Neuk me plat sm sex

neuk me plat sm sex

..

B2b massage limburg erotische massage heerlen

Haar man vond het prima en samen gingen we naar boven, ik moest me goed vasthouden anders lag ik zo weer beneden. Julia sloeg een arm om me heen om me te ondersteunen. We gingen de logeerkamer in en ik gooide haar op bed, mijn geduld was op, ik wilde haar. Ik trok al haar kleren uit, pakte haar bij de borsten en toen bij haar kut en ik leefde me helemaal uit, ik was te lang op de proef gesteld en dan met die drank er bij durfde ik nu alles.

Ik neukte haar in alle gaatjes, terwijl ze steeds zei, ik moet naar beneden, toe laat me gaan. Maar ik liet haar niet gaan, de hele avond was ik een beetje gek gemaakt en nu wilde ik daar de vruchten van plukken. Ruw duwde ik haar op haar rug, zodat ik vrij uitzicht had op haar geile, natte kut. Uitgehongerd viel ik aan, likte hard aan haar kut, alle sappen die naar buiten kwamen waren voor mij, ik likte maar door. Ik wilde haar keihard neuken, tot haar lekkere kutje zou druipen van het sperma en ik hoorde haar nu ook roepen, neuk me zoals je nog nooit hebt gedaan, ze had rode wangen en haar lichaam zat vol zweet pareltjes.

Ik werd steeds geiler, en ik ramde mijn pik in die geile kut van haar. Haar lichaam schokte van genot en ze kreunde hard maar daar lette ik niet op, alles wat ik kon denken was, ik neuk je plat, tot je niet meer kunt, grote slet. Ik stootte zo hard naar binnen dat ze het bijna uit gilde, ik voelde dat ik tot haar baarmoeder zat, maar ik ging door met stoten, ze zou weten dat ik haar geil kan neuken en dat ik het ook goed doe.

Eindelijk wist ze zich los te maken, ze zei, het was heerlijk schatje, maar nu moet je eerst slapen en morgen ben ik weer bij je.

Ze deed een dekbed over me heen en ik zei, kom hier, ik wil je neuken. Snel glipte ze de kamer uit, bleef even tegen de deur staan om op adem te komen en nu naar benden want haar man zou zich wel af vragen waar ik bleef.

Thomas viel als een blok in slaap maar Julia kreeg nogal wat vragen over zich heen. Ze begon te huilen, dat wou nog wel eens helpen en ze zei, nee het is geen collega, het is een eenzame man die ik een gezellige avond wilde bezorgen, weer een leugen natuurlijk.

Haar man nam haar nu even in zijn armen, ik weet meid dat je het goed bedoelt, maar pas op wie je in huis haalt, ik wil niet dat jou iets gebeurt. Wat volde ze zich nu even schuldig, ze gaf hem een dikke zoen maar hij was al weer met iets anders bezig. Ook goed dacht ze, het zal wel nooit weer worden als vroeger tussen ons. Ze gingen ook slapen maar Julia was onrustig, bang dat Thomas uit bed zou komen nu hij dronken was en haar zou gaan zoeken, tegen vijf uur hield ze het niet meer uit, ze had hier nooit aan moeten beginnen maar nu het was gebeurd moest ze zich er snel uit redden.

Ze zette koffie, goed pittig en nam twee mokken mee naar boven en ging bij Thomas op de rand van het bed zitten. Hij deed zijn ogen open en zag Julia, even dacht hij dat hij droomde, maar toen kwam er weer van alles boven, en hij zei, heb ik het je lastig gemaakt gisteravond? Maakt niet uit was het enigste wat ze zei, hier neem maar een kop koffie en dan moet je straks snel weg wezen. Hij dronk het gulzig op, wat een dorst had hij. Nu kon hij ook weer helder denken en zei tegen Julia, hoe laat staat je man op?

Ze wist het niet en hij trok haar in bed, nu voorzichtiger dan gisteren, hij was behoorlijk ruw geweest bedacht hij nu. Hij streelde zachtjes haar hele lichaam, hield even zijn hand tussen haar dijen en voelde dat ze nat was en geen slipje aan had.

Zijn lul begon al weer, die wou wel graag in dat sappige kutje en hij vroeg, zullen we snel lieverd? Ze kroop dicht tegen hem aan en zei, snel is goed, maar dan weg wezen, we hebben een grote fout gemaakt door je hier te laten komen en dat zag hij nu ook in. Ze lagen een uur te neuken, hij likte haar kutje alsof het de laatste keer was, genoot overal intens van, nam haar weer diep maar niet te diep en Julia lag ook te genieten.

Na een lange tongzoen werd het voor Thomas tijd om te gaan, je moet thuis maar gaan douchen zei ze, sorry daarvoor. Ik ben blij meid zei hij, dat ik je eindelijk weer kon neuken en de rest maakt mij niet uit. Kom maar snel weer een keer bij mij, dan gaan we lang en lekker genieten samen. Dat lukt vanmiddag wel zei ze, mijn man gaat vissen, zijn spullen staan al klaar en het is mooi weer, dus dat gaat vast wel door.

Zal ik dan vanmiddag komen? Haar geile ogen keken hem verlangend aan en hij zei, graag lekker ding, dan doen we alles over, maar dan nog veel beter en veel geiler. Ze heeft een rok aan die aardig wat dij laat zien en haar bloes bedekt nou ook niet bepaalt veel van haar weelderige boezem, die als ze loopt aardig schudden. Leentje schenkt nog eens in en komt naast me op de bank zitten.

Weet je wat, als we de glaasjes leeg hebben laat ik jou je kamertje zien. Je kunt dan gewoon kiezen waar je wilt slapen. Niets moet, alles mag. Dat ontlokt bij haar een: Mam doet Leentje verslag van het winkelen vandaag. Dan gaan Leentje en ik de trap op naar mijn slaapkamer.

Ze loopt voorop en ik kan een eind onder haar rok kijken. Ik zie het boord van haar nylons maar kan net het slipje niet zien. Normaal slaap ik in het kleinste kamertje achteraan in de gang. Maar nu brengt zij me naar een ruime kamer naast haar eigen slaapkamer. Er staat een groot tweepersoonsbed in. Als ik dat bevestig. Ik stap naar haar toe en onze monden vinden elkaar met een korte kus.

Dan volgt gelijk een tweede die wat langer duurt. Als ik mijn armen om Leentje sla steek ik mijn tong uit en wrijf er mee over haar lippen die snel wijken en staan we te tongen. Ik krijg nog een zoen en dan gaan we naar beneden. Als we binnen komen staan mam en Karel elkaar stevig te kussen. Stef kan zich wel even vermaken met de tv. Ik hoor Leentje tegen mm zeggen: Ik vind op tv een aflevering van het A-team. Dan komt Karel binnen.

Heeft Leentje al gezegd dat je ons gewoon bij de voornamen mag noemen? Als het je te snel gaat, gewoon zeggen hoor. Ze vindt je een lieve knul en ze mag je graag. Ze ziet je een beetje als haar zoon. Dus kwaad kan je niet doen bij haar. Gaan we er een fijn weekeinde van maken?

Heb je dat shirt voor Leentje aangedaan? Zal ze wel een opmerking over maken. Leentje heeft een lekkere lofschotel uit de oven gehaald die staat te dampen op de tafel. Ik zit tegenover Leentje en ma tegenover Karel. We laten ons het eten goed smaken. Karel en ik scheppen nog een keer op. De dames hebben genoeg gehad. Als ik een hap wil nemen voel ik een voet over mijn voet strijken. Die twee zullen elkaar vanavond best wel vinden. Leentje kijkt wel mijn kant op en als onze ogen elkaar kruizen tuit zij haar lippen.

De tafel is net te breed zodat haar voet niet tot bij mijn knie kan komen. Ik pak haar bij haar heupen en draai haar naar mij toe.

Onze monden vinden elkaar en onze tongen blijven niet achter. Ik laat mij handen op haar kont zakken en trek haar tegen mijn kruis.

Zij voelt mijn harde jongen en ik haar tieten tegen mijn borst. Leentje draait met haar heupen. Mijn lul stijft verder op. Onze tongen spelen nog steeds. Dan voel ik dat ze een hand tussen ons in wringt en naar mijn lul grijpt. Ik volg haar voorbeeld en breng een hand onder haar shirt naar haar bolle borsten. Ik kan helaas niet in haar bh komen.

Leentje maakt mijn broek los en vindt mijn blote harde leuter. Ze trekt er even aan. Net als ik mijn broek dicht knoopt komt Karel de keuken inlopen. Toetje nog niet klaar zeker? Jij leidt mijn Leen alleen maar af. Mijn moeder komt de keuken binnen. Leentje heeft nog niets van het toetje klaar. Maak jij maar koffie dan hebben we straks snel een bakkie leut. Ik denk dat jouw Leentje eerder de oorzaak is. Die is de hele week nieuwsgierig naar mijn Steffie.

Leentje komt met de toetjes aan. Maak dat de kat maar wijs. Trouwens je gulp staat ook nog open. Mam en Leentje schieten in de lach. Na het toetje verhuizen we naar de kamer.

Karel gaat op een brede fauteuil zitten. Mam op een stoel. Ik kruip op de bank en Thea komt naast me zitten. Karel haalt de koffie op en schenkt ons in, melk suiker en een bonbon erbij. De koffie is op. Mam en Leentje nemen een likeur, ik houd me bij de cola. Mam neemt haar glaasje van de tafel maar moet haar benen spreiden.

Ik zie dat ze haar zwarte lingerie setje aanheeft. Leentje zit nu tegen me aan. Ik ben zo blij dat jullie er zijn. Mam kijkt me aan, ik doe net of mijn neus bloed.

Ik ga de woonkamer in daar staan Leentje en Karel met elkaar te tongen. Ze stoppen en gaan weer zitten.

Leentje pikt gauw mijn plek in. Ik ga scheef dicht tegen haar aanzitten. Mam komt binnen pakt haar drankje en gaat bij Karel op schoot zitten. Leentje slaat een arm om me heen zodat ik wat meer naar achteren kan leunen en voel haar borst tegen mijn rug.

Mam drinkt haar glas uit. Zet het neer en gaat met Karel zitten zoenen. Terwijl ik er naar kijk voel ik dat er iets verstijft in mijn broek.

Ik krijg van Leentje een zoen in mijn nek. Ik kruip op schoot en begin met Leentje te zoenen. Dan voel ik dat haar tong mijn mond in wordt gewerkt en tongen we fijn. Ik kan met een hand een tiet vinden en kneed die een beetje. Dan vind ik een harde knobbel, dat is een tepel van wel een cm dik en 2 cm lang. Leentje streelt over mijn blote rug.

Dan hoor ik Karel en mam de kamer uitlopen. Leentje trek nu mijn shirt over mijn hoofd. Mijn lul staal fier op volle sterkte. Ze pakt hem vast. Ze geeft hem heel wat zoentjes Ook speelt ze met mijn ballen. Ik probeer haar ook uit te kleden maar dat lukt niet erg.
neuk me plat sm sex

..