezicht van Johnny. De sessie waarin hij had meegedaan, herinnerde ze zich maar al te goed. En zelfs zijn naam wist ze nog. Zijn vrienden hadden hem zo genoemd en hij sprak tegen haar ook steeds over zichzelf waarbij hij zijn naam gebruikte. Zinnen als “Johnny gaat jou zou lekker pakken”.

Het was een van de hardste zondagavonden geweest die haar meester voor haar in petto had. De meester haar eerst geïnstalleerd. Ze had zich helemaal uit moeten kleden en ze had pols- en enkelbanden om gekregen. Ze moest midden in de kamer zeer wijdbeens staan en haar enkelbanden werden met klemhaken aan ogen in de vloer vastgezet.

Recht boven haar zat een katrol. Met het touw dat daar uit kwam werden haar armen omhoog getrokken. De meester trok hard door zodat het voelde of ze uit elkaar getrokken werd.

Ze was nu volkomen weerloos. Er kwamen vijf mannen binnen met ontbloot bovenlijf, spijkerbroek en hoge schoenen, een soort legerkistjes. De bewuste man liep voorop. Het waren harde, pezige, gespierde kerels geweest.

Ze hadden stuk voor stuk ongure koppen, kaalgeschoren. En ze hadden allemaal een flink aantal tattoos. De bewuste man had een tattoo van een draak in zijn nek die doorliep tot op zijn kale hoofd. Hij had een hard gezicht met een scheve rij tanden erin. Een markante kop die ze nooit meer zou vergeten. Hij gedroeg zich als de leider van deze groep.

Ze noemden hem Johnny. Het was het soort mannen waar ze normaal gesproken geen contact mee zou maken. Op straat zou ze met een grote boog om hen heenlopen.

Het was het soort dat in een groep bier drinkend en rokend op straat zou rondhangen en obscene dingen zou roepen. Het was het soort mannen waar ze bang voor was. Ze voelde zich opeens ontzettend naakt, weerloos, kwetsbaar. De mannen liepen om haar heen en keurden het vlees. Zo voelde het en zo spraken ze er over.

In hun ogen was ze een object, een stuk neukvlees dat ze konden gebruiken en zouden gebruiken. Ze voelde zich bekeken, ze voelde de dreiging en werd bang, maar met haar benen wijd en armen in de lucht gebonden, kon ze niet aan hen ontsnappen.

Het eerste wat ze voelde was een klap van Johnny, vol in haar gezicht. Ze sloegen tegen haar borsten, zodat die alle kanten op zwaaiden, ze sloegen haar tegen haar billen. Ze trokken aan haar tepels, aan haar haar, aan haar kutlippen, Ze bevestigden klemmen met gewichten aan haar tepels en kutlippen en lieten die dan ze veel mogelijk zwaaien. Ze kreeg knijpers op het zachte vlees van haar borsten en op haar klit. Ze spuugden haar in het gezicht, stompten haar in de buik en staken dildo’s in haar kut, in haar kont en in haar mond.

Ze hield zich sterk. Ze zou dit tuig niet laten winnen. Ze had bij de meester al behoorlijk wat geleerd over pijn en vernedering en had haar pijngrens al flink verlegd.

Ze wilde deze klootzakken niet het genoegen geven dat ze haar klein zouden krijgen, maar ze bleven maar door gaan. Het wond haar niet op, dat had haar nog kunnen helpen de pijn te verdragen. Uiteindelijk werd het haar teveel en schreeuwde ze het uit. Ze lachten haar uit en sloegen nog een keer. Vrijwel meteen daarna kwam Johnny achter haar staan. Ze voelde zijn eikel tegen haar billen, in haar bilspleet, op zoek naar haar anus.

Toen hij had gevonden wat hij zocht stootte hij flink hard naar binnen. Ze was er niet op bedacht. Als ze wijdbeens was, werden haar billen toch net iets meer naar elkaar gedrukt en was haar kont iets minder toegankelijk. Daarom betekende wijdbeens meestal kut en benen bij elkaar, al dan iet voorovergebogen, meestal kont. Ze had al die tijd gedacht dat ze haar staand in haar kut zouden verkrachten.

Gelukkig was haar kont al wat gesmeerd, omdat ze eerder een dildo bij haar naar binnen hadden geschoven die ze met glijmiddel hadden bewerkt. Johnny begon haar te neuken. Zijn harde lange pik schoof dieper en dieper in haar kont.

Hij stopte heel even, toen hij maximaal bij haar naar binnengedrongen was. Hij bracht zijn hoofd naar haar oor en zei ‘C. Die opmerking kwam hard bij haar binnen. Had haar meester op die manier over haar gesproken? Was hij misschien zelfs op zoek gegaan naar dit soort tuig? En onmiddellijk barstte de herinnering aan haar eerste keer anaal in haar hoofd open. Ook toen was ze wijdbeens geweest. Ook toen wilde ze eerst niet.

Ook toen was ze vastgebonden geweest. Die herinnering op dit moment met die steeds maar stampende pik van die hufter in haar kont, samen met de vernedering van wat ze nu meemaakte om zo naakt, zo wijdbeens, zo ruw van achter gepakt te worden, maakte haar geil. En voor het eerst deze avond voelde ze haar spleet nat worden. Nee, nee, dat wilde ze niet, schoot het door haar hoofd. Ze had misschien geschreeuwd toen ze haar sloegen, maar wie zou dat niet gedaan hebben.

Ze wilde niet toegeven aan geilheid. Niet met deze mannen. Niet met deze man in haar kont. Maar hij bleef maar doorgaan. En wat werd ze toch altijd heet van anaal. Nee, ze zou hem niet het genoegen gunnen dat ze klaarkwam terwijl hij haar van achter verkrachtte.

Ze had geleerd haar orgasmes te controleren, uit te stellen. Ze zou volhouden en ze dacht aan de pijn en marteling van zo-even en voelde haar geilheid wat afnemen. Plots voelde ze hem schokken. Ze voelde zijn warme zaad in haar kont.

Toen hij klaar was, trok hij zijn pik uit haar en liep om haar heen. Hij pakte haar gezicht ruw beet en dreef met kracht zijn duim en twee vingers in haar wangen, zodat ze gedwongen werd om haar mond open te doen. Hij spuugde haar vol in haar mond en op hetzelfde moment sloeg hij haar met vlakke hand hard op haar natte en toegankelijke kut. Ze maakten haar los en bonden vervolgens haar armen op haar rug.

Ze sleepten haar naar het bed en legden haar op haar rug op het bed. Ze trokken haar richting het voeteneinde totdat haar hoofd over de rand kwam. Ze liet hem al snel achterover naar beneden hangen en keek zo, ondersteboven, naar het grijnzende gezicht van de man die haar net verkracht had en die achter haar stond. Toen ze iets beter keek, zag ze tot haar verrassing dat zijn lange enigszins kromme pik nog steeds stijf overeind stond.

Ze zag ook dat hij rond zijn pik kaal was, wat zijn lul een dreigend uiterlijk gaf. Toen trokken ze haar benen wijd uiteen en bonden ze aan de randen van het bed vast.

Al snel voelde ze één van de mannen bovenop zich kruipen en zijn pik in haar schuiven. Ze voelde weer een steek van vernedering toen ze zich realiseerde hoe haar meester over haar sprak. De man was inmiddels begonnen haar te verkrachten. Af en toe hield hij op met stoten, om haar hoofd aan haar haar omhoog te trekken en haar in het gezicht te spugen, om haar in haar tepels te knijpen of tegen haar borsten te slaan.

Er waren twee dingen waar ze snel geil van werd. Het eerst had ze net gehad. Een goede harde anale beurt. Het tweede was geneukt worden terwijl ze vastgebonden lag. Ze hield van bondage, van het je niet kunnen bewegen, van het gevoel van de touwen om haar polsen, enkels, lijf, van het gevoel gedomineerd te worden en van een ongevraagde pik die haar nam. Maar deze keer wilde ze er niet aan toegeven. Ze wilde niet klaarkomen in het bijzijn van dit tuig. Ze was vaak genoeg door meer dan vijf man afgewerkt zonder te komen, zonder te mogen komen.

Ze zou ze het genoegen niet gunnen. Ze concentreerde zich en dacht weer terug aan de lompe behandeling van eerder die avond, dat had net ook gewerkt. Ze voelde inderdaad de inmiddels opgebouwde spanning in haar onderlijf wat zakken, maar toen haar gedachten naar de pik van Johnny in haar kont gingen, voelde ze vrijwel onmiddellijk de spanning weer toenemen.

Net op dat moment voelde ze het hete zaad van de man bovenop haar in haar kut gespoten worden. De man hijgde nog wat na en kroop van haar af. Ze merkte dat vrijwel onmiddellijk nummer twee op het bed kroop.

Ze hoorde de stem van de meester ‘toe maar, Johnny’ zeggen en keek achter zich. Ze zag dat hij nu vlak bij haar stond. Hij siste ‘open’ naar haar. Toen ze niet onmiddellijk reageerde sloeg hij haar in het gezicht, greep haar ruw bij haar haren en siste nog nadrukkelijker ‘open, teef’.

Hij wiegt haar nog een beetje op en neer en laat har na een kwartiertje weer zaken en maakt haar los tot ergernis van Sophies die hoge verwachtingen had van de zo goed begonnen Mark.

In de evaluatie die volgt geeft Mark aan te blokkeren als het gaat om het seksuele aspect. Hier is dus nog veel werk te verrichten en ze hebben nog maar een paar dagen om Mark te trainen. Ze concluderen dat het niet aan het technische gedeelte ligt en Sophie brengt rapport uit bij Miranda. Die vind het toch wel zorgelijk en denkt eens goed na.

Na een half uur denkt ze een hoopvolle oplossing te hebben. Ze roept Mark bij zich. Ze weet dat Mark een groot uitblinker is op zijn vakgebied als ingenieur en waarom zou hij deze kennis niet gebruiken om hem te helpen. Mark is geen man die zijn Ester uit zichzelf hard gaat aanpakken maar als hij nu een soort van machine ontwikkeld die dit voor hem doet. Ze neemt hem mee naar een andere speelruimte. Hier zijn allemaal high-tech sexspeeltjes te vinden waar ze Mark kennis mee wil laten maken.

Ze roept Sophie voor een demonstratie. Ze heeft de zelfde catsuit nog aan en Miranda helpt haar op de bondagetafel. Vlot riemt ze haar hele lichaam vast. Over haar hoofd gaat een gasmasker met hood er aan vast. Ze opent de rits in haar kruis en plaatst daar diverse elektrodes. Mark kijkt uit preutsheid de andere kant op maar Miranda houd hem bij de les en geeft hem tips hoe en waar de elektrodes te plaatsen zodat ze bij een vrouw het best tot zijn recht komen.

Op de tepels van Sophie worden 2 vacuüm cups geplaatst en de in en uitlaat slang van het gasmasker worden aangesloten op een soort van machine. Nu dimt ze het licht in de ruimte en zet de muziek aan.

Ze streelt Sophie en stelt haar gerust alsof die nog niet weet wat komen gaat. Ze start met het ademhalings apparaat dat gaat bepalen hoeveel en in hoe snel ze kan ademen. Deze geforceerde methode is een intens machtsmiddel wat makkelijker lijkt dan het daadwerkelijk is. De meeste slaafjes raken al snel in een voortdurende paniek waar ze zich niet meer van los kunnen maken. Ook kunnen er gassen en geuren aan worden toegevoegd. Sophie trekt al aan haar bondages als het wat moeilijker gaat en de eerste golf van paniek slaat toe.

Ze probeert rustig te blijven maar Miranda weet heel goed wat ze aan kan en gaat pas verder met haar behandeling als ze het punt van deze paniek heeft bereikt. Dan schakelt ze de electro in en wordt Sophie op een prettige manier geprikkelt in haar schaamstreek. De stroom loopt van haar anus naar haar poesje en ze voelt prikkelingen op plekken waar ze zelf nooit bij zou kunnen komen. Ze stroomsterkte wordt opgevoerd en Sophie hapt naar adem.

Ze kan niet meer lucht in haar longen zuigen dan het apparaat haar toelaat. De bedoeling is dat ze zich langzaam volledig overgeeft aan de machines die haar lust en pijn brengen.

Ook de zuigers op haar tepels worden aangezet en zuigen haar tepeltjes gretig naar binnen. Er gaat een siddering door haar lichaam en ze raakt overloaded door alle stimulatie op haar meest gevoelige plekken. Miranda is druk in de weer met de afstelling van alle apparaten die haar deze gevoelens van ultieme lust geven.

Mark kijkt toe en raakt opgewonden door het beeld en de geluiden die ze maakt. Sophie lijkt te zijn beland in een golf van orgasmen die niet meer stopt.

De kups op haar tepels zijn ook uitgerust met electro en geven haar pijnlijke en buitende prikkels. Af en toe kan ze weer even vrijuit ademen maar altijd neemt de machine het daarna weer van haar over. Zo nu en dan ruikt ze de sterke geur van rubber afgewisseld met een sterke prikkelende geur waardoor ze het ontzettend warm krijgt en in roes raakt.

De extreme prikkelingen op al haar erogene zones putten haar lichaam uit. Ze heeft de kracht niet meer op de orgasmen op te vangen door het spannen van haar spieren.

Door de glazen van het gasmasker kun je de tranen zien rollen uit haar ogen. Na anderhalf uur van puur genot is het klaar. Miranda ontkoppelt haar van alle machines en doet haar masker af. Sophie is nog helemaal van de wereld. Zo nu dan schokt ze nog wat na. Miranda sluit alle ritsen van het pak en legt een rubber deken over haar heen.

Ze doet het licht uit en samen met Mark verlaten ze de ruimte. In de woonkamer vraagt Miranda hoe Mark het vond. Hij is enorm onder de indruk en heeft zo ontzettend genoten van het spel tussen de twee dames. Ondanks dat er geen lichamelijk contact was is de liefde sterk aanwezig.

Miranda legt hem uit dat hij dit ook met zijn Ester zou kunnen doen. Het allerbelangrijkste is dat je het lichaam moet leren lezen. Het lastigste is om alle apparaten afzonderlijk te bedienen. Hierin ziet ze de rol van Mark die als ingenieur zijn kennis zou kunnen toepassen om hier een beter geheel van te kunnen maken.

Die middag zit Mark aan een grote tafel. Miranda heeft er nog een berg speeltje en documentatie neergestort en Mark bekijkt alles aandachtig en maakt aantekeningen. Af en toe schroeft hij wat dingen open of meet ze door met een spanningszoeker. Enkele uren laten heeft hij een schrift vol tekeningen en aantekeningen. Hij werkt door tot laat in de avond en bij zijn technische groothandel in Nederland heeft hij een grote bestelling gedaan.

Diep in de nacht vertrekt hij naar zijn kamer waar Sophie alweer in zijn bed ligt. Hij kruipt zachtjes naast haar het bed in maar Sophie draait zich om en klemt haar lichaam tegen het zijne. Zo vallen ze in slaap. De nog resterende dagen wordt er vollop gewerkt aan de training van Mark. Zo leert Miranda hem alles over verantwoord omgaan met breathcontrol en over de grote verschillen in electrodes en hun functies.

Hoe je bepaalde plekken kunt bereiken met mono polaire electrodes enz. Aan het eind van de week zit Mark helemaal volgestampt met inspiratie. Miranda heeft hem in contact gebracht met de fabrikanten van de beste speeltjes en en makers van rubber kleding en bondagemateriaal. Het is tijd om afscheid te nemen. Gelukkig niet voor lang omdat Mark heeft belooft om hoe dan ook Miranda te helpen bij het automatiseren van haar orgasme-machine. Later die middag land zijn vliegtuig op Schiphol.

In het vliegtuig is hij op zoek gegaan naar shops in Amsterdam om direct iets aan te schaffen wat hij kan toepassen op Ester indien de kans zich er voor leent.

In een gayshop vind hij een rubber bodybag in de maat S en in een klein winkeltje op de wallen bemachtigt hij een zeer krachtige hand vibrator. Nu nog een masker voor over haar hoofd wat hij vindt bij Demask op de zeedijk. Tijd om naar huis te gaan. Thuis aangekomen is Ester er nog niet. Hij verstopt de spullen op de zolder en bestelt sushi om haar te verrassen.

Om half 7 komt ze thuis van haar werk. Ze is blij om Mark weer te zien en geeft hem een zoen. Mark is blij met deze warme wederontmoeting. Ester is erg nieuwsgierig naar zijn trip naar Londen maar Mark laat niet te veel los behalve dat het erg interessant was.

Mark schuift de stoel naar achter en laat Ester plaats nemen aan tafel. Hij masseert even krachtig haar schouders en gaat dan tegenover haar zitten.

Ester is deze zelfverzekerde kant van Mark totaal niet gewend maar het bevalt haar in ieder geval wel. Ook hoe hij de tafel gedekt heeft.

Het geeft haar het gevoel bijzonder te zijn voor hem. Het is sinds lange tijd weer eens gezellig in huis. Mark heeft het ook erg naar zijn zin en kijkt graag naar zijn mooie vrouw. Na het eten loopt Mark van tafel. Hij doet alsof hij iets in de keuken gaat pakken maar daadwerkelijk haalt hij het masker uit een tas op de gang. Hij loopt terug naar de tafel en gaat achter Ester staan.

Hij streelt met zijn handen door haar haren. Ester is verrast door deze tedere aanraking. Ze sluit haar ogen en ontspant. Mark masseert haar nek en gaat met zijn handen naar voren over haar borsten. Ester is in geen jaren zo betast en voelt de spanning alsof het voor het eerst was.

Dan neemt Mark het masker. Hij zegt haar ogen dicht te houden en Ester laat het gebeuren. De geur en het gevoel van het rubber laat haar sidderen van opwinding. Ieder ander zou schrikken als er iets over zijn of haar hoofd getrokken wordt maat Ester raakt er opgewonden van. Mark sluit de rits van het masker wat nu strak en plooiloos over haar hoofd heen zin. Ze doet haar handen omhoog en voelt het rubber op haar gezicht. Mark laat zijn handen weer over haar borsten glijden.

Ester voelt hoe het vocht zich gaat ophopen in haar geile kutje. Ze weet niet wat haar overkomt en waar dit gevoel vandaan komt. Hij gebaard haar op te staan en trekt haar mee naar de slaapkamer. Ze moet gaan staan voor het bed. Hij blinddoekt haar snel en pakt dan de rubber bodybag. Ze is zo enorm geil en hunkert naar iets waarvan ze het bestaan nog niet weet.

Redelijk snel weet Mark de zak omhoog te werken en stopt haar armen in de sleeves. Ester voelt de zak nu strak dicht geritst worden om haar lichaam.

Mark geeft haar en duw en Ester valt machteloos op het zachte bed. Hij positioneert haar in het midden van het bed. Ester snapt totaal niet waarom ze dit zo lekker vindt. Ze test haar bewegingsvrijheid en kronkelt met haar lichaam. Mark gaan nu bovenop haar zitten en kneed haar tepels door zijn vingers. Ze kreunt van genot en laat duidelijk blijken dat ze het prettig vindt. Zelfs als Mark wat harder knijpt geeft ze te kennen er niet vies van te zijn.

Pas als Mark echt heel hard knijpt probeert ze enigszins eraan te ontkomen door haar lichaam weg te draaien voor zover als dat gaat in de zak. Mark pakt nu de triller die hij had gekocht en zet deze op zijn hand. Als hij deze aanzet en zijn hand tegen het lichaam van Ester plaatst voelt ze de intense trilling tot diep onder de huid. Mark plaats haar hand tegen haar kruis en duwt zijn trillende vingers tegen haar klitje.

Nog net op tijd trekt hij zijn hand weg om haar tepels er weer van langs te geven. Ze smeekt hem om een orgasme en Mark geeft toe aan haar verlangens van lust. In enkele seconden komt zo heftiger klaar dan in al die jaren voorafgaand. Mark geeft nog niet op en houd haar in de staat waarin ze verkeerd. Ester is al het besef kwijt en blijft maar klaarkomen. Ze kreunt en gromt op de golven van genot. Haar lichaam schokt en Mark moet er zelfs op toezien dat ze niet het bed afrolt.

Uiteindelijk vraagt ze Mark om te stoppen. Ze kan niet meer en is het absoluut ook niet gewent om zo intens heftig en achter elkaar tot zo een ongekend hoogtepunt te komen. Mark kust haar masker en opent de rits van de zak. Ester komt langzaam tot haar positieven en schaamt zich er zelfs voor dat ze zichzelf zo heeft laten gaan. Eindelijk lijkt ze te worden begrepen. Zonder dat ze het zelf wist was het dit gevoel waar ze zo naar verlangde. Ze schaamde zich voor haar eigen gedachten en had het daarom zo diep weggestopt zodat het leek alsof het er niet meer was.

Maar het vrat aan haar en ze gaf Mark er de schuld van dat ze geen sex meer hadden maar eigenlijk was ze er zelf net zo goed debet aan. Sex was met haar ook niet spannend. Ze reageerde nooit spontaan. Het leek wel een toneelstukje wat ze opvoerde. Maar de gevoelens die ze deze avond heeft ervaren zijn ongekend en smaken naar meer. Mark geniet intens van de prachtige glimlach op haar gezicht. Al snel vallen ze tegen elkaar in slaap. De volgende dag moet Ester weer gewoon werken.

Mark zit nog steeds in de ziektewet en wil dat nog een poosje volhouden om tijd te hebben voor de plannen die hij in zijn hoofd heeft. Zodra Ester de deur uit is springt hij achter de PC en de tekentafel om zijn plannen vorm te geven. De dagen die volgen worden er vele pakketjes bezorgt en is Mark in de garage druk in de weer met het maken en modificeren van speeltjes en toestellen. Na weken van bouwen testen en aanpassen is het project klaar voor gebruik.

Ester heeft in die dagen iedere avond in de zak gelegen en er zelfs in geslapen doordat Mark zo moe was dat hij in slaap was gevallen zonder Ester te bevrijden. Ze had een heerlijke nacht gehad en zichzelf midden in de nacht nogmaals weten klaar te rijden tegen het been van Mark. Als Ester na 3 weken uit haar werk komt staat Mark haar al op te wachten in een mooi driedelig zwart pak.

Ester kust hem hartstochtelijk en Mark laat haar weten dat ze uit eten gaan en dat haar kleren op het bed liggen. Ester gaat snel naar boven om te douchen. Als ze klaar is en op bed kijkt schrikt ze. Er ligt een rode lange avondjurk. De jurk is prachtig maar wel van een heel buitengewoon materiaal. Het is van glimmend rubber en ze voelt onmiddellijk de spanning in haar buik.

Moet ze echt in deze jurk in het openbaar. Mark hoopt dat ze de jurk aantrekt. Hij heeft niet die dominantie in zich om haar te dwingen. Maar Ester voelt op de een of andere manier aan dat dit het begin is van een bijzonder weekend. Ze trekt de jurk aan en bekijkt zichzelf voor de spiegel. Mark heeft met zijn keuze voor dit model echt de spijker op zijn kop geslagen.

Ze zier er uit als een superster op de rode loper. De rode pumps passen perfect bij de jurk en nadat ze haar haren stijlvol heeft opgestoken loopt ze voorzichtig de trap af waar Mark op haar wacht. Hij weet niet wat hij ziet. Ze is nog mooier als destijds aan het altaar. Wow wat een vrouwelijkheid. Gelukkig is het donker als ze de auto instappen en wonen ze vrij zodat de buren haar niet kunnen zien. Mark neemt haar mee buiten de stad en heeft een tafel besproken in een toprestaurant van een sterrenkok.

Het is stampvol met stijlvolle mensen en Ester voelt hoe er naar haar gekeken wordt zonder dat iemand wijst of iets durft te zeggen. Het rubber heeft ook zeker zijn uitwerking op Ester. Naast dat ze er ongelofelijk geil van wordt geeft het haar ook een bepaalde rust. Het voelt als iets wat hoort bij haar. De avond voelt echt super fijn. Mark is ontspannen en ze kan ook weer lachen om zijn grapjes en is weer helemaal verliefd op hem.

Mark vertelt haar na het eten dat hij dit weekend nog een verrassing voor haar heeft. Ester weet nog niets van het bouwproject van Mark in de garage.

Die nacht slaapt Ester na vele orgasmen opnieuw in de rubber zak. Ze had er zelfs om gevraagd. Zaterdag ochtend is Mark erg gespannen. Hij weet niet zo goed hoe hij het moet gaan brengen. Misschien is het beter als hij haar na het ontbijt blinddoekt en zo meeneemt naar de garage. Ester merkt wel dat er iets speelt maar kan er de vinger niet op leggen. Pas als Mark de blinddoek tevoorschijn haalt beseft ze dat er wat te gebeuren staat. Gewillig laat ze zich mee voeren naar de garage waar Mark alles tot in de puntjes heeft verzorgd.

Ze moet haar ochtendjas uittrekken met haar gezicht naar de muur toe. Het is nu het moment van de waarheid. Ze moet met 1 been in het dikke rubber pak stappen waar hij zo hard aan had gewerkt. Dan het andere been en vervolgens trekt hij het koude zware pak verder omhoog. Het pak is in-geolied met veel silicone en glijd makkelijk over haar lichaam. Als ook haar armen er in zitten en haar hoofd door het manchet kan hij verder gaan met de preparatie.

Ze krijgt een plug in haar kutje en in haar anus. En diverse slangen en snoeren worden door speciale openingen in het pak gevoerd. Dan sluit de waterdichte rits op haar rug en zit ze opgesloten in het zware pak. Ze vindt het heerlijk hoe haar mannetje bezig is met haar lichaam. Ze geniet van zijn aandacht ondanks dat ze niets kan zien. Dan gaat de blinddoek even af en krijgt ze meteen weer een masker met knevel over haar hoofd.

Vervolgens moet ze op het bondagebed gaan liggen. Aan alle kanten voelt ze hoe haar armen en benen worden gefixeerd. De temperatuur van het pak neemt de warmte van haar lichaam over. Ze kan alleen al door de pluggen in haar holtes al spontaan klaarkomen maar ze weet zich te beheersen. Het kost Mark wel een uur de tijd om alles aan te sluiten en af te stellen tot in perfectie.

Dan is het moment daar. Met slechts druk op de knop start hij zijn ultieme orgasme robot. Ester hoort machines starten en voelt dan hoe het dikke rubber pak haar grijpt door zich strak vacuüm te zuigen om haar lichaam. Ook het vreemde masker om haar hoofd trekt vacuüm waardoor de knevel zich nog dieper naar binnen werkt.

Ze kan ademen door het gat in de knevel en ook de pluggen in haar kruis drukken niet onprettig strak in haar kut en kont. Zover haar bondage het toelaat kronkelt ze met haar lichaam.

Haar borsten worden nog eens extra strak in voorgevormde rubber cups gezogen. Aan het einde van de deze cups zitten metalen ringen die exact om haar tepels zitten. Het voelt hemels en het eerste uur wat nu volgt is een geweldige ervaring waarin de lust steeds verder wordt opgebouwd. Maar dan totaal onverwachts voelt er een prikkeling op haar tepels. Ze heeft nog nooit zoiets gevoeld maar tijd om na te denken krijgt ze niet.

De prikkeling wordt steeds sterker en zelfs pijnlijk. Ze wil schreeuwen maar er komt geen geluid uit. Ze vind de pijn eigenlijk niet eens onaangenaam en gaat het zelfs waarderen. Maar juist als ze denkt alles weer onder controle te hebben voelt ze een zelfde prikkeling diep in haar kutje op een plek waarvan ze het bestaan niet afwist.

Slechts enkele minuten later voelt ze het orgasme opbouwen. Er is niets wat ze er tegen kan doen en de uren die volgen blijven een opeenvolgen van mega entense orgasmen. Haar gedachten en wil zijn volledig gebroken. De machine is onvermoeibaar en heeft haar volledig in zijn greep.

Ze wil dat het stopt maar als de machine haar even rust geeft verlangt ze naar nog meer pijn en geiligheid. De pluggen trillen en de elektro-golven brengen haar tot ver in het heelal. Mark heeft een live videoverbinding met Miranda die zeer onder de indruk is van het resultaat en stiekem hoopt om het in eigen persoon snel eens mee te mogen maken.

Na 4 uur is er een einde gekomen aan het programma. De machine stopt en heel langzaam stroomt er weer wat lucht in het pak. Mark neemt heel voorzichtig haar masker af.

Ester is helemaal doorweekt van het zweet en haar haren plakken tegen haar gezicht. Ze heeft haar ogen open maar kijkt recht naar boven zonder enige expressie.

Mark droogt haar gezicht en masseert haar hoofdhuid. Pas na een half uur maakt hij haar armen en benen los en nog een uur later ligt Ester totaal uitgeteld in een warm bad. Heel langzaam komt ze weer een beetje terug op aarde. Lichamelijk is ze een wrak maar geestelijk heeft ze een mega boost gekregen. Het geluk wat ze nu voelt is met geen pen te beschrijven.

Ze wil Mark voelen en heel dicht tegen hem aan kruipen. Die middag liggen ze verliefder dan ooit in bed. Als Ester tegen 7 uur in de avond wakker wordt bestellen ze een pizza en eten die in bed op voor de TV. Ze hoeven niets te zeggen tegen elkaar. Ester ligt vanaf deze dag meerdere keren per maand totaal overgeleverd aan de orgasme-machine en ze heeft Mark zover gekregen om een aangepaste versie voor zichzelf te ontwikkelen.

De eerste keer vond hij het maar niks maar na een aantal aanpassingen en verdere ontwikkelingen laat ook hij zich graag onderwerpen aan zijn eigen creatie. Samen hebben ze het project verder ontwikkeld en is er ook een machine gemaakt om op de markt de brengen.

Deze vereenvoudigde versie is erg in trek en wordt besteld van over de hele wereld. Om aan de vraag te kunnen voldoen hebben Mark en Ester hun banen opgezegd. Zelf houden ze zich alleen maar bezig met de ontwikkeling en productie en Miranda verzorgt de public relations en distributie. Sophie heeft zich na vele jaren losgemaakt van Miranda en is haar eigen studio begonnen in Dubai. Mark en Ester zijn regelmatig bij haar op bezoek geweest en ook hebben ze spannende spelletjes samen gespeeld maar nooit heeft Sophie iets losgelaten over wat er ooit in Londen was gebeurd.

Dat was het grote geheim tussen Mark en Sophie. Ilse is een jonge vrouw van 36 jaar. Vanaf haar 15e had ze een relatie met Rob. In het begin van hun relatie was alles koek en ei. Rob hechte veel waarde aan een zekere toekomst en werkte hard om zijn ideaal te bereiken. Helaas kreeg hij steeds minder oog voor Ilse en geld verdienen was alles wat hem interesseerde en daarnaast de meiden op kantoor waaraan hij wel zijn aandacht aan kon schenken.

Voor Ilse was de maat vol en Rob stribbelde niet eens tegen toen ze voorstelde om uit elkaar te gaan. Rob had haar niet onbemiddeld achter gelaten en ze had nu een appartement vrij op naam. Ze werkte 3 dagen in de week en door haar lage vaste lasten bleef er voldoende over om goed van te leven.

Nu alles achter de rug was en ze de rust weer heeft gevonden kwamen ook haar gevoelens weer terug. Ze durfde nu ook eerlijk naar deze gevoelens te luisteren en wilde deze gevoelens nu niet meer veroordelen maar omarmen.

In de avonduren speurde ze het internet af naar plaatjes filmpjes en ook contacten die haar aanspreken. Haar fantasien werden steeds extremer en haar verlangens hiernaar alleen maar groter. Ze bevredigde haar zelf meerdere keren op een avond met de vele speeltjes uit de sexwinkel die ze had bemachtigd.

Haar fantasien sloegen dan helemaal op hol. Ze sloot haar ogen en stelde het zichzelf voor hoe het zou zijn als zij die gene was op al die foto's en filmpjes. Zo af en toe raakte ze op chatsites in gesprek met iemand waarmee ze haar gevoelens kon delen.

Een dame waar ze de afgelopen week bijna iedere avond mee gesproken had vond ze meer dan interessant. Ze had het gevoel volledig begrepen te worden en na enkele dagen van chatten had ze nu ook haar emailadres gegeven. Maar na een skype gesprek van enkele uren was voor haar duidelijk dat Ilse de beste bedoelingen had. Ilse had spijt of toch weer niet Zoveel vragen en zo weinig antwoorden. Ilse hangt in een frame van staal.

Volledig in velen lagen rubber. Ze kan niets zien of horen maar is nog steeds overladen met gevoelens. Sommige prikkels geven haar intense pijn en andere weer angst en enkele ook weer ultiem genot. En als al die gevoelens zich in een hoog tempo gaan afwisselen ontstaat er een chaos die haar op een plek brengt waar ze nog nooit eerder is geweest maar het is een plek die altijd op haar heeft gewacht.

Het is de plek in haarzelf. Dit is wie ze is en wat ze is. Het rubber drukt aan alle kanten tegen haar huid. Haar armen en benen kan ze vrijwel niet bewegen. Haar mond is gevuld met rubber en het enige contact met de buitenwereld zijn de slangetjes in haar neus waardoor ze kan adem halen. Soms is die ademhaling even geblokkeerd of krijgt ze geen verse lucht en heel af en toe ademt ze gedwongen een vreemde geur in die haar nog geiler maakt.

Haar lichaam voelt dan heel warm en haar hartslag gaat omhoog. Dat houd dan zo een 2 minuten aan en het gaat altijd gepaard met extreme pijn en stimulatie op haar gevoelige delen. Die ongelofelijk geile 2 minuten eindigen in een eindeloos lang en heftig orgasme.

Hierna volgt er weer een periode van rust en ongemak. Ze voelt haar pijnlijke spieren en wil dan uit haar benarde positie verlost worden. Ze probeert te schreeuwen maar kan geen nood uitbrengen door de hard opgeblazen knevel die haar gehele mond vult.

Ze weet het niet meer. Ze wil dat het ophoud maar gelijkertijd verlangt ze naar de orgasmen waarvan ze weet dat die er nog gaan volgen. Dan wordt opnieuw weer die lucht afgesloten. Het begin van een cyclus die oneindig lijkt.

De prikkels op haar tepels gevolgd door de stimulatie op haar klitje dan het langzaam opvoeren van de pijn en het rebreathen van haar adem gevolgd door de door het sterk geurende gas wat haar zo een ongelofelijk geil gevoel geeft. Dan opnieuw die explosie van lust en geiligheid. Als ze ditmaal haar ogen opent en door de beslagen glazen van het masker kijkt ziet ze daar de contouren van een vrouw in zwart glimmend latex.

De meesteres die haar uren geleden had vastgeketend aan deze slopende orgasme-machine. Onvermoeibaar had ze ontelbare hoogtepunten doorstaan en totaal lusteloos hing ze in haar bondages. Isis laat haar dan zakken en ontdoet haar van alles wat haar die afgelopen uren tot een  lust en kwelling heeft gebracht. Ook de catsuit mag ze uittrekken en ze ondersteund haar richting de douche. Isis zelf doet haar laarzen uit en gaat dan bij haar onder het warme water staan.

Ilse steunt op haar schouders en drukt haar naakte lichaam tegen de catsuit van haar meesteres. Ze voelt de stevige borsten tegen die van haar en raakt opnieuw opgewonden. Isis gebaard haar op haar knieën te gaan zitten en drukt het hooft van Ilse in haar kruis. Zonder enige aanwijzing kust Ilse het kruis van haar meesteres. Isis opent de rits en trekt deze een stukje open zodat haar poes naar buiten komt.

Vol van passie likt Ilse haar naar een hoogtepunt. Isis kan er geen genoeg van krijgen maar de wat ongemakkelijke houding onder de douche geeft haar kramp in haar kuiten. Ze trekt Ilse de douche uit terug naar de speelkamer en duikt daar op het rubber hemelbed.

Ilse springt er achter aan en likt alsof haar leven er van afhangt. Wat houd ze ongelofelijk veel van deze vrouw die haar helemaal lijkt te begrijpen. Isis grijpt naast het bed en pakt een gasmasker met lange slang er aan. Aan het eind van deze slang zit een dildo met kleine gaatjes. Ze gebaard Ilse deze in haar kut te stoppen en daarna verder te gaan met haar tong tussen haar benen. Steeds dieper laat Ilse de dildo in haar nog gevoelige maar o zo natte grotje zakken.

Isis krijgt hierdoor steeds minder lucht en raakt daardoor nog geiler. Nog heftiger dan de eerste keer komt ze bijna spuitend klaar. Ze trekt Ilse aan haar haren tussen haar benen vandaan en laat haar bovenop haar liggen.

Wel 15 minuten gebeurt er helemaal niets. Hooguit een kleine streling als teken van ultieme voldoening. Voor het eerst spreekt de meesteres op normale toon tot Ilse. Isis loopt naar de grote kast in de kamer en zoekt zwarte catsuit met handen voeten en open facemask voor haar uit. Ilse had dit na alle heftigheid niet verwacht maar door de tederheid waarmee Isis het brengt trekt ze het graag aan om haar meesteres te pleasen. Ze kan ook zeker niet ontkennen dat bij het gevoel van het dikke strake pak en het materiaal op haar huid haar opwinding alweer stijgt.

Isis heeft intussen een telefonische bestelling gedaan bij een goede souchi bezorgdienst. Ilse moet op het bed gaan zitten en Isis helpt haar bij het aantrekken van een paar kriehoge laklaarzen. Dan gaat ze achter haar staan voor de spiegel en doet haar nog een corset om. Haar toch al slanke taile wordt zo nog slanker en nadat Isis ook nog eens de kruisriempjes strak aantrekt tussen haar benen is ze alweer zo geil als boter.

Ze kan niet bevatten dat ze het zelf is als ze in de spiegel kijkt en op het masker na lijkt ze nu als 2 druppels water op haar meesteres. Dan gaan ze de kamer uit en gaan ze naar de luxe zitkamer. Isis dimt het licht en doet de televisie aan. Ze neemt wat contant geld uit haar tas en legt het op tafel.

Ze geeft Ilse te kennen dat zei dit moet afrekenen aan de deur als de souchibestelling er is. Bij de gedachte krijgt Ilse al een hartverzakking maar veel tijd om na te denken is er niet. De deurbel gaat en met een grote glimlach duwt Isis haar het geld in haar handen en stuurt haar richting de voordeur waar ze vol pret om het hoekje blijft kijken.

Ilse opent de deur en de bezorger staart haar van onder tot boven met open mond aan. Wat uit het veld geslagen door zijn machtige donkere verschijning en de manier waarop hij mij half ontbloot ontving ging ik in de stoel tegenover hem zitten. In gebrekkig Engels vroeg hij mij waarom ik kwam.

Ik vertelde hem van de leerproblemen van Dennis en dat ik wilde bespreken hoe dat ingehaald kon worden. Al snel liet de vader weten dat hij zijn zoon naar school stuurde omdat de school ervoor was om hem dingen te leren en dat de school hem daar niet lastig mee moest vallen.

Onbekend met de cultuur van het gezin ging ik hier tegen in en de discussie werd steeds luider van de kant van de vader. De moeder zat al die tijd op een krukje in de hoek van de kamer en als ik had nagedacht had ik daaruit al af kunnen leiden wat de rol van de vrouw in hun cultuur was.

Het geheel begon mij te benauwen en ik maakte aanstalten om te vertrekken. Nog voor ik op kon staan was de vader van Dennis bij mij en greep mij bij mijn haar.

Als een veertje werd ik uit de stoel getild en ik was volkomen machteloos tegen deze spierbundel. Mijn jurkje verdween over mijn hoofd en met een paar rukken was mijn lingerie verdwenen. Daar stond ik dan opeens spiernaakt in de kamer met duidelijke spierwitte delen van mijn lijf, die bij het zonnen door mijn bikini waren bedekt.

Maar ook het al een beetje gebruinde gedeelte stak wit af bij zijn bijna zwarte lijf en de handen die mij stevig vast hielden. Naakt lag ik voorover over de bankleuning en ik realiseerde mij dat ik verkracht ging worden. Dat zijn vrouw erbij zat maakte duidelijk geen enkel verschil en ik voelde hoe zijn grote zwarte hand mijn benen uit elkaar wrong en er een dikke vinger mijn blanke poesje in gleed.

Ruw ging hij met zijn vinger heen en weer en langzaam ontwikkelde er zich wat vocht als een natuurlijke reactie op deze binnen dringen. Met zijn andere hand greep hij mijn blonde haren en trok me met mijn hoofd opzij. Ik gilde toen ik hem weer zag. Zijn joggingbroek was naar beneden geschoven en er stond een zwart monster op mijn bleke gezicht gericht dat ik niet voor mogelijk had gehouden.

Ik had nooit een andere pik gezien dan die van Pieter en zijn trots van 15 cm leek een lucifertje bij dit monster. Ik had op internet wel eens met Pieter verhaaltjes gelezen over pikken zo groot als kinderarmpjes, maar dat hadden wij altijd als overdreven dikdoenerij gezien. Ik was zo bleu dat ik niet eens begreep wat hij wilde en pas nadat hij met zijn vingers mijn wangen in kneep en ik mijn mond wel moest openen merkte ik wat de bedoeling was.

De gigantische eikel werd in mijn mond geperst. Ik deed het duidelijk niet naar zijn zin en al snel werd mij met een klap duidelijk gemaakt dat ik beter mijn best moest doen. Uit pure overlevingsdrang deed ik instinctief mijn best en het leek hem beter te bevallen. Aan mijn haren begon hij mij nu steeds dieper over zijn pik te schuiven, maar er was domweg geen ruimte om hem nog verder toe te laten. Pal voor mij zag ik zijn grote zwarte pik heen en weer gaan tussen mijn lippen.

Kokhalzend onderging ik zijn behandeling en na wat een eeuwigheid leek voelde ik hoe hij mijn keel vol spoot. Ik was al blij dat hij gespoten had, want als Pieter gespoten heeft is het feest over. Dan streelden we nog wel wat, maar dan zat er geen actie meer in zijn pik.

Tot mijn verbazing verslapte de man helemaal niet en hij smeet mij nu op mijn rug over de armleuning en met mijn kut omhoog lag ik daar. Vol afgrijzen zag ik hoe hij tussen mijn benen ging staan en het zwarte van mijn speeksel en zijn zaad glimmende monster naderde mijn blanke kut.

Mijn benen werden met kracht maximaal uit elkaar getrokken en ik had het gevoel als of mijn benen in mijn liezen zouden afscheuren. Dan was er de eerste aanraking van zijn eikel met mijn tot dan strakke kutje. Ik voelde hoe de druk toe nam en dan werd mijn kut opgerekt tot het uiterste en gleed de eikel naar binnen. Zijn zwarte lijf stak daarbij schril af tussen mijn blanke benen.

Alleen de eikel gaf mij al het gevoel dat ik aan alle kanten uitscheurde, maar dan zette hij meer druk en schoof hij verder mijn droge kut in. Het brandde aan alle kanten en de hele flat moet haast wel mijn gegil gehoord hebben. Inderdaad reageerde er niemand op, want kennelijk was het inderdaad in die buurt de instelling om je niet te bemoeien met andermans zaken.

De neger begon nu neukende bewegingen te maken en zijn pik schuurde ook langs mijn klit. Langzaam begon er zich wat vocht te ontwikkelen in mijn kut en op een gegeven moment werd het wat dragelijker.

Dit voelde de man ook en het was voor hem een teken om nog dieper in mij te komen en uiteindelijk voelde ik zijn ballen tegen mijn kont slaan. Dat kon toch niet, dat betekende dat dat hele monster in mijn kut zat.

Of het kon of niet, hij zat er in en begon mij nu met lange halen te neuken. Steeds harder sloegen zijn ballen tegen mijn kont en mijn lichaam reageerde ook op deze ultieme opvulling van mijn kut. Ik voelde hoe ik reageerde en walgde van mijzelf. Ik werd hier meedogenloos verkracht en mijn lijf waardeerde het door opgewonden te raken.

De man greep mij nu bij mijn borsten en ik zag hoe mijn blanke borsten tussen zijn zwarte vingers gekneed werden. Zo trok hij mijn kut aan mijn borsten over zijn pik heen. Of ik wilde of niet, ik voelde wat er in mijn lijf reageerde en nadat ik mijn innerlijke verzet moest opgeven kwam ik klaar.

Ik kwam niet zomaar klaar, het werd mij zwart voor de ogen zoals ik kwam.

meesteres zoekt vaste slaaf opgerekte kut