Vibrator in kut vingeren onder de douche

vibrator in kut vingeren onder de douche

.

Lekker oud kutje geile zwarte

Toen ik begon met masturberen deed ik het gewoon met mijn vingers. Klaarkomen lukte wel, was ook lekker, maar echt overweldigend Toen ik ouder werd ben ik gaan experimenteren.

Wat is het lekkerst? Met je vingers of met een ander voorwerp? Toen ontdekte ik de douchekop. Douchekop van de slang afrdraaien zodat je alleen de straal over hebt, in bad gaan liggen benen wijd op de rand leggen en de straal op je clitoris zetten. Ik heb nog nooit zo'n intens gevoel meegemaakt.

Het is de lekkerste manier van klaarkomen! Wat is jouw lekkerste manier? Hydrofilia dinsdag 23 februari Tot ik ja, nog een onder de douche een keer op een idee kwam. Dat is toen langzaam maar zeker gewoonte geworden en ja, dat is slecht voor het milieu , en om die reden heb ik toen een pocket rocket gekocht.

Als ik nu al met de hand kom is het veel minder heftig dan een van die 2 methodes. Vandaar het meelezen, jullie hierboven zeggen dat dat terugkomt als je de "ruigere" methodes stopzet? Weet niet of ik dat kan hoor Maleficent dinsdag 23 februari Dit stamt uit de tijd van toen ik nog bij mijn ouders woonde, ik heb zelf nooit een elektrische gekocht..

Oh, dear, what an awkward situation. Suzy65 dinsdag 23 februari Ik had namelijk geen idee hoe dat te integreren in normale seks. Alsof je er eelt op krijgt of zo. Bovendien werkt die douchemethode altijd, ook zonder enige opwinding, je hoeft er ook niet geil voor te zijn.

Zeer heftig en meerdere keren ook. En daarna voor een week of 2 genezen, Een vib komt nog het dichtstbij om dat te evenaren, maar die geeft toch wrijving en gebruik ik alleen als ik opgewonden ben. Gaat gewoon veel sneller. Maar het stomme is ook dat je het klaarkomen los gaat zien van seks, tenminste dat deed ik. In seks kwam ik nl zelden klaar en dat klaarkomen werd dus meer en meer iets van mijzelf, in je eentje. Wat dat betreft vind ik het alleen een aanrader, die douche, als je echt niet op een andere manier kan klaarkomen en het toch wil meemaken of ff snel moet.

Ik gebruik het nu hooguit in periodes dat ik geen seks vriendje heb. Of na geweldige seks, en toch niet klaargekomen ben dat gebeurt nog weleens, zeker in de beginperiode, wanneer ik nog niet vertrouwd genoeg ben met iemand en me net niet kan laten gaan. Die gevoeligheid komt zeker wel terug. Dat heb ik dus echt moeten leren en lukt alleen bij hoge opwinding.

Ook een vib geeft die gewenning. Tijdje niet doen, en dan weer mbv je fantasieen of op welke manier je ook opgewonden wordt zelf weer oefenen met zelf doen. Anders is het niet zo leuk voor een vriendje als het niet lukt, omdat je anders gewend bent en hij kan moeilijk stromend water nadoen, haha. Dus ik ben er tegenwoordig wat voorzichtiger in en richt me met name op een "normalere" manier van klaarkomen, die je wel samen kan doen in bed.

Gelukkig heb ik meerdere manieren gevonden en merk ik dat er genoeg mannen zijn die speeltjes juist spannend vinden en niet als concurrent zien.

Een open hart toont de weg naar een bezield leven.. Heddar dinsdag 23 februari Fijn, toch nog een aantal seriueze reacties. Bij mij lukt het ook bijna alleen nog maar met de douchestraal. Net wat jullie zeggen, met de hand werkt niet meer zo goed. Ik moet het zelf doen de waterstraal doet het voor me en het duurt langer.

Bovendien is mijn orgasme niet zo heftig. Ik kom wel klaar, maar ben niet zo nat en is niet zo lekker. Met de douchestraal is zo ontzettend heftig dat ook ik er voor een paar dagen genoeg aan heb. Vroeger masturbeerde ik elke avond, nu doe ik het zo'n twee a drie keer per week met de waterstraal. Misschien dat als ik stop met de waterstraal, mijn oprgasmes met de hand wel weer net zo lekker worden. Maar vooralsnog gebruik ik de waterstraal.

Er bestaat voor mij niks lekkerders. Een vibrator vind ik ook lekker, maar dan alleen als ik hem tegen mijn clitoris hou en door de trilling klaarkom. Daarvoor gebruik ik een kleinere, dunnere. Voor in mijn vagina gebruik ik een forsere met een grote doorsnee. Dat voel ik beter en voelt lekker. Heddar, hier net zo, haha, had ik geschreven kunnen hebben. Maar ik doe het niet meer te vaak. Ik wil niet als ik een sv-tje heb eerst moeten "ontwennen" want dat kost dan zoveel tijd en is vaak ook teleurstellend voor het vriendje.

En je raakt niet alleen gewend aan dat je zelf niks hoeft te doen maar de straal , maar ook dat je niet opgewonden hoeft te worden daarvoor. Ik oefen mezelf liever in geil worden, en manieren die ook samen met iemand kunnen, maar dan moet ik wel iemand in gedachten hebben daarvoor. ALs ik langere tijd geen sv heb, dan verval ik vaak in de snelle weg, neem ik er de tijd niet voor.

Soms wel, als ik weet dat ik een dagje alleen thuis ben of zo en alle tijd heb. En zeker in het begin als ze je nog niet kennen en maar moeten aannemen van je of als ze zelf in seks niet zo zelfverzekerd zijn.. Ik vind jouw verhaal ook heel herkenbaar Suzy65!

Ik doe het alleen nog wel vaak met de douchekop omdat het nou eenmaal voor mij de allerlekkerste manier van klaarkomen is. Dat het op andere manieren minder lekker is neem ik dan maar voor lief. Ik kan alleen maar klaarkomen als ik het zelf doe. Tijdens de sex lukt het echt niet. Of ik moet al zo mijn best doen, maar dan nog altijd door mijn eigen handen. Dat is jammer, maar zo is het nou eenmaal. Ik richt me nu tijdens de sex meer op wat we beiden lekker vinden dan me te richten op het klaarkomen wat toch niet lukt.

Ik geniet van de sex maar als ik echt heel lekker wil klaarkomen dan gebruik ik dus de waterstraal. Ook ik heb soms van die 'sexdagen' noem ik het maar. Dan zet een pornofilm op, ga naakt op bed liggen en bevredig mijzelf, maar hou het lekkerste nog tegoed, namelijk door de douchekop.

Door dat orgasme uit te stellen weet ik dat ik na een middagje sex met mijzelf echt nog wat lekkers tegoed heb. Dat is echt iets om me op te verheugen. Sinds ik heb geaccepteerd dat ik alleen door mijn eigen toedoen klaar kan komen is de frustratie weg en mijn orgasmes des te lekkerder. Heddars tekst had ik echt letterlijk zo geschreven kunnen hebben. Heb ook een kleinere vib idd daarvoor. Daarmee en met de waterstraal heb ik mezelf inmiddels aangeleerd om echt makkelijk zonder overdrijven 20x in een half uur te komen, maar het is niet meer zo heftig als toen ik dat net ontdekte of wanneer ik het langere tijd niet doe c.

Maar jullie tekst motiveert wel om het echt te minderen en weer te leren hoe handwerk hoort. Ik merk dan wel vaak dat op de eoa manier of mijn zin alweer weg is voor ik ergens in de buurt kom, omdat ik het niet lekker genoeg vind, of dat het juist te snel te gevoelig wordt en pijn gaat doen. Die continue straal of juist snelle trilling krijgen me dan wel door die fase heen, maar mijn vingers niet. Iemand daar nog tips voor? Maar waarom zou je het afleren Hydrofilia? Ik kies voor de lekkerste vorm van klaarkomen, door de waterstraal.

Dat het dan op andere manieren minder goed lukt vind ik niet zo erg. Het handwerk is ook lekker hoor, het voordeel daarvan is dat je het overal kan doen. Zelfs staand op de toilet bijvoorbeeld, zittend op de bank of noem maar op. Maar dat ik echt daar heerlijk van klaarkom, dat gevoel ken ik niet. Tips om de pijn op je clitoris te verminderen heb ik helaas niet want voor mij voelt het net zo. Als ik masturbeer door middel van mijn vingers doet mijn clitoris ook vaak wat pijn.

Als ik dan meerdere keren achter elkaar klaarkom voel ik de volgende dag dat mijn clitoris wat ruw is en echt pijn doet. Door de vibrator en waterstraal heb ik dat niet. Dat is zachter en ook ik kan net als jij dan vaak achter elkaar klaarkomen. Na die orgasmes ben ik ook heerlijk loom en moe. Bij een orgasme door mijn handen heb ik dat gevoel niet omdat het minder intens is. Ik snap dat van die elektrische tandenborstel niet.

Doet men dat met het borsteltje er op?? Dat schuurt toch op je klit? Lijkt me niet echt opwindend Kan wel 10 keer of meer en met een paar seconden rust tussendoor. En dat pijnlijke herken ik ook. Moet wel heel geil zijn om met de hand te kunnen en dan nog zachtjes. Daarom wil ik hiervan toch wel zo weinig mogelijk gebruik maken, Hedder. Je weet immers nooit wanneer je weer een sv tegenkomt en dan pas ontwennen kost dan weer tijd.

Het maakt het ook gewoon een stuk gemakkelijker bij seks for Nou, om makkelijker met de hand te kunnen klaarkomen, dat kan ik nu zo goed als niet, en dat vond mijn vorige sv ook niet zo leuk idd net als bij suzy Ik ga aan de slag met haar tips om op andere vlakken beter te worden en niet altijd en zo vaak te kiezen voor de makkelijkste weg.

Een andere lekkere manier om opgewonden te raken is een ijsblokje gebruiken. Maar dat is vooral lekker in de zomer op een bloedhete dag.

Wat ik dan vaak doe is een ijsblokje pakken, over mijn tepels gaan, door de kou worden ze goed hard en langzaam naar beneden gaan tot je langzaam bij je vagina komt. Lekker om met het ijsblokje over je clitoris te wrijven en het blokje dan naar binnen duwen. Dit doe ik eigenlijk niet vaak meer, vroeger wel toen ik nog thuis woonde en geen vibrator had. Hydrofilia, succes met de tips van Suzy65!

Het is inderdaad ook fijn om met de hand klaar te komen. Hedder, heerlijk loom en moe? Ik vind het zoooooo intensief, enerzijds kan het energie opleveren dingen doen, stofzuigen of juist enorm moe moet ik het echt doen als ik daarna kan gaan slapen. De geile milf krijgt een bef en vinger beurt. Gespierde kut met grote klit. Vingerend en haar klit masserend krijt de Ebony een orgasme. Kijk hoe ze haar grote tieten kneed haar anus mastubeerd Lachend vingert ze anal en masseert ze haar klit.

Haar vingers glijden tussen haar schaamlippen en masseren Haar vingers nat makend masseert het meisje haar klit. Met de vibrator in haar kut masseert ze haar klit tot een Met de vibrator in haar kut masseert ze haar klit.

Ze maakt haar vingers nat en masseert haar klit tot een o Haar klit masserend krijgt de geile negerin een orgasme. Ze duwt de vibrator op haar klit en krijgt een orgasme. Met de vibrator op haar klit komt ze spuitend klaar. Kijkend in de camera krijgt dit blondje een sperma douche. Lekkere spannende douche scene.
vibrator in kut vingeren onder de douche

.