Naakt pissen gele kut

naakt pissen gele kut

Jouw gratis sex films! Gluren naar een pissende tiener kut ×. Login om een reactie te plaatsen » Reacties 0 Er zijn momenteel geen reacties. Je kunt de eerste zijn. Gerelateerde sex films Bekijk alle » ». Opa gluurt naar jonge, buitenlandse grietjes in het park. Voor de theorie mag Carmen even met de rij instructeur mee naar huis. Gluren met spycam naar een blonde MILF. Stiekem filmen terwijl de buren liggen te naaien. Mama dacht dat ze alleen thuis was, helaas John Spion gluurt ook tijdens zijn vakantie naar de mooie meisjes op het strand.

Zuigen op een anonieme lul. Knap blondje ontdekt een neukgat op het toilet. Hoge nood leidt blondje naar gloryhole.

Na een ochtend hard werken speelt ze met de loempia van haar collega. Gluren naar natte poes in badkuip. Gelijk voegde ze de daad bij het woord en fietste een bospad in. Angela stopte en draaide om "Wacht op mij, ik moet ook nodig. Iets van de weg af stonden er een paar dichte bosjes, waar Marian achter verdween. Ze sprong van de fiets en zette hem snel tegen een boom.

Ze deed haar rokje omhoog en rukte haar slipje tot onder haar knieen. Met haar kont naar achteren en haar benen uit elkaar begon ze met een dikke straal te pissen. Angela stopte en keek toe hoe Marian met haar kont hoog in de lucht stond te pissen. Ze sprong ook snel van de fiets. Ze bleef kijken naar de billen van Marian. Het donkere anusje puilde uit en een stevige pisstraal kletterde van tussen twee kale schaamlippen op de bosgrond. Maria keek om en zag dat Angela gebiologeerd stond te staren naar haar kontje en de plasstraal.

Haha, dat gaan we nog een keer doen. Kijken wie het verste komt. Laat maar eens zien hoever jij komt". De straal urine uit het kutje van Marian stopte en ze schudde de laatste druppels er uit. Angela zag haar poepgaatje pulseren toen ze de laatste druppels er uit perste.

Angela had ook niets bij. Nog steeds met haar kont in dezelfde pose wreef ze een paar keer nadrukkelijk met haar vingers door haar natte flamoes. Ze keek ondertussen haar vriendin glimlachend aan. Vervolgens wreef ze haar hand af aan haar slip en draaide zich om. Zo stond ze in haar blote kut voor Angela. Haar lippen waren kaal maar op haar venusheuveltje stond een mooi getrimd streepje. Ze bukte om haar broek weer op te trekken. Jij hebt ook uitgebreid naar mij gekeken.

Ik wil wel eens zien hoe ver je komt. Met een been stapte ze uit haar broekspijp zodat ze nu volledig in haar blote kont voor haar vriendin stond. Ze ging op haar hurken zitten met haar benen wijd. Met een hand leunde ze achterover en met de andere ging ze naar haar kutje. Marian keek met grote ogen recht in het kutje van haar vriendin. Ze hadden elkaar al vaak genoeg naakt gezien, bij gym en zo, maar dit was andere koek. Angela's poesje was helemaal kaal en ze had lekkere grote schaamlippen.

Deze trok ze met haar vingers uit elkaar, zodat haar gaatje wijd open stond. Zo had Marian nog nooit haar vriendinnetje gezien. Haar neukgaatje was zacht en roze en glansde van het vocht.

Ze keek even verbeten en toen schoot er een grote straal pis uit haar plasgaatje. Met een grote boog vloog de lichtgele urine een meter of 3 verder spetterend in de bosjes.

Met haar vingers masseerde Angela haar kutje zodat de straal in een soort spiraal heen en weer bewoog. Nog even raakte ze de tak van een laag boompje en daarna begon de straal snel minder te worden en stopte.

Marian zag een klein straaltje langs Angela's bil naar beneden lopen, een laatste kleine spurt volgde en de laatste druppels vielen in de zachte mosgrond. Een paar goudgele druppels bleven aan Angela's bil hangen. Met haar hand veegde ze ze weg en wreef ook nog even langs haar vochtige lippen. Je hebt net geplast" vroeg Marian met grote ogen. Ze haalde haar schouders op.

Dit komt ook uit mezelf. Ik vind het wel lekker. Met haar broek en slip nog steeds op haar enkels stond ze halfnaakt voor haar vriendin. Met een hand streelde ze over haar heuveltje en liet haar vingers tussen haar nog steeds natte lipjes door glijden.

Ze begon met kleine draaiende beweginkjes haar klitje te masseren. Marian kon haar ogen niet geloven. Haar beste vriendin stond zich voor haar neus te vingeren. De kriebel in haar buik vertelde haar dat het haar wel opwond. Ze keek even om zich heen, maar ze waren helemaal alleen. Toen trok ze haar rokje en slip ook omlaag en volgde het voorbeeld van Angela.

Ze streek even met haar vingers door haar schaamhaar en begon ook haar klitje te masseren. Angela draaide snelle rondjes op haar klitje en stak af en toe een vinger in haar natte spleet.

Ze stak even 2 vingers diep naar binnen en likte ze toen helemaal af. Ze proefde het zilte vocht dat aan haar vingers kleefde. Angela deed haar na. Samen stonden de meiden zich wild te vingeren en van zichzelf te proeven. Angela voelde een orgasme naderen: Ik ga zo klaarkomen. Haar eigen orgasme denderde als een trein door haar lichaam. Ze gromde en kreunde en kwam verschrikkelijk heftig klaar. Ze kon bijna niet meer op haar benen staan. Hun vingers waren drijfnat van het geil.

Marian schuifelde naar haar vriendin en bracht de vingers waar ze zichzelf mee had klaargemaakt naar Angela's mond. Deze likte ze af terwijl ze elkaar diep in de ogen keken. Marian likte op haar beurt ook de vingers van Angela af. Deze stak ze nog een keer extra in haar eigen kutje en bood ze nog een keer aan. Angela glimlachte en keek toe hoe haar vingers nog een keer werden afgelikt. Ze keken om zich heen. Gelukkig waren ze nog steeds alleen. Ze kleedden zich weer aan en pakten hun fiets weer.

Onderweg praatten ze verder over wat er net was gebeurd, over vingeren en ervaringen met vriendjes en vriendinnetjes vroeger. Dan kunnen we straks lekker zwemmen. Haar ouders waren rijk en haar vader was vaak op zakenreis. Deze keer was haar moeder een weekje mee. Ze had dus het rijk alleen. Achter het huis was een grote veranda met daar achter een flink zwembad. De hele tuin lag in dichte bossen en je kon er dus ongestoord lekker zonnen. Angela fietste even langs huis om wat spullen te halen.

Ze zei dat ze samen met Marian aan een verslag moest werken en dat ze er gelijk bleef slapen. Daarna fietsten ze samen naar het huis van Marian. Ze gingen ook inderdaad braaf eerst hun huiswerk maken.

Ze zaten in het laatste jaar van het VWO en wilden graag gaan studeren. Maar tegen 4 uur waren ze klaar en konden ze naar de tuin. Marian trok snel haar kleren uit en pakte een paar handdoeken. Naakt stond ze in het deurgat. Angela vroeg verbaasd of ze geen bikini aan deed. Als ik alleen ben ga ik altijd naakt. Ze liet ook snel haar kleren van zich afglijden en liep achter Marian aan naar buiten. Ze namen nog een paar flessen drinken mee uit de koelkast en een zak chips.

Bij het zwembad legden ze alles neer bij een paar lekkere ligstoelen en doken het koude water in. Ze zwommen en spetterden wat rond. Angela klom op de kant. Die fles spa bij het huiswerk is naar beneden gezakt.

Ik moet plassen van dat koude water. Ik wil nog een keer kijken hoe je plast. Vind je dat niet vies? Wil je me trouwens eens laten zien hoe je dat doet, zo ver plassen en dan ook nog sturen met je vingers?

Angela ging met haar benen wijd op de kant zitten met haar benen wijd en haar enkels tegen haar billen. Marian keek recht in haar kale kutje. Zo had ze nog nooit naar een ander meisje gekeken.

Angela's kale venusheuvel ging over in grote clitoris. Deze was hard en presenteerde zich flink. Ze zag de kleine schaamlipjes met daartussen het rozetje van de vulva. Onderaan sloot het geheel en iets er onder was het roze sterretje van haar anus te zien. Marian gaf haar ogen goed de kost terwijl Angela haar klitje masseerde. Ze vond het wel geil dat haar vriendin haar kutje zo uitgebreid bestudeerde. Marian ging rechtop staan en pakte met beide handen haar eigen borsten beet.

Haar tepels waren keihard en staken puntig naar voren. Dan kan ik het goed zien. Zachtjes zette ze de druk. Een helderwitte straal pies schoot uit haar plasgaatje en raakte Marian midden tussen haar borsten. Ze stuurde de straal eerst naar de linkertepel en daarna naar de rechtertepel. Marian genoot warme de warme straal pies die op haar tieten kletterde. Ze wreef het met beide handen over haar bovenlichaam uit. Toen boog ze naar voren en stak haar tong in de straal.

Ze proefde de zilte urine. Angela giechelde en zag tot haar verbazing dat haar vriendin zelfs een paar slokken nam van het zilte vocht. Haar beste vriendin dronk haar pis, recht uit de bron.

De stroom werd minder en stopte. Angela zat zich nu als een bezetene te vingeren. Ze was bloedje geil geworden. Marian kwam met haar gezicht dichterbij. Ze snoof de geur op die ze maar al te goed kende van haar eigen vingers en van vanmiddag in het bos.

Ze sloot haar lippen om Angela's kittelaar en begon er aan te zuigen en te likken. Ze stopte haar tong diep in het natte spleetje en dronk het kutsap dat rijkelijk vloeide. Wild schokkend en kreunend kwam Angela klaar. Nu liep haar kutje helemaal over. Gretig dronk Marian alles op. Ze keek over het kale venusheuveltje omhoog. Angela zat na te hijgen van het hoogtepunt dat ze net beleefd had.

Zo heftig ben ik nog nooit klaargekomen. Waar heb je zo leren likken? Ik likte zoals ik zelf ook gelikt zou willen worden. Nu ga ik lekker over jou heen plassen. Ze ging achteroverliggen en Marian ging wijdbeens boven haar staan. Met twee handen hield ze haar kutje wijd open zodat Ans alles goed kon zien. Die keek gespannen omhoog. Ze zag hoe een paar goudgele druppels op Mar's lippen parelden en toen kletterde de stroom naar beneden.

De pisstraal kletterde op haar buik. Mar stuurde nu ook de straal naar haar borsten. Angela genoot met volle teugen en probeerde er ook van te drinken. Mar stuurde de straal in haar geopende mond. Ze dronk gulzig van het goudgele vocht en liet het laatste recht in haar gezicht komen. Met haar handen wreef ze het over heel haar lichaam. Ze keek naar het nadruppelende kutje en daarna naar boven. Ik wil de laatste druppels ook nog. Je plas is zo lekker. Deze hield haar hoofd vast en genoot van de flitsende tong langs haar klitje en in haar natte gleufje.

Angela likte ook grondig haar dijen waar nog een paar laatste druppeltje langsliepen. Ze liet inderdaad geen druppel pis verloren gaan. Angela stopte nu ook een vinger diep in Marians drijfnatte schaamspleet. Ze voelde naar het ribbelige plekje aan de bovenkant en masseerde dit flink terwijl ze met haar lippen en haar tong het klitje zoog en likte. Marian voelde een orgasme opbouwen in haar buik, een heftige ook. Lik me, oh ja Een grote straal kutsap schoot naar buiten en liep langs de hand en kin van Angela.

Een deel kwam in haar mond. Het was iets dikker als plas, maar zeker zo lekker. Angela kreunde "Oh Jezus, wat geil. Je hebt gespoten uit je kutje. Oh, wat smaakt dat heerlijk. Ze was uitgeput en kon bijna niet meer op haar benen staan. Ze zakte door haar knieen en gaf Angela een lange tongzoen. Deze beantwoordde hem voluit. Ze zoende elkaar passioneel en streelde elkaars borsten.

Uiteindelijk bleven ze verstrengeld in elkaars armen liggen. Na een paar minuten kwamen ze weer overeind en lieten ze zich in het zwembad glijden. Ze spoelden alle restanten van een zalige vrijpartij van zich af. Loom droogden ze zich weer af en lieten ze zich op de zonnestoelen glijden. Ze dronken wat en aten chips. Marian haalde haar schouders op.

Ik vond het in elk geval verdomd lekker. En ik heb het nog nooit met een jongen gedaan, dus ik zou het niet eens weten. Dat gaf ook zo'n heerlijk gevoel in mijn buik. Ik vind meisjes altijd mooier en liever. Ze lieten hun tongen met elkaar spelen en streelden over elkaars borsten en buik. Deze aarzelde niet en ging gelijk aan de slag om lekker te likken aan het geurige spleetje voor haar gezicht.

Lekker loom verwenden ze elkaar en speelden ze zelfs met elkaars anusje. Ongestoord likten ze elkaar naar een nieuw hoogtepunt. Uitgeput vielen ze samen in slaap. De volgende ochtend werd Marian als eerste wakker. Ze keek hoe Angela lag te slapen.

Ze streelde door haar rode krulhaar. Langzaam werd Angela ook wakker. Ze rekte zich uit en keek naar Marian. Ze sloeg haar armen om haar heen en kuste haar wang.

Het was heerlijk gisteren. Ze keek op de wekker. Angela pakte een paar handdoeken uit een kastje. Marian ging op de WC zitten: Ans knikte en even daarna voelde Mar een warme straal langs haar onderbuik en kutje sijpelen. Ans stak haar hand naar beneden en likte haar vingers af.

Mar kreunde "oooh, dat wil ik zo ook bij jou doen. De zachte, warme stroom urine stopte. Ze voelde met haar vingers aan haar eigen kutje en proefde hoe haar eigen kutsap was vermengd met de pis van Angela. Ze stond op en stapte in de douche. Marian liep naar haar toe en ging wijdbeens boven haar staan.

Gespannen lag Angela naar het kutje boven haar te kijken. Kom, plas over me heen. De gele urine spettterde op Angela's vingerende hand. Mar stuurde de straal naar boven en plaste over heel haar bovenlijf. Het laatste bewaarde ze voor de geopende mond die smachtte om volgeplast te worden. Ze hurkte boven Angela's gezicht en liet het laatste beetje rechtstreeks in haar mond lopen. Angela slikte alles door en vingerde zich schokkend en kreunend naar een orgasme.

Ondertussen likte ze ook als een bezetene aan het kutje van Marian. Mariam hielp haar door snel haar klitje te masseren. Zo hielpen ze Marian ook naar een knetterend orgasme. Uitgeput zaten ze samen op de douchevloer.

Ze stonden op en zetten de douche aan. Ze wasten elkaar van top tot teen, waarbij ze natuurlijk veel aandacht hadden voor elkaars gevoelige plekjes. Ze zeepten elkaar borsten in en masseerden hun tepels helemaal hard.

..

Geil schatje lesbische buurvrouwnaakt pissen gele kut

Jouw gratis sex films! Gluren naar een pissende tiener kut ×. Login om een reactie te plaatsen » Reacties 0 Er zijn momenteel geen reacties.

Je kunt de eerste zijn. Gerelateerde sex films Bekijk alle » ». Opa gluurt naar jonge, buitenlandse grietjes in het park. Voor de theorie mag Carmen even met de rij instructeur mee naar huis. Gluren met spycam naar een blonde MILF.

Stiekem filmen terwijl de buren liggen te naaien. Mama dacht dat ze alleen thuis was, helaas John Spion gluurt ook tijdens zijn vakantie naar de mooie meisjes op het strand. Zuigen op een anonieme lul. Knap blondje ontdekt een neukgat op het toilet. Hoge nood leidt blondje naar gloryhole.

Na een ochtend hard werken speelt ze met de loempia van haar collega. Gluren naar natte poes in badkuip. Gelijk voegde ze de daad bij het woord en fietste een bospad in. Angela stopte en draaide om "Wacht op mij, ik moet ook nodig.

Iets van de weg af stonden er een paar dichte bosjes, waar Marian achter verdween. Ze sprong van de fiets en zette hem snel tegen een boom. Ze deed haar rokje omhoog en rukte haar slipje tot onder haar knieen. Met haar kont naar achteren en haar benen uit elkaar begon ze met een dikke straal te pissen. Angela stopte en keek toe hoe Marian met haar kont hoog in de lucht stond te pissen. Ze sprong ook snel van de fiets.

Ze bleef kijken naar de billen van Marian. Het donkere anusje puilde uit en een stevige pisstraal kletterde van tussen twee kale schaamlippen op de bosgrond. Maria keek om en zag dat Angela gebiologeerd stond te staren naar haar kontje en de plasstraal.

Haha, dat gaan we nog een keer doen. Kijken wie het verste komt. Laat maar eens zien hoever jij komt". De straal urine uit het kutje van Marian stopte en ze schudde de laatste druppels er uit. Angela zag haar poepgaatje pulseren toen ze de laatste druppels er uit perste. Angela had ook niets bij. Nog steeds met haar kont in dezelfde pose wreef ze een paar keer nadrukkelijk met haar vingers door haar natte flamoes.

Ze keek ondertussen haar vriendin glimlachend aan. Vervolgens wreef ze haar hand af aan haar slip en draaide zich om. Zo stond ze in haar blote kut voor Angela. Haar lippen waren kaal maar op haar venusheuveltje stond een mooi getrimd streepje. Ze bukte om haar broek weer op te trekken. Jij hebt ook uitgebreid naar mij gekeken. Ik wil wel eens zien hoe ver je komt. Met een been stapte ze uit haar broekspijp zodat ze nu volledig in haar blote kont voor haar vriendin stond.

Ze ging op haar hurken zitten met haar benen wijd. Met een hand leunde ze achterover en met de andere ging ze naar haar kutje. Marian keek met grote ogen recht in het kutje van haar vriendin. Ze hadden elkaar al vaak genoeg naakt gezien, bij gym en zo, maar dit was andere koek. Angela's poesje was helemaal kaal en ze had lekkere grote schaamlippen.

Deze trok ze met haar vingers uit elkaar, zodat haar gaatje wijd open stond. Zo had Marian nog nooit haar vriendinnetje gezien. Haar neukgaatje was zacht en roze en glansde van het vocht. Ze keek even verbeten en toen schoot er een grote straal pis uit haar plasgaatje. Met een grote boog vloog de lichtgele urine een meter of 3 verder spetterend in de bosjes.

Met haar vingers masseerde Angela haar kutje zodat de straal in een soort spiraal heen en weer bewoog. Nog even raakte ze de tak van een laag boompje en daarna begon de straal snel minder te worden en stopte.

Marian zag een klein straaltje langs Angela's bil naar beneden lopen, een laatste kleine spurt volgde en de laatste druppels vielen in de zachte mosgrond.

Een paar goudgele druppels bleven aan Angela's bil hangen. Met haar hand veegde ze ze weg en wreef ook nog even langs haar vochtige lippen. Je hebt net geplast" vroeg Marian met grote ogen. Ze haalde haar schouders op. Dit komt ook uit mezelf. Ik vind het wel lekker. Met haar broek en slip nog steeds op haar enkels stond ze halfnaakt voor haar vriendin.

Met een hand streelde ze over haar heuveltje en liet haar vingers tussen haar nog steeds natte lipjes door glijden. Ze begon met kleine draaiende beweginkjes haar klitje te masseren.

Marian kon haar ogen niet geloven. Haar beste vriendin stond zich voor haar neus te vingeren. De kriebel in haar buik vertelde haar dat het haar wel opwond. Ze keek even om zich heen, maar ze waren helemaal alleen. Toen trok ze haar rokje en slip ook omlaag en volgde het voorbeeld van Angela. Ze streek even met haar vingers door haar schaamhaar en begon ook haar klitje te masseren.

Angela draaide snelle rondjes op haar klitje en stak af en toe een vinger in haar natte spleet. Ze stak even 2 vingers diep naar binnen en likte ze toen helemaal af. Ze proefde het zilte vocht dat aan haar vingers kleefde. Angela deed haar na. Samen stonden de meiden zich wild te vingeren en van zichzelf te proeven. Angela voelde een orgasme naderen: Ik ga zo klaarkomen. Haar eigen orgasme denderde als een trein door haar lichaam.

Ze gromde en kreunde en kwam verschrikkelijk heftig klaar. Ze kon bijna niet meer op haar benen staan. Hun vingers waren drijfnat van het geil. Marian schuifelde naar haar vriendin en bracht de vingers waar ze zichzelf mee had klaargemaakt naar Angela's mond.

Deze likte ze af terwijl ze elkaar diep in de ogen keken. Marian likte op haar beurt ook de vingers van Angela af. Deze stak ze nog een keer extra in haar eigen kutje en bood ze nog een keer aan. Angela glimlachte en keek toe hoe haar vingers nog een keer werden afgelikt. Ze keken om zich heen. Gelukkig waren ze nog steeds alleen. Ze kleedden zich weer aan en pakten hun fiets weer. Onderweg praatten ze verder over wat er net was gebeurd, over vingeren en ervaringen met vriendjes en vriendinnetjes vroeger.

Dan kunnen we straks lekker zwemmen. Haar ouders waren rijk en haar vader was vaak op zakenreis. Deze keer was haar moeder een weekje mee. Ze had dus het rijk alleen. Achter het huis was een grote veranda met daar achter een flink zwembad. De hele tuin lag in dichte bossen en je kon er dus ongestoord lekker zonnen. Angela fietste even langs huis om wat spullen te halen. Ze zei dat ze samen met Marian aan een verslag moest werken en dat ze er gelijk bleef slapen.

Daarna fietsten ze samen naar het huis van Marian. Ze gingen ook inderdaad braaf eerst hun huiswerk maken. Ze zaten in het laatste jaar van het VWO en wilden graag gaan studeren. Maar tegen 4 uur waren ze klaar en konden ze naar de tuin.

Marian trok snel haar kleren uit en pakte een paar handdoeken. Naakt stond ze in het deurgat. Angela vroeg verbaasd of ze geen bikini aan deed. Als ik alleen ben ga ik altijd naakt. Ze liet ook snel haar kleren van zich afglijden en liep achter Marian aan naar buiten.

Ze namen nog een paar flessen drinken mee uit de koelkast en een zak chips. Bij het zwembad legden ze alles neer bij een paar lekkere ligstoelen en doken het koude water in. Ze zwommen en spetterden wat rond.

Angela klom op de kant. Die fles spa bij het huiswerk is naar beneden gezakt. Ik moet plassen van dat koude water. Ik wil nog een keer kijken hoe je plast. Vind je dat niet vies? Wil je me trouwens eens laten zien hoe je dat doet, zo ver plassen en dan ook nog sturen met je vingers?

Angela ging met haar benen wijd op de kant zitten met haar benen wijd en haar enkels tegen haar billen. Marian keek recht in haar kale kutje. Zo had ze nog nooit naar een ander meisje gekeken. Angela's kale venusheuvel ging over in grote clitoris.

Deze was hard en presenteerde zich flink. Ze zag de kleine schaamlipjes met daartussen het rozetje van de vulva. Onderaan sloot het geheel en iets er onder was het roze sterretje van haar anus te zien. Marian gaf haar ogen goed de kost terwijl Angela haar klitje masseerde. Ze vond het wel geil dat haar vriendin haar kutje zo uitgebreid bestudeerde.

Marian ging rechtop staan en pakte met beide handen haar eigen borsten beet. Haar tepels waren keihard en staken puntig naar voren.

Dan kan ik het goed zien. Zachtjes zette ze de druk. Een helderwitte straal pies schoot uit haar plasgaatje en raakte Marian midden tussen haar borsten. Ze stuurde de straal eerst naar de linkertepel en daarna naar de rechtertepel. Marian genoot warme de warme straal pies die op haar tieten kletterde. Ze wreef het met beide handen over haar bovenlichaam uit. Toen boog ze naar voren en stak haar tong in de straal.

Ze proefde de zilte urine. Angela giechelde en zag tot haar verbazing dat haar vriendin zelfs een paar slokken nam van het zilte vocht. Haar beste vriendin dronk haar pis, recht uit de bron. De stroom werd minder en stopte.

Angela zat zich nu als een bezetene te vingeren. Ze was bloedje geil geworden. Marian kwam met haar gezicht dichterbij.

Ze snoof de geur op die ze maar al te goed kende van haar eigen vingers en van vanmiddag in het bos. Ze sloot haar lippen om Angela's kittelaar en begon er aan te zuigen en te likken. Ze stopte haar tong diep in het natte spleetje en dronk het kutsap dat rijkelijk vloeide. Wild schokkend en kreunend kwam Angela klaar. Nu liep haar kutje helemaal over.

Gretig dronk Marian alles op. Ze keek over het kale venusheuveltje omhoog. Angela zat na te hijgen van het hoogtepunt dat ze net beleefd had. Zo heftig ben ik nog nooit klaargekomen. Waar heb je zo leren likken? Ik likte zoals ik zelf ook gelikt zou willen worden. Nu ga ik lekker over jou heen plassen. Ze ging achteroverliggen en Marian ging wijdbeens boven haar staan.

Met twee handen hield ze haar kutje wijd open zodat Ans alles goed kon zien. Die keek gespannen omhoog. Ze zag hoe een paar goudgele druppels op Mar's lippen parelden en toen kletterde de stroom naar beneden.

De pisstraal kletterde op haar buik. Mar stuurde nu ook de straal naar haar borsten. Angela genoot met volle teugen en probeerde er ook van te drinken. Mar stuurde de straal in haar geopende mond. Ze dronk gulzig van het goudgele vocht en liet het laatste recht in haar gezicht komen. Met haar handen wreef ze het over heel haar lichaam. Ze keek naar het nadruppelende kutje en daarna naar boven. Ik wil de laatste druppels ook nog. Je plas is zo lekker. Deze hield haar hoofd vast en genoot van de flitsende tong langs haar klitje en in haar natte gleufje.

Angela likte ook grondig haar dijen waar nog een paar laatste druppeltje langsliepen. Ze liet inderdaad geen druppel pis verloren gaan. Angela stopte nu ook een vinger diep in Marians drijfnatte schaamspleet. Ze voelde naar het ribbelige plekje aan de bovenkant en masseerde dit flink terwijl ze met haar lippen en haar tong het klitje zoog en likte.

Marian voelde een orgasme opbouwen in haar buik, een heftige ook. Lik me, oh ja Een grote straal kutsap schoot naar buiten en liep langs de hand en kin van Angela.

Een deel kwam in haar mond. Het was iets dikker als plas, maar zeker zo lekker. Angela kreunde "Oh Jezus, wat geil. Je hebt gespoten uit je kutje. Oh, wat smaakt dat heerlijk. Ze was uitgeput en kon bijna niet meer op haar benen staan. Ze zakte door haar knieen en gaf Angela een lange tongzoen. Deze beantwoordde hem voluit. Ze zoende elkaar passioneel en streelde elkaars borsten. Uiteindelijk bleven ze verstrengeld in elkaars armen liggen. Na een paar minuten kwamen ze weer overeind en lieten ze zich in het zwembad glijden.

Ze spoelden alle restanten van een zalige vrijpartij van zich af. Loom droogden ze zich weer af en lieten ze zich op de zonnestoelen glijden. Ze dronken wat en aten chips. Marian haalde haar schouders op. Ik vond het in elk geval verdomd lekker. En ik heb het nog nooit met een jongen gedaan, dus ik zou het niet eens weten. Dat gaf ook zo'n heerlijk gevoel in mijn buik.

Ik vind meisjes altijd mooier en liever. Ze lieten hun tongen met elkaar spelen en streelden over elkaars borsten en buik. Deze aarzelde niet en ging gelijk aan de slag om lekker te likken aan het geurige spleetje voor haar gezicht. Lekker loom verwenden ze elkaar en speelden ze zelfs met elkaars anusje. Ongestoord likten ze elkaar naar een nieuw hoogtepunt.

Uitgeput vielen ze samen in slaap. De volgende ochtend werd Marian als eerste wakker. Ze keek hoe Angela lag te slapen. Ze streelde door haar rode krulhaar.

Langzaam werd Angela ook wakker. Ze rekte zich uit en keek naar Marian. Ze sloeg haar armen om haar heen en kuste haar wang.

Het was heerlijk gisteren. Ze keek op de wekker. Angela pakte een paar handdoeken uit een kastje. Marian ging op de WC zitten: Ans knikte en even daarna voelde Mar een warme straal langs haar onderbuik en kutje sijpelen. Ans stak haar hand naar beneden en likte haar vingers af. Mar kreunde "oooh, dat wil ik zo ook bij jou doen.

De zachte, warme stroom urine stopte. Ze voelde met haar vingers aan haar eigen kutje en proefde hoe haar eigen kutsap was vermengd met de pis van Angela. Ze stond op en stapte in de douche. Marian liep naar haar toe en ging wijdbeens boven haar staan. Gespannen lag Angela naar het kutje boven haar te kijken. Kom, plas over me heen. De gele urine spettterde op Angela's vingerende hand. Mar stuurde de straal naar boven en plaste over heel haar bovenlijf.

Het laatste bewaarde ze voor de geopende mond die smachtte om volgeplast te worden. Ze hurkte boven Angela's gezicht en liet het laatste beetje rechtstreeks in haar mond lopen. Angela slikte alles door en vingerde zich schokkend en kreunend naar een orgasme.

Ondertussen likte ze ook als een bezetene aan het kutje van Marian. Mariam hielp haar door snel haar klitje te masseren. Zo hielpen ze Marian ook naar een knetterend orgasme. Uitgeput zaten ze samen op de douchevloer. Ze stonden op en zetten de douche aan. Ze wasten elkaar van top tot teen, waarbij ze natuurlijk veel aandacht hadden voor elkaars gevoelige plekjes.

Ze zeepten elkaar borsten in en masseerden hun tepels helemaal hard.

..

Beffen gratis amateur escort service


Nikky Thorne de Naturist Hete pissen fetish douche Geolied glamour en haar sexy plassen stroom Extreme pissen en neuken Schandalig badkamer vernedering Openbare pissing blonde krijgt terug naar het appartement om haar beau Boink Opa en tiener in extreme pissing sex actie Schattige blonde babe krijgt geil krijgt part2 Rijpe slet pist overal part1 Twee tieners en een opa pissen en neuken Wilde lesbische Pissing orgie Fucking haar pis kanal en stretching haar monster Tigerr Benson krijgt warm plassen Crazy teen trekt haar broek en plast op de vloer in haar slaapkamer Groep perverse dames pissing Schitterende dwalende zusters met gesuikerde cockwashers geef hem wat golden showers Twee tieners en een opa neuken en pissen Kinky Openbare Pissing Amateur Duitse porno met pissing buiten Acheron Piss DA scene3 Duitse tiener hard geneukt De Pee Fetishist Juni is een vuile hoer Tiener teef masturberen haar pis natte hete trekken Hete lesbische babes spelen met enorme part1 Extreme pissing en hard neuken Passie voor pee Geile sletten eraan gedacht boos op outdoor Sexy blonde slet krijgt geil likken Parmantig boobed teen naakt ebony pissing in een glas Piss Mooie vrouw pee Upskirt openbare masturbatie en naakt buiten flash Aziatische poppen pissing Russische studentes watersporten in de tuin Sletterige brunette krijgt haar gezicht geneukt part6 Trio , ffm anale kinky pis Lynda Leigh En Ben Dover Ik likte haar schaamlippen, en tikkelde met mijn tongpunt over haar klitje.

Ik ging op de grond liggen en trok haar over me heen, zittend op haar knieën, met haar onderlichaam boven mijn gezicht. Ik begon haar weer te likken, knabbelde wat aan haar schaamlippen en zoog zachtjes op haar klit, terwijl ik langs haar lichaam omhoog keek. Ik zag haar heerlijke borsten, met fors gezwollen tepels en keek haar aan; zij keek, met neerhangend haar, mij in de ogen, met een merkwaardige blik waarin pure geilheid, lust en een begin van trance verenigd waren. Ik likte en zoog, en genoot van de smaak van haar sappen die steeds meer gingen vloeien, terwijl ik merkte hoe haar kut zich voor mij openplooide.

Met mijn handen masseerde ik haar heerlijke billen en ik voelde hoe ze licht schokte toen mijn vingerpunt rond haar kontgaatje cirkeltjes trok. Met enige moeite kon ik mijn vinger tussen haar dijen door in haar kutje steken, draaide wat rond, terwijl ik merkte hoe haar adem versnelde. Toen, ondertussen heerlijk verder likkend rond haar nu fel opgerichte klit, ging mijn vinger terug naar haar anus.

Ze slaakte een kreetje toen ik mijn vingertop midden op haar aarsgaatje plaatste en voorzichtig druk begon uit te oefenen. Ze hijgde nu licht en ik voelde hoe haar kringspier langzaam begon te wijken voor mijn vinger, goed gesmeerd met haar eigen kutsappen. Mijn vingertop drong door de strakke ring en ik zag haar blik glaziger worden, haar oogleden wat zakken, terwijl zij nu met haar handen haar borsten kneedde.

Geleidelijk perste ik mijn vinger verder in haar kontje en hoorde haar fluisteren "Jaaa, in mijn reetje, in de hete reet van je zus.. Ik drukte door tot mijn wijsvinger helemaal in haar kont zat en voelde het zachte warme weefsel; mijn vinger maakte heen en weer gaande bewegingen, terwijl ik voelde hoe zij haar kont dieper op mijn vinger probeerde te persen.

Ik versnelde mijn likkende bewegingen over haar klitje en bleef haar aankijken. Ik onderbrak even mijn likken en zei "Plas dan, laat je plas maar stromen, pis maar over me heen, pis maar in mijn mond en ik zal je warme plas zelfs drinken!

Ik pis je onder! Haar ogen gingen even dicht, ik zag allemaal rode vlekken in haar hals, ze beet op haar lip en begon luid te kreunen terwijl ik moeite had om haar klit te blijven likken door haar schuddende onderlijf. Het schudden nam wat af, ze opende haar ogen weer en keek me geil aan: Ze ging wat met haar lichaam omhoog en ik zag nu hoe haar gele plas uit haar kutje kwam, recht in mijn gezicht.

Ik opende mijn mond en kreeg de volle straal in mijn mond, slikte en proefde de heerlijke bitter-zoute smaak van de plas van mijn zus.

Ik kon niet alles doorslikken en voelde haar plas over mijn gezicht lopen. Ik keek haar aan en zij keek terug en zei: De straal begon nu af te nemen en ik voelde aan mijn vinger in haar reetje dat ze nu nog wat perste om de laatste straaltje eruit te krijgen. Ik omsloot nu haar kut en ving het laatste beetje in mijn mond op, slikte nog niet door, maar bracht mijn hoofd wat onder haar lijf vandaan en keek haar aan. Ik opende mijn mond en liet haar zien dat ik nog een volle slok van haar plas in mijn mond had.

Ik heb eigenlijk nooit aan jou gedacht, in seksueel opzicht dan. Jij wel aan mij? Hierop kon ik niet anders dan bevestigend antwoorden. Ik vertelde hoe ik als puber wachtte tot zij de badkamer uit was, na te hebben gedouched, om dan haar slip uit de wasmand te halen; soms nog warm en klam, als die net uitgedaan was.

Ik vertelde hoe ik dan mezelf aftrok, terwijl ik mijn neus in het kruis van het slipje drukte, genietend van de geur, en daarop zoog als er duidelijke sporen in zaten. Nee, daar heb ik nooit iets mee gehad, maar soms zaten er witte plekken in en soms ook gele, van kennelijk restjes plas. Ja, inderdaad, nooit gedacht dit ooit te zullen beleven, maar veel gefantaseerd over het likken van mijn zus' kut, het voelen, en zelfs proeven van haar plas.

Ik heb wat keren bij die fantasie mijn zaad gespoten in het kruis van een ander slipje van haar uit de wasmand. Ze ging langzaam omhoog, zodat ik voelde hoe mijn vinger uit haar warme onderlijf kwam.

Ze draaide zich om en liet zich opnieuw boven mijn gezicht zakken. Je zaad wil ik graag in mijn mond en zal ik doorslikken, maar jouw plas wil ik toch niet. Shyla Jennings proeft een zoet en harig kutje.

Steiekem filmen in een kleedhokje. Onfortuinlijke tiener met spoed naar tandarts. Een zoute verrassing voor het hulpje van de Kerstman. Opa gluurt stiekem naar de vriendin van zijn kleinzoon. Dames likken elkaar naar climax. De zonnebank maakt haar zo geil dat ze zichzelf stiekem vingert. Blonde slet gepaald door een gloryhole. Vader gluurt naar zijn topless dochter. Sasha gaat een avondje stappen.

Stiekem gluren in het pashokje op strand Zandvoort.

naakt pissen gele kut

Gratis online oma keelneuken


Twee hete babes delen een geile vent part4 Ganged en afgeroomd Simone West Twee sexy babes in kousen en een geile hunk met triootje Tienermeisje pissen in het midden van hardcore Openbaar piss piss 1 Piss secretaris afgedroogd door haar baas na het pissen Scheren en plassen van mager chick Jonge amateurs neuken en pissing buiten Vieze vette hoer krijgt haar kutje dildo part4 Dirty rijpe vrouw buigt en krijgt part6 Nikky Thorne de Naturist Hete pissen fetish douche Geolied glamour en haar sexy plassen stroom Extreme pissen en neuken Schandalig badkamer vernedering Openbare pissing blonde krijgt terug naar het appartement om haar beau Boink Opa en tiener in extreme pissing sex actie Schattige blonde babe krijgt geil krijgt part2 Rijpe slet pist overal part1 Twee tieners en een opa pissen en neuken Wilde lesbische Pissing orgie Fucking haar pis kanal en stretching haar monster Tigerr Benson krijgt warm plassen Crazy teen trekt haar broek en plast op de vloer in haar slaapkamer Groep perverse dames pissing Schitterende dwalende zusters met gesuikerde cockwashers geef hem wat golden showers Twee tieners en een opa neuken en pissen Kinky Openbare Pissing Amateur Duitse porno met pissing buiten Acheron Piss DA scene3 Duitse tiener hard geneukt De Pee Fetishist Juni is een vuile hoer Tiener teef masturberen haar pis natte hete trekken Hete lesbische babes spelen met enorme part1 Extreme pissing en hard neuken Passie voor pee Geile sletten eraan gedacht boos op outdoor Sexy blonde slet krijgt geil likken Parmantig boobed teen naakt ebony pissing in een glas Piss Mooie vrouw pee Upskirt openbare masturbatie en naakt buiten flash Aziatische poppen pissing Russische studentes watersporten in de tuin Sletterige brunette krijgt haar gezicht geneukt part6 Trio , ffm anale kinky pis Lynda Leigh En Ben Dover Scheren en plassen van magere cheerleader Deze slet hebt gevuld Sasha en Liza pist op elkaar Sexy brunette babe krijgt geil pissing part3 Brunette wrijft haar kutje en spreidt haar lippen om een plasje te nemen Euro Model neemt grote lul In haar Leuke amateur Babe Sarah Jane masturbeert in het openbaar Twee sexy natuurlijke brunette Babe liefde part4 Hoge nood leidt blondje naar gloryhole.

Na een ochtend hard werken speelt ze met de loempia van haar collega. Gluren naar natte poes in badkuip. Shyla Jennings proeft een zoet en harig kutje. Steiekem filmen in een kleedhokje. Onfortuinlijke tiener met spoed naar tandarts. Een zoute verrassing voor het hulpje van de Kerstman.

Opa gluurt stiekem naar de vriendin van zijn kleinzoon. Dames likken elkaar naar climax. De zonnebank maakt haar zo geil dat ze zichzelf stiekem vingert. Blonde slet gepaald door een gloryhole. Vader gluurt naar zijn topless dochter. Sasha gaat een avondje stappen. Stiekem gluren in het pashokje op strand Zandvoort. Populaire sexfilm tags Bekijk alle » » Aftrekken. Copyright - © This site is owned and operated by:

naakt pissen gele kut