Meisjes die spuitend klaarkomen neuk je nicht

meisjes die spuitend klaarkomen neuk je nicht

...

Sexparty limburg sex contact brabant
meisjes die spuitend klaarkomen neuk je nicht

...
Grote natte kut meisjes met kale kutjes


meisjes die spuitend klaarkomen neuk je nicht

Homos pijpen elkaar thaise vrouwen neuken


Tijdens de vele logeerpartijen, toen ze een stuk jonger waren. Als ze dan op het land hadden gespeeld, moesten ze zich voor het avondeten eerst nog even wassen. Brian en Ralf gingen dan na elkaar onder de douche, terwijl Denise in bad zat. Dat begon al op jonge leeftijd, toen seks voor hen nog helemaal geen thema was.

Jongetjes van 8 en meisjes van 6 zijn daar niet mee bezig. Maar een kleine tien jaar later was dat natuurlijk een heel ander verhaal. Want ook al waren ze toen allebei nog maagd; onschuldig waren ze allang niet meer. Hun tienerlichamen waren al helemaal klaar voor seks, en Brian vroeg zich voortdurend af hoe het zou zijn om met een meisje te neuken.

Bijna elke dag trok hij zich af, en terwijl hij in bed met zijn eigen lul speelde, neukte hij in zijn fantasie één van de leuke meisjes die hij kende. En vaak dacht hij dan ook aan zijn nichtje Denise, die hard op weg was om een mooie jonge vrouw te worden. En Brian maakte haar lichamelijke ontwikkeling van dichtbij mee. Bij elke logeerpartij was ze minder meisje, en meer vrouw. De laatste keer dat ze gelijktijdig naakt in de badkamer waren, was hij 18 en zij Eigenlijk al veel te oud om samen naakt te zijn, maar ze kenden elkaar al zó lang.

En ze waren niet anders gewend. Ze zijn nu vier jaar verder, en Brian weet nog heel goed hoe zijn nichtje er toen uitzag. Haar borsten waren weliswaar nog in de groei, maar wel al mooi en stevig.

Haar tepeltjes priemden parmantig naar voren, en haar venusheuveltje was bedekt met kleine blonde haartjes. En wat er daarna gebeurde, weet Brian ook nog: Zijn lul kwam met kleine schokjes overeind, en hij moest zich beheersen om niet ongegeneerd met zijn pik te gaan spelen. En terwijl hij zich verlekkerde aan de heerlijke tietjes van zijn nichtje, realiseerde hij zich opeens waar zij naar keek. Gebiologeerd staarde ze naar zijn stijve lul.

En toen hun blikken elkaar kruisten, zag Brian de geilheid in de ogen van zijn nichtje. Zelf was hij minstens zo geil, en in een flits dacht hij aan zijn fantasieën over heerlijke seks met Denise. En héél even had hij de neiging om bij haar in bad te stappen. Hij deed het niet – natuurlijk niet. Het kon niet, het mocht niet. Snel wendde hij zich af, en hij waste zich zo vlug hij kon. Diezelfde avond fantaseerde Brian dat hij wél in bad was gestapt, en dat Denise en hij heerlijk hadden geneukt.

En terwijl hij alleen in zijn logeerbed lag, kwam hij luid kreunend klaar. Na die dag had Brian zijn nichtje nooit meer naakt gezien; de logeerpartijen waren kort daarna gestopt. Maar al vier jaar lang denkt hij nog regelmatig terug aan die laatste keer in de badkamer. Want wat zou er zijn gebeurd als hij toen meer lef had gehad? Na het eten gaan de mannen weer verder met de bouw, en ook Denise gaat weer aan het werk. Brian ziet haar af en toe lopen, en elke keer geeft ze hem geile kriebels.

In gedachten neukt hij haar hard en diep, tot ze gillend klaarkomt. Ja, hij wéét dat het niet ‘mag’: Maar toch… wat zou hij graag één keer met zijn lekkere nicht willen neuken. Gewoon, om te weten hoe het is om seks met haar te hebben. En ook wel als afsluiting van de jeugd die ze samen hebben gedeeld. De vele logeerpartijen bij Ralf en Denise waren super, en een geile vrijpartij met zijn nichtje zou de kers op de taart zijn.

En zo slaat zijn fantasie voortdurend op hol, en steeds weer roept Brian zichzelf tot de orde. Maar het verlangen blijft. Ondanks zijn geilheid en de hitte, gaat de tijd toch nog vrij snel. En om half vier worden de mannen opnieuw naar binnen geroepen; deze keer voor de koffie. Voor Brian betekent dit dat zijn werkdag erop zit: En terwijl de andere mannen aan de keukentafel plaatsnemen voor een kop koffie, haalt Brian zijn tas met schone kleding uit de auto. Eerst maar eens douchen: Hij sluit zijn auto af, en hoort dan een bekende stem achter zich: Ik ben sinds half negen aan het werk geweest!

En ik heb toevallig wel vakantie! Nu ga ik eerst douchen, want ik ben helemaal bezweet. Want dit is hét moment om aan Denise te vragen of ze tegelijk met hem wil douchen, net als vroeger. En die knipoog geeft ze niet zomaar; misschien hoopt ze dat hij toehapt. Maar hij doet het niet: Waarom deed ze dat? Zou ze hem net zo graag willen als hij haar? Oké, hij ziet er niet slecht uit: Maar ze zijn familie… Als hij alleen nog in zijn boxershort staat, hoort hij opeens gefluister bij de deur: Ze laat haar ogen snel over zijn lichaam glijden, en stapt dan snel de badkamer binnen.

Ze sluit de deur, doet deze op slot, en kijkt haar neef gespannen aan. Weet je nog, van vroeger? Ze heeft wel lef: Daarom stelt hij haar snel gerust: Niemand mag ons horen…” Ze hebben elkaar al veel vaker naakt gezien, maar nu is het toch anders dan alle vorige keren. Toen waren ze een stuk jonger, en nog relatief onschuldig. Vind it leuk Op Facebook delen Op Twitter delen Embed: Hij neukt zijn zus in de douche angeboden door pornozot. Amateur meisje neemt een douch en vingert Heet koppel neukt in de douche Broer, zus en nog een zus?

Amateur met grote tieten betrapt onder de douche op verborgen cam Mijn zus neukt haar nieuwe vriend Hij neukt met de vriendin van zijn zus Mijn zus haar zelfvertrouwen opkrikken Broer en zus betrapt tijdens seks Haar figuur was normaal te noemen.

We lopen naar de woonkamer en ik ga op de bank zitten. Thea gaat tegen mijn benen aan op de grond voor de bank zitten. De tv staat zacht aan en laat een film van Cliff Richard zien. We kijken een beetje tv en drinken onze koffie. Af en toe kijkt Thea even omhoog naar mij en glimlacht wat. Ik zet mijn mok neer en streel haar haren. Als ik me buk om haar een kus in haar nek te geven draait ze haar hoofd.

Ze kijkt me aan en opent haar lippen een beetje. Heel snel likt ze langs haar lippen en drukt ze dan op de mijne.

Traag bewegen onze monden tegen elkaar en heel voorzichtig steekt ze haar tong tussen mijn lippen. Ik zuig er wat op en druk mijn tong tussen haar zachte lippen. Ze kust me weer, nu iets wilder, en trekt haar benen op. Terwijl ik haar kus voel ik haar hand in mijn nek en drukt ze me wat steviger tegen haar aan. Als we even stoppen en ik mijn blik naar beneden richt, kijk ik tot ver tussen haar benen.

Jong en geil als ik ben voel ik mijn geslacht dikker worden. Maar ze doet niets aan de inkijk. Integendeel, als ze me weer zoent zie ik dat ze haar knieen wat verder uit elkaar doet. Weer kijk ik tussen haar benen en zie haar dijen, en een roze broekje onder de panty die ze aan blijkt te hebben. Ik zeg dat ik wel zoiets gehoord had. Ik kus haar en stel voor dat we gaan. We staan op en ze legt haar hoofd tegen mijn schouder. We rijden naar Noordwijk en onderweg kijk ik met ander ogen naar haar benen nu ik daarstraks tot ver in rozige verten heb kunnen kijken.

Als we binnen in de disco zijn, blijft ze dicht bij me en dansen en drinken we wat. Als er een rustig nummer wordt gespeeld, drukt ze zich tegen me aan en dansen we langzaam. Mijn handen glijden naar haar billen en ik druk mijn been een beetje tussen die van haar. Ik voel haar venusheuvel tegen mijn dij en voel mijn lul groeien. Met spijt laat ik haar los en loop achter haar aan naar de jassen.

Ze pakt mijn arm en drukt zich onder het lopen stevig tegen me aan. In de auto draait ze zich naar me toe en geeft me een kus. Bij haar thuis gekomen vraagt ze wat ik wil drinken.

Doe maar Cola-tic zeg ik en laat me weer op de bank vallen. Ik spring blij verrast op en volg haar naar haar kamertje. Typische meidenrommel, kleren overal, lekkere geurtjes en een 1-persoon bed met allemaal knuffels. Ze gaat op bed zitten en klopt naast zich. Ik ga naast haar op bed zitten en sla een arm om haar middel. Ze kijkt me aan en drukt een lange kus op mijn mond. Ik leg mijn arm om haar schouders en trek haar kussend naar achteren op haar bed.

Teder blijf ik haar warme licht geopende mond zoenen en draaien onze tongen in het rond. Mijn hand ligt stil op haar knie. Stukje voor stukje schuif ik mijn hand onder haar rokje en laat hem net boven haar knie op haar dij liggen. Af en te druk ik een beetje. Als ik mijn hand na een tijdje naar de binnen kant van haar dij laat glijden, legt ze haar been wat opzij en ligt nu tegen mijn benen.

Traag schuif ik mijn hand weer wat verder terwijl ik haar blijf zoenen. Op haar mond, oor, nek, al;les komt aan bod. Ik voer de druk op de binnenkant van haar dij wat op en druk haar been wat tegen mijn kruis aan. De dikke bult moet ze wel voelen, maar verder doe ik niks, behalve zoenen. Ik voel haar zuchten en haar adem gaat wat horten. Langzaam schuift mijn hand weer wat op en wordt het steeds een beetje warmer daar.

Als ik mijn vinger nu zou uitstrekken zou ik haar broekje kunnen voelen. Ik schuif mijn hand nog wat op en laat hem dan weer naar haar knie glijden.

Ik kus haar en leg mijn hand op haar buik en schuif hem onder haar truitje. Ze drukt haar been wat steviger tegen mijn kruis en zucht eens diep. Ik voel haar blote warme buik en schuif mijn hand naar haar borst. Tot mijn verrassing draagt ze geen bh en voel ik haar zachte bollen.

Ik masseer haar borsten en voorzichtig steken haar tepels hun kopjes op. Ik blijf dit een tijdje doen en langzaam gaat een hand van haar naar haar truitje en trekt ze dit omhoog. Ik zie haar borsten en de stijve tepels. Ik sluit mijn lippen rond een tepel en zuig en lik hieraan terwijl ik met mijn hand de onderkant van haar borst wat naar boven druk. Ik neem dan de een, dan de andere borst en lik of zuig haar mooie lange tepels.

Terwijl ik met haar borsten speel, laat ik mijn hand weer onder haar rok glijden. Nu iets minder langzaam maar wel tot voor haar broekje. Mijn lul is keihard en doet bijna pijn in de nauwe ruimte van mijn spijkerbroek.

Ik laat mijn hand weer verder langs de binnenkant van haar dij glijden en voel het kruis van haar panty. Even stokt haar adem, maar dan voel ik dat ze haar heupen heel voorzichtig omhoog drukt. Ik druk wat meer tegen het kruisje en voel de enorme warmte.

Langzaam masseer ik het kruisje door rondjes te draaien. Ze wordt steeds wat zachter in haar kruis. Heel rustig ga ik wat overeind zitten en schuif mijn handen onder haar rokje langs de buitenkant van haar benen. Ze kijkt me aan met grote ernstige ogen en ligt haar billen wat van het bed.

meisjes die spuitend klaarkomen neuk je nicht