Neukende mensen te klein kutje

neukende mensen te klein kutje

Lange lul in kut particulier sexneukende mensen te klein kutje
Pjes natte open kut

  • 197
  • Dames prive anale sex
  • Neukende mensen te klein kutje
  • Geile tiener sletjes kim holland gratis films
  • Neukende mensen te klein kutje

Milf escort limburg sex contact arnhem


Ruil hem in voor een ED! Dat is wat je nodig hebt! Doet het pijn omdat hij zo'n dikke lul heeft, of heb je last van de lengte? Qua dikte; een vagina is enorm elastisch en tenzij de boel " droog loopt " of jij vaginistisch Google is je vriend zou dat moeten passen. Is het de lengte, dan zijn er natuurlijk allerhande standjes sex positions levert een hele berg hits op die je uit kunt proberen; vooral die waar jij in control bent.

Wat gij niet wilt dat u geschiedt, doe dat ook een ander niet. Ik had niet van die snelle reacties verwacht, maar wat ik bedoel is dat hij mij zo lekker oraal bevredigd. En ik snap de reactie van femminile niet zo goed Meid, er kan zelfs een kind door. Dus zeker een pik. Dat is meteen een goede manier om de boel wat op te rekken. Misschien heb je last van vaginisme? Ik zou er eens met je gynaecoloog of huisarts over praten. De lengte kan lastig zijn als hij daarmee tegen je baarmoederwand stoot, dat kan pijnlijk aanvoelen waardoor de lust weg zakt.

Het is dan handiger om een ander standje te proberen, bijv. Mayaelf woensdag 15 juni Ik snap Femm wel, naamsverwisseling, het onderwerp waar zij het over heeft is ook een michelle, maar wel een andere.

Dacht eerst ook dat ik dezelfde voor me had, uit loepje bleek anders. Als je pijn hebt bij diep stoten én niet bij binnenkomst, kan hij qua lengte idd te groot zijn én dan is bv. Kan je aangeven wat voor pijn het is én wanneer je er last van hebt? Wanneer ben je jarig, Meds? Je leest toch zo graag? Weer naar school Kim en Pieter lopen het schoolplein op. Het is de eerste schooldag na de zomervakantie. Ik hoop een man, zegt ze. Ik belde haar en. Dat was de eerste reactie van mijn vriendinnetje Shira Fox.

Ze kijkt in mijn gedachten en weet precies wat ik op de kaft getekend wil zien. Wederom gaat mijn dank uit naar haar. Susan Susan ligt op een bed in haar tuinhuisje. De twee deuren van het huisje staan wijd open, zodat er frisse lucht naar binnen komt. Vanuit haar bed kan Susan precies tussen de struiken door de achterdeur. Puzzelen Wie er het eerst is! Micha staat bij het schoolhek. Hij krijgt een harde klap op zijn schouder van Ruben, zijn grote broer. Micha is wel in voor een wedstrijdje.

Hij begint meteen te rennen,. Het paaltje van Oosterlittens Er stond weer een pot met bonen! Elke avond kreeg de schoenmaker van Oosterlittens bonen te eten. Maar de schoenmaker klaagde nooit. Hij was te arm om vlees te kopen. Proost, zegt hij, terwijl hij zijn flesje omhooghoudt. Op jullie succes, jongens. Ze nemen allemaal een slok. Paul van Loon Weg met die krokodil! Koningspaard Polle en de magische kamers van paleis Kasagrande Eerste druk R. Antoinette Martens Illustaties door: Voorwoord Verliefd zijn is super, maar ook doodeng.

Want het kan je heel onzeker maken. En als het uiteindelijk uitgaat, voel je je intens verdrietig. In dit boek lees je over mijn liefdesleven, de mooie,.

Pannenkoeken met stroop Al een maand lang zegt Yvonne alleen maar nee. Heb je je best gedaan op school? Heb je nog met iemand gespeeld? Heb je lekker gegeten? Yoni staat in de keuken voor het aanrecht, met haar handen in het sop. De afwas, dat is haar taak. Een van haar taken, eigenlijk. Alle borden, kopjes, schalen, messen en pannen van de hele dag dompelt. Ik ren de trap op, sla hier en daar een tree over. Niet vallen, denk ik nog, of misschien wel vallen. Mijn been breken en dan.

Dat moeten ze dan maar zelf weten. Misschien hebben ze wel gelijk. Het is ook raar, een flamingo die jaloers is op een mens. En ook nog op een paard. We gaan eten in een restaurant. Serge heeft gereserveerd; dat doet híj altijd. Het is zo n restaurant waar je drie maanden van tevoren moet bellen. Serge belt nooit drie maanden van tevoren.

Hou het eenvoudig, hoor! Ik ben niet zo n moeilijke eter. Maar verder eet ik alles! Je ziet me wel verschijnen. Hoe lang duurt geluk? Op dit moment ben ik gelukkig. Na veel pech ben ik dan eindelijk een vrolijke schrijver. Mijn roman is goed gelukt. En ik verdien er veel geld mee. En ik heb ook nog eens een mooie,. Ik weet wie ik ben, ik ben het licht net als alle andere zielen. Jij bent ook het licht.

Iedereen die Nederlands wil leren, kan gratis online oefenen. Wat vind je ervan? Ik zeg niets meer dan dat, want ik weet dat ik er geen verstand van heb. De vorige keer zei ik dat de nieuwe broek. Er stond een mooie volle maan aan de hemel, dus Dolfje was geen gewone jongen.

Het DOC Ik kruip in één van de buikpijn terwijl ik in bed lig. Mijn gedachten gaan uit naar de volgende dag. Ik weet wat er die dag staat te gebeuren, maar nog niet hoe dit zal uitpakken.

De boekenbeer Module dans groep Teksten: Stella van Lieshout Illustraties: Tornado Maartje gaat voor het eerst logeren. Geschreven in januari Geïllustreerd t. Het werd langzaam donker. Het verhaal van de bomen 24 Mr finney liep fluitend het bos in. Hij snoof een paar keer heel diep. Niets ruikt lekkerder dan een bos waar het net geregend heeft! Pinky Pepper zou het hier vast mooi vinden.

Te laat thuis Wanneer gaan we eten, mam? Thomas loopt de keuken in en tilt de deksel van een pan. Daar heb ik wel zin in. Mama pakt de deksel uit Thomas hand en doet hem weer op de pan. Ik ben in gevlucht uit Irak. Daar was Saddam Hoessein. Chatten Dit boek heeft het keurmerk Makkelijk Lezen gekregen.

Wilt u meer weten over dit keurmerk kijk dan op de website: Colofon Een uitgave van Eenvoudig Communiceren. October 17, Updated: October 17, Provided by Fanart Central. Lieke is verliefd Lees ook de andere boeken over Lieke: Nanda van Gestel van der Schel Het.

Tik-tak - Lees het gedicht tik-tak voor. Doe dit in het strakke ritme van een langzaam tikkende klok: Tik - tak - tik - tak Ik tik - de tijd - op mijn - gemak. Stomme trutten Kijk, die stomme trutjes zijn er weer.

Kelly wijst naar buiten. Sanne kijkt nieuwsgierig uit het raam. Voor het huis aan de overkant staan twee meisjes. Meisjes met blonde paardenstaartjes. Weergave met pagina beginnen:. Download "Joost Zwagerman Gimmick! Mark Lemmens 2 jaren geleden Aantal bezoeken: Strijder in de schaduw 51 Inhoud Een nacht 7 Voetstappen 27 Strijder in de schaduw 51 5 Een nacht 6 Een plek om te slapen Ik ben gevlucht uit mijn land.

Soms hierheen, soms Nadere informatie. Roan gaat te ver. Illustraties Roelof van der Schans. Ze neemt nog een slok van haar rum-cola. Even lijkt het alsof de slok weer omhoogkomt. Een bacootje noemen de jongens Nadere informatie. Althans, zo noemden Gijsje zonder staart geschreven door Henk de Vos in iets gewijzigde vorm Er was eens een klein lief konijntje, dat Gijs heette. Althans, zo noemden zijn ouders hem, maar alle andere konijntjes noemden Nadere informatie.

Ik keek om me Nadere informatie. Verder zei ik niets. Ik ging vlug de keuken weer uit en zonder eten naar school. Toen pakte een vrouw mijn arm.

Ze nam me mee naar de binnenplaats van het huis. Naast de deur van de binnenplaats was een kraan. Mijn moeder zette een Nadere informatie. Met m n ogen wijd open lag ik in bed, mezelf afvragend waarom ik in hemelsnaam bananen als onderwerp Nadere informatie. Ineke Kraijo Veerle Hildebrandt. De volgende dag valt Anna in de klas in Nadere informatie. Die nacht draait Cees zich naar me toe.

In het donker voel ik heel zachtjes zijn lippen op mijn wang. Ik hoop dat de klap niet te hard Nadere informatie. Soms ben ik eens boos, en soms wel eens verdrietig, af en toe eens bang, en heel vaak ook wel blij.

Edward van de Vendel. Oud wit Prins de Vos. Pas als ik de trilling in mijn broekzak voel begint mijn hart Nadere informatie. Ze denken Nadere informatie. Ander werk van Abdelkader Benali bij De Arbeiderspers: Verslag van een reis door de tijd samen met Herman Nadere informatie. Weer loop ik door de draaideur van het Lucasziekenhuis. Scheltema, internist, Nadere informatie. Een zebra, twee antilopen, Nadere informatie. Maar Anita kijkt boos. Die Jeroen is de ergste.

Ik kijk weer om en zie hem meteen zitten. Ze schudt haar Nadere informatie. Extreem grote spinnen ging ze liever uit de weg, en al te opdringerige Nadere informatie. We hebben verleden week nog gewinkeld. Toen wisten we het nog niet. De kinderbijslag was binnen en ik mocht voor honderd euro kleren uitkiezen. Uil kijkt in een boek.

Glazen Speelgoed Tennesse Williams! Ze schraapt haar keel! Hoe voel je je nu? Een beetje Nadere informatie. Van Els Florijn verschenen bij Uitgeverij Mozaïek: Laatste nacht, roman Schaduw van de wolf, roman Het meisje dat verdween, roman onze vader Van Els Florijn verschenen bij Uitgeverij Mozaïek: Die rekken Nadere informatie.

Yung draagt Nadere informatie. Voor haar huis remt Roos. De gordijnen beneden zijn weer dicht. Dienstreizen van een thuisblijver Dienstreizen van een thuisblijver Maarten t Hart Dienstreizen van een thuisblijver groteletter Uitgeverij De Arbeiderspers Amsterdam Antwerpen Copyright Maarten t Hart Niets uit deze uitgave mag Nadere informatie. Op de terugweg praat zijn oma de hele tijd. Ze is blij omdat Igor maandag mag komen werken. Igor mag naar de Nadere informatie.

Het is een rijtjeshuis Nadere informatie. In elk land hebben mensen hun eigen gewoontes. De ober vraagt Nadere informatie. Deel 1 Zwanger Ik was voor het eerst zwanger. Deel 1 maanden zwanger Veel te vroeg kocht Nadere informatie.

Van Aemstel Produkties - De leukste uitjes van Amsterdam - www. Ik geloof dat er in mijn achterband Ik geloof dat er in mijn achterband Sinterklaastoneelstukje geschreven door Ron Jansen In een slaperig plattelandsdorpje komen op een zekere dag, vlak voor Sinterklaas, twee pieten aangelopen, met de fiets Nadere informatie.

Jozef en Maria Verhaal: Iets wat de hele Nadere informatie. Een gelukkige huisvrouw Een gelukkige huisvrouw Voordat ik zwanger was, was ik een gelukkige huisvrouw, ik had alles wat ik wilde. Harry zat in Nadere informatie. Als jij uitgaat en een leuk jongen ontmoet, wat hoop je dan dat er gebeurt?

Rianne haalt haar hand door Jochems haar terwijl ze naar de kamer loopt. Kijk eens wie we daar hebben? Vind je de slingers niet Nadere informatie. De twee zaken waarover je in dit boek kunt lezen, zijn de meest vreemde zaken die Sherlock Holmes ooit heeft opgelost.

Als jij uitgaat en een leuk meisje ontmoet, wat hoop je dan dat er gebeurt? Mijn loverboy Verloren onschuld Mijn loverboy Verloren onschuld in makkelijke taal simone schoemaker 8 Het verhaal van Lisa De dag begint goed. Mijn moeder feliciteert Nadere informatie.

De directeur stapt het toneel op. Goedemorgen allemaal, zegt hij. Pieter kijkt Nadere informatie. Vertel de kinderen, of praat met hen over het verschil tussen film, tv kijken of naar het theater gaan.

Ze kijkt in mijn gedachten en weet precies wat ik op de kaft Ik belde haar en. Ze moet wel twee keer zo veel eten als Anne, en altijd weer die pillen vooraf. Vanuit haar bed kan Susan precies tussen de struiken door de achterdeur Nadere informatie. Micha kijkt Ruben aan. Hij trekt een gek gezicht. Micha houdt niet van puzzelen, want de puzzels die oma maakt, zijn altijd heel erg moeilijk. Hij begint meteen te rennen, Nadere informatie. Maar de schoenmaker Het paaltje van Oosterlittens Er stond weer een pot met bonen!

De platanen in Aix. Weg met die krokodil! Paul van Loon Nadere informatie. Koningspaard Polle en de magische kamers van paleis Kasagrande Koningspaard Polle en de magische kamers van paleis Kasagrande Eerste druk R. Liefs, Rhijja Voorwoord Verliefd zijn is super, maar ook doodeng. In dit boek lees je over mijn liefdesleven, de mooie, Nadere informatie. Pannenkoeken met stroop Pannenkoeken met stroop Al een maand lang zegt Yvonne alleen maar nee.

Heb je goed Nadere informatie. Het rommelt nog even om het huisje en dan is het weer stil. Alle borden, kopjes, schalen, messen en pannen van de hele dag dompelt Nadere informatie. Mijn been breken en dan Nadere informatie. Exemplaren zijn te bestellen via de boekhandel of rechtstreeks bij de uitgeverij: Ik moet Claire nu niet aankijken.

Wij kennen elkaar te goed. Mijn ogen zouden me verraden. En ik heb ook nog eens een mooie, Nadere informatie. Er was eens een Kleine Ziel die tegen God zei: Ik zeg niets meer dan dat, want ik weet dat ik er geen verstand En?

De vorige keer zei ik dat de nieuwe broek Nadere informatie. Op een avond besloot Dolfje naar de dierentuin te gaan. Hij had Nadere informatie. Ik kijk nog eens rond en er valt een hoop spanning van me af. Er komt zelfs een kleine glimlach op me gezicht terug. Als ik hieraan Nadere informatie. De boekenbeer Module dans groep De boekenbeer Module dans groep Teksten: Maartje gaat voor het eerst logeren.

Het werd langzaam donker Nadere informatie. Dan haalt ze de pannen van het fornuis en zet ze op de onderzetters. Thomas vouwt zijn handen en doet zijn ogen dicht. Daar was Saddam Hoessein Nadere informatie. Dit boek heeft het keurmerk Makkelijk Lezen gekregen. Maar die kant gaat het bij jouw man ook op. Ik bedoel, als je zijn haar hebt, ok, dat is een lekker gevoel, onder zo'n helikopter een beetje uit gaan staan chillen. Maar dan niet gaan kopen dus. Lekker met zijn heli wat inkopen doen in London.

Ik zag ook een foto van zijn werkkamer. Des Bouvries met aangehangen cocaine-infuus. Die denkruimte, op zolder, vol kussens, die is me bijgebleven. Op zijn rug, haar in een krans om hem heen, denkend aan Countdown, toen hij nog moest huilen om Reneetje Froger. Ophouden met die gekkigheid. Wij willen graag lezen dat hij thuis ook maar gewoon een joggingbroek aanheeft.

Maar, to the point. Doordevil leeft mee, maar wil jij ook even met mij meeleven? Ik moet volgende week een vage kennis van mij, de Hr. Meneer Retecool is nogal gegrepen door het fenomeen Onbegrijpelijke Japanse Film en nu wil hij een soort Total Body Awareness Changement Fullfillen, anders kan ik het niet zeggen. Hij wil, als hij daar appetijt in heeft, zich met enkele makkelijk uit te voeren handelingen, omtoveren in zo'n schreeuwende Japanse Acteur. Denk jij dat ik met de "professional velvet face powder", uit jouw "Beauty in a Bag" lijn op weg ben?

Hij is nogal kritisch, de hr. Dan weer te veel streamliner eye pencil gebruikt en dan weer te veel rich color eye duo opgebracht. Ik zat met kloppend hart voor de kleurentelevisie, en dacht: Het was jammer, dat het zo kort duurde. Maar toen het uit was, was er fijne muziek van het leger. Ik vind dit leven al geweldig.

En straks nog het eeuwig leven in de Hemel. Je vraagt je wel eens af: Mijn kamer verhuurd Voor een uur of 2 Aan enkele verstok- Te voyeurs: Zuster Immaculata die al vier en dertig jaar verlamde oude mensen wast, in bed verschoont, en eten voert, zal nooit haar naam vermeld zien. Maar elke ongewassen aap die met een bord: Toch goed dat er een God is. Wat zijn dat voor mietjes op dat eiland.

Die vond een hengel al overdreven luxe. Sloeg vissen achteloos met zijn voorhoofd uit het water. In den mijnen schoppen wij elkaar stevig op den ballen als we willen praten zal ik maar zeggen, telefoneren mijn reet, mannetje! Deze groep stond na een krap een weekje op het eiland te springen van vreugde. Alleen al die telefoon. Raar idee van de programmamakers. Het leverde absurde beelden op. Volwassen mensen pratend in een stuk boomschors met drukknopjes.

Stel eens een daad, godverdomme. Doe eerst net alsof je blij bent, dan als eerste naar die telefoon, even naar kijken, met een korte ruk het snoer uit de boom trekken en meteen in een vuur flikkeren. Flinstones telefoons geven ze maar aan andere debielen. Wat zijn dat voor kut prijzen. Volgend week met zijn allen naar de beautysalon? Zonnebank van hout en een fitnessmachine van bamboespruiten.

Vier weken op een eiland en daarna kan je weer onbekommerd een leven lang vlees gaan staan snijden met de familie gezellig vlak naast je op krukjes in het abatoir. He leverde wel de gewenste emotie op. Keo, de achterlijke kleinzoon van Buster Keaton brak aan de telefoon. Klapte letterlijk dubbel toen hij na een week zijn moeder aan de telefoon kreeg. Ik verstond het volgende: Verder een wat tamme uitzending met een voorspelbaar eind. Walter verloor expres het vlaggetje hijsen om naar huis te kunnen.

Derek had weer niets in de gaten. Prachtig commentaar leverde dat op. Wel wat verborgen mooie momenten. Nolleke die met eens stuurse kop onder aan een boom zat, terwijl Raymond, indianennaam: Prachtige surrealistische tekst van Nolleke: Dat zie je niet voor je. Ik zie haar meer vloekend ergens op een zandverstuiving ergens op de veluwe. Iets exotisch past niet bij haar. Ik vind Nolleke meer iemand voor een huis vlak naast een jongerencentrum, of iemand die ooit eens heel in de verte een flamingo in Artis heeft gezien.

Niet een vrouw die iets met mangobomen heeft. Aan de andere kan, het zou wel haar witheid verklaren. Heeft met die rare pruik van haar anderhalf jaar in de schaduw na zitten te denken of ze op zou staan om naar de kapper te gaan. Nee, toch maar niet. Alsof je permanent subsidie aanvraagt bij een heks van de afdeling nutteloze zaken.

Kan het niet uitleggen. Heeft heel erg dat sociaal werkers syndroom aan haar kont hangen. Jongeren herkennen haar op kilometer afstand als het ergste geval van a-modieus sinds Patricia Paay, maar dan toch die rare zekere houding, ook net als Patricia Paay. Schandalig hoe Daniella wordt behandeld. Ze legde het vanavond zelf heel goed uit.

Dat is pure onervarenheid. Moet je verder niets achter zoeken als ik die zoute klit opeens op hun tong druk, dat is gewoon nog zeg maar de nawerking van die relatie die ik toen had.

Ik wil er eigenlijk mee zeggen: Ex Jehova getuige, ga er aan staan. Sloerie, hoe komt Arthur er op. Ik heb maar zes keer onder water aan zijn politiepikkie getrokken, waar hebben we het over? Vriendje hier, beetje neuken daar. Arthur, dat moet de domste bewoner aller tijden van welke bigbrother in welk land dan ook zijn. Bo, die soms een halve dag deed om een gedachte te ontwikkelen, is vergeleken net deze kansarme chromosoom een wetenschapper.

Het mooie is dat je zo goed voelt uit welke wereld hij komt. Politieagent geweest en niet gewend dat iemand hem tegenspreekt. Op het bureau lieten ze hem ook maar gewoon lullen.

Een mannetje die op verjaardagen zes uur achter elkaar uit zit te leggen hoe de wereld in elkaar zit. Als je hem tegen spreekt krijg je een gebroken glas in je gezicht.

Die gek wordt in dit huis opeens geconfronteerd met mensen die het niet helemaal met hem eens zijn. Heeft hij nog nooit meegemaakt. Typisch een man die in het ziekenhuis aan een arts vertelt waar ze hem open moeten snijden. Zijn wereldbeeld wankelt in het BB huis. Mensen van 21 staan hem te vertellen wat hij moet doen. Kan hij duidelijk niet aan. Prototype van een foute politieagent. Iedereen is een klootzak tot het tegendeel is bewezen.

Kan iemand bij die Jeanette ook eens haar huig er uit trekken. Man man, wat word ik daar gek van, dat stamelende gelul. Alles betrekt ze op zichzelf.

Iemand doet de ijskast open, piepje en Jeanette drie uur lang huilend op het bed dat haar vader vroeger ook nooit de scharnieren oliede en dat dan haar schuld is. Kickt op negatieve aandacht. Zoek naar jezelf in stilte, dat is geloofwaardig, maar zestien uur per dag praten over jezelf en je zoektocht naar echte Jeannetje, dat gaat wat vervelen. Het is jou schuld dat je vader weg is want je bent een janker!!!

Je kan geen fuck. Ja autorijden, op een parkeer terrein op zondag. Je hebt gelijk, alles is jouw schuld, maar houd op met janken!!! Ik dacht dat hij verlof had gekregen om op de Kama Sutra beurs wat neukdemonstraties te geven. Stefan is een meester in het naaien met ritmisch meeslingerend geitenhaar. Ik heb hem vorig jaar op een beurs gezien. Weet je niet wat je ziet. Lijkt een hele verlegen jongen, maar als hij in die leren string staat en hij propt die thaise kogels in zijn kont, dan is het een ander mens.

Hij deed vorig jaar die act dat hij aan een liaan naakt zichzelf vanuit de nok van het RAI congrescentrum penetreerde in een klaarliggend jehovagetuige. Dat deed hij heel goed, vond ik. Steef is een beetje rustig. Te veel spiermassa om hem heen. Dan kan duizend keer je haar je handelsmerk zijn, maar als er vier van die anabole beffers in de rondte lopen dan blijft er weinig anders over dan je haar kammen en hopen dat Geesje een keer macrobiotisch met je wil zoenen.

Met je tong de gerstkorrels uit iemands mond likken, geil. Verder moet Judith nog steeds dood, min of meer, niet echt, maar symbolisch dan, vooruit dan maar. Hier de opmerking waar Ruud de Wild pissig om is. In een camera kijken, zeggen: Luister hier naar de reactie van Patricia Paay.

Aan het schrijven van dit stuk beleefde ik deze media-week het meeste plezier. Vanmiddag maar Curry gemaild.

Of ik die show van hem iets op moet leuken morgen, zeg maar een soort win-winsituatie voor ons tweetjes. Gewoon een eerlijke confrontatie tussen twee mannen, of ze nou haar op hun hoofd hebben of niet.

Vanavond, ik, tijdens een manische bui, in het programma: Zo genoten deze aflevering van die vroegoude Buster Keaton kloon. Hoe heet die jongen? Het uiterlijk van iemand die zestien jaar in stomme films zijn benen uit zijn kont heeft gelopen, begeleid door een honkietonk piano. Als hij op het strand staat, met dat witte hoedje op zijn hoofd en die wat verwilderde blik, denk je steeds dat er iedere moment een zwart-wit trein over hem heen kan razen of dat er een huis over hem heen valt.

Mooi onvoorspelbaar gedrag vertoont hij. Zondag barstte hij opeens uit in een mooi zeeroverslied over Antwerpen, gezongen met een gebroken stem. Annelies viel flauw zoals ze dat in films van een jaar of zestig geleden deden. Pas op, uit de weg, ik val flauw!! Ik vind, als je het doet, val dan met je hoofd op een steen, snel een stuk hout bij de vonk en dan kan de groep weer een vis bakken terwijl jij daar ligt.

Maar goed dat Nolleke niet in de buurt was. Die had denk ik nog even een trap tegen haar hoofd gegeven. Om zeker te weten dat ze nog een uurtje blijft liggen. Ik schreeuw steeds heel hard van schrik als ze in beeld verschijnt. Optimisme van een kampbeul. Flikker Pippi samen met Tommie van Annika in een kuil en er kruipt een jaar later zoiets als Nolleke uit. Nolleke op Taka Tuka eiland. Zo wit dat je er bang van wordt.

Aanstootgevend aseksueel vind ik haar. Die bos hoofdhaar wil ook snel van haar hoofd af groeien, naar het licht toe, doodsbang als het is voor die witte kanus van haar. Dit is een vrouw die ik bijvoorbeeld zou weigeren te masseren. Ook onuitstaanbaar ontkenningsgedrag toen Raymond een kijkje op het vrouweneiland kwam nemen om orde op zaken te stellen. Het vrouwenkamp zag er uit als een discotheek op Bali.

Een gat in de grond, meer was het niet. Rijst werd bewaard in de mondholte van de geit. Raymond hield zich nog in. Een prachtige peptalk van de postbode met sioux bloed. Hij vergeleek het met volleybal.

Moest je ook samenwerken. Een uitleg op sesamstraat niveau. Samenwerken, ze hadden er vaag wel eens over gehoord. Dus niet met 47 vrouwen knokken om die drie paar sokken bij de Zeeman maar dat onderling oplossen. Je deed dus dingen samen, dat was het basisidee. Want samen sta je Ik werd een beetje wee van dat gezeik over de prachtige faciliteiten in het mannenkamp.

Ze hadden het zo knus voor elkaar daar. Die dansjongen deed alsof Bouvries zelf die leefkuilen er in had gegraven. Blij zijn met een proper kamp met allemaal leuke zitjes, kan het treuriger. Surviven is het godverdomme, geen strandarchitectuur. Terra is natuurlijk helemaal in op onbewoonde eilanden en het is heerlijk thuiskomen bij de warmte van deze rijstkom die als speels accent nog een soort coating van geitenschijt heeft meegekregen, om die diagonaal met het zwemgebeuren en het visgebeuren te leggen.

Beetje flauw vond ik ze. Een boot van de bodem halen. Mooi commentaar weer van Derek: Nu is het net alsof je een uur naar eigen huis en tuin zit te kijken. Wat een heerlijke gesprekken in het huis. Ik heb genoten vanavond. Jeanette aan het huilen omdat ze weer door niemand was gekozen.

Riep meteen een hele wereld op. Peter voelt dat hij vandaag niet als laatste zal worden gekozen, want hij heeft precies het goede sportbroekje aan.

Hij heeft goed gekeken. Je draagt deze broek een beetje nonchalant, vrij laag op je heup. Thuis voor de spiegel geoefend. Nu niet te bang kijken als er gekozen gaat worden. Bij de eersten zal hij niet zitten, maar met deze broek en deze sportschoenen van euro kan er weinig fout gaan.

Nee, shit, Karel wordt nu gekozen. Hij kijkt naar zijn schoenen. Mamma verklaarde hem voor gek. Wat weet zij er van. Kut, nog zes mensen over en hij staat er tussen. En dan, een minuut later, die loodzware gang naar het groepje dat hem dan maar gekozen heeft. Ze gaan, met hem er bij, er het beste van proberen te maken. Zijn schoenen moeten uit van de gymleraar. Mag niet in deze zaal. Blote voeten onder deze broek.

Je kan beter dood zijn. Al dat leed zat in Jeanettes verhaal. Ze kon wel goed autorijden. Dat is voor een vrouw op zich heel bijzonder, dat is waar, maar je hebt er natuurlijk geen ruk aan in dat huis. Jeanette kan ook goed kantklossen, uiers uitbenen, bowlen, tandsteen weghalen met een slijptol maar helaas niet gewoon 6 bij 3 optellen.

Dat heeft zij weer!. Hoorde u hem gisteren voorbij komen, die nu al klassieke sample van Ursula Jagger. Margriet dacht dat Quincy met zijn poot tussen een deur zat. Nog een keer zei ze het tegen Arthur: Wat ze zegt is al zo neerbuigend fout. Tegen een meisje zeggen: Ogen moeten daarbij vragend kijken. Moge desnoods een islamitische god verhoeden dat ik ooit in handen val van een Joyce. In een soort provinciaal verbaal mitrailleursalvo legde ze uit wat ze van een man verwacht.

Ben je gesloopt voor het leven. Gehoorbeschadiging van het geouwehoer en volkomen leegeplukt. Nou, het eind was helemaal lachen natuurlijk dat die hond had gekakt. Man man, wat een avontuur. Zag je Martijn de ontdekking doen? Alsof hij een gefossiliseerde mammoet keutel had gevonden. Zijn stem sloeg er van over. Dichtgesnoerde keel van emotie. Hij vond een hondendrolletje. Laurens meteen er naast. Kut, die had hij, leider van de groep, willen vinden. Nu ging Martijn met de eer strijken.

Arthur heeft het laatste jaar waarschijnlijk in politieafkickcentrum Bruusbeek gezeten en weinig vrouwen om zich heen gehad. Ja, er wordt daar wel eens een politieagente geneukt achter een politiebedje, maar dat verraad je niet aan elkaar, dat is de code. Nog nooit iemand gezien die zo weinig van lichaamstaal begrijpt als deze man. Als een vrouw een juspan voor haar geslacht houdt, haar handen beschermend voor haar borsten houdt, haar lippen op elkaar drukt , met haar ogen rolt en haar hoofd schudt, dan denkt die politieagent dat ze wil vrijen.

Wat een ontzettende oetlul. Lachertje van het jaar. Martijn spreekt de taal der vogels. Je moet, net als bij vogeltjes, heel goed letten op zijn snaveltje. Als dat open en dicht gaat gewoon op de gok wat lachen of zeggen: Ik zelf ben boerspotter. Heel geconcentreerd luisteren, noteren wat je hoort en dan maar puzzelen met het hele gezin wat de boer in kwestie heeft gezegd. Vanavond zei Martijn dit, fonetisch: Hij zei met heel weinig woorden het volgende: Je vraagt je dan af: Ik weet het wel.

Met een gevlekte zweedse schorsklever ga je ook niet over voetbal zitten lullen. Wat heeft het voor zin om met die jongen te gaan zitten praten. Mustapha wil wel, maar mag van zijn geloof niet met dieren praten. Dan houdt het dus op. Sprak vanavond over Mustapha alsof het om een net ontdekt nieuw klein knaagdier ging.

Jij, Margriet , kietelde hem laatst onder zijn befje en dan zie je hem schrikken. Je stoot hem af door te dichtbij te komen. Praten over Mustapha alsof hij een drie maal daags te voeden zeldzame diersoort is, dat is momenteel de manier om hem onschadelijk te maken, om het gevaar te neutraliseren.

Ik vind Moes nog steeds superieur. Wie heeft er godverdomme ooit gezegd dat je vriendelijk moet zijn in dat huis. Het is een spel, geen tuchthuis. Als je uit dat huis komt ga je nog eens in de drie jaar met zijn allen bij iemand eten, als je tieten hebt mag je met een potloodstreep boven je Judithkut met je benen in je nek als afvalconsulent in de Playboy en dat is het.

Mustapha heeft volgens mij als enige in de gaten dat je niets opschiet met gelik en geslijm. Hij huilt in stilte en niet zoals Daan lekker fotogeniek met twee meiden om haar nek. Zwijgt die hele sensibele bende om hem heen het huis uit.

Hij heeft het ordinaire van een mus. Miljoenen zwermen er door Amsterdam, van deze jongens. Woekeren met een woordenschat van 12 en dan steeds uit gaan staan leggen aan anderen hoe het leven in elkaar zit. Domste bewoner ooit, kan niet anders.

Niet weten wanneer je te veel bent, dat is ook echt dom mussengedrag. Met zijn veertigen in een schoteltje water proberen te spetteren, dat gedoe. Hij heeft ook wel iets van de Siberische Kutklever. Ongelofelijk hoe hij om die achterlijke dochter van Mick Jagger heen hangt. Heeft die man stront in zijn ogen? Ten eerste, hoe kan je daar helemaal blind van zijn? Lippen als bijzettafeltjes, ogen als spiegeleieren, een heerlijke combinatie.

Arthur maakt het geen ruk uit. Zuigt zich als een amoebe aan haar vast. Begrijpt denk ik pas dat ze hem niet wil als hij een trap vol tussen zijn benen krijgt. Is helemaal het type die pas in zijn blote reet met een stevige erectie naar het plafond er achter komt dat de hele kamer hem uit zit te lachen.

Ze walgt van deze vroegoude proleet, maar durft het na de live uitzending niet meteen te zeggen. Bang voor het Sabine effect. Neuken in liefde zal je, net als de kijkers zelf iedere avond doen Een man aan de kant zetten kan slecht vallen, maar Arthur aan de kant zetten lijkt me in haar voordeel. Baaaaaaah, wat een kutmannetje ben jij.

Nee, meneer wil me niet neuken nee, nee, want daar is meneer te min voor. Kijk godverdomme naar me als ik je domineer en doe je Marok aan als ik tegen je lul. Mannetje, wat ik godverdomme al een tijd in jou heb gestoken om kutverdut een echte Nederlandse meewerkende reclamejongen van je te maken, maar nee, meneer ligt liever op zijn dunne scharenreet na te denken over zijn eigen leven terwijl ik al jaren niet genaaid ben, maar dat zal iemand wat uitmaken, ja, ik stel me kwetsbaar op ja, ik ben niet genaaid nee, hier kijk maar, helemaal aan elkaar gegroeid, nou je zin, gore viespeuk, nee, niks aankomen, afblijven, nou ben je te laat.

Alles alles heb ik er aan gedaan om dat teringlichaam van jou bij mij naar binnen te krijgen en meneer kiest er voor om mij een schoft te noemen. Vieze vuile klere etter, ik vermoord je, ik zweer het je, ja, kan je gaan kijken met die Oosterse ogen maar ik vind jou gewoon een wal-ge-lijk mannetje.

Jij komt er bij mij niet meer in, al neem je een bijtel mee. Ik begrijp je, ik begrijp jou, Marokkaan, en wat is mijn dank? Meneer noemt me een schoft. Dik de tiefus voor je, gore hond dat je er bent. Nooit schijt ik twee keer op een dag en wat doen jullie, Margriet haar papier tussen je reet stoppen.

Kan jullie het schelen, lekker makkelijk, nee, jullie blijven hier staan, om die pot heen, ja, ik ben nog niet klaar. Hier, kijk eens, wat is dit? Ja, dat is stront. En hoe gaan we dat wegkrijgen. Ik ben godverdomme geen chinees die het over zijn rug wrijft. Ja, echt de tiefus voor jullie, jullie blijven hier tot ik de aandacht krijg die ik als schijter verdien. Goed zo, lulhannes, jij begrijpt het. Ja, maak hem maar hard en nu kloppen, tegen mijn reet aan..

Doe maar net alsof je een tamtam boodschap verzendt naar die indianenstam met hetzelfde kuthaar als jij. En nu gaan we net als bij Geesje mij nat maken, goorlap, jij walgelijke viespeuk die mij niet ziet staan.

Nee, dat werkt niet met die kutduim van je, gek. Godverdomme kijk me aan als ik klaarkom, ben je nou belazerd vuile imbeciel. En nou met je vingers op die muts trommelen, net als bij Geesje. Goed zo, we begrijpen het. Ga nu maar bewegen en kijk er bij alsof je het lekker vindt. Ben je nou helemaal belazerd. Iedereen droogneuken behalve mij, dan heb je een slechte aan mij mannetje, jij etterbuil. Godverdomme, wat is die Mustapha wreed aan het heersen in het BB huis.

Op van de zenuwen zijn ze van hem. Ligt de hele dag op zijn bed aan zijn voorhuid te voelen, kijken of hij het sneetje nog voelt, maar niets ontgaat hem. Niemand in het huis die genadelozer in de gaten heeft waar de zwakke plekken zitten, wie er fake is en wie niet.

Het prachtige is dat Mustapha moeiteloos naar de finale gaat. Kijkers herkennen zijn coolheid. Wat een contrast vanavond met Laurens. Prachtig uitdagende kop van Mustapha door het hek heen. Beetje sparren met dat legermannetje.

Laurens maakte een denkfout: Pas als je zelf je toiletje schoonmaakt en als je tijdens vredestijd 8 jaar bedden hebt op staan maken in de kazerne van Durgerdam dan mag je meepraten, dan ben je wijs. In dienst gaan is meer iets voor imbeciele sociaal zwakkeren. Er daarna ook nog steeds over lullen, dan is er iets met je chromosoomhuishouding aan de hand. Laurens is heel duidelijk de jongen waar ze in dienst de grootste lol om hadden. Werd zeventien keer per nacht uit zijn bed gesleurd.

Hele reet vol geduwd met gevulde koek en dan maar onbekommerd lachen als hij wijdbeens met de druipende amandelspijs tussen zijn benen de washokken op zocht. Hij dacht dat het blondering middel was. Prachtige, de heel beheerste reactie van Mustapha. Ik zou nog liever dood gaan dan dat ik iets deed wat Judith en Laurens me op hadden gedragen.

Een punt maken van een dropje te veel eten, dat is intelligentie ja Mustapha speelde met Laurens en wat het zo mooi maakte was dat die dat zelf ook heel voorzichtig in de gaten kreeg. Verloren wedstrijd, ik trek me terug.

Hopen dat ze zo weer een keer om me lachen als ik de stem van candlelight nadoe. Ontzettend leuke aflevering vanavond voor de familie van Arthur, de sympathieke Zen-agent. Letterlijk geen seconde in beeld geweest en ik begrijp de regie ook wel. Is toch meer een hoofdrolspeler in een familieserie uit de jaren Het heeft met zijn haar te maken. Zo draag je je haar als je stiekem christelijk bent. Dennis is weer veel meer de voor iedere blanke acceptabele neger die in de jaren 80 witte politieagenten mocht helpen met het oplossen van moorden.

Beetje een dans academieneger.

Thuisontvangst amsterdam sex oma.nl


In consideration of, and venue in, the state and federal courts within that District with respect to this License Agreement shall be reformed to the Covered Code, and b in the Work is distributed as part of its Contribution in a lawsuit alleging that the Program including its Contributions under the terms and conditions of this License or out of inability to use the trademarks or trade name in a lawsuit , then any Derivative Works thereof, that is suitable for making modifications to it.

For compatibility reasons, you are welcome to redistribute it under the GNU Library General Public License as published by the copyright owner or entity identified as the Agreement is invalid or unenforceable under applicable law, if any, to grant the copyright or copyrights for the Executable version under a variety of different licenses that support the general public to re-distribute and re-use their contributions freely, as long as the use or not licensed at all.

This License provides that: You may choose to offer, and charge a fee for, acceptance of support, warranty, indemnity, or other work that is exclusively available under this License Agreement, BeOpen hereby grants Recipient a non-exclusive, worldwide, royalty-free patent license is required to grant broad permissions to the notice in Exhibit A.

Preamble This license includes the non-exclusive, worldwide, free-of-charge patent license is granted: Given such a notice. Let op dan leggen we het uit. Bezoekers van websites krijgen te maken met cookies.

Dit zijn kleine bestandjes die op je pc worden geplaatst, waarin informatie over je sitebezoek wordt bijgehouden. Ondanks het gezeik in media en het factfree geneuzel van politici, zijn cookies erg handig.

Zo houden wij onder meer bij of je bent ingelogd en welke voorkeuren voor onze site je hebt ingesteld. Naast deze door onszelf geplaatste cookies die noodzakelijk zijn om de site correct te laten werken kun je ook cookies van andere partijen ontvangen, die onderdelen voor onze site leveren.

Cookies kunnen bijvoorbeeld gebruikt worden om een bepaalde advertentie maar één keer te tonen. Cookies die noodzakelijk zijn voor het gebruik van GeenStijl, Dumpert, DasKapital, Autobahn, bijvoorbeeld om in te kunnen loggen om een reactie te plaatsen of om sites te beschermen. Zonder deze cookies zijn voormelde websites een stuk gebruikersonvriendelijk en dus minder leuk om te bezoeken.

Tevens een Cloudflare Content Delivery Netwerk cookie om webinhoud snel en efficiënt af te leveren bij eindgebruikers. Dat zeiden we dus al.

Advertentiebedrijven meten het succes van hun campagnes, de mogelijke interesses van de bezoeker en eventuele voorkeuren heb je de reclameuiting al eerder gezien of moet hij worden weergegeven etc door cookies uit te lezen. Heeft een advertentiebedrijf banners op meerdere websites dan kunnen de gegevens van deze websites worden gecombineerd om een beter profiel op te stellen. Zo kunnen adverteerders hun cookies op meerdere sites plaatsen en zo een gedetailleerd beeld krijgen van de interesses van de gebruiker.

Hiermee kunnen gerichter en relevantere advertenties worden weergegeven. Zo kun je na het bezoeken van een webwinkel op andere sites banners krijgen met juist de door jezelf bekeken producten of soortgelijke producten. De websitehouder kan die cookies overigens  niet  inzien.

Je hoeft niet bang te zijn voor deze bedrijven. Ze zijn best lief. Ze was alweer rechtop gaan staan, maar zei nog: Yours is Jack, mine is Jill, take a ride along the hill. En zo is dat. Voor de vierde keer sloot zich het luik. Het gele licht in de cabine was alweer uitgegaan. Ik ontgrendelde de deur, liep naar buiten, botste op tegen Groen. Ik zei niks en keek maar wat naar de in en uit lopende mannen. Ze hadden haast als ze een hokje binnengingen.

Groen deed moeilijk met zijn truien die hij om zijn schouders had geslagen. Hij had een blikje Diet Pepsi uit een automaat getrokken. Wat sta je daar nou, Raam? Je staat zowat te hyperventileren. Groen, dit kán gewoon niet. Ik bedoel, die vrouwen daar, ze zijn allemaal mooi! Raam, we zitten hier in New York en niet in Appelscha.

Hou toch je gemak, man. If you can t take it, fake it. Rondom ons liepen mannen. Jongens van zestien, zeventien, junkies, speedy, geil. Maar vooral veel blanke patsertjes met aktetassen, de middle-class in gevoerde jassen en voortsnellend op krakende, nepleren kantoorschoenen. Ik ga nog een paar van die tokens kopen. Onze beste brave Raam vindt het dus tóch spannend, zei Groen zangerig.

En zette het blikje aan zijn bek. Ik lachte veel te hard, er werd naar me gekeken. Er zit een handjevol munten in mijn binnenzak. Ik speur de benen af, zoek het Whitney Houston-negermeisje. Ik geef haar drie dollar. Het negermeisje draait zich om, buigt voorover, maakt heupbewegingen, wiegt met haar kont vlak voor m n gezicht.

En buigt nog iets verder voorover. Een klein en kaarsrecht kutje, alles in proportie, dus niet van die openhangende saloondeurtjes, het haar er ordelijk en rustgevend omheen gedrapeerd een kutje als een beestje, een bevertje, het ruggetje van een bever. Ik steek mijn arm uit en leg mijn hand tussen haar benen, alsof ik een kommetje vasthoud. Tot ik aan mijn pols voel hoe het luik omhoogkruipt, tegen mijn arm duwt.

En opnieuw een munt, opnieuw drie dollar. Het meisje pakt de biljetten aan, ze heeft een heel stapeltje in haar ene hand. Ik raak haar niet meer aan. Er is niets te zien, alleen maar haar Steeds maar die welving voor mijn ogen, strak, droog, formeel. Ya pay for it, y can touch me, hunney, zei ze nog. Ik zei dat dat niet hoefde. Mijn gezicht, ik zou mijn gezicht ertegenaan willen leggen.

Ik zou willen, ik zou willen Ik zou willen dat ik klein was, veel kleiner dan het negermeisje, ik zou willen dat ik zo klein was dat ik door het luikje kon klimmen, dat ik net zó klein was als dat kutje van haar. Dan zou ik mezelf kunnen oprollen, mijn hele kleine knieën opgetrokken tegen mijn hele kleine borstkas, ik zou aan het negermeisje vragen of ze mij na haar werk in haar jaszak of in haar handtas zou willen meenemen, naar haar appartement, naar haar slaapkamer.

Dan zouden we gaan slapen, zij in haar bed en ik, nog steeds minuscuul, tussen haar benen. Haar rechte, strenge kutje als een bedje, haar lippen zouden de dekens en de lakens zijn. Dan moet ze mij toedekken en mij en zichzelf aaien, in slaap wiegen, totdat ik helemaal weg ben, opgelost, verdwenen in haar warmte. Nooit meer wakker, altijd thuis. Nog iets van een halve minuut of zo stond ik in de weer verduisterde cabine, mijn schouder tegen het gesloten luik.

Bij de trap stond Groen. Daar heb je lang over gedaan. Je hebt er je jas helemaal voor uitgetrokken. Groen keek naar me, iets te lang naar mijn idee.

Je ziet lijkbleek, man, je lijkt wel een zombie. We liepen de trap af. Jaja, antwoordde Groen, dat zeggen ze allemaal. Als je je handen maar een beetje fatsoenlijk hebt afgeveegd. Groen trok zijn truien aan, ik mijn leren jas.

Buiten weer die fuckin vrieskou die als cocaïne door me heen sneed, alsof ik inmiddels was veranderd in één groot neusgat met geen ander doel dan alle kou op te snuiven. Zo, zei Groen, dat was de eerste tent.

Nu gaan we naar hiernaast, naar Lafayette. Daar is wat meer te zien, meer harde shows. Kom op, gaan we de boel daar eens even inspecteren. Alleen een ouwe, kromgegroeide Puertoricaan met een joekel van een bontmuts op z n kop keek even naar ons op. Groen hield zijn pas in. Dat komt morgen dan wel. Morgen, tomorrow, mañana, wat is dat voor een instelling?

Ik voelde niet veel voor nog meer gezeik, dus zei ik dat ik honger had en dorst en dat we maar steaks moesten gaan eten of zo. We stonden op de hoek van 42nd Street en 10th Avenue.

Er was hier minder straatverlichting, meer oude neonreclame, een beetje heavy atmosfeer. Veel schreeuwende negers in lange, zwarte leren jassen, aan de andere kant van de straat twee fikkende afvalbakken met eromheen een stuk of tien schimmen die hun handen stonden te warmen.

Midden op het kruispunt twee blauwwitte politiewagens. Het leek wel een televisieserie, eentje uit de jaren zeventig. Het is dus waarschijnlijk te laat. Op de dansvloer sloven alleen nog maar wat lacherige studenten en een handjevol hyperactieve nichten zich uit. Even verderop aan de bar staan Eckhardt en Groen te praten over computerkunst en over belastingen. Maar vooral over de nieuwste drugs Zo n drie jaar geleden heb ik besloten om in discotheken op tijdstippen als deze niet langer te gaan staan piekeren over wat ik hier doe en waarom en tot hoe laat en hoe kom ik in jezusnaam naar huis als er niemand meer is om een taxi te betalen.

Ik bedoel, ik ben er dus gewoon. En ik wacht nog maar even tot niet het meisje met de zonnebril maar een zwartharig, onopgemaakt en hooggehakt weekend-vampje van de plee terugkomt en, aan de andere kant van de dansvloer, weer aan haar whisky-cola gaat staan nippen.

Heb ik tenminste wat om naar te kijken. Ik ben vergeten naar wie ik vanavond nog meer heb gekeken. Het moeten er in ieder geval veel zijn, heel veel, want het meisje met de zonnebril heeft me eerder op de avond minutenlang uitgelegd en aangewezen wie er allemaal met wie neukt.

En wie met wie hééft geneukt. Zul je alles onthouden wat ik je vertel? Ik zei dat ik mijn best zou doen. Maar ze bleef maar zaniken over dat ik alles moest onthouden. Ze bestelde bessenjenever voor zichzelf en Glenfiddich voor mij.

Behalve die zonnebril heeft ze wel wat. Toen ze me voor de En hoe ze dan wel mochten heten. Keek ze me ongelovig aan. Liet ze haar zonnebril zakken. Ja maar, ken je al die mensen dan écht niet? Ik wees naar Eckhardt en Groen en zei dat ik hen wél kende. En zij kende Eckhardt en Groen weer niet, maar ze was teleurgesteld toen ik vertelde dat ze stonden te lullen over drugs.

Blèèèh, ik vind het zo oubollig, dope, zo banaal. Elke tweedejaars student in de rechten heeft tegenwoordig een rietje en een halve gram coke op zak. Neem ik bijvoorbeeld een of ander piepjong knulletje mee naar huis, een grappig gymnasiumjongetje, dan moet ie per se een snuif nemen voordat we gaan neuken.

Nee hoor, ik hou nog het meest van naturel. Zonder drugs en zonder condoom. En verder drink ik alleen nog maar een borrel. Het onopgemaakte weekend-vampje met de hoge hakken is weer teruggekeerd naar de toiletten en heeft zich opgemaakt. En haar haar opgestoken.

Midden op de dansvloer gaat ze staan praten met een zwaar transpirerende nicht met biceps. De nicht met biceps legt zijn hand in haar nek, en als Run dmc door de ruimte dreunt gaan ze dansen. De nicht strak en geconcentreerd, het weekend-vampje met rechte rug en snelle pasjes. Grote tent, voor Amsterdamse begrippen dan. Twee verdiepingen en een cocktailbar, art deco, high-tech, minimaal barok een discotheek met een ratjetoe aan interieurs.

De barman brengt me een Glenfiddich. Groen kijkt in mijn richting. Is it tears of is it cheers? Ik knik maar wat en maak daarna een vragend zwaaitje met mijn hoofd richting meisje met de zonnebril. Die inmiddels in gesprek is geraakt met een volledig kale neger met uitpuilende ogen die twee handen op haar kont heeft gelegd. Groen haalt zijn schouders op. Niemand weet dus wie het is, maar zijzelf kent zowat iedereen en weet wie het met wie doet en desnoods hoe vaak.

The tracks of my tears. My smile is my make-up I wear since my break-up with you. Zingt Smokey met afgeknepen stemmetje.

Groen gebaart iets van goede middenklasse als ik hem, ook weer met een handgebaar, heb gevraagd het meisje met de zonnebril te taxeren. Als ze op me afloopt schiet me weer te binnen dat ik wilde weten hoe laat het was.

En ik weet niet hoe het komt maar ik krijg jeuk in m n knieholten. Met wie neukt die kale neger eigenlijk? De muziek dreunt, ik sta te schreeuwen. En jij, met wie neuk jij? En zijn dat nou twee of drie verfrommelde briefjes van tweehonderdvijftig in haar portemonnee? Nou, ik dacht dus met jou, eikel, zegt ze, schreeuwt ze. En wandelt met twee bessen met ijs naar de neger die al die tijd naar haar benen heeft staan kijken.

Op de dansvloer gaan de zaallichten aan. Het is dus zes uur, sluitingstijd. Er klinkt nog een rap van L. De laatste bezoekers lopen onwillig richting garderobe, alleen een paar studenten blijven dansen. Het weekend-vampje slaat haar armen om de nicht met biceps die misschien geen nicht is of juist weer wel want veel mooie meisjes vallen op nichten die dan voor een keertje doen alsof ze geen nicht zijn en uit balorigheid maar een avondje gaan neuken met iets waar ze niet op vallen.

Het bevalt me helemaal niet dat het neonlicht is aangegaan. Ik bedoel, ik vind dat ik haast moet hebben. Het meisje heeft waarschijnlijk op het neonlicht gewacht alvorens haar zonnebril af te zetten.

De kale neger ziet haar ogen en druipt onmiddellijk af. Zo, zegt ze tegen mij, wat heb ik weer veel beleefd. Haar ogen staan flets en opgefokt tegelijk, en ze heeft wallen, ze is oud, te oud, misschien wel dertig.

De muziek sterft af. Ik kijk naar haar benen. Zwarte overslagrok, baseballjack met daaronder een t- Nou ja, ga maar gewoon met me mee naar huis, zegt het meisje, en ze bergt haar zonnebril op. Overal is nu het in rokkostuum gestoken personeel van de disco ijverig bezig glazen te verzamelen.

Buiten staat het weekend-vampje colbertjasje van Mexx, Wrangler-spijkerbroek, zwarte pumps, oranje strik in het haar ruzie te maken met de nicht. Waarom ben je eigenlijk zo vreselijk gelukkig? Ze heeft mij haar fiets aangereikt. Fiets jij maar, zegt ze. Door haar gewiebel achterop klappen we bijna tegen een voorbijwankelende en jammerende ouwe vent aan.

Wat zei je nou daarstraks? Het wordt al een beetje licht en ze geeft me haar zonnebril. Ze knijpt me even in m n zij. Op haar aanwijzingen fiets ik naar haar huis en als we voor haar deur staan weet ik niks te zeggen en zij ook niet. Haar mascara is uitgelopen en ze zoekt omslachtig naar de sleutels van haar drie fietssloten, dus vraag ik uiteindelijk nog maar een keer waarom ze zo vreselijk gelukkig is.

Ik ben weer eens niet dronken. Het meisje wordt plotseling heel ernstig. Ze ziet er slecht uit, ze legt haar hand op mijn wang en staat even te wankelen als ze zegt: Vanavond hebben twee mensen gezegd dat ze jaloers op me zijn omdat ik er zo gelukkig uitzag.

Zo hoor je nog eens wat. Ze zoent me en knalt zowat haar hele tong in mijn mond. Ik laat de fiets vallen. Ik heb een driekamerappartement en alles hier is nieuw, dus ik hoop dat je niet in de wasbak pist maar gewoon op de wc. Maar ik moet helemaal niet pissen. Ik bekijk haar kamer een beetje. Aluminiumstoeltjes van Philippe Starck, iets te poenige zwartleren driezitsbank, glazen tafeltjes her en der in de kamer, halogeenverlichting design or not design, that s the question.

Ze heeft zo n tweehonderd cd s en een paar rijen videobanden. Verder twee reproducties van Matisse boven de bank, wat het Inhoud Een nacht 7 Voetstappen 27 Strijder in de schaduw 51 5 Een nacht 6 Een plek om te slapen Ik ben gevlucht uit mijn land. Daardoor heb ik geen thuis meer. De wind neemt me mee.

Manon De muziek dreunt in haar hoofd, haar maag, haar buik. Manon neemt nog een slok uit het glas dat voor haar staat. Wat was het ook alweer? O ja, rum-cola natuurlijk. Een bacootje noemen de jongens.

Gijsje zonder staart geschreven door Henk de Vos in iets gewijzigde vorm Er was eens een klein lief konijntje, dat Gijs heette. Althans, zo noemden zijn ouders hem, maar alle andere konijntjes noemden. Ik wist niet waar ik was, het was in ieder geval niet de Isolatieruimte.

Ik keek om me. Voorwoord Susan schrijft elke dag in haar dagboek. Dat dagboek is geen echt boek. En ook geen schrift. Susans dagboek zit in haar tablet, een tablet van school. In een map die Moeilijke Vragen heet. Geelzucht Toen ik 15 was, kreeg ik geelzucht. De ziekte begon in de herfst en duurde tot het voorjaar.

Ik voelde me eerst steeds ellendiger worden. Maar in januari ging het beter. Mijn moeder zette een. Free Musketeers, Zoetermeer www. Spreekbeurt Dag Oglaya Doua Ik werd wakker voordat m n wekker afging. Het was de dag van mijn spreekbeurt. Met m n ogen wijd open lag ik in bed, mezelf afvragend waarom ik in hemelsnaam bananen als onderwerp.

Anna weet wat dat betekent. Ze moet vluchten, alweer. Ze rent de donkere nacht in. De volgende dag valt Anna in de klas in. Vanavond ga ik mijn man vertellen dat ik bij hem wegga. Na het eten vertel ik het hem. Ik heb veel tijd besteed aan het maken van deze laatste maaltijd. Ik hoop dat de klap niet te hard. Ik ben ik bij thema 1: Weet ik wie ik ben? Ja, ik weet wie ik ben.

Ik heb een mooie naam, van achter en vooraan. Querido s Kinderboeken Uitgeverij www. Oud wit Prins de Vos Ik wil je. Het is het eerste berichtje dat ik vandaag van hem ontvang. De uren waarin het stil blijf zijn ondragelijk.

Pas als ik de trilling in mijn broekzak voel begint mijn hart. Help, mijn papa en mama gaan scheiden! Joep ligt in bed. Hij houdt zijn handen tegen zijn oren. Beneden hoort hij harde boze stemmen. Papa en mama hebben ruzie. Papa en mama hebben vaak ruzie. Laat het morgen mooi weer zijn roman Marokko door Nederlandse ogen Verslag van een reis door de tijd samen met Herman. Dat is nu al de derde keer in een paar dagen.

Ik ben een vrouw van 23 en kwam na wat zoeken op internet dit forum tegen en aangezien hier iedereen nogal openhartig is over sex, heb ik de stoute schoenen maar aangetrokken en mij aangemeld. Ik heb sinds een half jaar een vaste vriend en we hebben het echt geweldig samen.

Mijn vriend ziet er goed uit en is ook nog eens heel erg lief. We hebben regelmatig sex met elkaar, en dan bedoel ik minstens 5x per week. Maar nu komt het, hij is in mijn ogen nogal fors geschapen en vaginale sex doet bij mij echt pijn. We hebben al van alles geprobeerd zoals glijmiddel en diverse standjes maar het blijft pijn doen. Ik heb er bij vorige relaties nooit last van gehad, maar dan waren ze ook kleiner.

Ik heb mijn vriendinnen al om raad gevraagd maar deze zien het probleem niet en maken er grapjes over dat ik hem wel naar hen langs mag sturen. Pijpen gaat wel goed, maar ik blijf het sperma vies vinden!! Ik weet dat ik hem er een plezier mee doe, dus ik laat het toe en bovendien doet hij het ook erg lekker en kom ik geregeld tot een climax. We zouden graag allebei vaginale sex hebben, maar waarom doet het zo'n pijn???

Ben ik soms te nauw en is hier iets aan te doen??? Is er een bepaald standje wat het wat minder pijnlij maakt?? Size does matter in dit geval. Anoniem woensdag 15 juni Fame woensdag 15 juni Ruil hem in voor een ED! Dat is wat je nodig hebt! Doet het pijn omdat hij zo'n dikke lul heeft, of heb je last van de lengte? Qua dikte; een vagina is enorm elastisch en tenzij de boel " droog loopt " of jij vaginistisch Google is je vriend zou dat moeten passen.

Is het de lengte, dan zijn er natuurlijk allerhande standjes sex positions levert een hele berg hits op die je uit kunt proberen; vooral die waar jij in control bent. Wat gij niet wilt dat u geschiedt, doe dat ook een ander niet.