Mooi klein kutje bi vrouw nl

mooi klein kutje bi vrouw nl

..

Erotische massage asten neuken op podium

Ik, die dacht dat ze een cola of iets dergelijks zou drinken kwam bedrogen uit want ze wilde net zoals ik een wit wijntje.

Uit interesse vroeg ik of ze nog school volgde. Haar antwoord was negatief want ze werkte als stagiaire op de administratieve dienst van een bedrijf dat overslag van goederen verzorgde. Bleek dat ze in dezelfde firma werkte als ik waar ik chef was van het expeditiegedeelte. Dat depot was twee minuten verwijderd van het hoofdgebouw. Daarom stapte ze 's morgens als eerste van de tram.

Ja, twee dagen geleden heb ik de bovenbuurvrouw nog geneukt! Het gesprek ging nog een tijdje verder in die richting. Na het zoveelste wijntje rekende ik af en we vertrokken naar mijn favoriete restaurant. Ook daar volgde ze me door een aperitiefje te drinken en bij het eten nam ze ook wijn. Tijdens het eten had ze me af en toe geil aangekeken en soms gezinspeeld in de richting van seks. Dan giechelde ze als een puber. Een uurtje later hing ze aan mijn arm toen we naar mij thuis wandelden want ze wilde nog niet naar huis.

Ze had haar moeder verwittigd dat ze met iemand uit zou gaan en misschien laat naar huis zou komen. Bij mij thuis aangekomen liet ik haar plaats nemen in de sofa en vroeg of ze nog een afzakkertje wilde. Een borreltje cognac en een sigaretje zag ze nog wel zitten. Enkele tellen later zette ik me naast haar op de sofa. De schrik sloeg me rond het hart, oh nee toch weer niet zo eentje die graag met me wilde trouwen dacht ik. Ik liet niets merken maar mijn hersenen werkten wel, bood dit mooie maagdelijke vrouwtje zich aan.

Lindy stak een volgende sigaret op en vroeg nog om een borreltje. Nadat ze haar glas terug op de salontafel had gezet stond ze plots recht, ze moest plassen.

Ik zei haar waar ze het toilet kon vinden en van die gelegenheid maakte ik gebruik om mijn hand tussen mijn jeansbroek en de elastiek van mijn short te steken en mijn nog steeds stijve lul omhoog te trekken zodanig dat mijn eikel bijna boven mijn jeans uitkwam.

Als een dikke rol tekende hij zich af in mijn broek. Even later kwam Lindy de living weer ingestapt en meteen gleden haar ogen naar mijn kruis waar ik mijn handen voorhield. Ze naderde langzaam, schoof mijn salontafel opzij en langzaam maakte ze van boven naar beneden de knoopjes van haar jurkje los.

Nauwlettend hield ze me in het oog toen ze het jurkje van haar schouders liet glijden. Mijn gevangen lul kreeg opnieuw een boost, ik voelde het bloed door mijn dikke aders jagen. Waarom Lindy een behaatje droeg wist ik niet, misschien omdat het sexy was. Haar borstjes, net twee appeltjes staken fier recht vooruit. Het roze dingetje was zo dun van stof dat het niets kon verbergen.

De donkerbruine tepelhoven waren bijna zo groot als haar tietjes zelf en in de midden ervan prijkte een tepel zo groot en dik als het sopje van een pink. Ik vond haar een bangelijk mooi vrouwtje, weliswaar ietwat klein van gestalte maar alles was in proportie. Lindy had een wespentaille, een plat buikje en mooie slanke benen. Ze droeg een roze minuscuul slipje dat amper haar dikke pubis bedekte.

Door de dunne stof heen zag ik dat haar driehoekje begroeid was met blonde haartjes en dat ze dikke schaamlippen had waar de stof van het slipje ietwat tussen gekropen was.

Ik was dan ook gezegend met een lul van achttien en een halve centimeter lang en zes dik, daarbij had ik er nog een paar deftige kloten bijgekregen die zo groot waren als ganzeneieren.

Met beide handen omvatte ze mijn lul en bewoog het vel langzaam op en neer terwijl ze met haar tongetje de druppels voorvocht die uit mijn eikel rolden oplikte. Dat zal wel de laatste borrel zijn voor ik mijn lul in je kutje boor geile zuighoer dacht ik. Nadat ze onze glazen had gevuld zette ze de fles terug op de salontafel. Na het sporten douch ik en ik ontdek dat de fitnesszaal is aangesloten op een saunaruimte, compact maar redelijk compleet, met stoombad, koud dompelbad en jacuzzi.

Het is pas vroeg in de avond dus ik denk "waarom niet? Het is rustig, op een paar wat oudere mannen na, vijftigers, duidelijk zakenmannen, die in een hoekje van de relaxruimte zitten te praten, is er niemand. Ik stap de saunacabine in en strek mij uit op die heerlijke witte hotelhanddoek, dat is pas echt genieten! Na een paar minuten slaan de warmte en de ontspanning van na het sporten toe en ik glijd weg in een soort half-bewusteloze toestand. Ik schrik op als de deur van de sauna opengaat, een koude luchtstroom, er gaat onwillekeurig een schok door mijn lichaam en ik draai mijn hoofd naar de deur: Plotseling vervloek ik die grote hotelhanddoeken, waren ze maar kleiner, dan zag ik meer van haar, dat goddelijke lichaam.

Natuurlijk valt het haar op dat ik opkijk en ze doet geen moeite mijn blik te vermijden. In het Engels spreekt ze me aan: Ik word altijd geil van vrouwen die net fris onder de douche vandaan komen, de haren nog nat, blosjes op de wangen van de warmte en voordat ik wat kan zeggen voel ik mijn pik reageren, een klein beetje, maar voldoende om op te vallen en ik zie dat zij het ook ziet en ze glimlacht.

Even sta ik met mijn mond vol tanden, maar ik herpak mijzelf snel, lach en zeg "heerlijk, maar wel erg rustig, wat gezelschap is van harte welkom".

Het ijs is gebroken en ze stelt zich voor: Ik betrap mezelf erop dat ik al een beeld had gemaakt van dat lichaam tijdens het sporten, en ik moet zeggen dat wat ik nu te zien kreeg toch wel heel dicht in de buurt van wat ik mij voorgesteld had kwam.

Haar borsten zijn groot en stevig, met mooie duidelijke tepels, overgaand in een stevige platte buik, die ze ongetwijfeld te danken heeft aan regelmatig sporten, met daaronder een op een streepje na kaalgeschoren kutje, een kleine geile tattoo in haar lies, een dolfijntje, erg sexy.

Als ze zich omdraait om haar handdoek neer te leggen, gunt ze me een blik op haar even perfecte kontje en laat ze bukkend ongeneerd haar kutje verder visueel inspecteren.

Ze moet mijn blik haast gevoeld hebben maar laat niks merken. Mijn pik, in de sauna normaal gesproken meestal toch slap, is half-stijf, nog net niet op het gĂȘnante af, maar het is duidelijk dat de komst van Katya mij niet onberoerd laat en dat weet zij ook, dat kan niet anders.

Ik doe mijn best om me weer te concentreren op de warmte en alles verder los te laten, maar de diepe ontspanning van voor haar komst keert niet meer terug en hoezeer ik ook mijn best doe, ik kan het niet laten om om de paar minuten een blik te werpen op dat hemelse lichaam dat uitgestrekt op de bank schuin tegenover de mijne ligt.

Ik zie zweetdruppels parelen op haar armen, dijen, borsten, af en toe veegt ze een lastige druppel weg, haar handen gaan over haar borsten en buik, richting haar dijen. Ze kijkt me aan en ik voel me betrapt: Of zijn het mijn mannelijke hormonen die met me op de loop gaan?

Ik mompel wat en ga rechtop zitten. Eigenlijk is het tijd om eruit te gaan, ik lag er al een tijdje voor Katya binnenkwam en de warmte begint nu toch echt toe te slaan. Ik sta op en merk dat mijn pik toch meer rechtop is gaan staan dan ik dacht; hij staat praktisch recht vooruit en valt niet te verbergen. Ik zie Katya's blik, alsof ze wil zeggen: Ik ben in ieder geval toe aan een plens koud water en komt daarmee weer enigszins bij mijn positieven.

Terwijl ik me afdouch komt zij ook de sauna uit en ze springt linea recta in het koude dompelbad! Proestend en met kippenvel en duidelijk stijve tepels staat ze een minuut of zo later naast mij onder de douche. Ook zij lijkt aardig losgekomen door de opfrissing en ze begint al douchend een gezellig kletspraatje met me. Over dat ze met haar vriend mee op zakenreis is, dat ze eigenlijk met hem samenwerkt als een soort personal assistant maar dat ze nu vrijaf heeft terwijl hij met een zakenvriend in de stad is gaan eten.

Ik vertel haar dat ik een Nederlandse IT ondernemer ben met een vestiging in Riga, die ik regelmatig bezoek en dat ik deze avond ook verder geen plannen heb. Dat hoeft ze me geen twee keer te zeggen en binnen no time zitten we heerlijk ontspannen in het hete bubbelende water. Het voelt niet of alsof we eigenlijk "perfect strangers" zijn, misschien komt het wel omdat ze lekker dicht naast me gaat zitten, haar bovenbeen raakt regelmatig het mijne.

Ik kan er niks aan doen, mijn pik wordt steeds harder, door de combinatie van bubbelend water en buurvrouw. En als ze haar hand op mijn bovenbeen legt wordt het er niet minder op. Haar hand schuift nu iets verder over mijn been en ze raakt mijn nu keihard geworden pik aan.

Ik kan even niks meer zeggen, ik zak onderuit met mijn achterhoofd op de rand van het bubbelbad en geniet. Ze laat haar hand op en neer gaan over mijn pik, naar beneden naar mijn ballen. Dat heb je vast niet voor mij gedaan Ik zeg niks en laat haar verder haar gang gaan.

Deze dame weet wat ze doet, de perfecte combinatie van ritme, afwisseling en grip om mij helemaal gek te maken. Telkens als ik denk klaar te komen, vertraagt ze, laat ze even los of knijpt juist extra hard, overduidelijk om mijn orgasme te voorkomen.

Plotseling laat ze mijn pik los en staat op uit het bubbelbad, in haar volle geile goddelijke naakte glorie. Aan de glinstering tussen haar nu half geopende kutlipjes en opgerichte clit kan ik zien dat zij ook geil geworden is, maar toch ziet het eruit alsof ze zichzelf - anders dan ik - volledig onder controle heeft.

Dan zien we daarna wel wat er verder nog gebeurt. De oudere heren zitten nog steeds op hun praatstoelen en ik voel hun blikken op mijn snoeiharde pik als ik zelf ook opsta uit het bad om mijn handdoek te pakken en naar de kleedkamer te gaan. In mijn hotelkamer aangekomen weersta ik de verleiding om mijzelf klaar te trekken; meer dan een halve minuut zou het me niet gekost hebben, maar het idee van de afspraak in de bar die avond en wat er wellicht daarna nog kan gebeuren, weerhoud mij ervan.

Ik pak mijn laptop en ga nog een uurtje aan het werk, altijd een goede remedie tegen ongewenste erecties! Als ik tegen 23 uur in de bar aankom zie ik Katya al zitten met wat ongetwijfeld Dmitri moet zijn, een ijsemmer met een fles champagne op de bar en 3 glazen, klaar om ingeschonken te worden.

Katya ziet er fantastisch uit, in een strak cocktailjurkje, eenvoudig maar toch duur uitziend, sexy zonder ordinair te worden, en op vervaarlijke stiletto hakken, zodat ze bijna net zo groot is als Dmitri en ook niet veel onderdoet voor mijn 1m Dit is een klassevrouw en hoewel Dmitri ook geen watje lijkt te zijn, vraag ik me wel een moment af wie nou wiens assistent is Twee flessen champagne later staat Katya op, ongeveer even abrupt als toen ze het bubbelbad een paar uur eerder verliet en ze zegt: Alsof het de normaalste zaak van de wereld is staan zowel Dmitri als ik gedwee op en volgen haar.

In de lift naar boven zwijgen we alledrie, maar de spanning is voelbaar en het is volstrekt duidelijk wie hier de touwtjes in handen heeft. Het stel blijkt te overnachten in een van de luxe suites van het hotel en Katya gaat op de bank zitten die in de hoek schuin tegenover het grote king size bed staat.

Zwijgend kleden Dmitri en ik ons uit, waarbij we af en toe een blik over elkaar's lichaam laten gaan. Ook Dmitri's pik is al lang niet slap meer, hij heeft een flink exemplaar en is ook lekker glad geschoren. Ik speel met mijn pik die al snel zijn volle lengte en dikte bereikt. Ik kijk met een schuin oog naar mijn buurman, die ook lekker met zichzelf bezig is.

Zijn pik heeft de perfecte vorm en formaat van een pornoster, met een grote glanzende eikel en een dooraderde schacht. Zijn geschoren balzak daaronder is eveneens van flink formaat, dat belooft wat voor zijn zaadproductie! Met een hand masseert hij zijn ballen en met de andere rukt hij bedreven aan zijn pik, die inmiddels ook recht overeind staat.

Katya vraagt zich niet eens af of ik dat wel wil, die conclusie had ze blijkbaar vanmiddag in de sauna al getrokken, of het kan haar niets schelen. Ik zie dat het schouwspel haar ook niet onberoerd laat, want ze gaat met haar handen over haar lichaam, over haar borsten die nog onder de stof van haar jurkje zitten, de tepels duidelijk hard geworden, naar beneden richting haar in kousen gehulde benen, ertussen, haar vinger glijdt in haar ongetwijfeld kletsnatte slipje, tussen haar kutlipjes en over haar klitje.

Dmitri is inderdaad een kei in het pijpen en binnen no time staat mijn pik keihard recht omhoog. Tijdens het pijpen gaan zijn handen afwisselend over mijn ballen en kontje, zijn vinger ertussen, zoals zijn vriendin in het bubbelbad deed, mijn aarsje stimulerend en daarna weer richting mijn tepels en over de rest van mijn lichaam.
mooi klein kutje bi vrouw nl

..
Hete meide gratis seks gezocht


mooi klein kutje bi vrouw nl

Stiekem sex squirt sex


Over dat ze met haar vriend mee op zakenreis is, dat ze eigenlijk met hem samenwerkt als een soort personal assistant maar dat ze nu vrijaf heeft terwijl hij met een zakenvriend in de stad is gaan eten. Ik vertel haar dat ik een Nederlandse IT ondernemer ben met een vestiging in Riga, die ik regelmatig bezoek en dat ik deze avond ook verder geen plannen heb.

Dat hoeft ze me geen twee keer te zeggen en binnen no time zitten we heerlijk ontspannen in het hete bubbelende water. Het voelt niet of alsof we eigenlijk "perfect strangers" zijn, misschien komt het wel omdat ze lekker dicht naast me gaat zitten, haar bovenbeen raakt regelmatig het mijne.

Ik kan er niks aan doen, mijn pik wordt steeds harder, door de combinatie van bubbelend water en buurvrouw. En als ze haar hand op mijn bovenbeen legt wordt het er niet minder op. Haar hand schuift nu iets verder over mijn been en ze raakt mijn nu keihard geworden pik aan. Ik kan even niks meer zeggen, ik zak onderuit met mijn achterhoofd op de rand van het bubbelbad en geniet. Ze laat haar hand op en neer gaan over mijn pik, naar beneden naar mijn ballen. Dat heb je vast niet voor mij gedaan Ik zeg niks en laat haar verder haar gang gaan.

Deze dame weet wat ze doet, de perfecte combinatie van ritme, afwisseling en grip om mij helemaal gek te maken. Telkens als ik denk klaar te komen, vertraagt ze, laat ze even los of knijpt juist extra hard, overduidelijk om mijn orgasme te voorkomen.

Plotseling laat ze mijn pik los en staat op uit het bubbelbad, in haar volle geile goddelijke naakte glorie. Aan de glinstering tussen haar nu half geopende kutlipjes en opgerichte clit kan ik zien dat zij ook geil geworden is, maar toch ziet het eruit alsof ze zichzelf - anders dan ik - volledig onder controle heeft. Dan zien we daarna wel wat er verder nog gebeurt.

De oudere heren zitten nog steeds op hun praatstoelen en ik voel hun blikken op mijn snoeiharde pik als ik zelf ook opsta uit het bad om mijn handdoek te pakken en naar de kleedkamer te gaan.

In mijn hotelkamer aangekomen weersta ik de verleiding om mijzelf klaar te trekken; meer dan een halve minuut zou het me niet gekost hebben, maar het idee van de afspraak in de bar die avond en wat er wellicht daarna nog kan gebeuren, weerhoud mij ervan. Ik pak mijn laptop en ga nog een uurtje aan het werk, altijd een goede remedie tegen ongewenste erecties!

Als ik tegen 23 uur in de bar aankom zie ik Katya al zitten met wat ongetwijfeld Dmitri moet zijn, een ijsemmer met een fles champagne op de bar en 3 glazen, klaar om ingeschonken te worden. Katya ziet er fantastisch uit, in een strak cocktailjurkje, eenvoudig maar toch duur uitziend, sexy zonder ordinair te worden, en op vervaarlijke stiletto hakken, zodat ze bijna net zo groot is als Dmitri en ook niet veel onderdoet voor mijn 1m Dit is een klassevrouw en hoewel Dmitri ook geen watje lijkt te zijn, vraag ik me wel een moment af wie nou wiens assistent is Twee flessen champagne later staat Katya op, ongeveer even abrupt als toen ze het bubbelbad een paar uur eerder verliet en ze zegt: Alsof het de normaalste zaak van de wereld is staan zowel Dmitri als ik gedwee op en volgen haar.

In de lift naar boven zwijgen we alledrie, maar de spanning is voelbaar en het is volstrekt duidelijk wie hier de touwtjes in handen heeft.

Het stel blijkt te overnachten in een van de luxe suites van het hotel en Katya gaat op de bank zitten die in de hoek schuin tegenover het grote king size bed staat. Zwijgend kleden Dmitri en ik ons uit, waarbij we af en toe een blik over elkaar's lichaam laten gaan.

Ook Dmitri's pik is al lang niet slap meer, hij heeft een flink exemplaar en is ook lekker glad geschoren. Ik speel met mijn pik die al snel zijn volle lengte en dikte bereikt. Ik kijk met een schuin oog naar mijn buurman, die ook lekker met zichzelf bezig is. Zijn pik heeft de perfecte vorm en formaat van een pornoster, met een grote glanzende eikel en een dooraderde schacht. Zijn geschoren balzak daaronder is eveneens van flink formaat, dat belooft wat voor zijn zaadproductie!

Met een hand masseert hij zijn ballen en met de andere rukt hij bedreven aan zijn pik, die inmiddels ook recht overeind staat. Katya vraagt zich niet eens af of ik dat wel wil, die conclusie had ze blijkbaar vanmiddag in de sauna al getrokken, of het kan haar niets schelen. Ik zie dat het schouwspel haar ook niet onberoerd laat, want ze gaat met haar handen over haar lichaam, over haar borsten die nog onder de stof van haar jurkje zitten, de tepels duidelijk hard geworden, naar beneden richting haar in kousen gehulde benen, ertussen, haar vinger glijdt in haar ongetwijfeld kletsnatte slipje, tussen haar kutlipjes en over haar klitje.

Dmitri is inderdaad een kei in het pijpen en binnen no time staat mijn pik keihard recht omhoog. Tijdens het pijpen gaan zijn handen afwisselend over mijn ballen en kontje, zijn vinger ertussen, zoals zijn vriendin in het bubbelbad deed, mijn aarsje stimulerend en daarna weer richting mijn tepels en over de rest van mijn lichaam. Hij pijpt mij diep en onwillekeurig pak ik zijn hoofd en neuk hem in zijn keel. Katya kijkt goedkeurend en roept "neuk hem maar goed in zijn mond, dat sletje", intussen haar vingers steeds dieper en heftiger in haar kut bewegend, haar andere hand afwisselend over haar klitje en dan weer richting haar grote tieten gaand.

Genietend van het diepe pijpen van Dmitri heb ik onwillekeurig mijn ogen gesloten. Plotseling voel ik dat ik met zachte drang op mijn rug op het bed word geduwd. Katya is uit de stoel gekomen en staat op haar kousen en stiletto's na naakt voor mij. Ze stapt op het bed en manoeuvreert haar goddelijk gladde en glimmend natte kutje boven mijn gezicht. Ze pakt mijn hoofd met twee handen en laat er absoluut geen twijfel over wie er "in control" is. Al snel is mijn gezicht kletsnat van haar sappen, ze smaakt heerlijk, de perfecte zoet-zilte opvolging van de champagne die zo even nog rijkelijk vloeide.

Dmitri zuigt intussen op mijn keiharde lul of zijn leven er vanaf hangt. Katya pakt mijn pikt bij de basis en knijpt er flink hard in en grijpt daarna mijn gevulde balzak stevig vast. Aan de gespannen ondertoon in haar stem kan ik wel horen dat mijn gelik effect heeft gehad ze is duidelijk opgewonden, op het randje van klaarkomen als je het mij vraagt.

Maar mij wordt niets gevraagd, uiteraard. Even plotseling als ze op mijn gezicht was gaan zitten is ze er ook weer vanaf en in een vloeiende beweging draait ze zich om en laat haar goddelijk strakke gladde kutje over mijn paal glijden. Ik kreun het uit en kom bijna klaar van de combinatie van strak en zacht, van haar oergeile natheid.

Ze pakt mijn beide tepels tussen duimen en wijsvingers en draait eraan, om mij zonder woorden te herinneren aan de nog ontbrekende toestemming voor de broodnodige ontlading Zo langzamerhand voel ik mij van top tot teen "lul", een gebruiksvoorwerp voor haar genot. Blijkbaar werd intussen Dmitri mijn kant uit gedirigeerd, want opeens zie ik vanuit mijn halfgeopende ooghoeken een grote pik boven mijn gezicht verschijnen, die ik vervolgens tussen mijn lippen voel glijden.

Hoewel onervaren kost het mij weinig moeite om zijn flinke pik te verwerken en instinctief weet ik blijkbaar wat ik moet doen, want Dmitri's lichaam begint zich ook steeds ritmischer te bewegen, als in trance, we bewegen alle drie als een lichaam. Met een kreet kondigt Katya haar eerste orgasme van die avond aan, en als ze niet tegelijkertijd mijn tepels op een gemene manier had rondgedraaid, zou de schroefvormige samentrekking van haar vaginawanden zeker ook mijn zaad uit mijn ballen hebben gezogen.

Nadat haar orgasme is afgezwakt stapt ze pardoes van het bed af en verdwijnt uit beeld. Zonder daarvoor een duidelijk opdracht te hebben gekregen houdt ook Dmitri op om zijn pik tegen mijn keelwand aan te stoten. Hij gaat hoorbaar hijgend naast mij liggen, blijkbaar in afwachting van wat komen gaat.

Alle besef van tijd lijkt verdwenen en ik ben niet verrast als plotseling Katya voor ons staat, met een grote voorbinddildo omgegespt. Ze hoeft ons maar aan te kijken en instinctief weten Dmitri en ik wat er van ons verwacht wordt: Het is duidelijk dat Dmitri ervaring heeft, want hij neemt de pik zonder al te veel moeite diep achter in zijn keel.

Ik heb niet veel te doen totdat Katya mijn hoofd richting haar achterkant dirigeert en ook nu zijn er geen woorden nodig om te begrijpen wat ze wil. Ze zet een been op het bed, zodat haar kontje en kutje open en bloot voor mij staan en zonder aarzelen duw ik mijn gezicht vol tussen haar heerlijke sportbillen en lik ik haar beide gaatjes. Al snel wordt Dmitri op zijn hondjes op het bed gezet en verdwijnt de nat van het speeksel gladde dildo in zijn blijkbaar ervaren kontje.

Met een hand naar achteren pakt Katya mijn hoofd om duidelijk te maken dat het niet de bedoeling is dat ik het schouwspel ga bekijken. De amateur meiden in deze categorie geven graag een pijpbeurt en genieten intens van pijpen, zuigen, sabbelen, likken en slikken.

Kom snel genieten van blow job foto's en films. Stelletjes en trio Koppels, spannende trio sex en heftige gang bangs Porno met zijn allen tegelijk. Doe mee en plaats foto's en filmpjes van sex met je partner, een wildvreemde of met meerdere mensen tegelijk! Natuurlijk kun je ook genieten van foto's en films van andere geile stelletjes en trio's! Meiden onder elkaar Sex foto's en geile filmpjes van lesbische of bi amateur meiden, mmm Meisjes die elkaar lekker zoenen, overal strelen en likken?

Kom snel verder kijken naar deze lesbische kanjers. Als je zelf ondeugende plaatjes of hete videos hebt, plaats deze dan hier en laat iedereen lekker meegenieten! Mijn sex toy Lekker spelen met dildo's, vibrators en andere geile sex toys maken het extra spannend. Doe mee en laat jouw favoriete sexspeeltje zien. Foto's en filmpjes waarin je jezelf verwent met je favoriete toy kun je hier plaatsen, en ontdek wat andere leden er van vinden.

Kijken en een reactie geven mag natuurlijk ook! Voyeur en upskirt Stiekem gluren en onder korte rokjes kijken, word jij al geil bij alleen al de gedachte? Dan is deze spannende rubriek voor jou, geile voyeur. Lekker hoor, upskirt foto's en films van vrouwen die helemaal niet in de gaten hebben dat ze worden bekeken.

Bekijk het hier en plaats ook jouw eigen pikante materiaal! Voeten, benen en schoenen Raak jij ook zo opgewonden van mooie voeten, lekkere benen, sexy schoenen en kousen? Deze amateurs laten het allemaal aan je zien. Blote voetjes, mooie benen in een sexy panty of schoenen met hoge hakken, hier vind je het. Deze heerlijke vrouwen uit Nederland en Belgie laten het graag zien. BDSM, fetish en extreem Ben jij in voor hardcore kinky pornofilms en foto's?

Heftige bondage, sado masochisme, latex, kaarsvet spelletjes of ander kinky materiaal, je ziet het allemaal in deze bizarre categorie. Extreem fetish en BDSM plezier vind je hier, alsmede leden met dezelfde spannende interesses. Sex dating Op zoek naar afspraakjes en dating? Plaats een oproep in deze rubriek voor sex dating en wie weet ontmoet jij de date van je leven. Plaats een leuke uitdagende foto van jezelf en geef duidelijk aan waar je precies naar op zoek bent, zo vergroot je je kansen op succes.

Veel spannend date plezier toegewenst! Sex humor Lachen om sex en porno is gezond. Heb jij grappige, gekke of bizarre plaatjes of filmpjes? Wacht dan niet langer en plaats ze hier in de categorie sexhumor. Het kan ons niet gek genoeg zijn, zolang het maar met seks en erotiek te maken heeft. Heb jij iets grappigs te laten zien?

Plaats het hier en laat ons lachen: Mannen hetero Geniet van naakte mannen in volle glorie. Speciaal voor onze vrouwelijke bezoekers, en voor de mannen die het waarderen. Mannen plaatsen hier spannende foto's van hun hele lichaam, en kijken wat de vrouwtjes vinden. Dames, we wensen jullie alvast veel kijkplezier en spreek je mening uit! Laat je pik zien Heren, wees trots en laat je pik zien. Spiegeltje spiegeltje aan de wand, wie heeft de grootste, mooiste, dikste piemel van het land?

Plaats een foto van jouw paal en kijk wat andere leden vinden! Dames, geniet van deze grote collectie penissen, en laat weten welke jij het lekkerst of mooist vind. Mannen homo of bi Kijk je graag naar homo porno, of twee bi mannen met met een vrouw erbij? Dan hoef je niet verder te zoeken. Kom snel verder en geniet van de lekkerste kerels die hun pik, kont of hele lichaam laten zien. Hier staan alleen homosexuele en bisexuele mannen, die graag laten zien wat ze in huis hebben.

Mannen extreem Als je er van houdt om echt ver te gaan, bekijk dan de bizarre, extreme foto's en films in deze categorie voor mannen zonder taboes. Je komt er echt van alles tegen. Mannen met speeltjes, bondage en nog veel meer spannends.

mooi klein kutje bi vrouw nl