Neuken in de huiskamer nat en strak

neuken in de huiskamer nat en strak

Haar borsten schat ik op een cup B of C. Haar had ik inderdaad weleens en paar keer voorbij zien komen en vond het geen onaangenaam gezicht om haar na te kijken, met haar stevige ronde kont.

Ze heeft een topje aan wat redelijk strak om haar borsten zit en haar buik een stukje laat zien, voor zover ik het snel kon zien draagt ze volgens mij geen bh. Daaronder heeft ze een strakke broek aan die de contouren van haar kruis lichtelijk laten zien. Ne vluchtig mijn blik over haar lichaam te laten gaan kijk ik haar aan en vraag of zij Joyce is, er verschijnt een glimlach op haar gezicht en ze zegt ja.

Ik stel mij voor aan haar en vertel haar dat ik een pakje voor haar heb die bij mij bezorgd was. Ze zegt dat ze het lief vindt dat ik dit naar boven kwam brengen en vraagt of ik even binnenkom. Dit kan ik natuurlijk niet weigeren en sta al snel bij haar in de gang en sluit de deur.

Weer laat ik even mijn blik afdwalen naar haar topje en broek, ze ziet dit en glimlacht verlegen. Ze excuseert zich over haar kleding, ze kwam net onder de douche vandaan en had dit snel aangetrokken om de deur open te doen. Ik antwoord haar dat het haar zeker niet verkeerd staat, weer glimlacht ze verlegen. Dan draait ze zich om om naar de woonkamer te lopen, als ik achter haar aanloop kan ik het niet laten om naar haar kont te kijken.

Ik zie dat haar broek lekker strak om haar billen zit en ook iets tussen haar billen kruipt, verder kan ik geen lijntjes van een slip of string ontdekken. Het idee dat ze dus waarschijnlijk geen ondergoed aanheeft windt me weer iets op. In de woonkamer raken we aan de praat over van alles en nogwat, en komen dan tot de ontdekking dat we beiden bij dezelfde sportschool fitnessen.

Ik vraag haar of zij ook een abonnement heeft inclusief sauna, ze bevestigt dat. Ik zeg haar dat ik dat ook heb en vraag of ze vaak gebruik maakt van die sauna, waarop ze antwoordt dat ze vrijwel altijd na het sporten de sauna induikt en dat ze dat heerlijk vindt.

Ik zeg haar, met een knipoog, dat het jammer is dat ik haar daar nooit ben tegengekomen. Weer glimlacht ze verlegen en vraagt of mij dat leuk lijkt om haar daar te zien. Ik antwoord dat het me absoluut geen straf lijkt om haar daar eens te zien. Dan kijkt ze ineens erg ondeugend en zegt dat als we toch beiden in dezelfde sauna komen, ze dan ook geen moeite had hoeven doen om iets aan te trekken.

Ik kijk ondeugend terug en vraag haar wat haar dan tegenhoudt om het ongedaan te maken. Ze zet weer haar verlegen glimlach op en blijft me in mijn ogen aankijken, als mijn blik naar beneden afdwaalt zie ik dat haar tepels stijf beginnen te worden en door het shirtje heenprikken. Dan val mij ineens op dat er een klein wasrek in de kamer hangt, met alleen maar kleine strings eraan, ze ziet dat ik ernaar kijk en zegt dat ze alleen maar stings draagt, omdat ze dat mooi vindt en dat dat prettig zit.

Ik zeg haar dat een string haar vast en zeker mooi zal staan en vraag of ze er nu ook 1 aan heeft. Als ze dat hoort verschijnt er weer een ondeugende glimlach op haar gezicht en dwaalt haar blik af naar mijn kruis. Door deze situatie, die ik best spannend vond, was mijn jongeheer al iets gegroeid en zat deze halfstijf in mijn broek.

Doordat ik ook nog eens geen boxershort aanheb, is dit te zien in mijn broek. Als ik dan naar haar borsten kijk, zie ik dat haar tepels nog stijver worden in haar shirt.

Terwijl ik naar haar stijve tepels blijf kijken, zeg ik dat het haar volgens mij goed bevalt wat ze ziet. Ze kijkt me aan, vervolgens naar haar borsten en kijkt me dan weer aan, maar dan met een enorm geile blik en knikt zachtjes. Weer vraag ik haar, wat haar tegenhoudt en zonder op een antwoord te wachten pak ik haar topje beet om deze over haar hoofd uit te trekken.

Haar heerlijke borsten komen tevoorschijn, en ik zie de tepels keihard naar voren staan. Ze pakt ze zelf vast en begint ermee te spelen, terwijl ze mij geil aankijkt. Ik geef haar een kus en ze opent direct haar mond om mijn tong toe te laten. Terwijl we verwikkeld zijn in een heerlijke tongzoen probeer ik haar broek los te maken, wat ook lukt.

Als ik haar broek uit heb, laat ik mijn handen over haar billen gaan en ze begint licht te kreunen. Met 1 hand ga ik tussen haar billen naar voren en voel dat haar kutje al aardig nat is, met mijn andere hand voel ik aan haar buik en ga naar beneden en voel dat haar kutje helemaal kaal en glad is.

Ik verbreek de tongzoen om naar haar kutje te kijken en zie dat deze inderdaad helemaal kaal is. Ik kijk haar aan en zeg dat we zo te zien nog een overeenkomst hebben, ze snapt wat ik bedoel, want ze laat zich direct op haar knieën zakken en begint als een bezetene mijn broek los te maken. Zodra ze mijn broek los heeft, haalt ze mijn stijve eruit en als ze ziet dat deze geschoren is kreunt ze en zegt dat ze dit geil vindt.

Ze pakt m vast en trekt mijn voorhuid naar achteren, dan begint ze aan mijn lul en eikel te likken, om hem vervolgens lekker in haar mond te nemen. Dat ze dit vaker heeft gedaan is te merken, man wat kan zij lekker pijpen. Tijdens het zuigen en op en neer gaan met haar hoofd, trekt ze me ook nog lekker af en met haar andere hand masseert ze mijn ballen, als ze zo doorgaat dan spuit ik al snel mijn zaad in haar mond en ik waarschuw haar hiervoor. Ze blijft me aankijken en in haar betraande ogen zie ik dat ze veel moeite moet doen, maar het lukt haar om alles binnen te houden.

Als ik mijn lul uit haar mond haal, houdt ze haar mond open om me mijn eigen zaad in haar mond te laten zien, dan sluit ze haar mond en slikt het door. Die aansporing had Peter niet meer nodig, hij richtte zijn pik op Anke, die weer overeind gekomen was en naar het stel keek. Hij spoot zijn warme zaad dwars over de lekker stevige tietjes van zijn zusje, zonder er echt geluid bij te maken.

En net toen hij zijn blik weer naar de man en de vrouw richtte, trok de man zijn pik uit haar kut en duwde haar op haar rug. Hij ging op zijn knieën voor haar hoofd zitten en spoot toen een paar enorme stralen melkachtig wit spul over haar gezicht en in haar mond. Peter veegde wat sperma van de borsten van Anke en stak toen een vinger in haar mond. Ze likte het zaad eraf en zei dat ze het niet meer zo bitter vond als de vorige keer.

Hij trok zijn broek op en Anke maakte haar slipje weer in orde, toen liepen ze snel in de richting van de het strand, dar daar zo smal was, dat ze rechtsreeks de zee in konden om zich verder schoon te wassen. Toen ze bij hun ouders terugkwamen, keek moeder nog steeds bezorgd en vroeg waar ze zo lang geweest waren. Ze antwoordden dat ze een eind gelopen hadden en toen zijn gaan zwemmen. Ze vroeg niet verder door, maar keek nog steeds met misprijzen naar de kleine, maar mooie, stevige borstjes van haar dochter.

Tijdens het avondeten waren Peter en Anke nog steeds een beetje opgewonden van hetgeen ze die middag meegemaakt hadden. Ze waren zo gaan zitten dat ze elkaar niet rechtstreeks in het gelaat konden kijken, want dat zou een hoogrode kleur opgeleverd hebben.

Anke had nog gedoucht, maar Peter was bewust weggebleven, toen ze naar de kamer was gegaan. Hij had steeds het beeld van die grote pik voor ogen die in en uit die kut bewoog. Tijdens het douchen had Anke een paar keer lekker over haar kutje gewreven, terwijl ze zich afvroeg hoe het zou zijn als daar iets groots in ging. Zou het geen pijn doen, was haar spleetje niet te klein voor een lange dikke staaf? Ze had gezocht naar iets dat ze erin kon stoppen om te proberen, maar kon niets vinden. Toen had ze het met twee vingers geprobeerd, maar ze durfde niet echt en het was ook te dun vergeleken met zo’n pik, die ze had gezien.

Ze vroeg zich ook af of ze technisch nog maagd was, want als ze ongesteld was, gebruikte ze tampons, die haar vliesje misschien wel eens doorboord hadden. Na het eten gingen ze nog even op de boulevard wat drinken, hun ouders hadden het goed naar hun zin en bleven lang zitten. Peter en Anke werden bijna zichtbaar ongeduldig, maar durfden niet zo maar samen weg te lopen naar hun kamer. Tot Anke ineens zei, dat ze moe was en vast naar het hotel terugging. Peter bleef zitten en keek haar uit zijn ooghoeken na, hoe ze overstak richting hotel, haar lekkere stevige billen verpakt in een strak wit broekje.

De adrenaline stroomde via zijn onderbuik in de richting van zijn penis en hij ging wat ongemakkelijk verzitten.

Toen de glazen leeg waren en zijn ouders betaald hadden, had hij moeite niet heel hard naar de overkant te rennen. Ze wensten elkaar goedenacht en hij haastte zich naar hun kamer. Ongeduldig klopte hij op de deur en het leek wel of Anke er achter stond te wachten, want binnen een paar seconden was hij binnen. Anke had alleen een zwart slipje aan en ging op bed zitten kijken hoe Peter zich van zijn kleding ontdeed. Dat had hij binnen een minuut voor elkaar, maar ook hij hield zijn slip aan, want eigenlijk wisten ze allebei niet goed hoe nu verder te gaan.

De spanning hing in de kamer en Peter kwam naast haar op het bed zitten, sloeg zijn arm om haar heen en vroeg toen hoe zíj het die middag had beleefd. Ze praten samen een tijdje over hun gevoelens bij het kijken naar die neukpartij, maar durfden niet echt te beginnen over wat ze eigenlijk dachten. Peter streelde af en toe haar rug en zij wreef onhandig over zijn dijen.

Soms pakte hij haar steviger beet en drukte haar lichaam iets tegen het zijne, zodat hij opzij de stevige tietjes voelde. Ze zoenden heel even, kort, maar hevig en lieten elkaar dan weer los om verder te praten over hun belevenissen van deze dag. Toen liet Anke zich ineens achterover op bed vallen, trok haar slip uit en deed haar benen iets uit elkaar.

Peter keek naar haar spleetje dat iets open stond en een beetje glom, omdat ze al behoorlijk nat geworden was. Peter keek recht in het roze kutje van zijn zus en werd er heel opgewonden van.

De paal in zijn broek begon snel te groeien en hij liet zich van het bed zakken en boog voorover naar die lekkere opening. Voorzichtig schoof de schaamlipjes iets verder uit elkaar en duwde zachtjes zijn middelvinger naar binnen. Die gleed er soepel in, want Anke was heel nat geworden, en hij begon heen en weer te schuiven met zijn vinger.

Vervolgens haalde hij zijn duim erbij om haar klitje te bewerken, wat tot gevolg had dat Anke begon te hijgen en te kermen. Zijn vinger ging steeds sneller in en uit het drijfnatte spleetje en toen probeerde hij er een tweede vinger bij te doen, ook dat lukte zonder moeite.

Met zijn andere hand begon hij een van de stevige tietjes van zijn zusje te kneden. Voor Anke was dat al genoeg om plotseling met haar onderlichaam te kronkelen en voor Peter het door had, kwam ze klaar. Hij vingerde nog even door en stopte ermee, toen Anke uitgeteld op haar rug met haar benen wijd op bed lag na te genieten.

Snel trok hij zijn broek uit om zijn harde lul uit de omknelling te bevrijden. Zijn stijve pik schoot direct omhoog en Peter draaide zich om en liep naar zijn kleren die aan de andere kant van de kamer lagen. Verbaasd keek Anke op en volgde haar broer door de kamer. Hij liep terug naar het bed en ging aast Anke zitten, zijn penis stijf vooruit. Hij scheurde een papiertje open en haalde er iets uit, toen pas zag Anke dat het een condoom was. Anke keek hem eerst verbaasd aan, bloosde vervolgens, maar nam het condoom toch van hem over.

Ze pakte zijn pik beet en deed wat Peter haar net vertelde, goed oplettend dat er geen gaatje in kwam. Peter werd bloedgeil van de handelingen van zijn zus.

Zeker toen haar hand over zijn eikel het condoom naar beneden schoof. Samen met het rubber schoof zijn voorhuid naar beneden, wat gevoelig aanvoelde, maar wel erg lekker was.

Toen het condoom helemaal om zijn lange pik zat, bleef Anke even aan die stijve trekken, zachtjes om hem niet te snel klaar te laten komen. Toen ging ze weer achterover liggen, spreidde haar benen heel wijd en deed ze omhoog. Haar kutje stond nu helemaal open om Peters harde pik te ontvangen. Hij ging op zijn knieën tussen haar benen zitten, boog voorover en steunde met zijn linkerarm naast haar hoofd. Met zijn rechterhand pakte hij zijn pik beet en bewoog die richting Anke’s maagdelijke spleet.

Hij steunde nu ook met zijn linkerarm naast haar en kon op die manier wat naar beneden kijken. Anke pakte zijn lul en leidde die voorzichtig naar haar drijfnatte opening. Toen zijn eikel tegen haar schaamlipjes aan kwam, sidderde Peter even, toen schoof Anke die lange paal een eindje naar binnen. Nu rilde zij ook even. Zijn eikel schoof langzaam verder, tot die er helemaal in zat, toen liet Anke los.

Ze sloeg haar armen om zijn schouders en drukte hem naar haar lichaam toe. Hij landde met zijn borst op haar stevige tietjes en door die beweging schoof zijn pik iets verder naar binnen. Langzaam bewoog hij met zijn onderlichaam naar voren, zijn stijve steeds verder in haar natte grotje schuivend.

Anke kreunde, niet van pijn, maar van genot en Peter duwde nu iets steviger door. Het glijmiddel van het condoom vermengde zich met de natte sappen van Anke’s kutje, zodat zijn lul moeiteloos doorgleed tot die er helemaal in zat.

Dat moment wilde hij even vasthouden en hij drukte zich met alle kracht tegen haar aan. Hij voelde zijn eikel heftig kloppen en zijn balzak zich samentrekken, daarom ontspande hij weer een beetje. Langzaam begon hij nu heen en weer te bewegen met zijn pik in haar kutje.

Anke begon weer te kreunen van genot en zelf had hij zijn ademhaling ook niet meer onder controle, hij hijgde steeds meer. Hij begon sneller te bewegen en steeds harde stootte hij zijn pik in het heerlijke kutje van zijn zus. Hij voelde zijn eikel tegen haar baarmoeder stoten en zijn ballen liepen snel vol. Nog een paar stevige halen en Peter spoot hijgend en steunend met een zachte kreet het condoom vol met zijn sperma.

Nog een paar keer haalde hij zijn kloppende pik heen en weer en plofte toen bovenop Anke, die hem echter iets opzij schoof en snel met haar vingers haar klitje bewerkte.

Met Peters lul nog in haar kut, kwam ze binnen no time klaar. Nadat ze zich op hun zij gedraaid hadden, bleven ze elkaar heel lang aaien en strelen op alle plekken die ze konden bereiken, terwijl Peters pik nog steeds in haar kutje zat. Ze kusten elkaar en zeiden steeds weer dat ze het allebei ontzettend fijn hadden gevonden.

Pas na meer dan een kwartier gleed zijn pik uit haar nog steeds natte kutje. Snel stapte hij uit bed, deed het condoom af en wilde naar de badkamer lopen, maar Anke riep hem terug. Hij liep naar bed en bleef, aan de zijde waar Anke lag, staan. Ze pakte zijn pik en stopte die in haar mond en likte vervolgens het zaad dat er nog aan zat helemaal weg. Heel lang bleven ze die nacht van elkaars lichamen genieten, strelend, aaiend en likkend.

Anke kwam nog een keer klaar toen Peter haar klitje helemaal stijf likte en Peter loosde nog een keer zijn zaad in haar mond na een stevige pijpbeurt. Ze vroeg hoe hij aan de condooms kwam en hij vertelde dat hij die stiekem gekocht had, toen zij de bikini aan het kopen was, hun vader had niets gemerkt. En Anke vertelde dat ze meteen bij thuiskomst naar de dokter zou gaan om de pil te gaan slikken. Peter en Anke hadden nog zeker zes condooms nodig om de rest van de vakantieweek veilig door te komen.

Ze konden bijna niet wachten tot ze weer naar huis gingen en Anke naar de huisarts kon om de pil te vragen. De laatste avond waren ze nog zo lang met elkaar bezig geweest, dat ze de volgende ochtend de terugreis met rode oogjes van de slaap en van de opwinding moest aanvaarden.

Hun ouders keken wel wat verbaasd, maar reageerden verder niet. Thuisgekomen duurde het nog wel een paar dagen voordat Anke bij de dokter terecht kon en Peter had voor zekerheid maar weer een paar condooms gekocht. Die konden ze echter niet snel gebruiken, want ze kregen nauwelijks kans om alleen bij elkaar te zijn. Hun ouders waren ‘savonds veel thuis en ook overdag waren ze zelden alleen. In het weekeinde gingen ze wel zwemmen of fietsen, maar ze durfden elkaar nauwelijks aan te raken, de hele buurt kende hen en bovendien waren er vaak vrienden en vriendinnen in de buurt.

Voordat Anke dan eindelijk de pil slikte, hadden ze maar één keer samen iets kunnen ondernemen, en dan ook nog onder hoogspanning, omdat hun ouders elk moment thuis konden komen. Tot het moment dat hun ouders de hele zaterdag naar kennissen zouden gaan en ze de hele dag voor zich zelf hadden.

Het duurde tot het begin van de middag voordat ze alleen waren en ze elkaar op de overloop, tussen de slaapkamers, konden omhelzen. Peter had alleen een sportbroekje aan en Anke droeg een slipje en daarboven een T-shirtje, dat strak om haar kleine borstjes zat. Even overlegden ze waar ze naartoe zouden gaan, tot Peter haar meetrok naar de slaapkamer van hun ouders.

Ze haalden het dekbed van het grote tweepersoonsbed en ploften er lachend bovenop. Het gaf hen een extra sensatie om elkaar te kunnen verwennen in het echtelijke bed en het duurde dan ook maar heel kort voor ze naakt over elkaar rolden, gebruik makend van het hele bed.

Peter kwam op zijn rug te liggen en Anke hield hem met beide handen bij zijn polsen vast, terwijl ze bovenop hem lag.

Peter voelde haar tietjes met de harde tepeltjes tegen zijn borst en haar strakke buik drukte op zijn stijve lul. Ze keek hem een tijdje met geile ogen aan en gaf af en toe kusjes op zijn mond. Peter deed geen moeite zich los te maken en liet alle liefkozingen over zich heen gaan.

Anke schoof met haar kruis langs zijn pik en voelde dat ze er drijfnat van werd. Anke liet zijn polsen los, kwam omhoog en ging op haar knieën op zijn benen zitten. Met haar handen streelde ze zijn zij, zijn borst en aaide zachtjes over zijn lange stijve lul.

Peter strekte zijn armen uit naar haar borstjes en kneedde die teder, nam de tepels tussen zijn vingers en draaide ze een beetje rond. Anke kreunde en liet overduidelijk blijken dat het haar enorm opwond. Ze schoof weer iets naar onder en pakte de zijkanten van haar tietjes beet, boog voorover en drukte de beide stevige heuveltjes tegen zijn lul aan. Toen schoof ze langzaam heen en weer met die harde pik ertussen. Nu was het de beurt aan Peter om te kreunen, dit hadden ze nog niet gedaan en het voelde zalig aan.

Langzaam merkte hij dat zijn eikel begon te kloppen zijn zak begon te trekken. Hij pakte Anke onder haar armen beet en trok haar omhoog. Ze spreidde haar benen nog wijder totdat ze zijn eikel tegen haar schaamlipjes voelde.

Ze legde haar hoofd op zijn schouder en Peter sloeg zijn armen om haar heen. Heel voorzichtig schoof ze naar beneden en voelde zijn kloppende eikel bij haar naar binnen sluipen. Peter voelde de natte wanden van haar hete kutje veel beter dan met het rubber ertussen en Anke hijgde en kreunde van het genot zijn warme lul nu echt te voelen.

Ze drukte haar lijf nog meer naar onderen, zodat Peters pik nog verder naar binnen gleed. Hij begon haar eerst langzaam, maar dan sneller en sneller te neuken, terwijl Anke steeds wilder met haar onderlijf op en neer wipte.

Zij hijgden en steunden en kreunden nu allebei heel hard en deden er heel kort over om tot een gezamenlijk hoogtepunt te komen. Peter voelde zijn hete sperma in haar kutje spuiten en Anke genoot van de warmte en de kracht van het zaad dat ze naar haar baarmoeder voelde vloeien.

Peter bleef maar doorstoten om zo lang mogelijk de warmte en het vocht van haar kutje te voelen. Het leek wel alsof zijn pik nooit meer slap zou worden.

Anke moest even bijkomen, maar toen ze merkte dat Peter gewoon doorging, duwde ze haar vingers tussen hun beide onderlijven in en begon ze haar klitje te bewerken. Minutenlang gingen ze zo door, genietend van de sensatie om voor de eerste keer alle details van hun genitaliën te voelen. Peter voelde zijn zaad weer omhoog komen en Anke kwam nog sneller klaar dan de eerste keer, weer kronkelend en kreunend.

Met een laatste krachtsinspanning stootte Peter nog een paar keer hard door en voelde zijn zaad voor de tweede keer naar binnen stromen. Toen liet hij haar los, spreidde zijn armen en bleef heel lang op zijn rug liggen genieten en uitrusten. Anke vleide zich teder tegen hem aan en fluisterend vertelden ze elkaar hoe heerlijk het was. Ze hadden nog twee weken vakantie en het was mooi weer in Nederland, dus gingen ze er vaak op uit, fietsen, wandelen, zwemmen.

Vaak met vrienden en vriendinnen. Die verbaasden zich soms wel over de kleding van Anke, vooral haar bikini. Ze kenden haar als een beetje slome, preutse meid, die altijd uit-de-tijdse kleding droeg. Ne zag ze lekker sexy uit met die krappe rode bikini, die weinig verhulde van haar jonge meisjes lichaam.

Vooral haar boezemvriendin Joke was het opgevallen. Op een middag toen ze bij een vennetje lagen te zonnen met een stel vrienden, vroeg ze of Anke soms een Franse vakantieliefde had opgedaan, omdat ze er zo anders uitzag. Anke beaamde het en zei dat ze daar het genot ontdekt had.

Joke was een vlot meisje met half lang donker haar, mooie lange benen en een stevige boezem een behoorlijke C-cup. Peter had al eens verlekkerd naar haar gekeken, zeker als ze zoals nu een piepkleine bikini droeg, waar haar borsten bijna uitpuilden. Haar bikinislip was zo klein en strak dat hij de vormen van haar lipjes er doorheen zag. Peter had al eens aan Anke gevraagd of zij meer van Joke wist, maar meer dat ze veel met jongens uitging, wist ze niet, hoewel ze het soort vriendinnen waren, die elkaar toch alles vertelden.

Anke en Joke lagen samen een eindje verderop op het grasveld bij het meertje, terwijl Peter met wat klasgenoten aan het voetballen was. Joke was nieuwsgierig naar wat Anke meegemaakt had en probeerde haar uit te horen. Anke was eerst voorzichtig maar na enig aandringen vertelde ze dat ze in Frankrijk ontmaagd was en dat ze daarna nog diverse malen seks had gehad; met wie vertelde ze er niet bij, maar dat interesseerde Joke ook niet zo.

Ze vroeg honderduit naar details, maar Anke vertelde alleen dat ze erg genoten had. Tot Anke’s verrassing bekende Joke echter dat ze met jongens betreft nog “maagd” was, maar had wel al een paar keer met een meisje gezoend en zelfs gevreeën en ook dat ze af en toe met een vibrator had gespeeld. Anke keek haar stomverbaasd aan en vroeg hoe dat was met een andere vrouw.

Heerlijk, bekende Joke, maar daarom juist wilde ze van Anke weten hoe het was met een jongen. Even was Anke stil en dacht ze koortsachtig na, toen zei ze: Heel snel keek ze even om naar Peter en zijn voetballende vrienden. Joke had meteen door wie ze bedoelde en geheimzinnig fluisterend overlegden ze hoe ze dat zouden moeten aanpakken.

Anke vond het niet zo moeilijk, want ze had gemerkt dat Peter wel geil was op haar vriendin, alleen de locatie kon een probleem zijn, maar daar had Joke een simpele oplossing voor. Haar ouders waren nog twee dagen weg, dus was ze alleen thuis. Alle vrijheid dus om iets lekkers te organiseren. Anke beloofde dat ze Peter wel zo ver zou krijgen om mee te doen. Nog diezelfde avond, toen ze even op Anke’s kamer zaten, vertelde ze Peter van de plannen van Joke en haar. Eerst reageerde hij wat afwachtend, vroeg of zij het niet erg zou vinden als hij iets met Joke deed, maar Anke bezwoer hem dat ze dat prachtig zou vinden om te zien.

Hij omhelsde haar, kuste haar op haar mond en zei. Dat hij nu al een stijve kreeg van het idee om twee mooie meisjes met elkaar bezig te zien. Heel even drukte hij zijn kruis tegen haar onderbuik, pakte haar billen en schurkte met een stijve langs kutje, Anke drukte haar tietjes tegen zijn borst.

Peter kon van opwinding haast niet slapen die nacht. Hij fantaseerde over het mooie lichaam van Joke, over die grote tieten, over de dingen zij en Anke zouden gaan doen. Hij trok zich af met de die beelden voor ogen en ving zijn zaad op in een zakdoek. Toen realiseerde hij zich dat hij misschien wel een condoom nodig had, want Joke was nog maagd had Anke verteld. Hij klom uit bed en zocht of hij nog ergens wat had liggen, maar hij kon niets vinden.

Ze hadden afgesproken dat ze de volgende dag eerst zouden gaan zwemmen en daarna naar Joke zouden gaan. Voor ze weggingen, zei Peter tegen Anke dat hij nog een condoom moest kopen, maar Anke dacht dat zij er nog één had ergens. Ze had er inderdaad nog één bewaard, zodat ze snel op weg konden naar het grasveldje aan het water. Peters vrienden en Joke waren er al en lagen in de zon te kletsen.

Peter had ook de bal weer meegenomen en dat was het sein voor de jongens om meteen te gaan voetballen. Eigenlijk had Peter daar niet zo’n zin in en hij kon zich ook niet concentreren. Steeds keek hij in de richting van zijn zus en Joke, die er fantastisch bij lag met die kleine bikini, die bijna niets verhulde.

Hij probeerde het spleetje tussen haar benen te zien, dat zich aftekende door de stof van het bikini broekje. Maar de afstand was net even te groot, wel kon hij die grote C-cup borsten duidelijk zien uitpuilen boven het bovenstukje. Het was maar goed dat hij een boxershort aan had, anders konden ze zien dat hij met een erectie liep te voetballen. Joke en Anke lagen dicht bij elkaar en bespraken hoe ze het best zonder dat het opviel weg konden komen.

Ze besloten dat Joke eerst zou vertrekken en Peter en Anke een half uurtje later, dat zou geen argwaan wekken. Joke vroeg Anke of die wist of Peter al ervaring had en ze antwoordde dat ze dacht van wel, maar het niet zeker wist.

Dat stelde Joke enigszins gerust. Daarna probeerde ze Anke uit te horen over die zogenaamde Franse vakantieliefde, of het pijn deed de eerste keer en of ze die eerste keer had genoten.

Anke vertelde dat ze het zo lekker gevonden had dat ze geen pijn gevoeld had, integendeel alleen maar genot. Om een uur of drie zei Joke dat ze naar huis moest en kuste ze de drie jongens op de wangen. Bij Peter zoende is iets nadrukkelijker en vlak bij zijn mond, zodat hij zijn pik alweer voelde opspelen. Zijn twee vrienden gingen nog een duik nemen, maar Peter zei dat hij liever nog even wilde zonnen.

Een van de jongens, die al een hele tijd strak naar haar had liggen kijken, probeerde Anke zo ver te krijgen, maar die zei dat ook zij de voorkeur aan zonnen gaf. Ruim een half uur nadat Joke was verdwenen, kleedden Anke en Peter zich ook aan. Ze fietsten vervolgens rustig naar het huis van Joke. Af en toe keek Peter verlekkerd opzij naar zijn zus, die er goed uitzag met die gebruinde benen in een korte witte broek, die strak om haar billen zat.

Hij vroeg zich af wie hij lekkerder zou vinden, Anke of de iets vollere en stevigere Joke; bij die gedachten kreeg hij alweer een lichte erectie. Joke was in de tuin en riep dat ze achterom moesten komen.

Via een poortje verscholen onder grote struiken bereikten ze de achtertuin, waar Joke op een stretcher lag te zonnen met haar strakke bikini nog aan. Ze stond op en vroeg wat ze wilden drinken en ging zo ontspannen mogelijk wat drankjes halen, maar Anke merkte dat ze behoorlijk zenuwachtig was en liep snel achter haar aan.

Peter keek hen na, deed zijn T-shirt uit en ging op de stretcher zitten. Hij vroeg zich af of hij het initiatief moest nemen of alles maar op zich af moest laten komen. Ook bij hem was nu enige spanning te merken, alleen Anke maakte een relaxte indruk. Licht giechelend kwamen de twee vriendinnen terug in de tuin met drie glazen cola, die ze op een tafeltje naast de stretcher zetten. Anke trok haar shirtje en broek uit en ging met haar bikini nog aan in het gras zitten, terwijl Joke naast Peter op de stretcher plaats nam.

Er viel een korte stilte tot Anke vroeg of er niet een muziekje bij kon, dat maakte het allemaal wat vrolijker, maar Joke zei dat ze dan beter naar binnen konden gaan, omdat de buren er anders last van zouden hebben.

De twee meiden gingen op een brede leren bank zitten en Peter daar schuin tegenover in een diepe fauteuil. Zo had hij goed zicht op die twee schoonheden met een verschillend uiterlijk, maar allebei jong en aantrekkelijk.

Hij keek van de een naar de ander en liet zijn blik wat langer rusten op grote borsten van Joke die uit haar bovenstukje puilden.

Die aanblik liet zijn pik niet onberoerd en hij ging even verzitten. Met een snelle beweging klikte ze de sluiting van de bikini los, zo kan je ze beter zien, zei ze erbij. Peters erectie nam direct een grotere vorm aan, toen hij de volle borsten van Joke met de grote bruine tepels in volle glorie zag hangen. Joke bloosde even, maar herstelde zich snel en ging iets onderuit zitten zodat haar mooie stevige tieten nog beter uitkwamen. Anke boog iets opzij en begon met een hand de beide borsten te strelen en de tepels te kneden, alsof ze nog nooit iets anders gedaan had.

Voorzichtig tilde ze een borst op, bracht de tepel naar haar mond en begon er aan te zuigen. Joke kreunde even en bracht haar hand naar haar slipje toe om er zachtjes overheen te aaien. Peter keek met grote ogen toe, terwijl zijn pik nu zijn volle lengte had aangenomen. Ineens stond Joke op en zei dat ze mee moesten gaan naar boven.

Ze liep direct door naar de slaapkamer van haar ouders, waar een enorm tweepersoonsbed al helemaal opgeslagen klaar lag voor de drie jonge mensen, die nieuwe dingen wilden gaan ontdekken. Joke ging languit op haar rug op bed liggen en zei dat de beide anderen naast haar moesten komen zitten. Anke deed haar bovenstukje uit en ging op haar knieën naast Joke’s hoofd zitten, Peter strekte zich languit naast de vriendin van zijn zus en begon direct haar rechterborst te strelen, terwijl Anke de linker onder handen nam, de tepels werden er meteen hard door.

Al snel begon Joke te kreunen en met haar lichaam te draaien, tot ze zich omdraaide en de kleine, harde, borstjes van Anke beet pakte. Ze duwde Anke iets aan achteren, zodat die met haar hoofd naar Joke’s benen op bed kwam te liggen, en toen trok ze snel Anke’s slip uit. Anke lag nu in de lengte van het bed Joke in de breedte met haar benen naar Peter toe, terwijl ze zachtjes over het spleetje van Anke begon te wrijven. Die was al aardig nat, dus verdwenen de vingers van Joke spoedig in de het hongerige kutje.

Met haar tong bewerkte ze Anke’s klitje en die begon nu zelf haar borsten te kneden en aan haar tepels te draaien. Peter keek dit even aan en werd er zo opgewonden van dat hij snel zijn broek uit trok om zijn pik uit zijn benarde toestand te halen. Hij zag dat Joke Anke nu met haar tong en haar vingers aan het verwennen was, terwijl zij zus met haar tietjes speelde en steeds heftiger kreunende geluiden begon te maken. Hij keek naar de bruine rug van Joke met daaronder de kleine bikinislip, die hij naar beneden begon te stropen.

De mooie ronde billen van Joke kwamen te voorschijn en hij begon die te kneden en te likken. Intussen schoof hij zijn handen onder haar bovenlichaam en pakte de grote tieten stevig beet en kneep er hard maar teder in. Joke begon nu ook geluid te maken en fluisterde: Peter schoof naar onderen en spreidde de benen van Joke zodat hij goed bij haar natte kutje kon komen. Toen begon hij haar te vingeren en te likken alsof het Anke was, met wie hij bezig was. Die lag intussen zo te kreunen dat Peter wist dat ze elk moment klaar kon komen, terwijl Joke met haar onderbuik heen en weer schoof om het Peter makkelijker te maken haar ook klaar te vingeren.

Met een schreeuw kwam Anke en Joke gaf haar nog een paar extra likjes om het nog aangenamer te maken. Toen draaide zich met haar lichaam helemaal op Anke begon met haar kutje tegen Anke’s kutje heen en weer te schuiven. Ze zei tegen Peter dat die achter haar moest komen om haar te blijven likken en vingeren.

De twee lagen nu schuin over het bed en er was alle ruimte om achter de twee schuivende kutjes van Joke en Anke te gaan zitten. Hij zag dat kleine drijfnatte kutje van zijn zus die net klaargekomen was en de grotere maar wel nog smalle spleet van Joke die als een gek heen en weer schoof. Intussen tongzoenden de twee vriendinnen elkaar hevig, terwijl ook hun borsten elkaar raakten en hard werden van opwinding.

Peter schoof zijn vingers weer bij Joke naar binnen, maar had moeite haar tempo te volgen. De twee kutjes lagen zo dicht bij elkaar dat hij probeerde met zijn duim ook in Anke’s kutje te komen, dat lukte maar gedeeltelijk, maar genoeg om aan Anke weer een geile kreet te ontlokken.

Net op dat moment kwam Joke met een lange uithaal klaar en drukte ze haar kutje heel hard tegen dat van Anke aan. Peters vingers kwamen klem te zitten, maar dat vond hij een heel opwindend gevoel en zijn lul klopte als een hamer in het luchtledige.

Anke keek langs Joke heen en zag dat haar broer het heel moeilijk had en wenkte hem. Hij schoof naar voren en ze pakte zijn lange stijve pik beet, schoof die langs Joke gezicht en stopte hem in haar mond. Geroutineerd begon ze haar broer te pijpen, terwijl Joke verbaasd toe lag te kijken. Peter was zo geil dat hij het niet langer dan een halve minuut vol hield en met een korte schreeuw spoot hij zijn zaad in het mondje van zijn zus.

Die draaide snel zijn pik uit haar mond richting Joke’s gezicht, zodat een deel van het hete sperma tegen de ogen, de neus en de mond van Joke aan spoot. Die schrok eerst, maar likte toen het warme witte spul van haar gelaat. De twee meiden keken elkaar lachend aan, terwijl Peter zich opzij liet rollen om extra lekker te genieten van zijn orgasme. Een kwartier later lag Joke nog steeds dwars over het bed en zat Anke voorovergebogen met haar knieën aan weerszijden van Joke’s hoofd en kuste haar vriendin een aantal malen vol op haar mond.

Peter was ook overeind gekomen en wilde opstaan, toen Joke vroeg wat hij ging doen. Een condoom pakken, zei hij met een veel betekenende glimlach. Opgelucht haalde Peter adem, want hij had helemaal geen zin in dat gedoe met dat rubber. Hij schoof naar haar voeten, deed Joke’s benen iets uit elkaar en ging ertussen zitten.

Het roze streepje stond iets open en Peter zag de nog wat dikke schaamlipjes iets naar buiten staan, een aanblik, die hem weer een erectie opleverde. Anke kneedde de forse borsten van Joke, terwijl Peter ver voorover boog en aan de grote bruine tepels begon te zuigen, die tussen de vingers van zin zus door recht omhoog staken. Langzaam ging hij met zijn tong omlaag, langs haar buik, haar navel, tot hij bij het keurig bijgehouden plukje schaamhaar boven Joke’s smalle spleetje kwam.

Daar stopte hij en met zijn vingers deed hij de lipjes iets verder uit elkaar, toen schoof hij zijn tong naar binnen en likte haar grotje en haar klitje. Joke werd er zeer opgewonden en ook erg nat van en draaide met haar onderlijf. Intussen trok ze Anke verder over zich heen, zodat ze met haar tong bij Anke’s kutje kon en begon haar fanatiek te likken, terwijl ze haar handen om Anke’s hoofd legde. De beide meisjes begonnen te kreunen en te hijgen en Peter werd alleen al van dat geluid nog geiler.

Hij richtte zich op en nam zijn keiharde pik in zijn hand en leidde die richting het wijd openstaande en drijfnatte kutje van Joke. Zijn eikel raakte de buitenste schaamlipjes en Joke sidderde over haar hele lichaam. Voorzichtig schoof hij zijn staaf naar binnen, ondertussen met zijn handen haar billen beetpakkend.

Joke spreidde haar benen nog wijder, deed ze omhoog en toen Peter haar billen optilde, sloeg zij ze om Peters nek heen. Door die opwaartse beweging schoot zijn lul een heel eind naar binnen en Joke kreunde weer hevig.

Peter liet nu alle remmingen varen en drukte zijn pik helemaal tot zijn ballen naar binnen en begon haar ritmisch te neuken. Joke knelde haar benen hard om zijn nek, wat Peter nog geiler maakte. Hij ging steeds sneller en harder heen en weer en voelde zijn sperma alweer borrelen in zijn ballen. Joke begon een beetje te gillen en likte Anke steeds harder, wat tot gevolg had dat Anke als eerste van de drie met een hele lange zucht klaar kwam.

Voor Peter was dat het sein om zijn zaad de vrije loop te laten en het niet langer maagdelijke kutje van Joke vol te spuiten. Hij neukte nog even door want aan de knellende benen om zijn nek voelde hij dat Joke ook snel tot een hoogtepunt zou komen. Hij keek al neukend op en zag het stralende gezicht van zijn zus, die haar mond naar hem toe boog en met een natte, verrukkelijke tongzoen Peters genot nog deed groeien. Toen kwam Joke klaar, op een manier die Peter en zijzelf nog nooit meegemaakt hadden.

Ze bleef schudden en trillen met haar hele lichaam, haar benen knelden zijn hoofd bijna van zijn romp en uit haar mond kwamen bijna dierlijke oergeluiden. Toen ze een uurtje later gedoucht hadden en in de huiskamer wat zaten te drinken, zei Joke dat Anke niet te veel gezegd had over de manier waarop Peter haar ontmaagd had. Ze vroeg zich wel af hoe Anke dat wist en in haar ogen twinkelde iets, dat deed vermoeden dat ze het wel wist. Anke vertelde toen het hele verhaal van haar “Franse” vakantieliefde.

Joke was niet eens verbaasd en zei tegen Anke dat er slechtere manieren waren om ontmaagd te worden, ook al was het haar broer. Peters vrienden Wouter en Jaap waren alleen op het grasveldje achter gebleven en verveelden zich. Er lagen alleen nog wat gezinnen met kinderen en voetballen met zijn tweeën zagen ze ook niet zitten. Ze lagen wat lamlendig in de zon, toen Wouter aan Jaap vroeg wat hij eigenlijk vond van die twee meiden, die ze eigenlijk alleen maar zagen als de zus van Peter en haar vriendin.

Jaap wist het niet goed, die Joke zag er wel lekker uit, grote tieten, altijd een strak broekje aan, maar Anke zag er volgens hem niet uit. Die slonzige haren, kleine tietjes en dat rare brilletje. Wouter vond dat ze er sinds de vakantie wel beter uitzag in die kleine bikini en meestal zonder bril, en die kleine tietjes zagen er stevig uit met die brede tepelhoven, die je zo goed door de stof heen zag.

Maar ze waren het erover eens dat deze meisjes vermoedelijk nog niet eens wisten hoe een pik eruit zag. Ze hadden nu al voorpret, al vroeg Wouter wel aan Jaap of die enige ervaring had. Jaap bloosde en zei dat hij eigenlijk nog nooit echt met een meisje had gestoeid. Een beetje voelen en dan later jezelf aftrekken, dat was alles geweest. Wouter bekende dat hij één keer geneukt had, maar het was een complete mislukking geworden, want ze waren allebei behoorlijk dronken.

Op het toilet in een disco hadden ze eerst gezoend en gevoeld, maar toen het erop aankwam kregen ze het condoom er maar heel moeilijk om en toen hij eenmaal in haar kutje zat, kwam hij al klaar toen hij nog maar nauwelijks had bewogen. Het meisje was kwaad geworden en weggelopen. De twee vrienden waren helemaal opgewonden geworden. Jaap beaamde dat het hem ook niet onberoerd liet en stelde voor een eindje de struiken in te lopen.

Ze stonden op, pakten hun spullen bij elkaar en liepen toen de struiken in. Toen ze zeker waren dat niemand ze meer zag, stopten ze en Wouter deed als eerste zijn broek naar beneden.

Zijn grote pik was al aardig stijf en bereikte een lengte van zeker 18 cm. Terwijl Jaap nog bewonderend stond toe te kijken, begon hij er direct fors aan te sjorren. Even flink aan Joke en Anke denken, dan ben je zo klaar, zei Wouter en binnen een minuut spoot hij zijn witte vloeistof over de bosgrond. Jaap deed er iets langer over, want hij had moeite zich de lichamen van de twee meisjes voor de geest te halen, maar bereikte ook vrij snel een hoogtepunt. Zijn dikke eikel klopte heftig, toen een warme straal sperma meer dan twee meter ver in de struiken belandde.

Met hun handdoeken veegde ze hun pikken af en ze trokken hun broeken weer op. Daarna overlegden ze nog over hun strategie de volgende dag en besloten ze Peter in vertrouwen te nemen, die zou toch ook wel zin hebben om een beetje met die Joke te spelen, vermoedden ze. De volgende ochtend belde Wouter Peter wakker op zijn mobiel.

Hij vroeg of hij Peter, voor ze weer gingen zwemmen, nog even kon spreken. Met zijn duffe hoofd vroeg Peter niet waarover en sprak om elf uur af bij de plaatselijke snackbar. Niets vermoedend meldde Peter zich op het terras, waar ook Jaap aanwezig was. Ze bestelden koffie en Wouter en Jaap legden hun plannen voor aan Peter, die eerst schrok, maar vervolgens minzaam glimlachte en zei dat hij wel mee zou doen, hij wilde Joke ook wel eens naakt zien en voelen. Ze spraken af dat ze in de loop van de middag weer naar het meertje zouden gaan.

Peter beloofde niets aan zijn zus te zeggen, maar voegde er aan toe dat ze aan haar een zware dobber zouden hebben, voorzover hij haar kende. Thuisgekomen, was het eerste dat hij deed Anke inlichten, die op haar beurt Joke direct belde. Terwijl de jongens aan het voetballen waren, lagen Anke en Joke op hun buik te zonnen. Na een tijdje keek Joke achterom en zei dat de jongens ver genoeg weg waren en helemaal in hun spel opgingen. Daarop maakten ze hun bovenstukjes los en gingen op hun rug liggen, wachtend op hoe vooral Wouter en Jaap zouden reageren.

Heel even streelde Joke over de recht omhoog staande stevige tietjes van Anke en keek haar bijna verliefd aan. Anke lachte even terug en fluisterde dat ze dat best fijn vond.

Toen ze uitgevoetbald waren, liepen de jongens terug naar de plaats waar hun handdoeken lagen. Op een meter of tien afstand tikte Wouter Peter en Jaap aan en stopte hij.

O ja hoor, zei Peter luchtig, Anke heeft de hele vakantie topless over het strand gelopen, daar is toch niet bijzonders mee? Jaap keek zijn ogen uit: Weer reageerde Peter om zijn zus te promoten: Dat is waar, beaamde Wouter. Peter legde zijn handdoek naast Joke en Wouter en Jaap gingen naast Anke zitten, maar Joke duwde Peter opzij en schoof haar eigen handdoek een eindje op.

Besmuikt pakte Jaap zijn handdoek en schoof tussen de twee half naakte meiden in. Hij droeg een vrij strakke zwembroek en daarin vormde zich een dikke bult, die duidelijk zichtbaar was voor iedereen. Anke was de eerste die er wat van zei en vroeg of hij het niet gewend was om blote borsten te zien.

Jaap werd vuurrood en zei van wel, maar nog nooit van hen. Joke duwde hem naar achteren zodat hij op zijn rug kwam te liggen en begon over zijn zwembroek te aaien. Hij is behoorlijk dik, zei ze lachend, ik denk dat ie straks uit je broek knapt, die kan je beter uit doen.

Nu vond Jaap het genoeg en zei dat hij dat niet hier op het grasveld wilde met al die mensen erbij. Ja, bevestigde Joke, we kunnen wel met zijn vijven naar mijn huis gaan, daar ziet niemand ons. Perplex fietsten Wouter en Jaap even later achter de twee meisjes en Peter aan, dit was geheel tegen hun plannen in.

Joke had Jaap op de grote driezitsbank neergezet naast Anke en Wouter, Peter zat op de tweezitter er schuin tegenover en lachte geheimzinnig naar zijn zus. Joke droeg nog steeds haar krappe bikinibroekje en daarover een T-shirt met niets eronder.

Ze ging tegenover de grote bank staan en trok het shirt uit, zodat haar forse tieten met de harde bruine tepels weer in volle glorie tevoorschijn kwamen. Jaap zat met grote ogen te kijken, terwijl Anke zijn shirt over zijn hoofd trok en weer over zijn zwembroek begon te aaien. Er ontstond onmiddellijk weer een bobbel, die steeds groter werd. Zo, zo, zei Joke, niet zo lang, maar wel erg dik.

Ze knikte naar Anke, die de dikke staaf beetpakte en er traag maar stevig aan begon te trekken. Jaap slaakte een kreet, zuchtte en leunde toen vergenoegd achterover. Joke liep naar hen toen en trok Jaaps zwembroek over zijn voeten, zodat hij nu helemaal naakt op de bank hing. Toen liep ze naar Wouter en vroeg of hij ook zo’n mooi ding had, terwijl ze intussen diens shirt uittrok.

Wouter was inmiddels niet verbaasd meer en toen Joke voorover gebogen over hem heen stond pakte hij haar grote tieten beet en begon die te kneden. Hij tilde zijn billen op om Joke de gelegenheid te geven zijn zwembroek uit te trekken. Toen zijn grote pik zich openbaarde keek Joke er wel even van op, maar ze zakte toch door haar knieën, nam de forse stijve lul in haar mond en begon hem geroutineerd te pijpen.

Intussen had Peter de gebeurtenissen met een steeds grotere erectie zitten bekijken, toen kleedde hij zich uit en bevrijdde zijn apparaat uit de omknelling van zijn zwembroek.

Hij liep, spelend met zijn stijve pik, naar de overkant en ging achter de bank staan. Hij zag dat Jaap zich moest inhouden om niet klaar te komen en zei tegen Anke dat ze beter even kon stoppen, anders werd het zo’n rotzooi. Anke liet Jaaps lul los en deed haar armen omhoog, zodat Peter haar shirtje uit kon trekken en haar stevige kleine borsten kon strelen. Ook Joke was nu gestopt met pijpen en zei gespeeld verbolgen: Ze zouden moeten weten dat je eigenlijk eerst een vrouw moet verwennen”.

Samen met Anke liep ze naar de tweezitter en beiden trokken hun bikinibroekje uit. Daarna gingen ze wijdbeens op de bak zitten en begonnen ze hun kutjes te strelen. Peter liep naar haar toe, knielde voor het opengesperde spleetje van Joke en begon haar vakkundig te likken en vingeren, wat bij Joke allerlei opwindende geluidjes teweeg bracht. Anke riep Wouter en vroeg of hij dat bij haar ook kon doen. Die wachtte geen seconde en duwde direct twee vingers bij Anke naar binnen. Die reageerde echter een boos en zei dat hij het voorzichtiger aan moest doen, eerst met zijn tong en dan pas de vingers erbij.

Intussen had Peter Joke al zo bewerkt dat ze er hitsig van geworden was en dicht bij een orgasme kwam. Toen stopte hij en zei dat Jaap het karwei maar moest afmaken, maar die was nog te verbouwereerd om direct in actie te komen.

Peter moest hem van de bank trekken en op zijn knieën voor Joke planten om hem duidelijk maken dat hij moest opschieten, want ze was nog heet genoeg en zou wel snel klaarkomen. Wouter had zijn ritme gevonden en Anke maakte de, bij Peter welbekende, kreunende geluiden, die een orgasme aankondigden.

Terwijl Wouter verder likte en vingerde, boog hij over zijn zus en begon aan haar tepeltjes te zuigen. Dat was precies wat er nog aan ontbrak, want al heel snel duwde ze haar kutje tegen de mond van Wouter, kneep haar schaamlippen hard samen en met een lange zucht kwam ze heerlijk klaar.

Met wat aanwijzingen van Peter en enige hulp van Joke zelf slaagde Jaap erin ook bij haar een orgasme te verwekken, dat nog heviger was dan dat van Anke. De twee meiden lagen nog te genieten op de bank, toen Peter, rustig trekkend aan zijn pik, zijn twee vrienden zei, dat die grootspraak van hen, die ochtend, toch wel heel anders uitpakte.

Jaap keek nog steeds met veel ongeloof naar de naakte meisjes op de bank, die zichzelf en elkaar nog een beetje lagen te verwennen, Wouter had intussen wel door dat dit van te voren in elkaar gezet was. Hij plofte neer op de driezitsbank en begon weer langzaam aan zijn grote pik te trekken. Toen Anke dat zag, zei ze dat hij zijn best gedaan had, liep naar hem toe en ging naast hem zitten en nam het trekken van hem over.

Joke kwam ook overeind, keek naar Jaap en leidde hem ook naar de grote bank. Ze knielde weer voor hem en begon aan zijn dikke paal te zuigen.

..

Gang bang films sexdate gratis


neuken in de huiskamer nat en strak

Haar borsten schat ik op een cup B of C. Haar had ik inderdaad weleens en paar keer voorbij zien komen en vond het geen onaangenaam gezicht om haar na te kijken, met haar stevige ronde kont. Ze heeft een topje aan wat redelijk strak om haar borsten zit en haar buik een stukje laat zien, voor zover ik het snel kon zien draagt ze volgens mij geen bh. Daaronder heeft ze een strakke broek aan die de contouren van haar kruis lichtelijk laten zien. Ne vluchtig mijn blik over haar lichaam te laten gaan kijk ik haar aan en vraag of zij Joyce is, er verschijnt een glimlach op haar gezicht en ze zegt ja.

Ik stel mij voor aan haar en vertel haar dat ik een pakje voor haar heb die bij mij bezorgd was. Ze zegt dat ze het lief vindt dat ik dit naar boven kwam brengen en vraagt of ik even binnenkom. Dit kan ik natuurlijk niet weigeren en sta al snel bij haar in de gang en sluit de deur. Weer laat ik even mijn blik afdwalen naar haar topje en broek, ze ziet dit en glimlacht verlegen. Ze excuseert zich over haar kleding, ze kwam net onder de douche vandaan en had dit snel aangetrokken om de deur open te doen.

Ik antwoord haar dat het haar zeker niet verkeerd staat, weer glimlacht ze verlegen. Dan draait ze zich om om naar de woonkamer te lopen, als ik achter haar aanloop kan ik het niet laten om naar haar kont te kijken.

Ik zie dat haar broek lekker strak om haar billen zit en ook iets tussen haar billen kruipt, verder kan ik geen lijntjes van een slip of string ontdekken. Het idee dat ze dus waarschijnlijk geen ondergoed aanheeft windt me weer iets op.

In de woonkamer raken we aan de praat over van alles en nogwat, en komen dan tot de ontdekking dat we beiden bij dezelfde sportschool fitnessen. Ik vraag haar of zij ook een abonnement heeft inclusief sauna, ze bevestigt dat.

Ik zeg haar dat ik dat ook heb en vraag of ze vaak gebruik maakt van die sauna, waarop ze antwoordt dat ze vrijwel altijd na het sporten de sauna induikt en dat ze dat heerlijk vindt. Ik zeg haar, met een knipoog, dat het jammer is dat ik haar daar nooit ben tegengekomen.

Weer glimlacht ze verlegen en vraagt of mij dat leuk lijkt om haar daar te zien. Ik antwoord dat het me absoluut geen straf lijkt om haar daar eens te zien. Dan kijkt ze ineens erg ondeugend en zegt dat als we toch beiden in dezelfde sauna komen, ze dan ook geen moeite had hoeven doen om iets aan te trekken.

Ik kijk ondeugend terug en vraag haar wat haar dan tegenhoudt om het ongedaan te maken. Ze zet weer haar verlegen glimlach op en blijft me in mijn ogen aankijken, als mijn blik naar beneden afdwaalt zie ik dat haar tepels stijf beginnen te worden en door het shirtje heenprikken.

Dan val mij ineens op dat er een klein wasrek in de kamer hangt, met alleen maar kleine strings eraan, ze ziet dat ik ernaar kijk en zegt dat ze alleen maar stings draagt, omdat ze dat mooi vindt en dat dat prettig zit. Ik zeg haar dat een string haar vast en zeker mooi zal staan en vraag of ze er nu ook 1 aan heeft. Als ze dat hoort verschijnt er weer een ondeugende glimlach op haar gezicht en dwaalt haar blik af naar mijn kruis. Door deze situatie, die ik best spannend vond, was mijn jongeheer al iets gegroeid en zat deze halfstijf in mijn broek.

Doordat ik ook nog eens geen boxershort aanheb, is dit te zien in mijn broek. Als ik dan naar haar borsten kijk, zie ik dat haar tepels nog stijver worden in haar shirt.

Terwijl ik naar haar stijve tepels blijf kijken, zeg ik dat het haar volgens mij goed bevalt wat ze ziet. Ze kijkt me aan, vervolgens naar haar borsten en kijkt me dan weer aan, maar dan met een enorm geile blik en knikt zachtjes. Weer vraag ik haar, wat haar tegenhoudt en zonder op een antwoord te wachten pak ik haar topje beet om deze over haar hoofd uit te trekken. Haar heerlijke borsten komen tevoorschijn, en ik zie de tepels keihard naar voren staan.

Ze pakt ze zelf vast en begint ermee te spelen, terwijl ze mij geil aankijkt. Ik geef haar een kus en ze opent direct haar mond om mijn tong toe te laten. Terwijl we verwikkeld zijn in een heerlijke tongzoen probeer ik haar broek los te maken, wat ook lukt. Als ik haar broek uit heb, laat ik mijn handen over haar billen gaan en ze begint licht te kreunen. Met 1 hand ga ik tussen haar billen naar voren en voel dat haar kutje al aardig nat is, met mijn andere hand voel ik aan haar buik en ga naar beneden en voel dat haar kutje helemaal kaal en glad is.

Ik verbreek de tongzoen om naar haar kutje te kijken en zie dat deze inderdaad helemaal kaal is. Ik kijk haar aan en zeg dat we zo te zien nog een overeenkomst hebben, ze snapt wat ik bedoel, want ze laat zich direct op haar knieën zakken en begint als een bezetene mijn broek los te maken.

Zodra ze mijn broek los heeft, haalt ze mijn stijve eruit en als ze ziet dat deze geschoren is kreunt ze en zegt dat ze dit geil vindt. Ze pakt m vast en trekt mijn voorhuid naar achteren, dan begint ze aan mijn lul en eikel te likken, om hem vervolgens lekker in haar mond te nemen. Dat ze dit vaker heeft gedaan is te merken, man wat kan zij lekker pijpen.

Tijdens het zuigen en op en neer gaan met haar hoofd, trekt ze me ook nog lekker af en met haar andere hand masseert ze mijn ballen, als ze zo doorgaat dan spuit ik al snel mijn zaad in haar mond en ik waarschuw haar hiervoor. Ze blijft me aankijken en in haar betraande ogen zie ik dat ze veel moeite moet doen, maar het lukt haar om alles binnen te houden. Als ik mijn lul uit haar mond haal, houdt ze haar mond open om me mijn eigen zaad in haar mond te laten zien, dan sluit ze haar mond en slikt het door.

Die aansporing had Peter niet meer nodig, hij richtte zijn pik op Anke, die weer overeind gekomen was en naar het stel keek. Hij spoot zijn warme zaad dwars over de lekker stevige tietjes van zijn zusje, zonder er echt geluid bij te maken.

En net toen hij zijn blik weer naar de man en de vrouw richtte, trok de man zijn pik uit haar kut en duwde haar op haar rug.

Hij ging op zijn knieën voor haar hoofd zitten en spoot toen een paar enorme stralen melkachtig wit spul over haar gezicht en in haar mond. Peter veegde wat sperma van de borsten van Anke en stak toen een vinger in haar mond. Ze likte het zaad eraf en zei dat ze het niet meer zo bitter vond als de vorige keer. Hij trok zijn broek op en Anke maakte haar slipje weer in orde, toen liepen ze snel in de richting van de het strand, dar daar zo smal was, dat ze rechtsreeks de zee in konden om zich verder schoon te wassen.

Toen ze bij hun ouders terugkwamen, keek moeder nog steeds bezorgd en vroeg waar ze zo lang geweest waren. Ze antwoordden dat ze een eind gelopen hadden en toen zijn gaan zwemmen. Ze vroeg niet verder door, maar keek nog steeds met misprijzen naar de kleine, maar mooie, stevige borstjes van haar dochter.

Tijdens het avondeten waren Peter en Anke nog steeds een beetje opgewonden van hetgeen ze die middag meegemaakt hadden. Ze waren zo gaan zitten dat ze elkaar niet rechtstreeks in het gelaat konden kijken, want dat zou een hoogrode kleur opgeleverd hebben.

Anke had nog gedoucht, maar Peter was bewust weggebleven, toen ze naar de kamer was gegaan. Hij had steeds het beeld van die grote pik voor ogen die in en uit die kut bewoog. Tijdens het douchen had Anke een paar keer lekker over haar kutje gewreven, terwijl ze zich afvroeg hoe het zou zijn als daar iets groots in ging.

Zou het geen pijn doen, was haar spleetje niet te klein voor een lange dikke staaf? Ze had gezocht naar iets dat ze erin kon stoppen om te proberen, maar kon niets vinden. Toen had ze het met twee vingers geprobeerd, maar ze durfde niet echt en het was ook te dun vergeleken met zo’n pik, die ze had gezien. Ze vroeg zich ook af of ze technisch nog maagd was, want als ze ongesteld was, gebruikte ze tampons, die haar vliesje misschien wel eens doorboord hadden.

Na het eten gingen ze nog even op de boulevard wat drinken, hun ouders hadden het goed naar hun zin en bleven lang zitten. Peter en Anke werden bijna zichtbaar ongeduldig, maar durfden niet zo maar samen weg te lopen naar hun kamer. Tot Anke ineens zei, dat ze moe was en vast naar het hotel terugging. Peter bleef zitten en keek haar uit zijn ooghoeken na, hoe ze overstak richting hotel, haar lekkere stevige billen verpakt in een strak wit broekje.

De adrenaline stroomde via zijn onderbuik in de richting van zijn penis en hij ging wat ongemakkelijk verzitten. Toen de glazen leeg waren en zijn ouders betaald hadden, had hij moeite niet heel hard naar de overkant te rennen. Ze wensten elkaar goedenacht en hij haastte zich naar hun kamer. Ongeduldig klopte hij op de deur en het leek wel of Anke er achter stond te wachten, want binnen een paar seconden was hij binnen.

Anke had alleen een zwart slipje aan en ging op bed zitten kijken hoe Peter zich van zijn kleding ontdeed. Dat had hij binnen een minuut voor elkaar, maar ook hij hield zijn slip aan, want eigenlijk wisten ze allebei niet goed hoe nu verder te gaan.

De spanning hing in de kamer en Peter kwam naast haar op het bed zitten, sloeg zijn arm om haar heen en vroeg toen hoe zíj het die middag had beleefd. Ze praten samen een tijdje over hun gevoelens bij het kijken naar die neukpartij, maar durfden niet echt te beginnen over wat ze eigenlijk dachten. Peter streelde af en toe haar rug en zij wreef onhandig over zijn dijen. Soms pakte hij haar steviger beet en drukte haar lichaam iets tegen het zijne, zodat hij opzij de stevige tietjes voelde.

Ze zoenden heel even, kort, maar hevig en lieten elkaar dan weer los om verder te praten over hun belevenissen van deze dag. Toen liet Anke zich ineens achterover op bed vallen, trok haar slip uit en deed haar benen iets uit elkaar.

Peter keek naar haar spleetje dat iets open stond en een beetje glom, omdat ze al behoorlijk nat geworden was. Peter keek recht in het roze kutje van zijn zus en werd er heel opgewonden van. De paal in zijn broek begon snel te groeien en hij liet zich van het bed zakken en boog voorover naar die lekkere opening. Voorzichtig schoof de schaamlipjes iets verder uit elkaar en duwde zachtjes zijn middelvinger naar binnen.

Die gleed er soepel in, want Anke was heel nat geworden, en hij begon heen en weer te schuiven met zijn vinger. Vervolgens haalde hij zijn duim erbij om haar klitje te bewerken, wat tot gevolg had dat Anke begon te hijgen en te kermen. Zijn vinger ging steeds sneller in en uit het drijfnatte spleetje en toen probeerde hij er een tweede vinger bij te doen, ook dat lukte zonder moeite.

Met zijn andere hand begon hij een van de stevige tietjes van zijn zusje te kneden. Voor Anke was dat al genoeg om plotseling met haar onderlichaam te kronkelen en voor Peter het door had, kwam ze klaar. Hij vingerde nog even door en stopte ermee, toen Anke uitgeteld op haar rug met haar benen wijd op bed lag na te genieten.

Snel trok hij zijn broek uit om zijn harde lul uit de omknelling te bevrijden. Zijn stijve pik schoot direct omhoog en Peter draaide zich om en liep naar zijn kleren die aan de andere kant van de kamer lagen. Verbaasd keek Anke op en volgde haar broer door de kamer. Hij liep terug naar het bed en ging aast Anke zitten, zijn penis stijf vooruit.

Hij scheurde een papiertje open en haalde er iets uit, toen pas zag Anke dat het een condoom was. Anke keek hem eerst verbaasd aan, bloosde vervolgens, maar nam het condoom toch van hem over. Ze pakte zijn pik beet en deed wat Peter haar net vertelde, goed oplettend dat er geen gaatje in kwam. Peter werd bloedgeil van de handelingen van zijn zus. Zeker toen haar hand over zijn eikel het condoom naar beneden schoof.

Samen met het rubber schoof zijn voorhuid naar beneden, wat gevoelig aanvoelde, maar wel erg lekker was. Toen het condoom helemaal om zijn lange pik zat, bleef Anke even aan die stijve trekken, zachtjes om hem niet te snel klaar te laten komen.

Toen ging ze weer achterover liggen, spreidde haar benen heel wijd en deed ze omhoog. Haar kutje stond nu helemaal open om Peters harde pik te ontvangen. Hij ging op zijn knieën tussen haar benen zitten, boog voorover en steunde met zijn linkerarm naast haar hoofd. Met zijn rechterhand pakte hij zijn pik beet en bewoog die richting Anke’s maagdelijke spleet.

Hij steunde nu ook met zijn linkerarm naast haar en kon op die manier wat naar beneden kijken. Anke pakte zijn lul en leidde die voorzichtig naar haar drijfnatte opening. Toen zijn eikel tegen haar schaamlipjes aan kwam, sidderde Peter even, toen schoof Anke die lange paal een eindje naar binnen. Nu rilde zij ook even. Zijn eikel schoof langzaam verder, tot die er helemaal in zat, toen liet Anke los. Ze sloeg haar armen om zijn schouders en drukte hem naar haar lichaam toe. Hij landde met zijn borst op haar stevige tietjes en door die beweging schoof zijn pik iets verder naar binnen.

Langzaam bewoog hij met zijn onderlichaam naar voren, zijn stijve steeds verder in haar natte grotje schuivend. Anke kreunde, niet van pijn, maar van genot en Peter duwde nu iets steviger door.

Het glijmiddel van het condoom vermengde zich met de natte sappen van Anke’s kutje, zodat zijn lul moeiteloos doorgleed tot die er helemaal in zat.

Dat moment wilde hij even vasthouden en hij drukte zich met alle kracht tegen haar aan. Hij voelde zijn eikel heftig kloppen en zijn balzak zich samentrekken, daarom ontspande hij weer een beetje. Langzaam begon hij nu heen en weer te bewegen met zijn pik in haar kutje. Anke begon weer te kreunen van genot en zelf had hij zijn ademhaling ook niet meer onder controle, hij hijgde steeds meer. Hij begon sneller te bewegen en steeds harde stootte hij zijn pik in het heerlijke kutje van zijn zus.

Hij voelde zijn eikel tegen haar baarmoeder stoten en zijn ballen liepen snel vol. Nog een paar stevige halen en Peter spoot hijgend en steunend met een zachte kreet het condoom vol met zijn sperma. Nog een paar keer haalde hij zijn kloppende pik heen en weer en plofte toen bovenop Anke, die hem echter iets opzij schoof en snel met haar vingers haar klitje bewerkte.

Met Peters lul nog in haar kut, kwam ze binnen no time klaar. Nadat ze zich op hun zij gedraaid hadden, bleven ze elkaar heel lang aaien en strelen op alle plekken die ze konden bereiken, terwijl Peters pik nog steeds in haar kutje zat.

Ze kusten elkaar en zeiden steeds weer dat ze het allebei ontzettend fijn hadden gevonden. Pas na meer dan een kwartier gleed zijn pik uit haar nog steeds natte kutje. Snel stapte hij uit bed, deed het condoom af en wilde naar de badkamer lopen, maar Anke riep hem terug. Hij liep naar bed en bleef, aan de zijde waar Anke lag, staan. Ze pakte zijn pik en stopte die in haar mond en likte vervolgens het zaad dat er nog aan zat helemaal weg. Heel lang bleven ze die nacht van elkaars lichamen genieten, strelend, aaiend en likkend.

Anke kwam nog een keer klaar toen Peter haar klitje helemaal stijf likte en Peter loosde nog een keer zijn zaad in haar mond na een stevige pijpbeurt. Ze vroeg hoe hij aan de condooms kwam en hij vertelde dat hij die stiekem gekocht had, toen zij de bikini aan het kopen was, hun vader had niets gemerkt.

En Anke vertelde dat ze meteen bij thuiskomst naar de dokter zou gaan om de pil te gaan slikken. Peter en Anke hadden nog zeker zes condooms nodig om de rest van de vakantieweek veilig door te komen. Ze konden bijna niet wachten tot ze weer naar huis gingen en Anke naar de huisarts kon om de pil te vragen.

De laatste avond waren ze nog zo lang met elkaar bezig geweest, dat ze de volgende ochtend de terugreis met rode oogjes van de slaap en van de opwinding moest aanvaarden. Hun ouders keken wel wat verbaasd, maar reageerden verder niet. Thuisgekomen duurde het nog wel een paar dagen voordat Anke bij de dokter terecht kon en Peter had voor zekerheid maar weer een paar condooms gekocht.

Die konden ze echter niet snel gebruiken, want ze kregen nauwelijks kans om alleen bij elkaar te zijn. Hun ouders waren ‘savonds veel thuis en ook overdag waren ze zelden alleen. In het weekeinde gingen ze wel zwemmen of fietsen, maar ze durfden elkaar nauwelijks aan te raken, de hele buurt kende hen en bovendien waren er vaak vrienden en vriendinnen in de buurt. Voordat Anke dan eindelijk de pil slikte, hadden ze maar één keer samen iets kunnen ondernemen, en dan ook nog onder hoogspanning, omdat hun ouders elk moment thuis konden komen.

Tot het moment dat hun ouders de hele zaterdag naar kennissen zouden gaan en ze de hele dag voor zich zelf hadden. Het duurde tot het begin van de middag voordat ze alleen waren en ze elkaar op de overloop, tussen de slaapkamers, konden omhelzen. Peter had alleen een sportbroekje aan en Anke droeg een slipje en daarboven een T-shirtje, dat strak om haar kleine borstjes zat.

Even overlegden ze waar ze naartoe zouden gaan, tot Peter haar meetrok naar de slaapkamer van hun ouders. Ze haalden het dekbed van het grote tweepersoonsbed en ploften er lachend bovenop. Het gaf hen een extra sensatie om elkaar te kunnen verwennen in het echtelijke bed en het duurde dan ook maar heel kort voor ze naakt over elkaar rolden, gebruik makend van het hele bed.

Peter kwam op zijn rug te liggen en Anke hield hem met beide handen bij zijn polsen vast, terwijl ze bovenop hem lag. Peter voelde haar tietjes met de harde tepeltjes tegen zijn borst en haar strakke buik drukte op zijn stijve lul.

Ze keek hem een tijdje met geile ogen aan en gaf af en toe kusjes op zijn mond. Peter deed geen moeite zich los te maken en liet alle liefkozingen over zich heen gaan.

Anke schoof met haar kruis langs zijn pik en voelde dat ze er drijfnat van werd. Anke liet zijn polsen los, kwam omhoog en ging op haar knieën op zijn benen zitten.

Met haar handen streelde ze zijn zij, zijn borst en aaide zachtjes over zijn lange stijve lul. Peter strekte zijn armen uit naar haar borstjes en kneedde die teder, nam de tepels tussen zijn vingers en draaide ze een beetje rond.

Anke kreunde en liet overduidelijk blijken dat het haar enorm opwond. Ze schoof weer iets naar onder en pakte de zijkanten van haar tietjes beet, boog voorover en drukte de beide stevige heuveltjes tegen zijn lul aan. Toen schoof ze langzaam heen en weer met die harde pik ertussen.

Nu was het de beurt aan Peter om te kreunen, dit hadden ze nog niet gedaan en het voelde zalig aan. Langzaam merkte hij dat zijn eikel begon te kloppen zijn zak begon te trekken.

Hij pakte Anke onder haar armen beet en trok haar omhoog. Ze spreidde haar benen nog wijder totdat ze zijn eikel tegen haar schaamlipjes voelde. Ze legde haar hoofd op zijn schouder en Peter sloeg zijn armen om haar heen. Heel voorzichtig schoof ze naar beneden en voelde zijn kloppende eikel bij haar naar binnen sluipen. Peter voelde de natte wanden van haar hete kutje veel beter dan met het rubber ertussen en Anke hijgde en kreunde van het genot zijn warme lul nu echt te voelen.

Ze drukte haar lijf nog meer naar onderen, zodat Peters pik nog verder naar binnen gleed. Hij begon haar eerst langzaam, maar dan sneller en sneller te neuken, terwijl Anke steeds wilder met haar onderlijf op en neer wipte. Zij hijgden en steunden en kreunden nu allebei heel hard en deden er heel kort over om tot een gezamenlijk hoogtepunt te komen. Peter voelde zijn hete sperma in haar kutje spuiten en Anke genoot van de warmte en de kracht van het zaad dat ze naar haar baarmoeder voelde vloeien.

Peter bleef maar doorstoten om zo lang mogelijk de warmte en het vocht van haar kutje te voelen. Het leek wel alsof zijn pik nooit meer slap zou worden. Anke moest even bijkomen, maar toen ze merkte dat Peter gewoon doorging, duwde ze haar vingers tussen hun beide onderlijven in en begon ze haar klitje te bewerken.

Minutenlang gingen ze zo door, genietend van de sensatie om voor de eerste keer alle details van hun genitaliën te voelen.

Peter voelde zijn zaad weer omhoog komen en Anke kwam nog sneller klaar dan de eerste keer, weer kronkelend en kreunend. Met een laatste krachtsinspanning stootte Peter nog een paar keer hard door en voelde zijn zaad voor de tweede keer naar binnen stromen. Toen liet hij haar los, spreidde zijn armen en bleef heel lang op zijn rug liggen genieten en uitrusten.

Anke vleide zich teder tegen hem aan en fluisterend vertelden ze elkaar hoe heerlijk het was. Ze hadden nog twee weken vakantie en het was mooi weer in Nederland, dus gingen ze er vaak op uit, fietsen, wandelen, zwemmen.

Vaak met vrienden en vriendinnen. Die verbaasden zich soms wel over de kleding van Anke, vooral haar bikini. Ze kenden haar als een beetje slome, preutse meid, die altijd uit-de-tijdse kleding droeg.

Ne zag ze lekker sexy uit met die krappe rode bikini, die weinig verhulde van haar jonge meisjes lichaam. Vooral haar boezemvriendin Joke was het opgevallen.

Op een middag toen ze bij een vennetje lagen te zonnen met een stel vrienden, vroeg ze of Anke soms een Franse vakantieliefde had opgedaan, omdat ze er zo anders uitzag. Anke beaamde het en zei dat ze daar het genot ontdekt had. Joke was een vlot meisje met half lang donker haar, mooie lange benen en een stevige boezem een behoorlijke C-cup. Peter had al eens verlekkerd naar haar gekeken, zeker als ze zoals nu een piepkleine bikini droeg, waar haar borsten bijna uitpuilden.

Haar bikinislip was zo klein en strak dat hij de vormen van haar lipjes er doorheen zag. Peter had al eens aan Anke gevraagd of zij meer van Joke wist, maar meer dat ze veel met jongens uitging, wist ze niet, hoewel ze het soort vriendinnen waren, die elkaar toch alles vertelden. Anke en Joke lagen samen een eindje verderop op het grasveld bij het meertje, terwijl Peter met wat klasgenoten aan het voetballen was. Joke was nieuwsgierig naar wat Anke meegemaakt had en probeerde haar uit te horen.

Anke was eerst voorzichtig maar na enig aandringen vertelde ze dat ze in Frankrijk ontmaagd was en dat ze daarna nog diverse malen seks had gehad; met wie vertelde ze er niet bij, maar dat interesseerde Joke ook niet zo. Ze vroeg honderduit naar details, maar Anke vertelde alleen dat ze erg genoten had.

Tot Anke’s verrassing bekende Joke echter dat ze met jongens betreft nog “maagd” was, maar had wel al een paar keer met een meisje gezoend en zelfs gevreeën en ook dat ze af en toe met een vibrator had gespeeld. Anke keek haar stomverbaasd aan en vroeg hoe dat was met een andere vrouw. Heerlijk, bekende Joke, maar daarom juist wilde ze van Anke weten hoe het was met een jongen.

Even was Anke stil en dacht ze koortsachtig na, toen zei ze: Heel snel keek ze even om naar Peter en zijn voetballende vrienden. Joke had meteen door wie ze bedoelde en geheimzinnig fluisterend overlegden ze hoe ze dat zouden moeten aanpakken. Anke vond het niet zo moeilijk, want ze had gemerkt dat Peter wel geil was op haar vriendin, alleen de locatie kon een probleem zijn, maar daar had Joke een simpele oplossing voor. Haar ouders waren nog twee dagen weg, dus was ze alleen thuis.

Alle vrijheid dus om iets lekkers te organiseren. Anke beloofde dat ze Peter wel zo ver zou krijgen om mee te doen. Nog diezelfde avond, toen ze even op Anke’s kamer zaten, vertelde ze Peter van de plannen van Joke en haar. Eerst reageerde hij wat afwachtend, vroeg of zij het niet erg zou vinden als hij iets met Joke deed, maar Anke bezwoer hem dat ze dat prachtig zou vinden om te zien. Hij omhelsde haar, kuste haar op haar mond en zei.

Dat hij nu al een stijve kreeg van het idee om twee mooie meisjes met elkaar bezig te zien. Heel even drukte hij zijn kruis tegen haar onderbuik, pakte haar billen en schurkte met een stijve langs kutje, Anke drukte haar tietjes tegen zijn borst. Peter kon van opwinding haast niet slapen die nacht. Hij fantaseerde over het mooie lichaam van Joke, over die grote tieten, over de dingen zij en Anke zouden gaan doen. Hij trok zich af met de die beelden voor ogen en ving zijn zaad op in een zakdoek.

Toen realiseerde hij zich dat hij misschien wel een condoom nodig had, want Joke was nog maagd had Anke verteld. Hij klom uit bed en zocht of hij nog ergens wat had liggen, maar hij kon niets vinden. Ze hadden afgesproken dat ze de volgende dag eerst zouden gaan zwemmen en daarna naar Joke zouden gaan. Voor ze weggingen, zei Peter tegen Anke dat hij nog een condoom moest kopen, maar Anke dacht dat zij er nog één had ergens.

Ze had er inderdaad nog één bewaard, zodat ze snel op weg konden naar het grasveldje aan het water. Peters vrienden en Joke waren er al en lagen in de zon te kletsen. Peter had ook de bal weer meegenomen en dat was het sein voor de jongens om meteen te gaan voetballen. Eigenlijk had Peter daar niet zo’n zin in en hij kon zich ook niet concentreren. Steeds keek hij in de richting van zijn zus en Joke, die er fantastisch bij lag met die kleine bikini, die bijna niets verhulde.

Hij probeerde het spleetje tussen haar benen te zien, dat zich aftekende door de stof van het bikini broekje. Maar de afstand was net even te groot, wel kon hij die grote C-cup borsten duidelijk zien uitpuilen boven het bovenstukje.

Het was maar goed dat hij een boxershort aan had, anders konden ze zien dat hij met een erectie liep te voetballen. Joke en Anke lagen dicht bij elkaar en bespraken hoe ze het best zonder dat het opviel weg konden komen.

Ze besloten dat Joke eerst zou vertrekken en Peter en Anke een half uurtje later, dat zou geen argwaan wekken. Joke vroeg Anke of die wist of Peter al ervaring had en ze antwoordde dat ze dacht van wel, maar het niet zeker wist. Dat stelde Joke enigszins gerust. Daarna probeerde ze Anke uit te horen over die zogenaamde Franse vakantieliefde, of het pijn deed de eerste keer en of ze die eerste keer had genoten.

Anke vertelde dat ze het zo lekker gevonden had dat ze geen pijn gevoeld had, integendeel alleen maar genot. Om een uur of drie zei Joke dat ze naar huis moest en kuste ze de drie jongens op de wangen.

Bij Peter zoende is iets nadrukkelijker en vlak bij zijn mond, zodat hij zijn pik alweer voelde opspelen. Zijn twee vrienden gingen nog een duik nemen, maar Peter zei dat hij liever nog even wilde zonnen.

Een van de jongens, die al een hele tijd strak naar haar had liggen kijken, probeerde Anke zo ver te krijgen, maar die zei dat ook zij de voorkeur aan zonnen gaf. Ruim een half uur nadat Joke was verdwenen, kleedden Anke en Peter zich ook aan. Ze fietsten vervolgens rustig naar het huis van Joke. Af en toe keek Peter verlekkerd opzij naar zijn zus, die er goed uitzag met die gebruinde benen in een korte witte broek, die strak om haar billen zat. Hij vroeg zich af wie hij lekkerder zou vinden, Anke of de iets vollere en stevigere Joke; bij die gedachten kreeg hij alweer een lichte erectie.

Joke was in de tuin en riep dat ze achterom moesten komen. Via een poortje verscholen onder grote struiken bereikten ze de achtertuin, waar Joke op een stretcher lag te zonnen met haar strakke bikini nog aan.

Ze stond op en vroeg wat ze wilden drinken en ging zo ontspannen mogelijk wat drankjes halen, maar Anke merkte dat ze behoorlijk zenuwachtig was en liep snel achter haar aan.

Peter keek hen na, deed zijn T-shirt uit en ging op de stretcher zitten. Hij vroeg zich af of hij het initiatief moest nemen of alles maar op zich af moest laten komen. Ook bij hem was nu enige spanning te merken, alleen Anke maakte een relaxte indruk. Licht giechelend kwamen de twee vriendinnen terug in de tuin met drie glazen cola, die ze op een tafeltje naast de stretcher zetten.

Anke trok haar shirtje en broek uit en ging met haar bikini nog aan in het gras zitten, terwijl Joke naast Peter op de stretcher plaats nam. Er viel een korte stilte tot Anke vroeg of er niet een muziekje bij kon, dat maakte het allemaal wat vrolijker, maar Joke zei dat ze dan beter naar binnen konden gaan, omdat de buren er anders last van zouden hebben.

De twee meiden gingen op een brede leren bank zitten en Peter daar schuin tegenover in een diepe fauteuil. Zo had hij goed zicht op die twee schoonheden met een verschillend uiterlijk, maar allebei jong en aantrekkelijk. Hij keek van de een naar de ander en liet zijn blik wat langer rusten op grote borsten van Joke die uit haar bovenstukje puilden.

Die aanblik liet zijn pik niet onberoerd en hij ging even verzitten. Met een snelle beweging klikte ze de sluiting van de bikini los, zo kan je ze beter zien, zei ze erbij. Peters erectie nam direct een grotere vorm aan, toen hij de volle borsten van Joke met de grote bruine tepels in volle glorie zag hangen. Joke bloosde even, maar herstelde zich snel en ging iets onderuit zitten zodat haar mooie stevige tieten nog beter uitkwamen.

Anke boog iets opzij en begon met een hand de beide borsten te strelen en de tepels te kneden, alsof ze nog nooit iets anders gedaan had. Voorzichtig tilde ze een borst op, bracht de tepel naar haar mond en begon er aan te zuigen. Joke kreunde even en bracht haar hand naar haar slipje toe om er zachtjes overheen te aaien. Peter keek met grote ogen toe, terwijl zijn pik nu zijn volle lengte had aangenomen.

Ineens stond Joke op en zei dat ze mee moesten gaan naar boven. Ze liep direct door naar de slaapkamer van haar ouders, waar een enorm tweepersoonsbed al helemaal opgeslagen klaar lag voor de drie jonge mensen, die nieuwe dingen wilden gaan ontdekken.

Joke ging languit op haar rug op bed liggen en zei dat de beide anderen naast haar moesten komen zitten. Anke deed haar bovenstukje uit en ging op haar knieën naast Joke’s hoofd zitten, Peter strekte zich languit naast de vriendin van zijn zus en begon direct haar rechterborst te strelen, terwijl Anke de linker onder handen nam, de tepels werden er meteen hard door.

Al snel begon Joke te kreunen en met haar lichaam te draaien, tot ze zich omdraaide en de kleine, harde, borstjes van Anke beet pakte. Ze duwde Anke iets aan achteren, zodat die met haar hoofd naar Joke’s benen op bed kwam te liggen, en toen trok ze snel Anke’s slip uit.

Anke lag nu in de lengte van het bed Joke in de breedte met haar benen naar Peter toe, terwijl ze zachtjes over het spleetje van Anke begon te wrijven. Die was al aardig nat, dus verdwenen de vingers van Joke spoedig in de het hongerige kutje. Met haar tong bewerkte ze Anke’s klitje en die begon nu zelf haar borsten te kneden en aan haar tepels te draaien.

Peter keek dit even aan en werd er zo opgewonden van dat hij snel zijn broek uit trok om zijn pik uit zijn benarde toestand te halen. Hij zag dat Joke Anke nu met haar tong en haar vingers aan het verwennen was, terwijl zij zus met haar tietjes speelde en steeds heftiger kreunende geluiden begon te maken. Hij keek naar de bruine rug van Joke met daaronder de kleine bikinislip, die hij naar beneden begon te stropen.

De mooie ronde billen van Joke kwamen te voorschijn en hij begon die te kneden en te likken. Intussen schoof hij zijn handen onder haar bovenlichaam en pakte de grote tieten stevig beet en kneep er hard maar teder in. Joke begon nu ook geluid te maken en fluisterde: Peter schoof naar onderen en spreidde de benen van Joke zodat hij goed bij haar natte kutje kon komen. Toen begon hij haar te vingeren en te likken alsof het Anke was, met wie hij bezig was.

Die lag intussen zo te kreunen dat Peter wist dat ze elk moment klaar kon komen, terwijl Joke met haar onderbuik heen en weer schoof om het Peter makkelijker te maken haar ook klaar te vingeren. Met een schreeuw kwam Anke en Joke gaf haar nog een paar extra likjes om het nog aangenamer te maken. Toen draaide zich met haar lichaam helemaal op Anke begon met haar kutje tegen Anke’s kutje heen en weer te schuiven.

Ze zei tegen Peter dat die achter haar moest komen om haar te blijven likken en vingeren. De twee lagen nu schuin over het bed en er was alle ruimte om achter de twee schuivende kutjes van Joke en Anke te gaan zitten.

Hij zag dat kleine drijfnatte kutje van zijn zus die net klaargekomen was en de grotere maar wel nog smalle spleet van Joke die als een gek heen en weer schoof. Intussen tongzoenden de twee vriendinnen elkaar hevig, terwijl ook hun borsten elkaar raakten en hard werden van opwinding. Peter schoof zijn vingers weer bij Joke naar binnen, maar had moeite haar tempo te volgen.

De twee kutjes lagen zo dicht bij elkaar dat hij probeerde met zijn duim ook in Anke’s kutje te komen, dat lukte maar gedeeltelijk, maar genoeg om aan Anke weer een geile kreet te ontlokken. Net op dat moment kwam Joke met een lange uithaal klaar en drukte ze haar kutje heel hard tegen dat van Anke aan. Peters vingers kwamen klem te zitten, maar dat vond hij een heel opwindend gevoel en zijn lul klopte als een hamer in het luchtledige. Anke keek langs Joke heen en zag dat haar broer het heel moeilijk had en wenkte hem.

Hij schoof naar voren en ze pakte zijn lange stijve pik beet, schoof die langs Joke gezicht en stopte hem in haar mond. Geroutineerd begon ze haar broer te pijpen, terwijl Joke verbaasd toe lag te kijken.

Peter was zo geil dat hij het niet langer dan een halve minuut vol hield en met een korte schreeuw spoot hij zijn zaad in het mondje van zijn zus.

Die draaide snel zijn pik uit haar mond richting Joke’s gezicht, zodat een deel van het hete sperma tegen de ogen, de neus en de mond van Joke aan spoot. Die schrok eerst, maar likte toen het warme witte spul van haar gelaat.

De twee meiden keken elkaar lachend aan, terwijl Peter zich opzij liet rollen om extra lekker te genieten van zijn orgasme. Een kwartier later lag Joke nog steeds dwars over het bed en zat Anke voorovergebogen met haar knieën aan weerszijden van Joke’s hoofd en kuste haar vriendin een aantal malen vol op haar mond.

Peter was ook overeind gekomen en wilde opstaan, toen Joke vroeg wat hij ging doen. Een condoom pakken, zei hij met een veel betekenende glimlach. Opgelucht haalde Peter adem, want hij had helemaal geen zin in dat gedoe met dat rubber. Hij schoof naar haar voeten, deed Joke’s benen iets uit elkaar en ging ertussen zitten. Het roze streepje stond iets open en Peter zag de nog wat dikke schaamlipjes iets naar buiten staan, een aanblik, die hem weer een erectie opleverde. Anke kneedde de forse borsten van Joke, terwijl Peter ver voorover boog en aan de grote bruine tepels begon te zuigen, die tussen de vingers van zin zus door recht omhoog staken.

Langzaam ging hij met zijn tong omlaag, langs haar buik, haar navel, tot hij bij het keurig bijgehouden plukje schaamhaar boven Joke’s smalle spleetje kwam. Daar stopte hij en met zijn vingers deed hij de lipjes iets verder uit elkaar, toen schoof hij zijn tong naar binnen en likte haar grotje en haar klitje. Joke werd er zeer opgewonden en ook erg nat van en draaide met haar onderlijf. Intussen trok ze Anke verder over zich heen, zodat ze met haar tong bij Anke’s kutje kon en begon haar fanatiek te likken, terwijl ze haar handen om Anke’s hoofd legde.

De beide meisjes begonnen te kreunen en te hijgen en Peter werd alleen al van dat geluid nog geiler. Hij richtte zich op en nam zijn keiharde pik in zijn hand en leidde die richting het wijd openstaande en drijfnatte kutje van Joke. Zijn eikel raakte de buitenste schaamlipjes en Joke sidderde over haar hele lichaam. Voorzichtig schoof hij zijn staaf naar binnen, ondertussen met zijn handen haar billen beetpakkend. Joke spreidde haar benen nog wijder, deed ze omhoog en toen Peter haar billen optilde, sloeg zij ze om Peters nek heen.

Door die opwaartse beweging schoot zijn lul een heel eind naar binnen en Joke kreunde weer hevig. Peter liet nu alle remmingen varen en drukte zijn pik helemaal tot zijn ballen naar binnen en begon haar ritmisch te neuken. Joke knelde haar benen hard om zijn nek, wat Peter nog geiler maakte. Hij ging steeds sneller en harder heen en weer en voelde zijn sperma alweer borrelen in zijn ballen. Joke begon een beetje te gillen en likte Anke steeds harder, wat tot gevolg had dat Anke als eerste van de drie met een hele lange zucht klaar kwam.

Voor Peter was dat het sein om zijn zaad de vrije loop te laten en het niet langer maagdelijke kutje van Joke vol te spuiten. Hij neukte nog even door want aan de knellende benen om zijn nek voelde hij dat Joke ook snel tot een hoogtepunt zou komen. Hij keek al neukend op en zag het stralende gezicht van zijn zus, die haar mond naar hem toe boog en met een natte, verrukkelijke tongzoen Peters genot nog deed groeien.

Toen kwam Joke klaar, op een manier die Peter en zijzelf nog nooit meegemaakt hadden. Ze bleef schudden en trillen met haar hele lichaam, haar benen knelden zijn hoofd bijna van zijn romp en uit haar mond kwamen bijna dierlijke oergeluiden. Toen ze een uurtje later gedoucht hadden en in de huiskamer wat zaten te drinken, zei Joke dat Anke niet te veel gezegd had over de manier waarop Peter haar ontmaagd had.

Ze vroeg zich wel af hoe Anke dat wist en in haar ogen twinkelde iets, dat deed vermoeden dat ze het wel wist. Anke vertelde toen het hele verhaal van haar “Franse” vakantieliefde.

Joke was niet eens verbaasd en zei tegen Anke dat er slechtere manieren waren om ontmaagd te worden, ook al was het haar broer. Peters vrienden Wouter en Jaap waren alleen op het grasveldje achter gebleven en verveelden zich. Er lagen alleen nog wat gezinnen met kinderen en voetballen met zijn tweeën zagen ze ook niet zitten. Ze lagen wat lamlendig in de zon, toen Wouter aan Jaap vroeg wat hij eigenlijk vond van die twee meiden, die ze eigenlijk alleen maar zagen als de zus van Peter en haar vriendin.

Jaap wist het niet goed, die Joke zag er wel lekker uit, grote tieten, altijd een strak broekje aan, maar Anke zag er volgens hem niet uit. Die slonzige haren, kleine tietjes en dat rare brilletje.

Wouter vond dat ze er sinds de vakantie wel beter uitzag in die kleine bikini en meestal zonder bril, en die kleine tietjes zagen er stevig uit met die brede tepelhoven, die je zo goed door de stof heen zag. Maar ze waren het erover eens dat deze meisjes vermoedelijk nog niet eens wisten hoe een pik eruit zag. Ze hadden nu al voorpret, al vroeg Wouter wel aan Jaap of die enige ervaring had. Jaap bloosde en zei dat hij eigenlijk nog nooit echt met een meisje had gestoeid.

Een beetje voelen en dan later jezelf aftrekken, dat was alles geweest. Wouter bekende dat hij één keer geneukt had, maar het was een complete mislukking geworden, want ze waren allebei behoorlijk dronken.

Op het toilet in een disco hadden ze eerst gezoend en gevoeld, maar toen het erop aankwam kregen ze het condoom er maar heel moeilijk om en toen hij eenmaal in haar kutje zat, kwam hij al klaar toen hij nog maar nauwelijks had bewogen. Het meisje was kwaad geworden en weggelopen.

De twee vrienden waren helemaal opgewonden geworden. Jaap beaamde dat het hem ook niet onberoerd liet en stelde voor een eindje de struiken in te lopen. Ze stonden op, pakten hun spullen bij elkaar en liepen toen de struiken in. Toen ze zeker waren dat niemand ze meer zag, stopten ze en Wouter deed als eerste zijn broek naar beneden. Zijn grote pik was al aardig stijf en bereikte een lengte van zeker 18 cm.

Terwijl Jaap nog bewonderend stond toe te kijken, begon hij er direct fors aan te sjorren. Even flink aan Joke en Anke denken, dan ben je zo klaar, zei Wouter en binnen een minuut spoot hij zijn witte vloeistof over de bosgrond.

Jaap deed er iets langer over, want hij had moeite zich de lichamen van de twee meisjes voor de geest te halen, maar bereikte ook vrij snel een hoogtepunt. Zijn dikke eikel klopte heftig, toen een warme straal sperma meer dan twee meter ver in de struiken belandde. Met hun handdoeken veegde ze hun pikken af en ze trokken hun broeken weer op. Daarna overlegden ze nog over hun strategie de volgende dag en besloten ze Peter in vertrouwen te nemen, die zou toch ook wel zin hebben om een beetje met die Joke te spelen, vermoedden ze.

De volgende ochtend belde Wouter Peter wakker op zijn mobiel. Hij vroeg of hij Peter, voor ze weer gingen zwemmen, nog even kon spreken. Met zijn duffe hoofd vroeg Peter niet waarover en sprak om elf uur af bij de plaatselijke snackbar. Niets vermoedend meldde Peter zich op het terras, waar ook Jaap aanwezig was. Ze bestelden koffie en Wouter en Jaap legden hun plannen voor aan Peter, die eerst schrok, maar vervolgens minzaam glimlachte en zei dat hij wel mee zou doen, hij wilde Joke ook wel eens naakt zien en voelen.

Ze spraken af dat ze in de loop van de middag weer naar het meertje zouden gaan. Peter beloofde niets aan zijn zus te zeggen, maar voegde er aan toe dat ze aan haar een zware dobber zouden hebben, voorzover hij haar kende. Thuisgekomen, was het eerste dat hij deed Anke inlichten, die op haar beurt Joke direct belde.

Terwijl de jongens aan het voetballen waren, lagen Anke en Joke op hun buik te zonnen. Na een tijdje keek Joke achterom en zei dat de jongens ver genoeg weg waren en helemaal in hun spel opgingen. Daarop maakten ze hun bovenstukjes los en gingen op hun rug liggen, wachtend op hoe vooral Wouter en Jaap zouden reageren. Heel even streelde Joke over de recht omhoog staande stevige tietjes van Anke en keek haar bijna verliefd aan. Anke lachte even terug en fluisterde dat ze dat best fijn vond.

Toen ze uitgevoetbald waren, liepen de jongens terug naar de plaats waar hun handdoeken lagen. Op een meter of tien afstand tikte Wouter Peter en Jaap aan en stopte hij. O ja hoor, zei Peter luchtig, Anke heeft de hele vakantie topless over het strand gelopen, daar is toch niet bijzonders mee?

Jaap keek zijn ogen uit: Weer reageerde Peter om zijn zus te promoten: Dat is waar, beaamde Wouter. Peter legde zijn handdoek naast Joke en Wouter en Jaap gingen naast Anke zitten, maar Joke duwde Peter opzij en schoof haar eigen handdoek een eindje op. Besmuikt pakte Jaap zijn handdoek en schoof tussen de twee half naakte meiden in. Hij droeg een vrij strakke zwembroek en daarin vormde zich een dikke bult, die duidelijk zichtbaar was voor iedereen. Anke was de eerste die er wat van zei en vroeg of hij het niet gewend was om blote borsten te zien.

Jaap werd vuurrood en zei van wel, maar nog nooit van hen. Joke duwde hem naar achteren zodat hij op zijn rug kwam te liggen en begon over zijn zwembroek te aaien. Hij is behoorlijk dik, zei ze lachend, ik denk dat ie straks uit je broek knapt, die kan je beter uit doen. Nu vond Jaap het genoeg en zei dat hij dat niet hier op het grasveld wilde met al die mensen erbij.

Ja, bevestigde Joke, we kunnen wel met zijn vijven naar mijn huis gaan, daar ziet niemand ons. Perplex fietsten Wouter en Jaap even later achter de twee meisjes en Peter aan, dit was geheel tegen hun plannen in.

Joke had Jaap op de grote driezitsbank neergezet naast Anke en Wouter, Peter zat op de tweezitter er schuin tegenover en lachte geheimzinnig naar zijn zus. Joke droeg nog steeds haar krappe bikinibroekje en daarover een T-shirt met niets eronder. Ze ging tegenover de grote bank staan en trok het shirt uit, zodat haar forse tieten met de harde bruine tepels weer in volle glorie tevoorschijn kwamen.

Jaap zat met grote ogen te kijken, terwijl Anke zijn shirt over zijn hoofd trok en weer over zijn zwembroek begon te aaien. Er ontstond onmiddellijk weer een bobbel, die steeds groter werd. Zo, zo, zei Joke, niet zo lang, maar wel erg dik. Ze knikte naar Anke, die de dikke staaf beetpakte en er traag maar stevig aan begon te trekken.

Jaap slaakte een kreet, zuchtte en leunde toen vergenoegd achterover. Joke liep naar hen toen en trok Jaaps zwembroek over zijn voeten, zodat hij nu helemaal naakt op de bank hing.

Toen liep ze naar Wouter en vroeg of hij ook zo’n mooi ding had, terwijl ze intussen diens shirt uittrok. Wouter was inmiddels niet verbaasd meer en toen Joke voorover gebogen over hem heen stond pakte hij haar grote tieten beet en begon die te kneden.

Hij tilde zijn billen op om Joke de gelegenheid te geven zijn zwembroek uit te trekken. Toen zijn grote pik zich openbaarde keek Joke er wel even van op, maar ze zakte toch door haar knieën, nam de forse stijve lul in haar mond en begon hem geroutineerd te pijpen. Intussen had Peter de gebeurtenissen met een steeds grotere erectie zitten bekijken, toen kleedde hij zich uit en bevrijdde zijn apparaat uit de omknelling van zijn zwembroek. Hij liep, spelend met zijn stijve pik, naar de overkant en ging achter de bank staan.

Hij zag dat Jaap zich moest inhouden om niet klaar te komen en zei tegen Anke dat ze beter even kon stoppen, anders werd het zo’n rotzooi. Anke liet Jaaps lul los en deed haar armen omhoog, zodat Peter haar shirtje uit kon trekken en haar stevige kleine borsten kon strelen. Ook Joke was nu gestopt met pijpen en zei gespeeld verbolgen: Ze zouden moeten weten dat je eigenlijk eerst een vrouw moet verwennen”. Samen met Anke liep ze naar de tweezitter en beiden trokken hun bikinibroekje uit.

Daarna gingen ze wijdbeens op de bak zitten en begonnen ze hun kutjes te strelen. Peter liep naar haar toe, knielde voor het opengesperde spleetje van Joke en begon haar vakkundig te likken en vingeren, wat bij Joke allerlei opwindende geluidjes teweeg bracht. Anke riep Wouter en vroeg of hij dat bij haar ook kon doen. Die wachtte geen seconde en duwde direct twee vingers bij Anke naar binnen.

Die reageerde echter een boos en zei dat hij het voorzichtiger aan moest doen, eerst met zijn tong en dan pas de vingers erbij. Intussen had Peter Joke al zo bewerkt dat ze er hitsig van geworden was en dicht bij een orgasme kwam.

Toen stopte hij en zei dat Jaap het karwei maar moest afmaken, maar die was nog te verbouwereerd om direct in actie te komen. Peter moest hem van de bank trekken en op zijn knieën voor Joke planten om hem duidelijk maken dat hij moest opschieten, want ze was nog heet genoeg en zou wel snel klaarkomen.

Wouter had zijn ritme gevonden en Anke maakte de, bij Peter welbekende, kreunende geluiden, die een orgasme aankondigden. Terwijl Wouter verder likte en vingerde, boog hij over zijn zus en begon aan haar tepeltjes te zuigen.

Dat was precies wat er nog aan ontbrak, want al heel snel duwde ze haar kutje tegen de mond van Wouter, kneep haar schaamlippen hard samen en met een lange zucht kwam ze heerlijk klaar. Met wat aanwijzingen van Peter en enige hulp van Joke zelf slaagde Jaap erin ook bij haar een orgasme te verwekken, dat nog heviger was dan dat van Anke. De twee meiden lagen nog te genieten op de bank, toen Peter, rustig trekkend aan zijn pik, zijn twee vrienden zei, dat die grootspraak van hen, die ochtend, toch wel heel anders uitpakte.

Jaap keek nog steeds met veel ongeloof naar de naakte meisjes op de bank, die zichzelf en elkaar nog een beetje lagen te verwennen, Wouter had intussen wel door dat dit van te voren in elkaar gezet was. Hij plofte neer op de driezitsbank en begon weer langzaam aan zijn grote pik te trekken. Toen Anke dat zag, zei ze dat hij zijn best gedaan had, liep naar hem toe en ging naast hem zitten en nam het trekken van hem over.

Joke kwam ook overeind, keek naar Jaap en leidde hem ook naar de grote bank. Ze knielde weer voor hem en begon aan zijn dikke paal te zuigen.

..

Toen kwam zijn ontlading en hij verkrampte helemaal terwijl zijn adem bijna sissend tussen zijn verkrampte kaken ontsnapte: Even bleef hij nog op haar liggen. Daarna gingen aan naast elkaar op de bank zitten op enige minuten bij hun positieven te komen.

Het poedertje werkte nog steeds prima, mocht Jim tot zijn vreugde vaststellen. Het verlangen om te Janet opnieuw te neuken keerde met rasse schreden bij hem terug. Maar ook Janet was nog ten prooi aan het Aziatische wondermiddeltje. Terwijl hij zijn pik vasthield, was Janet zich alweer aan het vingeren in haar kutspleet.

Jim duwde haar met zachte drang op haar rug en knielde tussen haar dijden, die zij alweer gewillig en hunkerend van elkaar deed. Met zijn mond nam hij bezit van haar gezwollen klit. Zijn penis spande zich nu opnieuw op volledige "oorlogssterkte" Hij slurpte en zoog in haar natte spleet en haar bekken schokte omhoog tegen zijn gulzige mond. Janet liet zijn pik los en vatte zijn hoofd en drukte dit vaster tegen haar kut en riep: Ze viel achterover in de kussens.

Jim klom over haar heen en vroeg: Neuk je maar heerlijk klaar tussen mijn borsten," zei ze ruimhartig. Jim legde voorzichtig zijn kloppende neuklat in tussen Janet's enorme tieten. Zij drukte het warme vlees tegen elkaar zodat zijn pik helemaal verzwolgen was door haar tietenvlees. Nou, haar aansporingen had hij niet nodig. Hij begon direct te stoten en te schuiven in het tietenvlees.

Ach, het duurde hem nog geen tien seconden of het leek of zijn ballen ontploften; het sperma spoot tussen de borsten van Janet vandaag en kwam in haar hals en op haar schouders terecht.

Opnieuw moesten ze weer bijkomen van inspanning en erotische emoties. Ze gingen vermoeid naar boven en wasten zich in de doucheruimte. Na nog een kopje koffie te hebben genomen, kusten ze elkaar ten afscheid en Jim liep met knikkende knieën terug naar huis. Daar maakte hij eerst een cocktail van geklutste eieren met wat cognac, rijkelijk aangevuld met slagroom.

Een oud middel uit zijn diensttijd om zijn leeg geneukte zaadklieren weer op peil te brengen. Voldaan ging hij op de bank liggen en overdacht het gebeurde van die ochtend. Even later zakte hij weg in een rustige diepe slaap. De deurbel ging doordringend. Hij keek op zijn horloge; zo..!

Hij voelde zich lekker en stond op en liep naar de voordeur en opende deze. Wat brengt jullie hier? Kom er in meiden", verwelkomde Jim zijn collega's hartelijk.

Ze liepen voor hem uit de huiskamer in en terloops gleed zijn blik langs de ronde bilpartijen van de twee Vrouwen. Ze zijn allebei tegen de veertig jaar oud en mogen best gezien worden. De beide meiden kwetteren er lustig op los.

Met opkomende wellust keek Jim Annet in het kruis, door het korte rokje dat zij droeg. Beide meiden waren met een dienstauto op werkbezoek geweest en aan gezien het nog vroeg was besloten Jim maar eens te verassen. Hij vroeg hun of ze wat wilde drinken. Lisette een wit wijntje en Annet een colaatje, want zij moest immers nog sturen.

In de keuken pakte Jim de gewenste dranken. Hij liep terug naar de kamer en pakte onopvallende het doosje met potentiepoeders en vroeg of ze nog een klontje ijs in hun drank wilden? Dat wilden de dames wel.

Bijna jubelend liep Jim naar de keuken. Dit beloofde misschien weer wat. Met haastige trillende vingers schudde hij de poeders in de glazen, zichzelf niet vergetend, natuurlijk Hij zette even later de glazen op tafel en gretig dronken de meiden een paarslokjes.

Hier was ik even aan toe zeg," zuchtte Annet. Lisette beaamde haar uitspraak. Ze wisselden onder elkaar wat wetenswaardigheden uit over hun werk en namen de laatste roddeltjes door. Jim bleef opmerkzaak en zag in de ogen van de twee een beetje dromerige uitdrukking verschijnen en veelvuldig gingen hun handen door hun haar heen, De tepels in de blouses begonnen zich ook wat duidelijker af te tekenen.

Bij Jim zelf begon zich het proces ook weer in gang te zetten. Kloppend voelde hij de bloedvaten in zijn penis vullen en een erectie begon zich aan te dienen. Hij stond op, keek op zijn horloge en verontschuldigde zich even met een smoes dat hij rond deze tijd even moest bellen met iemand, wat geen uitstel gedoogde.

De meiden vonden het oké en Jim liep de trap op naar boven. Hij wachtte ruim vijf minuten en sloop zacht de trap weer af naar beneden. Zijn vermoeden werd boven verwachting bevestigd..! De beide dames zaten dicht tegen elkaar op de bank en Lisette zat met haar hand in Annet"s blouse en ze kusten elkaar net gulzig. De kleur van hun gezicht was opgewonden rood.

Ze fluisterden tegen elkaar. Ik voel mijn slipje gewoon vochtig worden. Ik ben niet eens lesbisch, maar zou je nu best willen betasten Lisette was over Annet's schoot heen gebogen en trok diens rokje omhoog. Ze gaf een kusje op Annet's slip, ter hoogte van de venusheuvel. Zo komt Jim terug. Wat kan mij dat schelen.

Ik ben gewoon geil. Jim maakte wat geluid in de gang en stapte de kamer binnen. Beide vrouwen schikten hun kleren vlug en hadden hoogrode blozende hoofden en voelden zich duidelijk betrapt door hem. Hij zweeg en keek hen aan.

Jim nam het voortouw en zei met een grijns op zijn gezicht: Hij besefde dat hij vrij spel kreeg van de dames dus ritste Jim zijn broek los en kleedde zich rustig voor beiden uit uit tot hij in zijn slip stond. Machtig torende de paal in zijn slip naar voren, hetgeen een indrukwekkend en potsierlijk gezicht moet zijn geweest. De beide meiden lachten echter niet, maar keken stilletjes met dromerige ogen naar Jim's slip en de stijve daarin.

Ze blikten elkaar even aan en knikten toen. De knoopjes van de blouses werden losgemaakt. Jim stroopte langzaam zijn slip over zijn billen omlaag. De meiden gaven een klein applausje toen zijn lid, uit de slip vrijgekomen, omhoog veerde.

Hij boog even en zuchtte voldaan: Maar nu wil ik wel eens jullie lekkere tieten, billen en vooral die sappige kutjes van jullie zien! Schiet op, kleedt je maar uit. Na jaren van stil verlangen en fantasieën zag hij even later de blonde Lisette naakt op de bank zitten. Annet nam even later plaats naast haar collega. De drie bekeken elkaars lichaam en waren enorm verhit. Lisette knikte en haar hand gleed omlaag tussen haar dijen.

Even later klonk door de huiskamer het natte geluid van twee klitjes die gevingerd werden en een voorhuid die soppend over een harde eikel heen en weer getrokken werd. Want ook Jim begon zich heerlijk op hen af te trekken. Ze waren alledrie in opperste staat van geilheid gebracht die het oosterse middeltje. In de kamer hing de heerlijk geile geur van hun kutten en pik. Jim ging nu vlak voor de beide vrouwen staan en hitste: Gnnn ja, toe maar geil je kutje maar op Lisette piepte met hoge stem: Jim keek er naar en werd er gek van.

Hij richtte zijn purperpaars aangelopen pik op de vrouwen. Jim zag sterren voor zijn ogen en in een machtige stuwing vanuit zijn scrotum spatte de eerste straal sperma uit zijn lul op Annet's schaamhaar en dijen. Hij draaide zich net op tijd naar links om zijn 2e spermaschot op Lisette's buik terecht te laten komen. Lisette was nog net niet aan haar orgasme gekomen, maar daar zorgde Annet nu wel voor.

Met wat van Jim's sperma aan haar vingertoppen, wreef ze met korte beweginkjes door Lisette"s kutspleet heen en weer. Dit was voldoende om hun blonde collega sidderend tot haar climax te brengen. Bijna epileptisch schokte het vrouwenlichaam onder het haar overweldigende orgasme en kreunde onbelemmerd haar genotsbeleving uit.. Voldaan lagen de drie even later na te hijgen op het bankstel.

De keukenrol ging van hand tot hand om het geplengde sperma en kutvocht af te vegen. Jim bekeek de vormen van de vrouwen, maar nu op zijn gemak. De normale mooie ronde borsten van Lisette. Dezelfde maat had Annet ook, maar toch weer net iets anders van vorm. Hij zag en voelde inmiddels hoe zijn pik zich alweer langzaam op aan het richten was, hetgeen de beide meiden ook niet was ontgaan.

Ja, die meiden moesten eens weten, hoe dat kwam. Jim zag dat hun tepels al weer stijf aan het worden waren. Hij knikte en ging op zijn rug liggen en duwde met zijn duim zijn stijve wat terug, zodat deze als een mast, horizontaal, op zijn buik stond. Ze zag hoe Lisette over Jim heen hurkte en zich langzaam over zijn stijve neuklat heen liet zakken.

Lisette voelde hoe diep zijn pik haar lichaam binnendrong. Wat heerlijk," kreunde zij zachtjes. Met haar kutspieren kneep zij een paar keer haar schede klemmend om zijn pik. Dit maakte hem weer helemaal gereed voor een ferme neukpartij. Jim keek naar Annet, die er nog steeds afwach-tend op haar knietjes bij zat. Ja, ga maar met je gezicht naar Lisette zitten. Hij rook haar intieme geur, wat zijn zintuigen nog meer prikkelden tot geilheid.

Langs de buik van Annet keek hij omhoog tegen haar tieten, die zachtjes schommelden bij iedere beweging die zij maakte. Lisette kreunde heel eventjes maar begon daarop gelijk Jim te berijden met korte wipjes. Haar tieten deinden zachtjes mee in het ritme waarmee zij zich neukte op zijn penis.

Jim legde zijn handen rond de heupen van Annet en duwde zijn tong in haar natte gleuf. Bevallig bewoog ze haar stevige ronde billen over zijn gezicht. Spoedig vond Jim's tong haar gevoelige klit in haar neukspleet.

Voor zijn ogen trilden de schaamlippen van Annet bij iedere aanraking van haar gevoeligste plekje. Vol zette hij zijn mond op haar kut en haalde zijn tong door haar zilte gleuf. De beide vrouwen keken elkaar in de ogen en begonnen elkaars borsten te strelen. Op zijn beurt pakte Jim nu Lisette bij haar heupen en begon intensiever zijn penis in haar te stoten. Het inenuit bewegen van zijn pik in haar schede begon natte sopgeluiden te produceren. Haar lichaamssappen dropen langs zijn geile harde stam, via zijn ballen tot op zijn buik.

Het was niet veel anders bij Annet. Zijn kin en hals waren al ruimschoots nat van haar geil. De vrouwen omhelsden elkaar nu en gaven elkaar een lange tongzoen. Als een in elkaar gevloeide driehoek bewogen alle drie hun lichamen golvend in het neukspel. Jim zoende de binnenzijden van Annet's dijen. Ik denk dat ik nu ook wel even Jim's lekkere pik in mijn kutje wil voelen.

Machtig en imponerend stond Jim's fallus als een trofee omhoog gericht. Lisette ging nu op tafel liggen en spreidde haar mooie benen wijd van elkaar. Jim schoof een poef tegen de tafel en Annet begreep direct zijn bedoeling. Zij ging op haar knieën op de poef en drukte haar mond in het kruis van Lisette, waar ze met haar tong direct haar liefdespel begon. Jim er verrukt naar, maar richtte toen zijn aandacht op de mooie billen van de geknielde Annet, waar de volle mooie kut van haar, met getuite schaamlipjes, naar achteren stond gericht.

Een golf van begeerte ging door hem heen. Hij wilde haar nu nemen, en zich in haar leeg neuken! Hij naderde Annet van achteren en vatten haar heupen vast, drukte zijn natte geile eikel tegen haar schaamlippen. Het eindspel ging beginnen. Annet's lichaam voelde heerlijk aan. Een zalige kut om te neuken!

Jim stootte en beukte zijn zinderende pik diep in haar. Hij verlegde zijn handen nu naar haar borsten en kneedde teder Annet's tieten.

Lisette begon zachtjes te jammeren. Annet befte haar blijkbaar professioneel. Het schokken en rillen van hun blonde collega nam toe terwijl die ongegeneerd uitriep: Ze keek toen Jim aan en hitste hem op: Verdomme wat had die meid een climax. Nu wilde Jim het ook afmaken. Hij trok Annet omhoog van de poef en legde haar op de bank, spreidde haar benen en bracht opnieuw zijn lid, voor langs, bij haar in. Hij ging over haar heen liggen en voelde zich diep in haar dringen. Annet sloeg haar benen om hem heen en begon zelf al neukbewegingen te maken.

Jim kuste haar borsten hals. Hij herkende daar ook nog eens de kutgeur van Lisette, wat hem nog meer in extase bracht. Vrolijk huppelend liepen Peter en Anke langs de zee naar een steeds smaller gedeelte van het strand. Hier lagen nu vrijwel geen mensen meer en de zee kwam dicht bij de lage duinen en bossages. Eigenlijk wilden ze al teruggaan toen ze ineens een pad zagen, dat richting een klein bos liep.

Zullen we daarheen, stelde Peter voor en ze stemde direct in. Na een halve minuut werd het pad smaller en de struiken stonden dichter op elkaar. Anke keek even om en toen ze verder niemand zag, pakte ze Peter beet en drukte zich tegen hem aan. Ze zoende hem vol op zijn mond en toen ze even op adem moest komen, vroeg ze of het lekker was om zich af te trekken in haar oude bikini.

Peter bloosde, omdat hij zich realiseerde dat hij het broekje mee naar bed had genomen. Het was heerlijk zei hij; ik wilde je niet wakker maken, maar ik werd zo opgewonden van je lichaam, dat ik het niet meer op kon houden. Hij voelde de kleine stevige borstjes van zijn zusje tegen zijn lijf drukken en werd alweer geil.

Er verscheen een bobbel in zijn zwembroek, die Anke ook voelde. Heel even streek ze met een hand over zijn kruis en zei dat het jammer was, dat ze nu niet op hun tweepersoonskamer waren.

En ze vertelde dat ze zich die ochtend haar klaargemaakt met het natte broekje. Plotseling hoorden ze geluid komen vanachter een paar struiken. Ze schrokken en hielden hun adem in, tot Peter zich losmaakte en heel voorzichtig in de richting liep waar het geluid vandaan kwam.

Hij gin op zijn knieën achter een struik zitten en deed een takje opzij. Toen wenkte hij Anke met een vinger op zijn lippen om het zachtjes te doen. Anke knielde naast hem neer, gluurde ook door de struiken en keek haar broer toen aan met grote ogen en een rode blos op haar gezicht.

In een soort kuil achter de struiken lag een stel naakt met elkaar te vrijen. Ze konden door de bladeren niet alles goed zien, maar het was duidelijk dat die twee geheel in elkaar opgingen.

Ze lagen op elkaar waarbij de vrouw met haar hoofd naar de benen van de man lag en diens grote stijve pik ritmisch in haar mond liet glijden.

Haar benen lagen aan weerszijden van het hoofd van de man, zodat hij haar kut kon likken en vingeren. De grote borsten van de vrouw hingen bijna tegen zijn buik en met één hand kneedde de man ze afwisselend.

Anke en Peter kropen dicht tegen elkaar en deden zo stil mogelijk, maar ze werden er allebei erg opgewonden van. Peter had nu een volle erectie en Anke voelde dat ze nat werd en dat haar tepels stijf recht vooruit staken. Het stel achter de struiken had niets door en ging steeds feller te keer in standje soixante-neuf. De pik van de man ging in en uit de mond van de vrouw die ook zijn ballen streelde en er af en toe in kneep; de man maakte dan een kreunend geluid.

De vrouw bewoog haar onderlichaam steeds heftiger heen en weer zodat de man af en toe moeite had om zijn tong en zijn vingers in haar kut te houden. Peter voelde zijn lul knellen in zijn boxer zwembroek en hij besloot hem naar beneden te trekken zodat zijn stijve paal meer vrijheid kreeg. Zijn eikel glom van het voorvocht en hij begon aan zijn lange pik te trekken. Anke keek even opzij en schoof toen haar bikinibroekje omlaag, met twee vinger begon ze over haar kutje te wrijven, terwijl ze gefascineerd toekeek hoe de vrouw zich omdraaide en de grote pik van de man beetpakte.

Met vaste hand leidde ze die paal naar haar drijfnatte kutje en liet zich erop zakken. De lul verdween helemaal in haar en ze begon direct op en neer te bewegen. Beiden hijgden nu fors en maakten allerlei steunende en kreunende geluiden, elkaar af en toe zoenend en likkend over hun gezichten. Anke was nu van positie veranderd, ze zat op haar billen met haar benen wijd en ze streelde en vingerde zichzelf alsof ze dat al jaren had gedaan. Peter trok met snelle bewegingen aan zijn pik en voelde zijn zaad zich al verzamelen in zijn ballen.

Toch was het zijn zusje die als eerste klaar kwam, ze liet zich achterover vallen en probeerde elke kreet te vermijden, hetgeen redelijk lukte al hijgde ze wel behoorlijk. Peter keek even heel geil opzij, maar toen werd zijn aandacht weer getrokken door het stel, van wie de vrouw nu hard begon te kreunen en met haar billen dwars over het kruis van de man te schuiven, terwijl diens pik nog snel heen en weer ging in haar kut.

Toen plofte ze met een kreet bovenop hem en hijgde ze: Die aansporing had Peter niet meer nodig, hij richtte zijn pik op Anke, die weer overeind gekomen was en naar het stel keek. Hij spoot zijn warme zaad dwars over de lekker stevige tietjes van zijn zusje, zonder er echt geluid bij te maken. En net toen hij zijn blik weer naar de man en de vrouw richtte, trok de man zijn pik uit haar kut en duwde haar op haar rug.

Hij ging op zijn knieën voor haar hoofd zitten en spoot toen een paar enorme stralen melkachtig wit spul over haar gezicht en in haar mond.

Peter veegde wat sperma van de borsten van Anke en stak toen een vinger in haar mond. Ze likte het zaad eraf en zei dat ze het niet meer zo bitter vond als de vorige keer. Hij trok zijn broek op en Anke maakte haar slipje weer in orde, toen liepen ze snel in de richting van de het strand, dar daar zo smal was, dat ze rechtsreeks de zee in konden om zich verder schoon te wassen.

Toen ze bij hun ouders terugkwamen, keek moeder nog steeds bezorgd en vroeg waar ze zo lang geweest waren. Ze antwoordden dat ze een eind gelopen hadden en toen zijn gaan zwemmen. Ze vroeg niet verder door, maar keek nog steeds met misprijzen naar de kleine, maar mooie, stevige borstjes van haar dochter. Tijdens het avondeten waren Peter en Anke nog steeds een beetje opgewonden van hetgeen ze die middag meegemaakt hadden. Ze waren zo gaan zitten dat ze elkaar niet rechtstreeks in het gelaat konden kijken, want dat zou een hoogrode kleur opgeleverd hebben.

Anke had nog gedoucht, maar Peter was bewust weggebleven, toen ze naar de kamer was gegaan. Hij had steeds het beeld van die grote pik voor ogen die in en uit die kut bewoog. Tijdens het douchen had Anke een paar keer lekker over haar kutje gewreven, terwijl ze zich afvroeg hoe het zou zijn als daar iets groots in ging.

Zou het geen pijn doen, was haar spleetje niet te klein voor een lange dikke staaf? Ze had gezocht naar iets dat ze erin kon stoppen om te proberen, maar kon niets vinden. Toen had ze het met twee vingers geprobeerd, maar ze durfde niet echt en het was ook te dun vergeleken met zo’n pik, die ze had gezien. Ze vroeg zich ook af of ze technisch nog maagd was, want als ze ongesteld was, gebruikte ze tampons, die haar vliesje misschien wel eens doorboord hadden.

Na het eten gingen ze nog even op de boulevard wat drinken, hun ouders hadden het goed naar hun zin en bleven lang zitten. Peter en Anke werden bijna zichtbaar ongeduldig, maar durfden niet zo maar samen weg te lopen naar hun kamer. Tot Anke ineens zei, dat ze moe was en vast naar het hotel terugging. Peter bleef zitten en keek haar uit zijn ooghoeken na, hoe ze overstak richting hotel, haar lekkere stevige billen verpakt in een strak wit broekje. De adrenaline stroomde via zijn onderbuik in de richting van zijn penis en hij ging wat ongemakkelijk verzitten.

Toen de glazen leeg waren en zijn ouders betaald hadden, had hij moeite niet heel hard naar de overkant te rennen. Ze wensten elkaar goedenacht en hij haastte zich naar hun kamer. Ongeduldig klopte hij op de deur en het leek wel of Anke er achter stond te wachten, want binnen een paar seconden was hij binnen.

Anke had alleen een zwart slipje aan en ging op bed zitten kijken hoe Peter zich van zijn kleding ontdeed. Dat had hij binnen een minuut voor elkaar, maar ook hij hield zijn slip aan, want eigenlijk wisten ze allebei niet goed hoe nu verder te gaan. De spanning hing in de kamer en Peter kwam naast haar op het bed zitten, sloeg zijn arm om haar heen en vroeg toen hoe zíj het die middag had beleefd.

Ze praten samen een tijdje over hun gevoelens bij het kijken naar die neukpartij, maar durfden niet echt te beginnen over wat ze eigenlijk dachten. Peter streelde af en toe haar rug en zij wreef onhandig over zijn dijen. Soms pakte hij haar steviger beet en drukte haar lichaam iets tegen het zijne, zodat hij opzij de stevige tietjes voelde. Ze zoenden heel even, kort, maar hevig en lieten elkaar dan weer los om verder te praten over hun belevenissen van deze dag. Toen liet Anke zich ineens achterover op bed vallen, trok haar slip uit en deed haar benen iets uit elkaar.

Peter keek naar haar spleetje dat iets open stond en een beetje glom, omdat ze al behoorlijk nat geworden was. Peter keek recht in het roze kutje van zijn zus en werd er heel opgewonden van.

De paal in zijn broek begon snel te groeien en hij liet zich van het bed zakken en boog voorover naar die lekkere opening. Voorzichtig schoof de schaamlipjes iets verder uit elkaar en duwde zachtjes zijn middelvinger naar binnen.

Die gleed er soepel in, want Anke was heel nat geworden, en hij begon heen en weer te schuiven met zijn vinger. Vervolgens haalde hij zijn duim erbij om haar klitje te bewerken, wat tot gevolg had dat Anke begon te hijgen en te kermen.

Zijn vinger ging steeds sneller in en uit het drijfnatte spleetje en toen probeerde hij er een tweede vinger bij te doen, ook dat lukte zonder moeite. Met zijn andere hand begon hij een van de stevige tietjes van zijn zusje te kneden.

Voor Anke was dat al genoeg om plotseling met haar onderlichaam te kronkelen en voor Peter het door had, kwam ze klaar. Hij vingerde nog even door en stopte ermee, toen Anke uitgeteld op haar rug met haar benen wijd op bed lag na te genieten.

Snel trok hij zijn broek uit om zijn harde lul uit de omknelling te bevrijden. Zijn stijve pik schoot direct omhoog en Peter draaide zich om en liep naar zijn kleren die aan de andere kant van de kamer lagen.

Verbaasd keek Anke op en volgde haar broer door de kamer. Hij liep terug naar het bed en ging aast Anke zitten, zijn penis stijf vooruit. Hij scheurde een papiertje open en haalde er iets uit, toen pas zag Anke dat het een condoom was. Anke keek hem eerst verbaasd aan, bloosde vervolgens, maar nam het condoom toch van hem over. Ze pakte zijn pik beet en deed wat Peter haar net vertelde, goed oplettend dat er geen gaatje in kwam.

Peter werd bloedgeil van de handelingen van zijn zus. Zeker toen haar hand over zijn eikel het condoom naar beneden schoof. Samen met het rubber schoof zijn voorhuid naar beneden, wat gevoelig aanvoelde, maar wel erg lekker was. Toen het condoom helemaal om zijn lange pik zat, bleef Anke even aan die stijve trekken, zachtjes om hem niet te snel klaar te laten komen.

Toen ging ze weer achterover liggen, spreidde haar benen heel wijd en deed ze omhoog. Haar kutje stond nu helemaal open om Peters harde pik te ontvangen. Hij ging op zijn knieën tussen haar benen zitten, boog voorover en steunde met zijn linkerarm naast haar hoofd. Met zijn rechterhand pakte hij zijn pik beet en bewoog die richting Anke’s maagdelijke spleet. Hij steunde nu ook met zijn linkerarm naast haar en kon op die manier wat naar beneden kijken.

Anke pakte zijn lul en leidde die voorzichtig naar haar drijfnatte opening. Toen zijn eikel tegen haar schaamlipjes aan kwam, sidderde Peter even, toen schoof Anke die lange paal een eindje naar binnen.

Nu rilde zij ook even. Zijn eikel schoof langzaam verder, tot die er helemaal in zat, toen liet Anke los. Ze sloeg haar armen om zijn schouders en drukte hem naar haar lichaam toe. Hij landde met zijn borst op haar stevige tietjes en door die beweging schoof zijn pik iets verder naar binnen. Langzaam bewoog hij met zijn onderlichaam naar voren, zijn stijve steeds verder in haar natte grotje schuivend.

Anke kreunde, niet van pijn, maar van genot en Peter duwde nu iets steviger door. Het glijmiddel van het condoom vermengde zich met de natte sappen van Anke’s kutje, zodat zijn lul moeiteloos doorgleed tot die er helemaal in zat. Dat moment wilde hij even vasthouden en hij drukte zich met alle kracht tegen haar aan.

Hij voelde zijn eikel heftig kloppen en zijn balzak zich samentrekken, daarom ontspande hij weer een beetje. Langzaam begon hij nu heen en weer te bewegen met zijn pik in haar kutje.

Anke begon weer te kreunen van genot en zelf had hij zijn ademhaling ook niet meer onder controle, hij hijgde steeds meer. Hij begon sneller te bewegen en steeds harde stootte hij zijn pik in het heerlijke kutje van zijn zus. Hij voelde zijn eikel tegen haar baarmoeder stoten en zijn ballen liepen snel vol. Nog een paar stevige halen en Peter spoot hijgend en steunend met een zachte kreet het condoom vol met zijn sperma. Nog een paar keer haalde hij zijn kloppende pik heen en weer en plofte toen bovenop Anke, die hem echter iets opzij schoof en snel met haar vingers haar klitje bewerkte.

Met Peters lul nog in haar kut, kwam ze binnen no time klaar. Nadat ze zich op hun zij gedraaid hadden, bleven ze elkaar heel lang aaien en strelen op alle plekken die ze konden bereiken, terwijl Peters pik nog steeds in haar kutje zat.

Ze kusten elkaar en zeiden steeds weer dat ze het allebei ontzettend fijn hadden gevonden. Pas na meer dan een kwartier gleed zijn pik uit haar nog steeds natte kutje. Snel stapte hij uit bed, deed het condoom af en wilde naar de badkamer lopen, maar Anke riep hem terug. Hij liep naar bed en bleef, aan de zijde waar Anke lag, staan.

Ze pakte zijn pik en stopte die in haar mond en likte vervolgens het zaad dat er nog aan zat helemaal weg. Heel lang bleven ze die nacht van elkaars lichamen genieten, strelend, aaiend en likkend. Anke kwam nog een keer klaar toen Peter haar klitje helemaal stijf likte en Peter loosde nog een keer zijn zaad in haar mond na een stevige pijpbeurt. Ze vroeg hoe hij aan de condooms kwam en hij vertelde dat hij die stiekem gekocht had, toen zij de bikini aan het kopen was, hun vader had niets gemerkt.

En Anke vertelde dat ze meteen bij thuiskomst naar de dokter zou gaan om de pil te gaan slikken. Peter en Anke hadden nog zeker zes condooms nodig om de rest van de vakantieweek veilig door te komen. Ze konden bijna niet wachten tot ze weer naar huis gingen en Anke naar de huisarts kon om de pil te vragen. De laatste avond waren ze nog zo lang met elkaar bezig geweest, dat ze de volgende ochtend de terugreis met rode oogjes van de slaap en van de opwinding moest aanvaarden.

Hun ouders keken wel wat verbaasd, maar reageerden verder niet. Thuisgekomen duurde het nog wel een paar dagen voordat Anke bij de dokter terecht kon en Peter had voor zekerheid maar weer een paar condooms gekocht. Die konden ze echter niet snel gebruiken, want ze kregen nauwelijks kans om alleen bij elkaar te zijn. Hun ouders waren ‘savonds veel thuis en ook overdag waren ze zelden alleen. In het weekeinde gingen ze wel zwemmen of fietsen, maar ze durfden elkaar nauwelijks aan te raken, de hele buurt kende hen en bovendien waren er vaak vrienden en vriendinnen in de buurt.

Voordat Anke dan eindelijk de pil slikte, hadden ze maar één keer samen iets kunnen ondernemen, en dan ook nog onder hoogspanning, omdat hun ouders elk moment thuis konden komen. Tot het moment dat hun ouders de hele zaterdag naar kennissen zouden gaan en ze de hele dag voor zich zelf hadden.

Het duurde tot het begin van de middag voordat ze alleen waren en ze elkaar op de overloop, tussen de slaapkamers, konden omhelzen. Peter had alleen een sportbroekje aan en Anke droeg een slipje en daarboven een T-shirtje, dat strak om haar kleine borstjes zat. Even overlegden ze waar ze naartoe zouden gaan, tot Peter haar meetrok naar de slaapkamer van hun ouders. Ze haalden het dekbed van het grote tweepersoonsbed en ploften er lachend bovenop.

Het gaf hen een extra sensatie om elkaar te kunnen verwennen in het echtelijke bed en het duurde dan ook maar heel kort voor ze naakt over elkaar rolden, gebruik makend van het hele bed. Peter kwam op zijn rug te liggen en Anke hield hem met beide handen bij zijn polsen vast, terwijl ze bovenop hem lag. Peter voelde haar tietjes met de harde tepeltjes tegen zijn borst en haar strakke buik drukte op zijn stijve lul.

Ze keek hem een tijdje met geile ogen aan en gaf af en toe kusjes op zijn mond. Peter deed geen moeite zich los te maken en liet alle liefkozingen over zich heen gaan. Anke schoof met haar kruis langs zijn pik en voelde dat ze er drijfnat van werd. Anke liet zijn polsen los, kwam omhoog en ging op haar knieën op zijn benen zitten. Met haar handen streelde ze zijn zij, zijn borst en aaide zachtjes over zijn lange stijve lul.

Peter strekte zijn armen uit naar haar borstjes en kneedde die teder, nam de tepels tussen zijn vingers en draaide ze een beetje rond. Anke kreunde en liet overduidelijk blijken dat het haar enorm opwond. Ze schoof weer iets naar onder en pakte de zijkanten van haar tietjes beet, boog voorover en drukte de beide stevige heuveltjes tegen zijn lul aan.

Toen schoof ze langzaam heen en weer met die harde pik ertussen. Nu was het de beurt aan Peter om te kreunen, dit hadden ze nog niet gedaan en het voelde zalig aan. Langzaam merkte hij dat zijn eikel begon te kloppen zijn zak begon te trekken. Hij pakte Anke onder haar armen beet en trok haar omhoog. Ze spreidde haar benen nog wijder totdat ze zijn eikel tegen haar schaamlipjes voelde.

Ze legde haar hoofd op zijn schouder en Peter sloeg zijn armen om haar heen. Heel voorzichtig schoof ze naar beneden en voelde zijn kloppende eikel bij haar naar binnen sluipen. Peter voelde de natte wanden van haar hete kutje veel beter dan met het rubber ertussen en Anke hijgde en kreunde van het genot zijn warme lul nu echt te voelen.

Ze drukte haar lijf nog meer naar onderen, zodat Peters pik nog verder naar binnen gleed. Hij begon haar eerst langzaam, maar dan sneller en sneller te neuken, terwijl Anke steeds wilder met haar onderlijf op en neer wipte.

Zij hijgden en steunden en kreunden nu allebei heel hard en deden er heel kort over om tot een gezamenlijk hoogtepunt te komen. Peter voelde zijn hete sperma in haar kutje spuiten en Anke genoot van de warmte en de kracht van het zaad dat ze naar haar baarmoeder voelde vloeien. Peter bleef maar doorstoten om zo lang mogelijk de warmte en het vocht van haar kutje te voelen. Het leek wel alsof zijn pik nooit meer slap zou worden.

Anke moest even bijkomen, maar toen ze merkte dat Peter gewoon doorging, duwde ze haar vingers tussen hun beide onderlijven in en begon ze haar klitje te bewerken. Minutenlang gingen ze zo door, genietend van de sensatie om voor de eerste keer alle details van hun genitaliën te voelen. Peter voelde zijn zaad weer omhoog komen en Anke kwam nog sneller klaar dan de eerste keer, weer kronkelend en kreunend.

Met een laatste krachtsinspanning stootte Peter nog een paar keer hard door en voelde zijn zaad voor de tweede keer naar binnen stromen. Toen liet hij haar los, spreidde zijn armen en bleef heel lang op zijn rug liggen genieten en uitrusten. Anke vleide zich teder tegen hem aan en fluisterend vertelden ze elkaar hoe heerlijk het was. Ze hadden nog twee weken vakantie en het was mooi weer in Nederland, dus gingen ze er vaak op uit, fietsen, wandelen, zwemmen.

Vaak met vrienden en vriendinnen. Die verbaasden zich soms wel over de kleding van Anke, vooral haar bikini. Ze kenden haar als een beetje slome, preutse meid, die altijd uit-de-tijdse kleding droeg.

Ne zag ze lekker sexy uit met die krappe rode bikini, die weinig verhulde van haar jonge meisjes lichaam. Vooral haar boezemvriendin Joke was het opgevallen. Op een middag toen ze bij een vennetje lagen te zonnen met een stel vrienden, vroeg ze of Anke soms een Franse vakantieliefde had opgedaan, omdat ze er zo anders uitzag.

Anke beaamde het en zei dat ze daar het genot ontdekt had. Joke was een vlot meisje met half lang donker haar, mooie lange benen en een stevige boezem een behoorlijke C-cup.

Peter had al eens verlekkerd naar haar gekeken, zeker als ze zoals nu een piepkleine bikini droeg, waar haar borsten bijna uitpuilden. Haar bikinislip was zo klein en strak dat hij de vormen van haar lipjes er doorheen zag. Peter had al eens aan Anke gevraagd of zij meer van Joke wist, maar meer dat ze veel met jongens uitging, wist ze niet, hoewel ze het soort vriendinnen waren, die elkaar toch alles vertelden.

Anke en Joke lagen samen een eindje verderop op het grasveld bij het meertje, terwijl Peter met wat klasgenoten aan het voetballen was. Joke was nieuwsgierig naar wat Anke meegemaakt had en probeerde haar uit te horen. Anke was eerst voorzichtig maar na enig aandringen vertelde ze dat ze in Frankrijk ontmaagd was en dat ze daarna nog diverse malen seks had gehad; met wie vertelde ze er niet bij, maar dat interesseerde Joke ook niet zo.

Ze vroeg honderduit naar details, maar Anke vertelde alleen dat ze erg genoten had. Tot Anke’s verrassing bekende Joke echter dat ze met jongens betreft nog “maagd” was, maar had wel al een paar keer met een meisje gezoend en zelfs gevreeën en ook dat ze af en toe met een vibrator had gespeeld.

Anke keek haar stomverbaasd aan en vroeg hoe dat was met een andere vrouw. Heerlijk, bekende Joke, maar daarom juist wilde ze van Anke weten hoe het was met een jongen.

Even was Anke stil en dacht ze koortsachtig na, toen zei ze: Heel snel keek ze even om naar Peter en zijn voetballende vrienden. Joke had meteen door wie ze bedoelde en geheimzinnig fluisterend overlegden ze hoe ze dat zouden moeten aanpakken.

Anke vond het niet zo moeilijk, want ze had gemerkt dat Peter wel geil was op haar vriendin, alleen de locatie kon een probleem zijn, maar daar had Joke een simpele oplossing voor. Haar ouders waren nog twee dagen weg, dus was ze alleen thuis. Alle vrijheid dus om iets lekkers te organiseren. Anke beloofde dat ze Peter wel zo ver zou krijgen om mee te doen. Nog diezelfde avond, toen ze even op Anke’s kamer zaten, vertelde ze Peter van de plannen van Joke en haar. Eerst reageerde hij wat afwachtend, vroeg of zij het niet erg zou vinden als hij iets met Joke deed, maar Anke bezwoer hem dat ze dat prachtig zou vinden om te zien.

Hij omhelsde haar, kuste haar op haar mond en zei. Dat hij nu al een stijve kreeg van het idee om twee mooie meisjes met elkaar bezig te zien. Heel even drukte hij zijn kruis tegen haar onderbuik, pakte haar billen en schurkte met een stijve langs kutje, Anke drukte haar tietjes tegen zijn borst. Peter kon van opwinding haast niet slapen die nacht. Hij fantaseerde over het mooie lichaam van Joke, over die grote tieten, over de dingen zij en Anke zouden gaan doen.

Hij trok zich af met de die beelden voor ogen en ving zijn zaad op in een zakdoek. Toen realiseerde hij zich dat hij misschien wel een condoom nodig had, want Joke was nog maagd had Anke verteld. Hij klom uit bed en zocht of hij nog ergens wat had liggen, maar hij kon niets vinden.

Ze hadden afgesproken dat ze de volgende dag eerst zouden gaan zwemmen en daarna naar Joke zouden gaan. Voor ze weggingen, zei Peter tegen Anke dat hij nog een condoom moest kopen, maar Anke dacht dat zij er nog één had ergens.

Ze had er inderdaad nog één bewaard, zodat ze snel op weg konden naar het grasveldje aan het water. Peters vrienden en Joke waren er al en lagen in de zon te kletsen.

Peter had ook de bal weer meegenomen en dat was het sein voor de jongens om meteen te gaan voetballen. Eigenlijk had Peter daar niet zo’n zin in en hij kon zich ook niet concentreren. Steeds keek hij in de richting van zijn zus en Joke, die er fantastisch bij lag met die kleine bikini, die bijna niets verhulde. Hij probeerde het spleetje tussen haar benen te zien, dat zich aftekende door de stof van het bikini broekje. Maar de afstand was net even te groot, wel kon hij die grote C-cup borsten duidelijk zien uitpuilen boven het bovenstukje.

Het was maar goed dat hij een boxershort aan had, anders konden ze zien dat hij met een erectie liep te voetballen. Joke en Anke lagen dicht bij elkaar en bespraken hoe ze het best zonder dat het opviel weg konden komen. Ze besloten dat Joke eerst zou vertrekken en Peter en Anke een half uurtje later, dat zou geen argwaan wekken. Joke vroeg Anke of die wist of Peter al ervaring had en ze antwoordde dat ze dacht van wel, maar het niet zeker wist. Dat stelde Joke enigszins gerust. Daarna probeerde ze Anke uit te horen over die zogenaamde Franse vakantieliefde, of het pijn deed de eerste keer en of ze die eerste keer had genoten.

Anke vertelde dat ze het zo lekker gevonden had dat ze geen pijn gevoeld had, integendeel alleen maar genot. Om een uur of drie zei Joke dat ze naar huis moest en kuste ze de drie jongens op de wangen.

Bij Peter zoende is iets nadrukkelijker en vlak bij zijn mond, zodat hij zijn pik alweer voelde opspelen. Zijn twee vrienden gingen nog een duik nemen, maar Peter zei dat hij liever nog even wilde zonnen. Een van de jongens, die al een hele tijd strak naar haar had liggen kijken, probeerde Anke zo ver te krijgen, maar die zei dat ook zij de voorkeur aan zonnen gaf. Ruim een half uur nadat Joke was verdwenen, kleedden Anke en Peter zich ook aan.

Ze fietsten vervolgens rustig naar het huis van Joke. Af en toe keek Peter verlekkerd opzij naar zijn zus, die er goed uitzag met die gebruinde benen in een korte witte broek, die strak om haar billen zat. Hij vroeg zich af wie hij lekkerder zou vinden, Anke of de iets vollere en stevigere Joke; bij die gedachten kreeg hij alweer een lichte erectie. Joke was in de tuin en riep dat ze achterom moesten komen.

Via een poortje verscholen onder grote struiken bereikten ze de achtertuin, waar Joke op een stretcher lag te zonnen met haar strakke bikini nog aan. Ze stond op en vroeg wat ze wilden drinken en ging zo ontspannen mogelijk wat drankjes halen, maar Anke merkte dat ze behoorlijk zenuwachtig was en liep snel achter haar aan. Peter keek hen na, deed zijn T-shirt uit en ging op de stretcher zitten. Hij vroeg zich af of hij het initiatief moest nemen of alles maar op zich af moest laten komen.

Ook bij hem was nu enige spanning te merken, alleen Anke maakte een relaxte indruk. Licht giechelend kwamen de twee vriendinnen terug in de tuin met drie glazen cola, die ze op een tafeltje naast de stretcher zetten. Anke trok haar shirtje en broek uit en ging met haar bikini nog aan in het gras zitten, terwijl Joke naast Peter op de stretcher plaats nam. Er viel een korte stilte tot Anke vroeg of er niet een muziekje bij kon, dat maakte het allemaal wat vrolijker, maar Joke zei dat ze dan beter naar binnen konden gaan, omdat de buren er anders last van zouden hebben.

De twee meiden gingen op een brede leren bank zitten en Peter daar schuin tegenover in een diepe fauteuil. Zo had hij goed zicht op die twee schoonheden met een verschillend uiterlijk, maar allebei jong en aantrekkelijk. Hij keek van de een naar de ander en liet zijn blik wat langer rusten op grote borsten van Joke die uit haar bovenstukje puilden. Die aanblik liet zijn pik niet onberoerd en hij ging even verzitten.

Met een snelle beweging klikte ze de sluiting van de bikini los, zo kan je ze beter zien, zei ze erbij. Peters erectie nam direct een grotere vorm aan, toen hij de volle borsten van Joke met de grote bruine tepels in volle glorie zag hangen.

Joke bloosde even, maar herstelde zich snel en ging iets onderuit zitten zodat haar mooie stevige tieten nog beter uitkwamen. Anke boog iets opzij en begon met een hand de beide borsten te strelen en de tepels te kneden, alsof ze nog nooit iets anders gedaan had. Voorzichtig tilde ze een borst op, bracht de tepel naar haar mond en begon er aan te zuigen.

Joke kreunde even en bracht haar hand naar haar slipje toe om er zachtjes overheen te aaien. Peter keek met grote ogen toe, terwijl zijn pik nu zijn volle lengte had aangenomen.

Ineens stond Joke op en zei dat ze mee moesten gaan naar boven. Ze liep direct door naar de slaapkamer van haar ouders, waar een enorm tweepersoonsbed al helemaal opgeslagen klaar lag voor de drie jonge mensen, die nieuwe dingen wilden gaan ontdekken.

Joke ging languit op haar rug op bed liggen en zei dat de beide anderen naast haar moesten komen zitten. Anke deed haar bovenstukje uit en ging op haar knieën naast Joke’s hoofd zitten, Peter strekte zich languit naast de vriendin van zijn zus en begon direct haar rechterborst te strelen, terwijl Anke de linker onder handen nam, de tepels werden er meteen hard door.

Al snel begon Joke te kreunen en met haar lichaam te draaien, tot ze zich omdraaide en de kleine, harde, borstjes van Anke beet pakte. Ze duwde Anke iets aan achteren, zodat die met haar hoofd naar Joke’s benen op bed kwam te liggen, en toen trok ze snel Anke’s slip uit.

Anke lag nu in de lengte van het bed Joke in de breedte met haar benen naar Peter toe, terwijl ze zachtjes over het spleetje van Anke begon te wrijven. Die was al aardig nat, dus verdwenen de vingers van Joke spoedig in de het hongerige kutje. Met haar tong bewerkte ze Anke’s klitje en die begon nu zelf haar borsten te kneden en aan haar tepels te draaien. Peter keek dit even aan en werd er zo opgewonden van dat hij snel zijn broek uit trok om zijn pik uit zijn benarde toestand te halen.

Hij zag dat Joke Anke nu met haar tong en haar vingers aan het verwennen was, terwijl zij zus met haar tietjes speelde en steeds heftiger kreunende geluiden begon te maken. Hij keek naar de bruine rug van Joke met daaronder de kleine bikinislip, die hij naar beneden begon te stropen. De mooie ronde billen van Joke kwamen te voorschijn en hij begon die te kneden en te likken.

Intussen schoof hij zijn handen onder haar bovenlichaam en pakte de grote tieten stevig beet en kneep er hard maar teder in. Joke begon nu ook geluid te maken en fluisterde: Peter schoof naar onderen en spreidde de benen van Joke zodat hij goed bij haar natte kutje kon komen. Toen begon hij haar te vingeren en te likken alsof het Anke was, met wie hij bezig was. Die lag intussen zo te kreunen dat Peter wist dat ze elk moment klaar kon komen, terwijl Joke met haar onderbuik heen en weer schoof om het Peter makkelijker te maken haar ook klaar te vingeren.

Met een schreeuw kwam Anke en Joke gaf haar nog een paar extra likjes om het nog aangenamer te maken. Toen draaide zich met haar lichaam helemaal op Anke begon met haar kutje tegen Anke’s kutje heen en weer te schuiven. Ze zei tegen Peter dat die achter haar moest komen om haar te blijven likken en vingeren. De twee lagen nu schuin over het bed en er was alle ruimte om achter de twee schuivende kutjes van Joke en Anke te gaan zitten. Hij zag dat kleine drijfnatte kutje van zijn zus die net klaargekomen was en de grotere maar wel nog smalle spleet van Joke die als een gek heen en weer schoof.

Intussen tongzoenden de twee vriendinnen elkaar hevig, terwijl ook hun borsten elkaar raakten en hard werden van opwinding. Peter schoof zijn vingers weer bij Joke naar binnen, maar had moeite haar tempo te volgen. De twee kutjes lagen zo dicht bij elkaar dat hij probeerde met zijn duim ook in Anke’s kutje te komen, dat lukte maar gedeeltelijk, maar genoeg om aan Anke weer een geile kreet te ontlokken. Net op dat moment kwam Joke met een lange uithaal klaar en drukte ze haar kutje heel hard tegen dat van Anke aan.

Peters vingers kwamen klem te zitten, maar dat vond hij een heel opwindend gevoel en zijn lul klopte als een hamer in het luchtledige. Anke keek langs Joke heen en zag dat haar broer het heel moeilijk had en wenkte hem. Hij schoof naar voren en ze pakte zijn lange stijve pik beet, schoof die langs Joke gezicht en stopte hem in haar mond. Geroutineerd begon ze haar broer te pijpen, terwijl Joke verbaasd toe lag te kijken. Peter was zo geil dat hij het niet langer dan een halve minuut vol hield en met een korte schreeuw spoot hij zijn zaad in het mondje van zijn zus.

Die draaide snel zijn pik uit haar mond richting Joke’s gezicht, zodat een deel van het hete sperma tegen de ogen, de neus en de mond van Joke aan spoot. Die schrok eerst, maar likte toen het warme witte spul van haar gelaat. De twee meiden keken elkaar lachend aan, terwijl Peter zich opzij liet rollen om extra lekker te genieten van zijn orgasme. Een kwartier later lag Joke nog steeds dwars over het bed en zat Anke voorovergebogen met haar knieën aan weerszijden van Joke’s hoofd en kuste haar vriendin een aantal malen vol op haar mond.

Peter was ook overeind gekomen en wilde opstaan, toen Joke vroeg wat hij ging doen. Een condoom pakken, zei hij met een veel betekenende glimlach. Opgelucht haalde Peter adem, want hij had helemaal geen zin in dat gedoe met dat rubber. Hij schoof naar haar voeten, deed Joke’s benen iets uit elkaar en ging ertussen zitten. Het roze streepje stond iets open en Peter zag de nog wat dikke schaamlipjes iets naar buiten staan, een aanblik, die hem weer een erectie opleverde.

Anke kneedde de forse borsten van Joke, terwijl Peter ver voorover boog en aan de grote bruine tepels begon te zuigen, die tussen de vingers van zin zus door recht omhoog staken. Langzaam ging hij met zijn tong omlaag, langs haar buik, haar navel, tot hij bij het keurig bijgehouden plukje schaamhaar boven Joke’s smalle spleetje kwam. Daar stopte hij en met zijn vingers deed hij de lipjes iets verder uit elkaar, toen schoof hij zijn tong naar binnen en likte haar grotje en haar klitje. Joke werd er zeer opgewonden en ook erg nat van en draaide met haar onderlijf.

Intussen trok ze Anke verder over zich heen, zodat ze met haar tong bij Anke’s kutje kon en begon haar fanatiek te likken, terwijl ze haar handen om Anke’s hoofd legde. De beide meisjes begonnen te kreunen en te hijgen en Peter werd alleen al van dat geluid nog geiler.

Hij richtte zich op en nam zijn keiharde pik in zijn hand en leidde die richting het wijd openstaande en drijfnatte kutje van Joke. Zijn eikel raakte de buitenste schaamlipjes en Joke sidderde over haar hele lichaam. Voorzichtig schoof hij zijn staaf naar binnen, ondertussen met zijn handen haar billen beetpakkend. Joke spreidde haar benen nog wijder, deed ze omhoog en toen Peter haar billen optilde, sloeg zij ze om Peters nek heen.

Door die opwaartse beweging schoot zijn lul een heel eind naar binnen en Joke kreunde weer hevig. Peter liet nu alle remmingen varen en drukte zijn pik helemaal tot zijn ballen naar binnen en begon haar ritmisch te neuken. Joke knelde haar benen hard om zijn nek, wat Peter nog geiler maakte. Hij ging steeds sneller en harder heen en weer en voelde zijn sperma alweer borrelen in zijn ballen.

Joke begon een beetje te gillen en likte Anke steeds harder, wat tot gevolg had dat Anke als eerste van de drie met een hele lange zucht klaar kwam.

Voor Peter was dat het sein om zijn zaad de vrije loop te laten en het niet langer maagdelijke kutje van Joke vol te spuiten. Hij neukte nog even door want aan de knellende benen om zijn nek voelde hij dat Joke ook snel tot een hoogtepunt zou komen. Hij keek al neukend op en zag het stralende gezicht van zijn zus, die haar mond naar hem toe boog en met een natte, verrukkelijke tongzoen Peters genot nog deed groeien.

Toen kwam Joke klaar, op een manier die Peter en zijzelf nog nooit meegemaakt hadden. Ze bleef schudden en trillen met haar hele lichaam, haar benen knelden zijn hoofd bijna van zijn romp en uit haar mond kwamen bijna dierlijke oergeluiden. Toen ze een uurtje later gedoucht hadden en in de huiskamer wat zaten te drinken, zei Joke dat Anke niet te veel gezegd had over de manier waarop Peter haar ontmaagd had.

Ze vroeg zich wel af hoe Anke dat wist en in haar ogen twinkelde iets, dat deed vermoeden dat ze het wel wist. Anke vertelde toen het hele verhaal van haar “Franse” vakantieliefde. Joke was niet eens verbaasd en zei tegen Anke dat er slechtere manieren waren om ontmaagd te worden, ook al was het haar broer. Peters vrienden Wouter en Jaap waren alleen op het grasveldje achter gebleven en verveelden zich.

Er lagen alleen nog wat gezinnen met kinderen en voetballen met zijn tweeën zagen ze ook niet zitten. Ze lagen wat lamlendig in de zon, toen Wouter aan Jaap vroeg wat hij eigenlijk vond van die twee meiden, die ze eigenlijk alleen maar zagen als de zus van Peter en haar vriendin. Jaap wist het niet goed, die Joke zag er wel lekker uit, grote tieten, altijd een strak broekje aan, maar Anke zag er volgens hem niet uit. Die slonzige haren, kleine tietjes en dat rare brilletje. Wouter vond dat ze er sinds de vakantie wel beter uitzag in die kleine bikini en meestal zonder bril, en die kleine tietjes zagen er stevig uit met die brede tepelhoven, die je zo goed door de stof heen zag.

Maar ze waren het erover eens dat deze meisjes vermoedelijk nog niet eens wisten hoe een pik eruit zag. Ze hadden nu al voorpret, al vroeg Wouter wel aan Jaap of die enige ervaring had. Jaap bloosde en zei dat hij eigenlijk nog nooit echt met een meisje had gestoeid. Een beetje voelen en dan later jezelf aftrekken, dat was alles geweest. Wouter bekende dat hij één keer geneukt had, maar het was een complete mislukking geworden, want ze waren allebei behoorlijk dronken. Op het toilet in een disco hadden ze eerst gezoend en gevoeld, maar toen het erop aankwam kregen ze het condoom er maar heel moeilijk om en toen hij eenmaal in haar kutje zat, kwam hij al klaar toen hij nog maar nauwelijks had bewogen.

Het meisje was kwaad geworden en weggelopen. De twee vrienden waren helemaal opgewonden geworden. Jaap beaamde dat het hem ook niet onberoerd liet en stelde voor een eindje de struiken in te lopen. Ze stonden op, pakten hun spullen bij elkaar en liepen toen de struiken in. Toen ze zeker waren dat niemand ze meer zag, stopten ze en Wouter deed als eerste zijn broek naar beneden.

Zijn grote pik was al aardig stijf en bereikte een lengte van zeker 18 cm. Terwijl Jaap nog bewonderend stond toe te kijken, begon hij er direct fors aan te sjorren. Even flink aan Joke en Anke denken, dan ben je zo klaar, zei Wouter en binnen een minuut spoot hij zijn witte vloeistof over de bosgrond. Jaap deed er iets langer over, want hij had moeite zich de lichamen van de twee meisjes voor de geest te halen, maar bereikte ook vrij snel een hoogtepunt.

Zijn dikke eikel klopte heftig, toen een warme straal sperma meer dan twee meter ver in de struiken belandde. Met hun handdoeken veegde ze hun pikken af en ze trokken hun broeken weer op. Daarna overlegden ze nog over hun strategie de volgende dag en besloten ze Peter in vertrouwen te nemen, die zou toch ook wel zin hebben om een beetje met die Joke te spelen, vermoedden ze. De volgende ochtend belde Wouter Peter wakker op zijn mobiel. Hij vroeg of hij Peter, voor ze weer gingen zwemmen, nog even kon spreken.

Met zijn duffe hoofd vroeg Peter niet waarover en sprak om elf uur af bij de plaatselijke snackbar. Niets vermoedend meldde Peter zich op het terras, waar ook Jaap aanwezig was. Ze bestelden koffie en Wouter en Jaap legden hun plannen voor aan Peter, die eerst schrok, maar vervolgens minzaam glimlachte en zei dat hij wel mee zou doen, hij wilde Joke ook wel eens naakt zien en voelen.

Ze spraken af dat ze in de loop van de middag weer naar het meertje zouden gaan. Peter beloofde niets aan zijn zus te zeggen, maar voegde er aan toe dat ze aan haar een zware dobber zouden hebben, voorzover hij haar kende. Thuisgekomen, was het eerste dat hij deed Anke inlichten, die op haar beurt Joke direct belde.

Terwijl de jongens aan het voetballen waren, lagen Anke en Joke op hun buik te zonnen. Na een tijdje keek Joke achterom en zei dat de jongens ver genoeg weg waren en helemaal in hun spel opgingen. Daarop maakten ze hun bovenstukjes los en gingen op hun rug liggen, wachtend op hoe vooral Wouter en Jaap zouden reageren.

Heel even streelde Joke over de recht omhoog staande stevige tietjes van Anke en keek haar bijna verliefd aan. Anke lachte even terug en fluisterde dat ze dat best fijn vond. Toen ze uitgevoetbald waren, liepen de jongens terug naar de plaats waar hun handdoeken lagen. Op een meter of tien afstand tikte Wouter Peter en Jaap aan en stopte hij.

O ja hoor, zei Peter luchtig, Anke heeft de hele vakantie topless over het strand gelopen, daar is toch niet bijzonders mee? Jaap keek zijn ogen uit: Weer reageerde Peter om zijn zus te promoten: Dat is waar, beaamde Wouter. Peter legde zijn handdoek naast Joke en Wouter en Jaap gingen naast Anke zitten, maar Joke duwde Peter opzij en schoof haar eigen handdoek een eindje op. Besmuikt pakte Jaap zijn handdoek en schoof tussen de twee half naakte meiden in. Hij droeg een vrij strakke zwembroek en daarin vormde zich een dikke bult, die duidelijk zichtbaar was voor iedereen.

Anke was de eerste die er wat van zei en vroeg of hij het niet gewend was om blote borsten te zien. Jaap werd vuurrood en zei van wel, maar nog nooit van hen. Joke duwde hem naar achteren zodat hij op zijn rug kwam te liggen en begon over zijn zwembroek te aaien. Hij is behoorlijk dik, zei ze lachend, ik denk dat ie straks uit je broek knapt, die kan je beter uit doen. Nu vond Jaap het genoeg en zei dat hij dat niet hier op het grasveld wilde met al die mensen erbij.

Ja, bevestigde Joke, we kunnen wel met zijn vijven naar mijn huis gaan, daar ziet niemand ons.
Neuk er op los kaal kutje neuken

  • GRATIS SEXFILEMS SEX WORSTELEN
  • Er ontsnapte met een vreemd geluid een diepe zucht uit Janet's grote boezem.
  • Pik leegzuigen bi meid gezocht
  • Ze bleven doorpraten tot diep in de nacht, terwijl Peter zijn arm om haar heen had geslagen en af en toe zachtjes haar schouder aaide. Hij had een flinke lading in haar gestopt.Prive ontvangst terneuzen gratis neukfilms


Langzaam haalde hij zijn vinger naar achteren en naar boven tot hij haar kontgaatje bereikte. Dat wond hem behoorlijk op en hij wreef zijn vinger een paar keer heen en weer langs dat kleine sterretje. Anke reageerde totaal niet, zo moe was ze en zo diep in slaap. Het gevolg was wel dat hij een volle erectie kreeg, zijn pik lag nu kloppend tegen haar rug. Hij stond op en naar de badkamer om af te koelen. Met zijn stijve lul stond hij een beetje verdwaasd te staren in het halfdonker tot hij in een hoekje het oude blauwe bikinibroekje van Anke ontwaarde.

Hij raapte het van de grond en wreef ermee over zijn harde paal, net zolang tot hij merkte dat hij klaar zou komen. Toen vouwde hij het broekje om zijn lul heen en spoot zijn zaad in de ruwe stof. Anke was de volgende ochtend heel vroeg wakker. Ze rekte zich eens lekker uit en raakte zachtjes Peter aan, die nog in een diepe slaap was. Ze draaide zich om en wilde een arm om hem heen slaan, toen ze iets nattig voelde tussen hen in. Ze keek onder het laken en zag haar oude bikinibroek liggen.

Voorzichtig pakte ze het lapje stof tussen hen vandaan, het voelde klef aan. Ze hield het even onder haar neus en rook toen een lucht die zo nog kende van de vorige nacht, onmiskenbaar Peters sperma. Ze rilde even en merkte dat ze er opgewonden van werd. Ze ging op haar rug liggen en begon met het broekje over haar kutje te wrijven. Dat had snel effect, want ze werd binnen een paar tellen drijfnat en ze kreeg weer dat lekkere gevoel in haar buik. Binnen een paar minuten kwam ze heerlijk klaar, zonder geluid te maken.

Daarna stapte ze voorzichtig uit bed en ging douchen, waardoor ze het warme gevoel dat ze had nog even kon vasthouden. Het broekje stopte ze daarna in een plastic zak en bewaarde het in haar koffer. Die middag op het strand lag Anke op haar buik te zonnen en Peter zat zich te vergapen aan de grote bruine borsten van een vrouw die naast hen op een stretcher zat.

Hij keek naar Anke en trok toen het touwtje van haar bovenstukje op haar rug los. Anke keek opzij en begon te glimlachen: Peter stelde voor om een eindje langs het strand te gaan lopen en Anke stemde toe. Maar toen ze op stond was ze vergeten dat haar bikini los zat en ze keek even geschrokken naar haar blote tietjes. Maar ze zei verder niets en stapte van de stretcher af, tegen hun ouders zeiden ze dat ze wat gingen lopen. Hun moeder keek op en staarde met grote ogen naar Anke.

Die wilde wat tegen haar man zeggen, maar hij was haar voor en zei: Vrolijk huppelend liepen Peter en Anke langs de zee naar een steeds smaller gedeelte van het strand. Hier lagen nu vrijwel geen mensen meer en de zee kwam dicht bij de lage duinen en bossages. Eigenlijk wilden ze al teruggaan toen ze ineens een pad zagen, dat richting een klein bos liep. Zullen we daarheen, stelde Peter voor en ze stemde direct in.

Na een halve minuut werd het pad smaller en de struiken stonden dichter op elkaar. Anke keek even om en toen ze verder niemand zag, pakte ze Peter beet en drukte zich tegen hem aan.

Ze zoende hem vol op zijn mond en toen ze even op adem moest komen, vroeg ze of het lekker was om zich af te trekken in haar oude bikini. Peter bloosde, omdat hij zich realiseerde dat hij het broekje mee naar bed had genomen. Het was heerlijk zei hij; ik wilde je niet wakker maken, maar ik werd zo opgewonden van je lichaam, dat ik het niet meer op kon houden. Hij voelde de kleine stevige borstjes van zijn zusje tegen zijn lijf drukken en werd alweer geil.

Er verscheen een bobbel in zijn zwembroek, die Anke ook voelde. Heel even streek ze met een hand over zijn kruis en zei dat het jammer was, dat ze nu niet op hun tweepersoonskamer waren.

En ze vertelde dat ze zich die ochtend haar klaargemaakt met het natte broekje. Plotseling hoorden ze geluid komen vanachter een paar struiken. Ze schrokken en hielden hun adem in, tot Peter zich losmaakte en heel voorzichtig in de richting liep waar het geluid vandaan kwam. Hij gin op zijn knieën achter een struik zitten en deed een takje opzij. Toen wenkte hij Anke met een vinger op zijn lippen om het zachtjes te doen. Anke knielde naast hem neer, gluurde ook door de struiken en keek haar broer toen aan met grote ogen en een rode blos op haar gezicht.

In een soort kuil achter de struiken lag een stel naakt met elkaar te vrijen. Ze konden door de bladeren niet alles goed zien, maar het was duidelijk dat die twee geheel in elkaar opgingen. Ze lagen op elkaar waarbij de vrouw met haar hoofd naar de benen van de man lag en diens grote stijve pik ritmisch in haar mond liet glijden.

Haar benen lagen aan weerszijden van het hoofd van de man, zodat hij haar kut kon likken en vingeren. De grote borsten van de vrouw hingen bijna tegen zijn buik en met één hand kneedde de man ze afwisselend. Anke en Peter kropen dicht tegen elkaar en deden zo stil mogelijk, maar ze werden er allebei erg opgewonden van.

Peter had nu een volle erectie en Anke voelde dat ze nat werd en dat haar tepels stijf recht vooruit staken. Het stel achter de struiken had niets door en ging steeds feller te keer in standje soixante-neuf.

De pik van de man ging in en uit de mond van de vrouw die ook zijn ballen streelde en er af en toe in kneep; de man maakte dan een kreunend geluid. De vrouw bewoog haar onderlichaam steeds heftiger heen en weer zodat de man af en toe moeite had om zijn tong en zijn vingers in haar kut te houden. Peter voelde zijn lul knellen in zijn boxer zwembroek en hij besloot hem naar beneden te trekken zodat zijn stijve paal meer vrijheid kreeg. Zijn eikel glom van het voorvocht en hij begon aan zijn lange pik te trekken.

Anke keek even opzij en schoof toen haar bikinibroekje omlaag, met twee vinger begon ze over haar kutje te wrijven, terwijl ze gefascineerd toekeek hoe de vrouw zich omdraaide en de grote pik van de man beetpakte. Met vaste hand leidde ze die paal naar haar drijfnatte kutje en liet zich erop zakken. De lul verdween helemaal in haar en ze begon direct op en neer te bewegen. Beiden hijgden nu fors en maakten allerlei steunende en kreunende geluiden, elkaar af en toe zoenend en likkend over hun gezichten.

Anke was nu van positie veranderd, ze zat op haar billen met haar benen wijd en ze streelde en vingerde zichzelf alsof ze dat al jaren had gedaan. Peter trok met snelle bewegingen aan zijn pik en voelde zijn zaad zich al verzamelen in zijn ballen. Toch was het zijn zusje die als eerste klaar kwam, ze liet zich achterover vallen en probeerde elke kreet te vermijden, hetgeen redelijk lukte al hijgde ze wel behoorlijk. Peter keek even heel geil opzij, maar toen werd zijn aandacht weer getrokken door het stel, van wie de vrouw nu hard begon te kreunen en met haar billen dwars over het kruis van de man te schuiven, terwijl diens pik nog snel heen en weer ging in haar kut.

Toen plofte ze met een kreet bovenop hem en hijgde ze: Die aansporing had Peter niet meer nodig, hij richtte zijn pik op Anke, die weer overeind gekomen was en naar het stel keek.

Hij spoot zijn warme zaad dwars over de lekker stevige tietjes van zijn zusje, zonder er echt geluid bij te maken. En net toen hij zijn blik weer naar de man en de vrouw richtte, trok de man zijn pik uit haar kut en duwde haar op haar rug.

Hij ging op zijn knieën voor haar hoofd zitten en spoot toen een paar enorme stralen melkachtig wit spul over haar gezicht en in haar mond. Peter veegde wat sperma van de borsten van Anke en stak toen een vinger in haar mond. Ze likte het zaad eraf en zei dat ze het niet meer zo bitter vond als de vorige keer. Hij trok zijn broek op en Anke maakte haar slipje weer in orde, toen liepen ze snel in de richting van de het strand, dar daar zo smal was, dat ze rechtsreeks de zee in konden om zich verder schoon te wassen.

Toen ze bij hun ouders terugkwamen, keek moeder nog steeds bezorgd en vroeg waar ze zo lang geweest waren. Ze antwoordden dat ze een eind gelopen hadden en toen zijn gaan zwemmen. Ze vroeg niet verder door, maar keek nog steeds met misprijzen naar de kleine, maar mooie, stevige borstjes van haar dochter.

Tijdens het avondeten waren Peter en Anke nog steeds een beetje opgewonden van hetgeen ze die middag meegemaakt hadden. Ze waren zo gaan zitten dat ze elkaar niet rechtstreeks in het gelaat konden kijken, want dat zou een hoogrode kleur opgeleverd hebben.

Anke had nog gedoucht, maar Peter was bewust weggebleven, toen ze naar de kamer was gegaan. Hij had steeds het beeld van die grote pik voor ogen die in en uit die kut bewoog. Tijdens het douchen had Anke een paar keer lekker over haar kutje gewreven, terwijl ze zich afvroeg hoe het zou zijn als daar iets groots in ging. Zou het geen pijn doen, was haar spleetje niet te klein voor een lange dikke staaf?

Ze had gezocht naar iets dat ze erin kon stoppen om te proberen, maar kon niets vinden. Toen had ze het met twee vingers geprobeerd, maar ze durfde niet echt en het was ook te dun vergeleken met zo’n pik, die ze had gezien. Ze vroeg zich ook af of ze technisch nog maagd was, want als ze ongesteld was, gebruikte ze tampons, die haar vliesje misschien wel eens doorboord hadden.

Na het eten gingen ze nog even op de boulevard wat drinken, hun ouders hadden het goed naar hun zin en bleven lang zitten. Peter en Anke werden bijna zichtbaar ongeduldig, maar durfden niet zo maar samen weg te lopen naar hun kamer.

Tot Anke ineens zei, dat ze moe was en vast naar het hotel terugging. Peter bleef zitten en keek haar uit zijn ooghoeken na, hoe ze overstak richting hotel, haar lekkere stevige billen verpakt in een strak wit broekje. De adrenaline stroomde via zijn onderbuik in de richting van zijn penis en hij ging wat ongemakkelijk verzitten. Toen de glazen leeg waren en zijn ouders betaald hadden, had hij moeite niet heel hard naar de overkant te rennen.

Ze wensten elkaar goedenacht en hij haastte zich naar hun kamer. Ongeduldig klopte hij op de deur en het leek wel of Anke er achter stond te wachten, want binnen een paar seconden was hij binnen. Anke had alleen een zwart slipje aan en ging op bed zitten kijken hoe Peter zich van zijn kleding ontdeed. Dat had hij binnen een minuut voor elkaar, maar ook hij hield zijn slip aan, want eigenlijk wisten ze allebei niet goed hoe nu verder te gaan.

De spanning hing in de kamer en Peter kwam naast haar op het bed zitten, sloeg zijn arm om haar heen en vroeg toen hoe zíj het die middag had beleefd. Ze praten samen een tijdje over hun gevoelens bij het kijken naar die neukpartij, maar durfden niet echt te beginnen over wat ze eigenlijk dachten. Peter streelde af en toe haar rug en zij wreef onhandig over zijn dijen.

Soms pakte hij haar steviger beet en drukte haar lichaam iets tegen het zijne, zodat hij opzij de stevige tietjes voelde. Ze zoenden heel even, kort, maar hevig en lieten elkaar dan weer los om verder te praten over hun belevenissen van deze dag. Toen liet Anke zich ineens achterover op bed vallen, trok haar slip uit en deed haar benen iets uit elkaar.

Peter keek naar haar spleetje dat iets open stond en een beetje glom, omdat ze al behoorlijk nat geworden was. Peter keek recht in het roze kutje van zijn zus en werd er heel opgewonden van.

De paal in zijn broek begon snel te groeien en hij liet zich van het bed zakken en boog voorover naar die lekkere opening. Voorzichtig schoof de schaamlipjes iets verder uit elkaar en duwde zachtjes zijn middelvinger naar binnen. Die gleed er soepel in, want Anke was heel nat geworden, en hij begon heen en weer te schuiven met zijn vinger.

Vervolgens haalde hij zijn duim erbij om haar klitje te bewerken, wat tot gevolg had dat Anke begon te hijgen en te kermen. Zijn vinger ging steeds sneller in en uit het drijfnatte spleetje en toen probeerde hij er een tweede vinger bij te doen, ook dat lukte zonder moeite.

Met zijn andere hand begon hij een van de stevige tietjes van zijn zusje te kneden. Voor Anke was dat al genoeg om plotseling met haar onderlichaam te kronkelen en voor Peter het door had, kwam ze klaar. Hij vingerde nog even door en stopte ermee, toen Anke uitgeteld op haar rug met haar benen wijd op bed lag na te genieten. Snel trok hij zijn broek uit om zijn harde lul uit de omknelling te bevrijden. Zijn stijve pik schoot direct omhoog en Peter draaide zich om en liep naar zijn kleren die aan de andere kant van de kamer lagen.

Verbaasd keek Anke op en volgde haar broer door de kamer. Hij liep terug naar het bed en ging aast Anke zitten, zijn penis stijf vooruit. Hij scheurde een papiertje open en haalde er iets uit, toen pas zag Anke dat het een condoom was.

Anke keek hem eerst verbaasd aan, bloosde vervolgens, maar nam het condoom toch van hem over. Ze pakte zijn pik beet en deed wat Peter haar net vertelde, goed oplettend dat er geen gaatje in kwam. Peter werd bloedgeil van de handelingen van zijn zus. Zeker toen haar hand over zijn eikel het condoom naar beneden schoof. Samen met het rubber schoof zijn voorhuid naar beneden, wat gevoelig aanvoelde, maar wel erg lekker was. Toen het condoom helemaal om zijn lange pik zat, bleef Anke even aan die stijve trekken, zachtjes om hem niet te snel klaar te laten komen.

Toen ging ze weer achterover liggen, spreidde haar benen heel wijd en deed ze omhoog. Haar kutje stond nu helemaal open om Peters harde pik te ontvangen.

Hij ging op zijn knieën tussen haar benen zitten, boog voorover en steunde met zijn linkerarm naast haar hoofd. Met zijn rechterhand pakte hij zijn pik beet en bewoog die richting Anke’s maagdelijke spleet.

Hij steunde nu ook met zijn linkerarm naast haar en kon op die manier wat naar beneden kijken. Anke pakte zijn lul en leidde die voorzichtig naar haar drijfnatte opening. Toen zijn eikel tegen haar schaamlipjes aan kwam, sidderde Peter even, toen schoof Anke die lange paal een eindje naar binnen.

Nu rilde zij ook even. Zijn eikel schoof langzaam verder, tot die er helemaal in zat, toen liet Anke los. Ze sloeg haar armen om zijn schouders en drukte hem naar haar lichaam toe. Hij landde met zijn borst op haar stevige tietjes en door die beweging schoof zijn pik iets verder naar binnen.

Langzaam bewoog hij met zijn onderlichaam naar voren, zijn stijve steeds verder in haar natte grotje schuivend. Anke kreunde, niet van pijn, maar van genot en Peter duwde nu iets steviger door. Het glijmiddel van het condoom vermengde zich met de natte sappen van Anke’s kutje, zodat zijn lul moeiteloos doorgleed tot die er helemaal in zat. Dat moment wilde hij even vasthouden en hij drukte zich met alle kracht tegen haar aan.

Hij voelde zijn eikel heftig kloppen en zijn balzak zich samentrekken, daarom ontspande hij weer een beetje. Langzaam begon hij nu heen en weer te bewegen met zijn pik in haar kutje. Anke begon weer te kreunen van genot en zelf had hij zijn ademhaling ook niet meer onder controle, hij hijgde steeds meer.

Hij begon sneller te bewegen en steeds harde stootte hij zijn pik in het heerlijke kutje van zijn zus. Hij voelde zijn eikel tegen haar baarmoeder stoten en zijn ballen liepen snel vol. Nog een paar stevige halen en Peter spoot hijgend en steunend met een zachte kreet het condoom vol met zijn sperma.

Nog een paar keer haalde hij zijn kloppende pik heen en weer en plofte toen bovenop Anke, die hem echter iets opzij schoof en snel met haar vingers haar klitje bewerkte. Met Peters lul nog in haar kut, kwam ze binnen no time klaar. Nadat ze zich op hun zij gedraaid hadden, bleven ze elkaar heel lang aaien en strelen op alle plekken die ze konden bereiken, terwijl Peters pik nog steeds in haar kutje zat. Ze kusten elkaar en zeiden steeds weer dat ze het allebei ontzettend fijn hadden gevonden.

Pas na meer dan een kwartier gleed zijn pik uit haar nog steeds natte kutje. Snel stapte hij uit bed, deed het condoom af en wilde naar de badkamer lopen, maar Anke riep hem terug. Hij liep naar bed en bleef, aan de zijde waar Anke lag, staan. Ze pakte zijn pik en stopte die in haar mond en likte vervolgens het zaad dat er nog aan zat helemaal weg.

Heel lang bleven ze die nacht van elkaars lichamen genieten, strelend, aaiend en likkend. Anke kwam nog een keer klaar toen Peter haar klitje helemaal stijf likte en Peter loosde nog een keer zijn zaad in haar mond na een stevige pijpbeurt.

Ze vroeg hoe hij aan de condooms kwam en hij vertelde dat hij die stiekem gekocht had, toen zij de bikini aan het kopen was, hun vader had niets gemerkt. En Anke vertelde dat ze meteen bij thuiskomst naar de dokter zou gaan om de pil te gaan slikken. Peter en Anke hadden nog zeker zes condooms nodig om de rest van de vakantieweek veilig door te komen.

Ze konden bijna niet wachten tot ze weer naar huis gingen en Anke naar de huisarts kon om de pil te vragen. De laatste avond waren ze nog zo lang met elkaar bezig geweest, dat ze de volgende ochtend de terugreis met rode oogjes van de slaap en van de opwinding moest aanvaarden.

Hun ouders keken wel wat verbaasd, maar reageerden verder niet. Thuisgekomen duurde het nog wel een paar dagen voordat Anke bij de dokter terecht kon en Peter had voor zekerheid maar weer een paar condooms gekocht. Die konden ze echter niet snel gebruiken, want ze kregen nauwelijks kans om alleen bij elkaar te zijn. Hun ouders waren ‘savonds veel thuis en ook overdag waren ze zelden alleen.

In het weekeinde gingen ze wel zwemmen of fietsen, maar ze durfden elkaar nauwelijks aan te raken, de hele buurt kende hen en bovendien waren er vaak vrienden en vriendinnen in de buurt. Voordat Anke dan eindelijk de pil slikte, hadden ze maar één keer samen iets kunnen ondernemen, en dan ook nog onder hoogspanning, omdat hun ouders elk moment thuis konden komen. Tot het moment dat hun ouders de hele zaterdag naar kennissen zouden gaan en ze de hele dag voor zich zelf hadden.

Het duurde tot het begin van de middag voordat ze alleen waren en ze elkaar op de overloop, tussen de slaapkamers, konden omhelzen. Peter had alleen een sportbroekje aan en Anke droeg een slipje en daarboven een T-shirtje, dat strak om haar kleine borstjes zat.

Even overlegden ze waar ze naartoe zouden gaan, tot Peter haar meetrok naar de slaapkamer van hun ouders. Ze haalden het dekbed van het grote tweepersoonsbed en ploften er lachend bovenop. Het gaf hen een extra sensatie om elkaar te kunnen verwennen in het echtelijke bed en het duurde dan ook maar heel kort voor ze naakt over elkaar rolden, gebruik makend van het hele bed.

Peter kwam op zijn rug te liggen en Anke hield hem met beide handen bij zijn polsen vast, terwijl ze bovenop hem lag. Peter voelde haar tietjes met de harde tepeltjes tegen zijn borst en haar strakke buik drukte op zijn stijve lul.

Ze keek hem een tijdje met geile ogen aan en gaf af en toe kusjes op zijn mond. Peter deed geen moeite zich los te maken en liet alle liefkozingen over zich heen gaan. Anke schoof met haar kruis langs zijn pik en voelde dat ze er drijfnat van werd.

Anke liet zijn polsen los, kwam omhoog en ging op haar knieën op zijn benen zitten. Met haar handen streelde ze zijn zij, zijn borst en aaide zachtjes over zijn lange stijve lul. Peter strekte zijn armen uit naar haar borstjes en kneedde die teder, nam de tepels tussen zijn vingers en draaide ze een beetje rond.

Anke kreunde en liet overduidelijk blijken dat het haar enorm opwond. Ze schoof weer iets naar onder en pakte de zijkanten van haar tietjes beet, boog voorover en drukte de beide stevige heuveltjes tegen zijn lul aan.

Toen schoof ze langzaam heen en weer met die harde pik ertussen. Nu was het de beurt aan Peter om te kreunen, dit hadden ze nog niet gedaan en het voelde zalig aan. Langzaam merkte hij dat zijn eikel begon te kloppen zijn zak begon te trekken. Hij pakte Anke onder haar armen beet en trok haar omhoog. Ze spreidde haar benen nog wijder totdat ze zijn eikel tegen haar schaamlipjes voelde. Ze legde haar hoofd op zijn schouder en Peter sloeg zijn armen om haar heen.

Heel voorzichtig schoof ze naar beneden en voelde zijn kloppende eikel bij haar naar binnen sluipen. Peter voelde de natte wanden van haar hete kutje veel beter dan met het rubber ertussen en Anke hijgde en kreunde van het genot zijn warme lul nu echt te voelen.

Ze drukte haar lijf nog meer naar onderen, zodat Peters pik nog verder naar binnen gleed. Hij begon haar eerst langzaam, maar dan sneller en sneller te neuken, terwijl Anke steeds wilder met haar onderlijf op en neer wipte.

Zij hijgden en steunden en kreunden nu allebei heel hard en deden er heel kort over om tot een gezamenlijk hoogtepunt te komen. Peter voelde zijn hete sperma in haar kutje spuiten en Anke genoot van de warmte en de kracht van het zaad dat ze naar haar baarmoeder voelde vloeien. Peter bleef maar doorstoten om zo lang mogelijk de warmte en het vocht van haar kutje te voelen. Het leek wel alsof zijn pik nooit meer slap zou worden.

Anke moest even bijkomen, maar toen ze merkte dat Peter gewoon doorging, duwde ze haar vingers tussen hun beide onderlijven in en begon ze haar klitje te bewerken. Minutenlang gingen ze zo door, genietend van de sensatie om voor de eerste keer alle details van hun genitaliën te voelen. Peter voelde zijn zaad weer omhoog komen en Anke kwam nog sneller klaar dan de eerste keer, weer kronkelend en kreunend.

Met een laatste krachtsinspanning stootte Peter nog een paar keer hard door en voelde zijn zaad voor de tweede keer naar binnen stromen.

Toen liet hij haar los, spreidde zijn armen en bleef heel lang op zijn rug liggen genieten en uitrusten. Anke vleide zich teder tegen hem aan en fluisterend vertelden ze elkaar hoe heerlijk het was.

Ze hadden nog twee weken vakantie en het was mooi weer in Nederland, dus gingen ze er vaak op uit, fietsen, wandelen, zwemmen. Vaak met vrienden en vriendinnen. Die verbaasden zich soms wel over de kleding van Anke, vooral haar bikini. Ze kenden haar als een beetje slome, preutse meid, die altijd uit-de-tijdse kleding droeg. Ne zag ze lekker sexy uit met die krappe rode bikini, die weinig verhulde van haar jonge meisjes lichaam.

Vooral haar boezemvriendin Joke was het opgevallen. Op een middag toen ze bij een vennetje lagen te zonnen met een stel vrienden, vroeg ze of Anke soms een Franse vakantieliefde had opgedaan, omdat ze er zo anders uitzag. Anke beaamde het en zei dat ze daar het genot ontdekt had. Joke was een vlot meisje met half lang donker haar, mooie lange benen en een stevige boezem een behoorlijke C-cup.

Peter had al eens verlekkerd naar haar gekeken, zeker als ze zoals nu een piepkleine bikini droeg, waar haar borsten bijna uitpuilden. Haar bikinislip was zo klein en strak dat hij de vormen van haar lipjes er doorheen zag. Peter had al eens aan Anke gevraagd of zij meer van Joke wist, maar meer dat ze veel met jongens uitging, wist ze niet, hoewel ze het soort vriendinnen waren, die elkaar toch alles vertelden.

Anke en Joke lagen samen een eindje verderop op het grasveld bij het meertje, terwijl Peter met wat klasgenoten aan het voetballen was. Joke was nieuwsgierig naar wat Anke meegemaakt had en probeerde haar uit te horen. Anke was eerst voorzichtig maar na enig aandringen vertelde ze dat ze in Frankrijk ontmaagd was en dat ze daarna nog diverse malen seks had gehad; met wie vertelde ze er niet bij, maar dat interesseerde Joke ook niet zo.

Ze vroeg honderduit naar details, maar Anke vertelde alleen dat ze erg genoten had. Tot Anke’s verrassing bekende Joke echter dat ze met jongens betreft nog “maagd” was, maar had wel al een paar keer met een meisje gezoend en zelfs gevreeën en ook dat ze af en toe met een vibrator had gespeeld. Anke keek haar stomverbaasd aan en vroeg hoe dat was met een andere vrouw.

Heerlijk, bekende Joke, maar daarom juist wilde ze van Anke weten hoe het was met een jongen. Even was Anke stil en dacht ze koortsachtig na, toen zei ze: Heel snel keek ze even om naar Peter en zijn voetballende vrienden. Joke had meteen door wie ze bedoelde en geheimzinnig fluisterend overlegden ze hoe ze dat zouden moeten aanpakken. Anke vond het niet zo moeilijk, want ze had gemerkt dat Peter wel geil was op haar vriendin, alleen de locatie kon een probleem zijn, maar daar had Joke een simpele oplossing voor.

Haar ouders waren nog twee dagen weg, dus was ze alleen thuis. Alle vrijheid dus om iets lekkers te organiseren. Anke beloofde dat ze Peter wel zo ver zou krijgen om mee te doen.

Nog diezelfde avond, toen ze even op Anke’s kamer zaten, vertelde ze Peter van de plannen van Joke en haar. Eerst reageerde hij wat afwachtend, vroeg of zij het niet erg zou vinden als hij iets met Joke deed, maar Anke bezwoer hem dat ze dat prachtig zou vinden om te zien. Hij omhelsde haar, kuste haar op haar mond en zei. Dat hij nu al een stijve kreeg van het idee om twee mooie meisjes met elkaar bezig te zien. Heel even drukte hij zijn kruis tegen haar onderbuik, pakte haar billen en schurkte met een stijve langs kutje, Anke drukte haar tietjes tegen zijn borst.

Peter kon van opwinding haast niet slapen die nacht. Hij fantaseerde over het mooie lichaam van Joke, over die grote tieten, over de dingen zij en Anke zouden gaan doen. Hij trok zich af met de die beelden voor ogen en ving zijn zaad op in een zakdoek. Toen realiseerde hij zich dat hij misschien wel een condoom nodig had, want Joke was nog maagd had Anke verteld. Hij klom uit bed en zocht of hij nog ergens wat had liggen, maar hij kon niets vinden. Ze hadden afgesproken dat ze de volgende dag eerst zouden gaan zwemmen en daarna naar Joke zouden gaan.

Voor ze weggingen, zei Peter tegen Anke dat hij nog een condoom moest kopen, maar Anke dacht dat zij er nog één had ergens. Ze had er inderdaad nog één bewaard, zodat ze snel op weg konden naar het grasveldje aan het water. Peters vrienden en Joke waren er al en lagen in de zon te kletsen.

Peter had ook de bal weer meegenomen en dat was het sein voor de jongens om meteen te gaan voetballen. Eigenlijk had Peter daar niet zo’n zin in en hij kon zich ook niet concentreren. Steeds keek hij in de richting van zijn zus en Joke, die er fantastisch bij lag met die kleine bikini, die bijna niets verhulde. Hij probeerde het spleetje tussen haar benen te zien, dat zich aftekende door de stof van het bikini broekje. Maar de afstand was net even te groot, wel kon hij die grote C-cup borsten duidelijk zien uitpuilen boven het bovenstukje.

Het was maar goed dat hij een boxershort aan had, anders konden ze zien dat hij met een erectie liep te voetballen. Hij verveelde zich en het weer werkte ook niet best mee. Een druilerige dag was het. Hij bladerde wat in de Wehkampgids. De zonnige badpakfoto's kikkerde hem zowaar wat op en met belangstelling bekeek hij de aantrekkelijk vormen van de mooie meiden.

Vlug bladerde hij verder tot hij de bladzijden met lingerie bereikt had. Strakke tieten in beha's en volle venusheuvels in slipjes met kant, het was te veel allemaal, aarzelend voelde hij zijn penis zwellen in zijn jeans. Hij legde de catalogus op tafel en schikte zijn half stijve pik wat gunstiger in zijn broek.

Zijn oog viel op het doosje met de poedertjes van de Aziaat. Zou dat spul nu werkelijk helpen? Hij grinnikte in zichzelf. Hij opende het papiertje en liet het poeder op z'n tong glijden. Hij pakte zijn kopje en met een slok koffie slikte hij het spul naar binnen.

De eerste minuten gebeurde er niets en hij stond op, liep naar het raam en keek naar buiten. Even later kwamen er twee Marokkaanse buurmeisjes voorbij. Lang zwart haar en strakke borstjes en billen eisten direct Jim's aandacht op.

Jim zag het al voor zich: Eén over zijn pik heen geschoven, en de ander op haar knieën gespreid over zijn gezicht heen zittend, zodat hij haar kutje met zijn tong kon bewerken en Hij rilde even; een warme golf sloeg door hem heen en in een wellustig kramp sprong zijn leuter in zijn broek omhoog en bleef daar als een harde paal staan, een enorme bult veroorzakend in zijn jeans.

Het was één en al geilheid, wat door zijn lijf heen zinderde. Mmmm, hij wilde neuken! Hij keek verhit uit het raam, maar de jonge meiden waren echter al uit zijn gezichtsveld verdwenen. Het geile gevoel bleef onveranderd verder bezit van hem nemen. Hij kon aan niets anders meer denken dan aan neuken. Een lekker wijf bespringen en naaien.

Bijna wanhopig keek hij om zich heen. Haastig bladerde hij opnieuw in de lingerie pagina"s Jaaa.. Onderweg naar de keuken ritste hij zijn broek los en zijn machtig gezwollen lid sprong tevoorschijn. Groter en harder dan ooit was zijn pik, terwijl zijn broek langzaam langs zijn dijen omlaag gleed rukte Jim al als een bezetene aan zijn neukpaal. De meiden in de Wehkampgids schenen bijna tot leven te zijn geworden.

Steeds geiler lachten die stukken naar Jim en toonden hem nog uitdagender hun lichamelijke kwaliteiten. Zinderend voelde hij zijn ontlading vanachter zijn ballen opborrelen "Eeeh.. Voldaan, maar nog meer verbaasd, keek hij naar zijn indrukwekkende zaadvloed op het blad.

De lingeriedames waren bijna niet meer waarneembaar onder het geplengde sperma. Jim scheurde de natte pagina's uit de gids, liep de tuin in en wierp ze in de vuilcon-tainer.

Zo, de sporen van zijn lekkere rukpartij waren verdwenen. Maar een licht trillend gevoel in zijn onderbuik bleef hij nog steeds voelen. Terug in de richting van de keuken hoorde hij zijn naam noemen: Kom je zo een bakje doen? Ik hoorde dat je vrouw vandaag weg is, dus zal ik maar eens goed voor je zorgen. Ze stond gebukt voorover en zette een plantenbak bij haar vijver neer.

Hij groette terug, maar zijn gedachten waren al ergens anders; Hij zag alleen nog maar de grote gleuf tussen Janet's enorme borsten. Heerlijk grote tieten had zijn buurvrouw namelijk.

Evenals zo straks sloeg de geilheid opnieuw door zijn lijf. Opnieuw zwelde zijn penis tot een machtig formaat. Hij ging naar binnen en hoorde achter hem nog net, dat de koffie over 10 minuten wel klaar zou zijn Zijn hart bonsde opgewonden. Och, wat zou hij Janet graag een keer willen neuken Jaren lang bewonderde hij heimelijk de vormen van zijn lekkere buurvrouw, wat er wel eens toe leidde, dat hij glurend vanuit zijn schuur, zich dan vlug op haar masturbeerde Die verdomde poedertjes werkten goed.

Hij was nog steeds geil als een hengst en nu dan naar Janet Hij kreeg een ingeving. Nee, dit zou te mooi zijn als dit lukte. Hij keek op de klok: Het werd nu toch echt tijd om naar Janet toe te gaan voor de aangeboden koffie.

Vlug griste hij een poedertje uit het doosje en stak het in zijn zak. Toen frommelde hij zijn stijve leuter een beetje achter zijn broeksriem en liep wat ongemakkelijk naar Janet's voordeur en belde aan.

De deur ging open en Janet lachte hem vriendelijk toe. Hij liep achter haar aan en zijn blik zoog zich vast op de volle billen in haar strak zittende gele ligging. Vaag ontwaarde de contouren van haar slip dor de leggingstof heen. Het bloed klopte onstuimig in zijn pik Janet schonk voorzichtig de hete de koffie in. Jim stierf het af van geilheid, want opnieuw gunde zijn buurvrouw hem, door haar voorover gebukte houding, de inkijk op de borsten in haar ruimzittende blouse.

Oei oei, wat tintelde zijn pik heftig! Hij bezwoer zichzelf dat hij haar vandaag zou gaan neuken! Nee lekkere geile teef, je natte kut wil ik in mijn hand voelen, dacht Jim hitsig.

Maar hij antwoordde braaf: Bliksemsnel haalde Jim zijn poedertje uit de broekzak en gooide het grotendeels in het koffiekopje van Janet. Snel likte hij de laatste restjes poeder van het papiertje af en frommelde het weer terug in zijn broekzak.

Janet kwam terug en gaf hem zijn cake aan. Ze praatten wat over alledaagse dingen. Toen viel er even een stilte en dronken hun koffie. Jim was al geruime tijd in zijn geile stemming en wist maar met moeite de harde pik in zijn broek voor Janet te verbergen. Janet rilde ineens even en kreeg een rode blos op haar konen. Een beetje verward antwoordde zij: Het poeder ging bij Janet ook werken, dat stond wel vast. Nu nog even een kwestie van wat geduld hebben. Ze wreef met haar handen wat onrustig over de bovenkant van haar benen en kneep met korte tussenpozen haar dijen stevig tegen elkaar aan.

Tussentijds blikte ze af en toe naar Jim en ze glimlachte wat onzeker. Na zo'n tien minuten wist hij, uit zijn eigen ondervinding, dat zij nu toch ook wel goed geil aan het worden was. Jim vatte wat moed en begon aarzelend: Dat moet je toch niet meer doen hoor, meid. Mijn god, wat een heerlijke tieten heb jij! Een speelse glimlach gleed om haar lippen terwijl ze zei: Zijn penis klopte hevig tegen de sluiting van zijn broek aan.

Hij ging nu ook wat achterover in zijn stoel zitten en vouwde zijn handen achter zijn hoofd. Janet moest er aan geloven of ze het nu leuk vond of niet, maar zijn stijve leuter moest zij nu wel duidelijk afgetekend zien in zijn strakke jeans. En inderdaad, hij zag haar indringend kijken naar zijn erectiebult. Er ontsnapte met een vreemd geluid een diepe zucht uit Janet's grote boezem.

Ze giechelde even en vroeg: Ben je echt zo geil Jim? Wat denk je, met zulke borsten, zoals jij hebt. En dan heb ik ze nog niet eens helemaal bloot gezien". Janet glimlachte verleidelijk en streek met beide handen langzaam en uitdagend over de volle rondingen van haar tieten en zuchtte: Fier sprong zijn neuklat naar voren en met zijn handen in zijn zij stond hij toen uitdagen voor haar.

Onrustig schoof zij op haar zitplaats heen en weer. Ik ben anders niet zo Kom op meid, laat die hemelse tieten maar eens aan mij zien". Zonder weerwoord knoopte Janet de knoopjes van haar blouse los, intussen nog steeds met intense belangstelling naar zijn leuter kijkend, die hijzelf onderwijl met zijn vingertoppen teder aftastte. Met stijgend ontzag, aangevuld met een toenemende dosis hartstocht staarde hij naar de enorme tieten van zijn buurvrouw, die strak bijeen en naar voren gericht standen in de strakke beha.

Die vlot daarnet met enkele geroutineerde beweging werd losgehaakt en naar de grond dwarrelde. Grote ronde en van bruine stevige tepels voorziene borsten had Janet. Tieten waar je met gemak je hele snikkel in die kloof tussen haar borsten zou kunnen verbergen.

Jim trok langzaam aan zijn pik. O, wat genoot hij van dit moment. Wat had ze gedaan? Ze had zich laten neuken door twee mannen. En eentje had haar kutje volgespoten. En ze had het heerlijk gevonden. Haar kutje tintelde nog wat na. Pieter kwam de keuken binnenlopen. Ze zag hoe Pieters pik stijf voor hem uit zwiepte. Wat een enorme lul had hij toch. Groter dan die van haar vriendje en deze enorme pik had zojuist in haar mondje gezeten.

Kim zette het glas op het aanrecht en voelde hoe Pieter haar van achteren beetpakte. Hij hijgde in haar oor: Pieter duwde haar nu naar voren zodat haar kontje naar achteren stak. Kim kon geen weerstand bieden, maar zei niets.

Toen ging hij er makkelijk in, want haar kutje was nog nat van het zaad van Daniël. Weer werd ze geneukt zonder condoom, besefte ze zich. Maar het voelde zo lekker om zonder latex die dikke, warme vleesstaaf in zich te voelen. Het kon haar ook niets meer schelen. Neuk m’n natte kut… Ik wil je pik voelen. Ze wilde door hem geneukt worden en hem zien spuiten. Ze wilde zijn geile neuksletje zijn vanavond. Pieter trok haar overeind en zette Kim met haar kont op de keukentafel.

Haar kutje stond uitnodigend open. Pieter ramde zijn pik er weer in. Onder de stoten bengelden haar beentjes om zijn lijf. Ze was volledig aan hem over geleverd. Dat je een slet bent,” zei Pieter. In en uit het hete kutje van Kim die een tweede orgasme voelde opkomen. Pieter keek verlekkerd naar hoe zijn lul in en uit het natte kutje schoof en hoe haar tieten schudden onder zijn stoten.

Misschien was het beter als deze vruchtbare gast niet in haar klaarkwam, het zaad van één vreemde pik in haar kutje was genoeg voor een avond. Dat vind ik lekker…” kreunde ze. Een siddering ging door Kim’s lijf. Nu wil ik me ballen in je strakke kut legen. Ik ga je volspuiten, sletje van me! Kim kreunde van de combinatie pijn en genot. Ze was aan hem overgeleverd. Hij kon doen wat hij wilde. Ze moest hem wel z’n zin geven en ze wilde nu ook niet anders meer..

Ik wil je zaad voelen. Spuit mijn kut vol met je sperma! Ze wilde het hete zaad in haar schede voelen spuiten. Ze wilde zijn sletje zijn. Verdomme, wat voelde zijn lul lekker. Ze ging op haar rug liggen en voelde het koude tafelblad tegen haar lijf.

Haar benen staken weer in de lucht, terwijl Pieter rechtop stond en haar genadeloos pompte. Minuten lang pompte hij zijn pik in haar natte kut. Ondertussen stimuleerde hij haar clitoris door met zijn lijf tegen haar aan te duwen. Die wil ik wel vaker neuken! Wat dacht je daarvan, sletje? Ze was in een roes.

Ze voelde haar hele lijf tintelen, het voelde alsof ze op die harde vleesstaaf gespietst was. Ze was nog nooit zo volledig gevuld als nu.

Gewoon bij haar langsgaan en haar achterlangs in de keuken nemen. Voorover gebogen, terwijl hij achterlangs zijn staaf in haar boorde. Of zou hij een keertje zijn pik in haar nauwe kontje duwen? Alleen de gedachten daaraan al maakte dat zijn zaadballen begonnen te borrelen.

Kim voelde hoe zijn pik dikker werd. Hij duwde zijn pik nog een keer zo ver mogelijk bij haar naar binnen en loosde toen zijn ballen in haar kut. Ze werd gevuld met dikke klodders zaad.

Pieter kwam zo heftig dat hij bovenop haar ging liggen. Samen hijgden ze nog even na. Kim voelde hoe zijn pik slapper werd. Langzaam begon het zaad uit haar kutje te druppelen. Pieter ging van haar af en wees op zijn pik. Gewillig ging ze op haar knieën voor hem op de grond en nam ze zijn lul in haar hand.

Het halfslappe gevaarte zat vol met haar vocht en zaad. Toch nam ze de lul zonder aarzelen in haar mond en zoog ze op de eikel. Daarna likte ze de hele staaf schoon. Ondertussen was Daan binnengekomen en keek toe. Hij bekeek het lekkere lijf van Kim eens goed. Het geile ding had hem zo zonder condoom in haar kut laten neuken. De gedachte wond hem op. Toen Kim de pik van Pieter schoon had gelikt, stond ze op en ging ze naar de wc om te plassen. Even later kroop ze in bed naast Daniël. Die draaide haar op haar buik en begon zachtjes haar rug te strelen, haar schouders te masseren.

Kim vond het heerlijk en doezelde tussen slaap en bewustzijn. Opeens voelde ze weer de dikke eikel van Daan tegen haar kutlipjes. Te moe om zich te verzetten, liet ze toe hoe hij voor de derde keer haar schede binnendrong die avond. Terwijl hij op haar ging liggen, neukte hij haar kutje in een rustig tempo. Ik ga gebruiken, ik ga je kut neuken tot ik nog een keer moet spuiten,” zei hij zachtjes. Ze kon er toch niets meer aan doen, ze was te moe.

En die pik voelde wederom heerlijk in haar kut.

neuken in de huiskamer nat en strak

Hete sexs sex maarssen


Accepteriez-vous d'utiliser un préservatif si vous couchez avec une partenaire rencontrée sur notre site? Et enfin, avez-vous 24 ans ou plus? Les femmes nous ont demandé de ne pas autoriser les moins de 24 ans à les contacter, parce qu'elles ont déjà subi le comportement grossier de certains hommes plus jeunes. Vous pouvez maintenant accéder à la liste et aux photos des femmes de votre région.

Encore une fois, soyez discret au sujet de leur identité. Tapez sur le bouton « Continuer » ci-dessous pour lancer votre recherche à l'aide de votre code postal. Ceci n'est PAS un site de rencontre! Quel genre de silhouette vous attire? Merci de choisir jusqu'à 3 réponses   Mince. Gros seins sont indispensables. Un cul sexy est nécessaire. Quel âge des femmes vous convient le mieux? Merci de choisir jusqu'à 3 réponses   21 - Anke zuchtte en kreunde weer en Peter staakte direct zijn bewegingen, al had zijn pik een andere mening, want het leek net of die op eigen houtje door wilde gaan.

Toen drukte Anke haar billen hard naar achteren en terwijl door deze beweging Peters hand naar boven schoot vol op een van haar harde meisjes borsten, schoof ze zelf één hand in haar slipje. Peter voelde zich vuurrood worden, maar had verder geen aanmoediging nodig. Zijn rechtshand kneedde haar borstje en zijn pik ging nu als een razende heen en weer langs haar strak tegen hem aangedrukte billen.

Hij begon te hijgen en voelde hoe zijn zaad begon te borrelen in zijn ballen. Ook Anke hijgde nu en wreef steeds harder over haar kutje. Haar onderlichaam begon nu mee te bewegen op het ritme van het schuiven van Peter.

Steeds sneller ging zijn kruis langs haar heen, steeds heftiger aaide ze haar kutje en steeds harder kneep Peter in haar borst. Tot hij het niet meer hield en het zaad met golven in zijn boxershort spoot, Hij kneep nu zo hard, dat Anke een kreet slaakte, maar dat kwam mede doordat ze zelf een orgasme kreeg zoals ze dat nog niet had meegemaakt.

Ze duwde haar vingers zo hard tegen haar drijfnatte kutje, dat er één vanzelf naar binnen slipte. Peter bleef nog even langzaam heen en weer bewegen en verslapte zijn greep op haar borstje, dat hij nu zachtjes aaide. Nog een paar minuten bleven ze zo liggen, toen sloeg Peter het laken weg en stapte uit bed richting badkamer. Hij trok zijn short uit en waste zijn pik, die nog behoorlijk hard was, zorgvuldig schoon. Hij droogde zich af en sloeg de handdoek om zijn middel toen hij de kamer weer in liep.

Anke had het bedlampje aan gedaan en zat rechtop in bed. Nu zag hij voor het eerst haar stevige kleine tietjes, waar hij net nog zo hard in geknepen had. De ene was inderdaad een beetje rood. Rond de tepels zat een groter dikker rondje dat donkerder gekleurd was, dan de roodachtige tepel, die erop zat.

Anke’s haren zaten verwilderd om haar hoofd en zonder bril met die blote borstjes erbij, zag ze er echt aantrekkelijk uit. Ze lachte toen ze hem met die handdoek zag binnen komen en vroeg of hij zo preuts was, dat hij zijn onderlijf moest bedekken. Hij keek omlaag, bloosde opzichtig en liet de handdoek vallen.

Zijn lange dunne pik hing nu slap naar beneden en slingerde heen en weer terwijl hij naar het bed liep en erin stapte. Hij ging zitten en keek zijn zusje aan, die nog steeds die glimmende en verzadigde blik over zich had.

Ineens begonnen ze te vertellen over hun seksuele gevoelens, dat ze allebei totaal geen ervaring hadden en nog meer zaken, die ze het nooit met elkaar over gehad hadden. Peter bekende dat hij pas die avond vond dat ze er veel beter uitzag, dan hij dacht en dat ze met een ander brilletje en een ander kapsel nog aantrekkelijker zou zijn.

Ze bleven doorpraten tot diep in de nacht, terwijl Peter zijn arm om haar heen had geslagen en af en toe zachtjes haar schouder aaide. Af en toe legde ze haar hoofd tegen zijn schouder en glimlachte ze naar hem. Ze bezwoeren elkaar dat ze absoluut niets tegen hun ouders zouden zeggen. Hoewel ze vonden dat er eigenlijk helemaal niets gebeurd was.

Ze hadden beiden gewoon zichzelf klaargemaakt, meer niet. Tegen half drie vielen ze met een heerlijk gevoel in slaap. Peter werd pas tegen negen uur de volgende ochtend wakker en ontdekte direct dat hij een odol had. Hij keek naar Anke, maar die lag ogenschijnlijk vredig te slapen met haar rug naar hem toe. Hij sloeg het laken terug en stapte uit bed. Zijn lange dunne pik stond fier recht omhoog en hij liep om het bed heen richting badkamer.

Jeetje, hoorde hij Anke ineens zeggen, “Hij is wel erg lang”. Peter bleef geschrokken staan en keek naar zijn zusje, die nu overeind zat en met grote ogen naar zijn erectie keek. Snel legde hij haar uit wat een odol was en wilde zich omdraaien, maar Anke vroeg hem nog even te blijven staan. Ze wilde goed kijken, want ze had nog nooit een echte stijve pik gezien, zei ze. Peter bleef even staan en liep toen een beetje beschaamd door naar de badkamer.

Anke staarde hem na en dacht aan de nacht, die net voorbij was. Met dat lange, stijve ding had hij tegen haar billen liggen wrijven en toen was hij klaar gekomen.

Ze probeerde zich voor te stellen hoe het eruit had gezien, toen er allemaal zaad uit gekomen was. Ze wreef even over haar tietjes en merkte dat de linker een beetje gevoelig was. Haar tepeltjes werden weer hard en langzaam aaide ze nog even door. Ze kreeg weer dat lekkere gevoel van die nacht en ging met een hand onder het laken. Ze hoorde de douche stromen vanuit de badkamer en snel sloeg het laken een beetje van zich af. Ze schoof haar slipje iets naar beneden en keek naar haar donkerblonde schaamhaartjes, die in een bosje op haar heuveltje zaten.

Ze vroeg zich af hoe het zou zijn als ze die wat weg zou knippen. Ze had wel eens gehoord dat meisjes van haar leeftijd dat ook wel deden. Als vanzelf gleed haar hand naar het spleetje en ze voelde aan haar schaamlipjes.

Die waren niet zo nat als vannacht, maar ze merkte dat ze het erg lekker vond als ze ze aanraakte. Ze hoorde dat de douche dichtgedraaid werd en trok haar slipje weer op. Ze stapte uit bed en liep de badkamer binnen. Peter schrok niet meer toen zijn zusje binnenkam, hij was net zijn pik aan het afdrogen, die nu slap naar beneden hing. Anke keek er even naar en zei: Ze lachte erbij en trok vervolgens haar slip uit, draaide zich om en stapte onder de douche.

Het ging allemaal zo snel dat Peter alleen nog haar stevige billen in de douchecabine zag verdwijnen. Even na half tien liepen Peter en Anke de ontbijtzaal binnen. Hun ouders zaten aan een tafeltje bij het raam, zodat ze de hele zaal door moesten lopen.

Even vreesde Anke dat ze moest blozen, maar ze trok een zo neutraal mogelijk gezicht. Peter was nerveuzer, maar ook hem lukte het zijn zenuwen te verbergen. Anke droeg weer geen beha, want haar kleine tietjes waren goed zichtbaar door haar strakke witte shirtje. Toen ze elkaar even aankeken, merkte Peter dat haar tepeltjes zowaar hard waren. Hun ouders voegen of ze goed geslapen hadden en een beetje uitgerust waren van de reis.

Ze beaamden het allebei en liepen naar het buffet om een flink te gaan ontbijten. We gaan straks naar het strand zei hun vader, maar we wachten wel even op het terras tot jullie klaar zijn.

Peter en Anke waren blij dat ze even weg waren, want ze voelden zich toch niet helemaal lekker bij die eerste confrontatie. Het was erg druk op het strand, maar ze konden toch nog een plekje vinden van waar het niet al te ver lopen was naar het verkwikkende water. Hun ouders hadden vier stretchers en twee grote parasols gehuurd, dus konden ze af en toe een beetje schaduw meepakken ondanks de felle mediterrane zon.

Anke droeg een bikini met een vrij groot bovenstukje en een fors broekje, niet erg modieus vond ze zelf ook; Peter droeg zijn boxer zwembroek. Nadat ze zich geïnstalleerd hadden, ging hij met zijn vader voetballen aan de rand van het water. Anke lag een tijdschrift te lezen, toen haar moeder ineens vroeg of ze het niet eng vond om met haar broer op één kamer te slapen. Ze schrok eerst, maar herstelde snel en antwoordde dat ze dat helemaal geen probleem vond, dat hadden ze in het verleden zo vaak gedaan.

Ja, zei haar moeder, maar toen waren jullie veel jonger, nu is dat toch anders? Haar moeder keek haar bezorgd aan, maar vroeg verder niets meer. Anke had nu geen rust meer om te lezen en rende naar het water, waar ze de bal afpakte van haar vader en een harde schop richting zee gaf.

Peter spurtte er direct, dwars door de golven achteraan, gevolgd door zijn zus. Hij pakte de bal en schoot die terug naar zijn vader, roepend dat ze gingen zwemmen.

Anke was al wat verder in zee en liet zich uitdrijven op de golven. Haar, in donkerblauw gehulde, borstjes staken net boeven het water uit en Peter kreeg alweer een gevoel dat zijn penis met hem op de loop ging. Hij dook onder water en zwom onder de niets vermoedende Anke door. Toen hij onder haar was, strekte hij zijn armen en sloeg die om haar middel, haar zodoende naar beneden trekkend. Ze wilde eerst schreeuwen, maar zag snel dat het Peter was en liet zich gewillig onder water trekken.

Toen ze weer boven kwamen had hij nog steeds zijn armen om haar middel, maar schoof die naar boven zodat hij haar borstjes kon beetpakken, die hij zachtjes begon te kneden.

Anke bloosde, maar vond het wel fijn een compliment van haar broer te krijgen. Ze drukte haar rug dichter tegen hem aan en zei dat ze het lekker vond als hij zijn handen zo op haar borsten hield. Peter had al gemerkt dat hij een erectie had gekregen, maar nu schaamde hij zich niet meer voor haar. Hij liet Anke los en zei dat hij wel even in het water moest blijven, want anders zag iedereen dat hij er met een stijve uit kwam.

Anke zwom richting strand en liep terug naar hun ouders. Aan het eind van de middag gingen ze nog iets drinken op een terras en daarna terug naar het hotel om zich op te frissen voor het diner. Peter had een shirtje boven zijn zwembroek aangetrokken en Anke droeg een hesje over haar bikini. Toen ze in de kamer waren, stonden ze elkaar een beetje onwennig aan te kijken, niet goed wetend wat ze nu precies zouden doen.

Toen besloot Peter zich uit te kleden en ging douchen. Hij stond zich in te zepen met shampoo, toen het gordijn opzij schoof en Anke bij hem in de douchekuip stapte. Zonder iets te zeggen, pakte ze de shampoo, deed wat op haar hand en begon zijn rug in te zepen. Ze streelde zijn schouders, zijn rug en zin billen en Peter zag zijn pik met schokken overeind komen. Hij draaide zich om naar zijn zus en sloeg zijn armen om haar heen, drukte haar tegen zich aan en gaf haar een kus op haar mond.

Anke beantwoordde die direct en schoof haar tong tegen de zijne. Hij voelde haar tietjes tegen zijn borst en zijn harde pik stond tegen haar platte buik. Omdat hij iets groter was, voelde hij dat zijn ballen tegen het plukje schaamhaar drukten; dat maakte hem bloedgeil.

Hij streelde zijn zus over haar rug, terwijl ze af en toe naar adem hapten tussen de kussen door en het water nog steeds over hun beide naakte lijven spoelde. Anke kreeg het gevoel dat ze die nacht ook had gehad en dacht dat ze terstond klaar zou komen. Toen hoorden ze ineens een paar ferme kloppen op de deur van de kamer en een stem die hard riep dat ze gingen eten. Verdwaasd maakten ze zich los van elkaar en droogden zich snel af. Na het eten gingen ze met hun ouders naar de boulevard om wat te drinken en te genieten van de ondergaande zon.

Het was pas tegen half twaalf dat ze weer samen op de kamer waren. De meeste schroom was nu wel verdwenen, want ze stapten beiden naakt in bed.

Maar toch wisten ze niet goed wat ze daarna moesten doen. Een tijdje lagen ze met de armen om elkaar heen gestrengeld, ze aaiden hun beider ruggen en zoenden af en toe. Tot Peter het laken wegsloeg en zei dat hij haar wel eens goed wilde bekijken. Anke draaide zich op haar rug en Peter ging met zijn benen aan weerskanten over haar enkels zitten. Haar stevige borstjes staken omhoog, met dat kleine rondje rond de tepels en die harde knopjes erbovenop.

Peter boog voorover en begon haar tietjes te strelen, daarna zoog hij even aan de harde tepeltjes en ging met zijn tong langs haar buik naar beneden. Anke kreunde af en toe en voelde dat ze weer behoorlijk opgewonden werd.

Peters pik kwam omhoog en nog voordat hij bij haar venusheuvel was aangeland, had hij al een forse erectie. Hij kwam overeind, deed haar benen iets uit elkaar en ging er tussen zitten. Nu kon hij haar smalle spleetje tussen de schaamlipjes goed zien. Voorzichtig opende haar maagdelijke kutje en bestudeerde het roze vlees daarbinnen.

Met zijn tong schoof hij tussen de lipjes en hij proefde een bittere maar niet onaangename natte substantie. Langzaam begon hij het spleetje, de lipjes en vervolgens ook haar klitje te likken.

Zijn tong ging steeds dieper naar binnen en Anke begon zwaarder te hijgen en met haar lichaam te kronkelen van genot. Net toen Peter probeerde ook een vinger naar binnen te brengen, bewoog ze haar hele onderlichaam naar boven en spande ze haar kutspieren, ze slaakte een lange zicht en plofte toen snel ademend weer neer.

Ze maakte nog een paar keer een stuipbeweging en bleef toen verheerlijkt glimlachend met haar hoofd ver achterover liggen. Peter keek haar aan en glimlachte ook: Hij draaide zich opzij, ging naast haar liggen en streelde haar over haar hele lichaam. Hij was zo bezig geweest met Anke dat hij geen aandacht meer aan zijn eigen lichaam had geschonken, maar nu merkte hij dat zijn keiharde pik om enige aandacht vroeg.

Alsof ze zijn gedachten kon raden, kwam Anke ineens overeind en keek naar die lange niet al te dikke staaf. Ze pakte hem beet en ging langzaam met haar hand heen en weer. Peter liet zich op zijn rug vallen liet zijn zusje haar gang gaan.

Ze bewoog haar hand een tijdje op en neer en vervolgens schoof ze zijn voorhuid naar beneden en bestudeerde even zijn eikel, die glom van het voorvocht. Peter voelde zijn knop kloppen en fluisterde dat ze door moest gaan, want hij merkte dat hij het niet al te lang meer zou volhouden. Anke bewoog haar hand nu iets sneller en ineens voelde Peter dat ze zijn pik in haar mond nam. Zij zoog even aan zijn eikel en schoof toen zijn lange paal in haar mond heen en weer.

Daar had hij helemaal niet op gerekend en hij liet alle remmen los. Met een paar harde stoten, spoot hij zijn warme sperma haar mond binnen. Anke schrok ervan en liet zijn pik uit haar mond glijden, een deel van het zaad liep eruit, maar het grootste deel slikte ze moedig door. Het smaakte niet eens vies, zei ze later, toen ze gedoucht hadden en tegen elkaar aan in bed lagen te praten over wat ze net beleefd hadden.

Peter maakte haar complimenten over de manier waarop ze hem gepijpt had en Anke zuchtte dat ze nog nooit zo lekker was klaargekomen. Dicht tegen elkaar aan vielen ze in slaap om de volgende dag weer pas om een uur of negen, nog steeds in een heerlijke roes, weer wakker te worden.

Bij het ontbijt zei Anke tegen haar moeder dat ze een andere bikini wilde, want volgens haar liep ze voor joker in dat grote ouderwetse ding.

Dat vind ik ook, zei Peter quasi grappig, maar moeder vond het allemaal maar overbodig. Tot hun verbazing kreeg Anke steun van haar vader, die ook vond, dat haar huidige badkleding wel erg uit de mode was en hij bood aan een nieuwe te betalen. Met tegenzin besloot moeder daarop dat ze die ochtend samen met Anke zou gaan shoppen in het dichtstbijzijnde plaatsje, Peter en hun vader zouden dan andere winkels kunnen bezoeken.

Die middag verscheen Anke op het strand met een fraaie rode bikini, bestaande uit een krap uitgesneden slipje en een strak bovenstukje, dat haar kleine tietjes goed vorm gaf. Toen ze alleen waren, zei Peter tegen zijn zusje dat ze er erg goed uitzag, maar dat hij haar liever zonder bovenstukje zag. Bijna het hele strand lag topless, dus viel ze nu nog steeds uit de toon. Anke zei, dat ze dat wel wilde, maar dat moeder dat niet echt leuk zou vinden, die liep zelf in een badpak van tien jaar geleden.

Peter keek om zich heen zag in de buurt zeker vier mooie meiden zonder bovenstuk en grapte tegen Anke dat hij zich hier wel vermaakte.

Ze kon er niet om lachen. Die avond besloten ze niet in het hotel te eten, maar in het plaatsje verderop, waar ze ‘s ochtends een leuk restaurant ontdekt hadden. Het was zeker een half uur lopen, zodat ze pas laat in de avond terug waren, en ook behoorlijk moe van de wandeling.

Peter en zijn vader bleven nog even aan de bar zitten, maar moeder en Anke gingen direct naar hun kamers. Toen hij op de tweepersoonskamer kwam, lag Anke al in diepe slaap, zachtjes kleedde hij zich uit en voorzichtig schoof naast haar in bed. Hij voelde dat zijn pik weer in beweging kwam, maar hij wilde haar niet wakker maken.

Bovendien was hij zelf ook moe van de lange wandeling. Toch kon hij het niet laten even aan zijn zusje te voelen, die met haar rug naar hem toe lag.

Hij streek voorzichtig met een vinger langs haar kruis. Ze was niet nat, maar hij voelde de strakke schaamlipjes, die dicht tegen elkaar aan zaten. Langzaam haalde hij zijn vinger naar achteren en naar boven tot hij haar kontgaatje bereikte.

Dat wond hem behoorlijk op en hij wreef zijn vinger een paar keer heen en weer langs dat kleine sterretje. Anke reageerde totaal niet, zo moe was ze en zo diep in slaap. Het gevolg was wel dat hij een volle erectie kreeg, zijn pik lag nu kloppend tegen haar rug.

Hij stond op en naar de badkamer om af te koelen. Met zijn stijve lul stond hij een beetje verdwaasd te staren in het halfdonker tot hij in een hoekje het oude blauwe bikinibroekje van Anke ontwaarde. Hij raapte het van de grond en wreef ermee over zijn harde paal, net zolang tot hij merkte dat hij klaar zou komen. Toen vouwde hij het broekje om zijn lul heen en spoot zijn zaad in de ruwe stof. Anke was de volgende ochtend heel vroeg wakker. Ze rekte zich eens lekker uit en raakte zachtjes Peter aan, die nog in een diepe slaap was.

Ze draaide zich om en wilde een arm om hem heen slaan, toen ze iets nattig voelde tussen hen in. Ze keek onder het laken en zag haar oude bikinibroek liggen. Voorzichtig pakte ze het lapje stof tussen hen vandaan, het voelde klef aan.

Ze hield het even onder haar neus en rook toen een lucht die zo nog kende van de vorige nacht, onmiskenbaar Peters sperma. Ze rilde even en merkte dat ze er opgewonden van werd. Ze ging op haar rug liggen en begon met het broekje over haar kutje te wrijven. Dat had snel effect, want ze werd binnen een paar tellen drijfnat en ze kreeg weer dat lekkere gevoel in haar buik. Binnen een paar minuten kwam ze heerlijk klaar, zonder geluid te maken.

Daarna stapte ze voorzichtig uit bed en ging douchen, waardoor ze het warme gevoel dat ze had nog even kon vasthouden. Het broekje stopte ze daarna in een plastic zak en bewaarde het in haar koffer. Die middag op het strand lag Anke op haar buik te zonnen en Peter zat zich te vergapen aan de grote bruine borsten van een vrouw die naast hen op een stretcher zat.

Hij keek naar Anke en trok toen het touwtje van haar bovenstukje op haar rug los. Anke keek opzij en begon te glimlachen: Peter stelde voor om een eindje langs het strand te gaan lopen en Anke stemde toe. Maar toen ze op stond was ze vergeten dat haar bikini los zat en ze keek even geschrokken naar haar blote tietjes. Maar ze zei verder niets en stapte van de stretcher af, tegen hun ouders zeiden ze dat ze wat gingen lopen.

Hun moeder keek op en staarde met grote ogen naar Anke. Die wilde wat tegen haar man zeggen, maar hij was haar voor en zei: Vrolijk huppelend liepen Peter en Anke langs de zee naar een steeds smaller gedeelte van het strand. Hier lagen nu vrijwel geen mensen meer en de zee kwam dicht bij de lage duinen en bossages.

Eigenlijk wilden ze al teruggaan toen ze ineens een pad zagen, dat richting een klein bos liep. Zullen we daarheen, stelde Peter voor en ze stemde direct in. Na een halve minuut werd het pad smaller en de struiken stonden dichter op elkaar. Anke keek even om en toen ze verder niemand zag, pakte ze Peter beet en drukte zich tegen hem aan.

Ze zoende hem vol op zijn mond en toen ze even op adem moest komen, vroeg ze of het lekker was om zich af te trekken in haar oude bikini. Peter bloosde, omdat hij zich realiseerde dat hij het broekje mee naar bed had genomen. Het was heerlijk zei hij; ik wilde je niet wakker maken, maar ik werd zo opgewonden van je lichaam, dat ik het niet meer op kon houden.

Hij voelde de kleine stevige borstjes van zijn zusje tegen zijn lijf drukken en werd alweer geil. Er verscheen een bobbel in zijn zwembroek, die Anke ook voelde. Heel even streek ze met een hand over zijn kruis en zei dat het jammer was, dat ze nu niet op hun tweepersoonskamer waren.

En ze vertelde dat ze zich die ochtend haar klaargemaakt met het natte broekje. Plotseling hoorden ze geluid komen vanachter een paar struiken. Ze schrokken en hielden hun adem in, tot Peter zich losmaakte en heel voorzichtig in de richting liep waar het geluid vandaan kwam.

Hij gin op zijn knieën achter een struik zitten en deed een takje opzij. Toen wenkte hij Anke met een vinger op zijn lippen om het zachtjes te doen. Anke knielde naast hem neer, gluurde ook door de struiken en keek haar broer toen aan met grote ogen en een rode blos op haar gezicht. In een soort kuil achter de struiken lag een stel naakt met elkaar te vrijen. Ze konden door de bladeren niet alles goed zien, maar het was duidelijk dat die twee geheel in elkaar opgingen.

Ze lagen op elkaar waarbij de vrouw met haar hoofd naar de benen van de man lag en diens grote stijve pik ritmisch in haar mond liet glijden. Haar benen lagen aan weerszijden van het hoofd van de man, zodat hij haar kut kon likken en vingeren. De grote borsten van de vrouw hingen bijna tegen zijn buik en met één hand kneedde de man ze afwisselend. Anke en Peter kropen dicht tegen elkaar en deden zo stil mogelijk, maar ze werden er allebei erg opgewonden van.

Peter had nu een volle erectie en Anke voelde dat ze nat werd en dat haar tepels stijf recht vooruit staken. Het stel achter de struiken had niets door en ging steeds feller te keer in standje soixante-neuf. De pik van de man ging in en uit de mond van de vrouw die ook zijn ballen streelde en er af en toe in kneep; de man maakte dan een kreunend geluid. De vrouw bewoog haar onderlichaam steeds heftiger heen en weer zodat de man af en toe moeite had om zijn tong en zijn vingers in haar kut te houden.

Peter voelde zijn lul knellen in zijn boxer zwembroek en hij besloot hem naar beneden te trekken zodat zijn stijve paal meer vrijheid kreeg. Zijn eikel glom van het voorvocht en hij begon aan zijn lange pik te trekken. Anke keek even opzij en schoof toen haar bikinibroekje omlaag, met twee vinger begon ze over haar kutje te wrijven, terwijl ze gefascineerd toekeek hoe de vrouw zich omdraaide en de grote pik van de man beetpakte.

Met vaste hand leidde ze die paal naar haar drijfnatte kutje en liet zich erop zakken. De lul verdween helemaal in haar en ze begon direct op en neer te bewegen. Beiden hijgden nu fors en maakten allerlei steunende en kreunende geluiden, elkaar af en toe zoenend en likkend over hun gezichten. Anke was nu van positie veranderd, ze zat op haar billen met haar benen wijd en ze streelde en vingerde zichzelf alsof ze dat al jaren had gedaan.

Peter trok met snelle bewegingen aan zijn pik en voelde zijn zaad zich al verzamelen in zijn ballen. Toch was het zijn zusje die als eerste klaar kwam, ze liet zich achterover vallen en probeerde elke kreet te vermijden, hetgeen redelijk lukte al hijgde ze wel behoorlijk. Peter keek even heel geil opzij, maar toen werd zijn aandacht weer getrokken door het stel, van wie de vrouw nu hard begon te kreunen en met haar billen dwars over het kruis van de man te schuiven, terwijl diens pik nog snel heen en weer ging in haar kut.

Toen plofte ze met een kreet bovenop hem en hijgde ze: Die aansporing had Peter niet meer nodig, hij richtte zijn pik op Anke, die weer overeind gekomen was en naar het stel keek. Hij spoot zijn warme zaad dwars over de lekker stevige tietjes van zijn zusje, zonder er echt geluid bij te maken. En net toen hij zijn blik weer naar de man en de vrouw richtte, trok de man zijn pik uit haar kut en duwde haar op haar rug.

Hij ging op zijn knieën voor haar hoofd zitten en spoot toen een paar enorme stralen melkachtig wit spul over haar gezicht en in haar mond. Peter veegde wat sperma van de borsten van Anke en stak toen een vinger in haar mond. Ze likte het zaad eraf en zei dat ze het niet meer zo bitter vond als de vorige keer. Hij trok zijn broek op en Anke maakte haar slipje weer in orde, toen liepen ze snel in de richting van de het strand, dar daar zo smal was, dat ze rechtsreeks de zee in konden om zich verder schoon te wassen.

Toen ze bij hun ouders terugkwamen, keek moeder nog steeds bezorgd en vroeg waar ze zo lang geweest waren. Ze antwoordden dat ze een eind gelopen hadden en toen zijn gaan zwemmen. Ze vroeg niet verder door, maar keek nog steeds met misprijzen naar de kleine, maar mooie, stevige borstjes van haar dochter. Tijdens het avondeten waren Peter en Anke nog steeds een beetje opgewonden van hetgeen ze die middag meegemaakt hadden. Ze waren zo gaan zitten dat ze elkaar niet rechtstreeks in het gelaat konden kijken, want dat zou een hoogrode kleur opgeleverd hebben.

Anke had nog gedoucht, maar Peter was bewust weggebleven, toen ze naar de kamer was gegaan. Hij had steeds het beeld van die grote pik voor ogen die in en uit die kut bewoog.

Tijdens het douchen had Anke een paar keer lekker over haar kutje gewreven, terwijl ze zich afvroeg hoe het zou zijn als daar iets groots in ging. Zou het geen pijn doen, was haar spleetje niet te klein voor een lange dikke staaf? Ze had gezocht naar iets dat ze erin kon stoppen om te proberen, maar kon niets vinden.

Toen had ze het met twee vingers geprobeerd, maar ze durfde niet echt en het was ook te dun vergeleken met zo’n pik, die ze had gezien. Ze vroeg zich ook af of ze technisch nog maagd was, want als ze ongesteld was, gebruikte ze tampons, die haar vliesje misschien wel eens doorboord hadden.

Na het eten gingen ze nog even op de boulevard wat drinken, hun ouders hadden het goed naar hun zin en bleven lang zitten. Peter en Anke werden bijna zichtbaar ongeduldig, maar durfden niet zo maar samen weg te lopen naar hun kamer. Tot Anke ineens zei, dat ze moe was en vast naar het hotel terugging. Peter bleef zitten en keek haar uit zijn ooghoeken na, hoe ze overstak richting hotel, haar lekkere stevige billen verpakt in een strak wit broekje. De adrenaline stroomde via zijn onderbuik in de richting van zijn penis en hij ging wat ongemakkelijk verzitten.

Toen de glazen leeg waren en zijn ouders betaald hadden, had hij moeite niet heel hard naar de overkant te rennen. Ze wensten elkaar goedenacht en hij haastte zich naar hun kamer. Ongeduldig klopte hij op de deur en het leek wel of Anke er achter stond te wachten, want binnen een paar seconden was hij binnen.

Anke had alleen een zwart slipje aan en ging op bed zitten kijken hoe Peter zich van zijn kleding ontdeed. Dat had hij binnen een minuut voor elkaar, maar ook hij hield zijn slip aan, want eigenlijk wisten ze allebei niet goed hoe nu verder te gaan. De spanning hing in de kamer en Peter kwam naast haar op het bed zitten, sloeg zijn arm om haar heen en vroeg toen hoe zíj het die middag had beleefd.

Ze praten samen een tijdje over hun gevoelens bij het kijken naar die neukpartij, maar durfden niet echt te beginnen over wat ze eigenlijk dachten. Peter streelde af en toe haar rug en zij wreef onhandig over zijn dijen. Soms pakte hij haar steviger beet en drukte haar lichaam iets tegen het zijne, zodat hij opzij de stevige tietjes voelde. Ze zoenden heel even, kort, maar hevig en lieten elkaar dan weer los om verder te praten over hun belevenissen van deze dag.

Toen liet Anke zich ineens achterover op bed vallen, trok haar slip uit en deed haar benen iets uit elkaar. Peter keek naar haar spleetje dat iets open stond en een beetje glom, omdat ze al behoorlijk nat geworden was. Peter keek recht in het roze kutje van zijn zus en werd er heel opgewonden van. De paal in zijn broek begon snel te groeien en hij liet zich van het bed zakken en boog voorover naar die lekkere opening.

Voorzichtig schoof de schaamlipjes iets verder uit elkaar en duwde zachtjes zijn middelvinger naar binnen. Die gleed er soepel in, want Anke was heel nat geworden, en hij begon heen en weer te schuiven met zijn vinger.

Vervolgens haalde hij zijn duim erbij om haar klitje te bewerken, wat tot gevolg had dat Anke begon te hijgen en te kermen. Zijn vinger ging steeds sneller in en uit het drijfnatte spleetje en toen probeerde hij er een tweede vinger bij te doen, ook dat lukte zonder moeite. Met zijn andere hand begon hij een van de stevige tietjes van zijn zusje te kneden. Voor Anke was dat al genoeg om plotseling met haar onderlichaam te kronkelen en voor Peter het door had, kwam ze klaar.

Hij vingerde nog even door en stopte ermee, toen Anke uitgeteld op haar rug met haar benen wijd op bed lag na te genieten. Snel trok hij zijn broek uit om zijn harde lul uit de omknelling te bevrijden. Zijn stijve pik schoot direct omhoog en Peter draaide zich om en liep naar zijn kleren die aan de andere kant van de kamer lagen. Verbaasd keek Anke op en volgde haar broer door de kamer.

Hij liep terug naar het bed en ging aast Anke zitten, zijn penis stijf vooruit. Hij scheurde een papiertje open en haalde er iets uit, toen pas zag Anke dat het een condoom was. Anke keek hem eerst verbaasd aan, bloosde vervolgens, maar nam het condoom toch van hem over.

Ze pakte zijn pik beet en deed wat Peter haar net vertelde, goed oplettend dat er geen gaatje in kwam. Peter werd bloedgeil van de handelingen van zijn zus. Zeker toen haar hand over zijn eikel het condoom naar beneden schoof. Samen met het rubber schoof zijn voorhuid naar beneden, wat gevoelig aanvoelde, maar wel erg lekker was.

Toen het condoom helemaal om zijn lange pik zat, bleef Anke even aan die stijve trekken, zachtjes om hem niet te snel klaar te laten komen. Toen ging ze weer achterover liggen, spreidde haar benen heel wijd en deed ze omhoog. Haar kutje stond nu helemaal open om Peters harde pik te ontvangen.

Hij ging op zijn knieën tussen haar benen zitten, boog voorover en steunde met zijn linkerarm naast haar hoofd. Met zijn rechterhand pakte hij zijn pik beet en bewoog die richting Anke’s maagdelijke spleet. Hij steunde nu ook met zijn linkerarm naast haar en kon op die manier wat naar beneden kijken. Anke pakte zijn lul en leidde die voorzichtig naar haar drijfnatte opening. Toen zijn eikel tegen haar schaamlipjes aan kwam, sidderde Peter even, toen schoof Anke die lange paal een eindje naar binnen.

Nu rilde zij ook even. Zijn eikel schoof langzaam verder, tot die er helemaal in zat, toen liet Anke los. Ze sloeg haar armen om zijn schouders en drukte hem naar haar lichaam toe. Hij landde met zijn borst op haar stevige tietjes en door die beweging schoof zijn pik iets verder naar binnen. Langzaam bewoog hij met zijn onderlichaam naar voren, zijn stijve steeds verder in haar natte grotje schuivend. Anke kreunde, niet van pijn, maar van genot en Peter duwde nu iets steviger door. Het glijmiddel van het condoom vermengde zich met de natte sappen van Anke’s kutje, zodat zijn lul moeiteloos doorgleed tot die er helemaal in zat.

Dat moment wilde hij even vasthouden en hij drukte zich met alle kracht tegen haar aan. Hij voelde zijn eikel heftig kloppen en zijn balzak zich samentrekken, daarom ontspande hij weer een beetje. Langzaam begon hij nu heen en weer te bewegen met zijn pik in haar kutje. Anke begon weer te kreunen van genot en zelf had hij zijn ademhaling ook niet meer onder controle, hij hijgde steeds meer. Hij begon sneller te bewegen en steeds harde stootte hij zijn pik in het heerlijke kutje van zijn zus.

Hij voelde zijn eikel tegen haar baarmoeder stoten en zijn ballen liepen snel vol. Nog een paar stevige halen en Peter spoot hijgend en steunend met een zachte kreet het condoom vol met zijn sperma.

Nog een paar keer haalde hij zijn kloppende pik heen en weer en plofte toen bovenop Anke, die hem echter iets opzij schoof en snel met haar vingers haar klitje bewerkte. Met Peters lul nog in haar kut, kwam ze binnen no time klaar. Nadat ze zich op hun zij gedraaid hadden, bleven ze elkaar heel lang aaien en strelen op alle plekken die ze konden bereiken, terwijl Peters pik nog steeds in haar kutje zat. Ze kusten elkaar en zeiden steeds weer dat ze het allebei ontzettend fijn hadden gevonden.

Pas na meer dan een kwartier gleed zijn pik uit haar nog steeds natte kutje. Snel stapte hij uit bed, deed het condoom af en wilde naar de badkamer lopen, maar Anke riep hem terug. Hij liep naar bed en bleef, aan de zijde waar Anke lag, staan. Ze pakte zijn pik en stopte die in haar mond en likte vervolgens het zaad dat er nog aan zat helemaal weg. Heel lang bleven ze die nacht van elkaars lichamen genieten, strelend, aaiend en likkend.

Anke kwam nog een keer klaar toen Peter haar klitje helemaal stijf likte en Peter loosde nog een keer zijn zaad in haar mond na een stevige pijpbeurt. Ze vroeg hoe hij aan de condooms kwam en hij vertelde dat hij die stiekem gekocht had, toen zij de bikini aan het kopen was, hun vader had niets gemerkt. En Anke vertelde dat ze meteen bij thuiskomst naar de dokter zou gaan om de pil te gaan slikken.

Peter en Anke hadden nog zeker zes condooms nodig om de rest van de vakantieweek veilig door te komen. Ze konden bijna niet wachten tot ze weer naar huis gingen en Anke naar de huisarts kon om de pil te vragen. De laatste avond waren ze nog zo lang met elkaar bezig geweest, dat ze de volgende ochtend de terugreis met rode oogjes van de slaap en van de opwinding moest aanvaarden.

Hun ouders keken wel wat verbaasd, maar reageerden verder niet. Thuisgekomen duurde het nog wel een paar dagen voordat Anke bij de dokter terecht kon en Peter had voor zekerheid maar weer een paar condooms gekocht.

Die konden ze echter niet snel gebruiken, want ze kregen nauwelijks kans om alleen bij elkaar te zijn. Hun ouders waren ‘savonds veel thuis en ook overdag waren ze zelden alleen. In het weekeinde gingen ze wel zwemmen of fietsen, maar ze durfden elkaar nauwelijks aan te raken, de hele buurt kende hen en bovendien waren er vaak vrienden en vriendinnen in de buurt. Voordat Anke dan eindelijk de pil slikte, hadden ze maar één keer samen iets kunnen ondernemen, en dan ook nog onder hoogspanning, omdat hun ouders elk moment thuis konden komen.

Tot het moment dat hun ouders de hele zaterdag naar kennissen zouden gaan en ze de hele dag voor zich zelf hadden. Het duurde tot het begin van de middag voordat ze alleen waren en ze elkaar op de overloop, tussen de slaapkamers, konden omhelzen. Peter had alleen een sportbroekje aan en Anke droeg een slipje en daarboven een T-shirtje, dat strak om haar kleine borstjes zat.

Even overlegden ze waar ze naartoe zouden gaan, tot Peter haar meetrok naar de slaapkamer van hun ouders. Ze haalden het dekbed van het grote tweepersoonsbed en ploften er lachend bovenop. Het gaf hen een extra sensatie om elkaar te kunnen verwennen in het echtelijke bed en het duurde dan ook maar heel kort voor ze naakt over elkaar rolden, gebruik makend van het hele bed. Peter kwam op zijn rug te liggen en Anke hield hem met beide handen bij zijn polsen vast, terwijl ze bovenop hem lag.

Peter voelde haar tietjes met de harde tepeltjes tegen zijn borst en haar strakke buik drukte op zijn stijve lul. Ze keek hem een tijdje met geile ogen aan en gaf af en toe kusjes op zijn mond. Peter deed geen moeite zich los te maken en liet alle liefkozingen over zich heen gaan. Anke schoof met haar kruis langs zijn pik en voelde dat ze er drijfnat van werd.

Anke liet zijn polsen los, kwam omhoog en ging op haar knieën op zijn benen zitten. Met haar handen streelde ze zijn zij, zijn borst en aaide zachtjes over zijn lange stijve lul.

Peter strekte zijn armen uit naar haar borstjes en kneedde die teder, nam de tepels tussen zijn vingers en draaide ze een beetje rond. Anke kreunde en liet overduidelijk blijken dat het haar enorm opwond.

Ze schoof weer iets naar onder en pakte de zijkanten van haar tietjes beet, boog voorover en drukte de beide stevige heuveltjes tegen zijn lul aan. Toen schoof ze langzaam heen en weer met die harde pik ertussen. Nu was het de beurt aan Peter om te kreunen, dit hadden ze nog niet gedaan en het voelde zalig aan.

Langzaam merkte hij dat zijn eikel begon te kloppen zijn zak begon te trekken. Hij pakte Anke onder haar armen beet en trok haar omhoog. Ze spreidde haar benen nog wijder totdat ze zijn eikel tegen haar schaamlipjes voelde.

Ze legde haar hoofd op zijn schouder en Peter sloeg zijn armen om haar heen. Heel voorzichtig schoof ze naar beneden en voelde zijn kloppende eikel bij haar naar binnen sluipen. Peter voelde de natte wanden van haar hete kutje veel beter dan met het rubber ertussen en Anke hijgde en kreunde van het genot zijn warme lul nu echt te voelen. Ze drukte haar lijf nog meer naar onderen, zodat Peters pik nog verder naar binnen gleed.

Hij begon haar eerst langzaam, maar dan sneller en sneller te neuken, terwijl Anke steeds wilder met haar onderlijf op en neer wipte. Zij hijgden en steunden en kreunden nu allebei heel hard en deden er heel kort over om tot een gezamenlijk hoogtepunt te komen. Peter voelde zijn hete sperma in haar kutje spuiten en Anke genoot van de warmte en de kracht van het zaad dat ze naar haar baarmoeder voelde vloeien. Peter bleef maar doorstoten om zo lang mogelijk de warmte en het vocht van haar kutje te voelen.

Het leek wel alsof zijn pik nooit meer slap zou worden. Anke moest even bijkomen, maar toen ze merkte dat Peter gewoon doorging, duwde ze haar vingers tussen hun beide onderlijven in en begon ze haar klitje te bewerken.

Minutenlang gingen ze zo door, genietend van de sensatie om voor de eerste keer alle details van hun genitaliën te voelen. Peter voelde zijn zaad weer omhoog komen en Anke kwam nog sneller klaar dan de eerste keer, weer kronkelend en kreunend.

Met een laatste krachtsinspanning stootte Peter nog een paar keer hard door en voelde zijn zaad voor de tweede keer naar binnen stromen. Toen liet hij haar los, spreidde zijn armen en bleef heel lang op zijn rug liggen genieten en uitrusten. Anke vleide zich teder tegen hem aan en fluisterend vertelden ze elkaar hoe heerlijk het was. Ze hadden nog twee weken vakantie en het was mooi weer in Nederland, dus gingen ze er vaak op uit, fietsen, wandelen, zwemmen. Vaak met vrienden en vriendinnen.

Die verbaasden zich soms wel over de kleding van Anke, vooral haar bikini. Ze kenden haar als een beetje slome, preutse meid, die altijd uit-de-tijdse kleding droeg. Ne zag ze lekker sexy uit met die krappe rode bikini, die weinig verhulde van haar jonge meisjes lichaam. Vooral haar boezemvriendin Joke was het opgevallen. Op een middag toen ze bij een vennetje lagen te zonnen met een stel vrienden, vroeg ze of Anke soms een Franse vakantieliefde had opgedaan, omdat ze er zo anders uitzag.

Anke beaamde het en zei dat ze daar het genot ontdekt had. Joke was een vlot meisje met half lang donker haar, mooie lange benen en een stevige boezem een behoorlijke C-cup. Peter had al eens verlekkerd naar haar gekeken, zeker als ze zoals nu een piepkleine bikini droeg, waar haar borsten bijna uitpuilden.

neuken in de huiskamer nat en strak